36194
-
#23632 LG G2 review (verge) -
#23631 Valszeg az elso kiszivargott KitKat screenshot:
Latszik, hogy keszul egy jelentosebb UI frissites. Meg az is latszik h a (nyilvan nem vegleges) debugger ikon meg Key Lime Pie-ra keszult, innen is latszik h milyen kevesen tudtak h KitKat lesz az igazi neve (mikozben mar tavaly eldontottek)
Google Adds Probable Android 4.4 Screenshot To Keyboard Update, Shows New Status Bar With Gray Icons And KLP Debug Icon
Mas:
Jon ez elso CyanogenMod telefon?
It Looks Like Oppo Is Cyanogen's First Hardware Partner - Cyanogen Will Be At The N1 Announcement On September 23rd -
Konyigery #23630 Értem köszönöm szépen! :) -
#23629 Nem szabad hagyni hogy fullra lemerüljön mert tartósan károsíthatja az akksit. Legalábbis ilyesmit olvastam. -
Konyigery #23628 Gyári alapbeállítások visszaállítására gondolsz? :D Megpróbálom köszönöm a tanácsot! Aha párszor már igen. -
#23627 "Factory" reseteld, ha utána is ezt csinálja akkor akksi. Merítetted már le teljesen? -
Konyigery #23626 Hát januárban vettem csórikámat. De akkor akksi hiba és nem szoftver? -
#23625 Akksi mennyi idős? 2-3 évente nem árt cserélni az Akksit. (Persze lehet még korábban kell cserélgetni) -
#23624 Megfőtt az akksid. -
Konyigery #23623 Hahó a ZTE Bladem folyamat újraindítja magát kisebb nagyobb időközönként. Mitől lehet ez? Rootoltam a telót de az már egy jó ideje volt, mostanában kezdődtek a problémák. Például az előbb elindítottam egy hívást, erre puff újraindult, és utána az aksi szintet tök alacsonynak jelzi. Ha kiveszem az akksit majd újra beteszem,utána a normális szintet mutatja. Ötletek? -
#23622 -
#23621 kösz már fel is raktam -
#23620 Thx az infót!! -
#23619 QuickOffice
Immaron a Google gondozasaban, ingyen.
+10 gigat adnak Drive-hoz 2 evre aki szept 26 elott bejelentkezik ezzel ra. -
#23618 Neked találták ki többek között a Power Bank-okat. :)
Én kötelezően hordok egy ilyet munkahelyre, mert utálok kompromisszumokat kötni (fényerő csökkentés, 2G, stb...) az akksi idő érdekében.
Következő telóm kiválasztásánál szigorúan fogom figyelni az akksit is, mert ezzel a mostanival nem vagyok megelégedve (pedig az akksi a teló szerint "rendben van"). -
#23617 A táblák. Telefonok általában 4-6 óra. -
#23616 Amúgy az akkumulátor jelzésre nyomva megmutatja, hogy arányban mi fogyasztott mennyit. Kb. így szokott kinézni arányaiban:
-
#23615 Akkor lejjebb húzom majd a fényerőt, nem mintha most maxon lenne. köszi. -
#23614 Erőforrást a képernyő zabál, nem a többi. 8, jó esetben 12 óra képernyőidőt bírnak a mai gépek. -
#23613 Nem hogy 4ig, kettőig nem bírta ki, lemerült, és kikapcsolt. Azért ez egy egész éjszakás töltés után eléggé szégyenteljes. Messenger, meg böngésző ment csak, meg picit játszottam, aknakereső, meg szókereső, nem egy erőforrászabló cuccok. -
#23612 Aki ilyet mond, az valszeg 1.5-os android-ot hasznalt utoljara.
Ez kb csak a minimalis lepes amire a 6 eve valtozatlanul kinezo rendszeruknek szuksege volt hogy ne legyen olyan szanalmasan lemaradva az osszes tobbi mai mobil OS mellett. Egysegesen letisztult flat UI android-on 4.0 ota van, ami 2011-ben jelent meg. Azota pedig nagyon szepen kiforrotta magat, es egyre letisztultabb es gyorsabb lett, a jelenlegi 4.3 verzioja a leggyorsabb. Az uj ios sok helyen inkonzisztens, sok helyen bugosnak is mondjak (mikozben ez mar elvileg vegleges verzio), az ikonjai hanyingert keltoek, es mindenhol lassabb, mint az elozo verzio, a tesztek szerint iphone 4-en masfelszer-ketszer lassabban indul rajta minden.
Funkcionalitasban pedig kb semmit nem lepett elore, amin az uj UI nem segit semmit se. -
#23611 Az SG mobil oldala meg odab.sz.. :D Szerkesztes gomb fail. -
#23610 Normali z, hogy az ejsyaka folyamatosan toltott telefon mostanra 27 szazalekon all? Mobilnet meg wifi megy kozben, es hasznalom is, de igy pl du 4-ig nem birna ki. -
#23609 . -
#23608 A 4-esen ugy fut a szoftver mint valami antik belepokategorias Androidon a 2.3. Fail. -
#23607 A 4-esen ugy fut a szoftver mint valami antik belepokategorias Androidon a 2.3. -
#23606 Motoroloa Atrix? -
#23605 És milyen válaszra vársz ezzel kapcsolatban egy Androidos topicban? :) -
#23604 Szerintem semennyire, biztos az ujjlenyomat olvasót ajnározzák ennyire, mert más nincs benne, ami ne lenne androidos telefonokon ezer éve.
Ráadásul szvsz az egész úgy néz ki, mintha össze-vissza lopkodtak volna mindenhonnan, amiből lett egy katyvasz. Az ikonok meg olyanok, mintha egy 3 éves gyerek rajzolta volna 3 perc alatt paintben. -
#23603 egy-ket kulfoldi cikk szerint az uj iOS7 "oskovulette" degradalta az Android platformot... ezt vajon mire alapozzak, mennyire lett forradalmi? -
#23602 jah közbe megnézegettem, hihetőnek tűnik, meg láttam hogy sony cég jegyezte be elvileg, vagyis valszeg fog működni is, kicsit olyan mint x360-on a smartglass, vagyis amilyennek lennie kellene!
Mert eddig van Smartglass x-re csak irányítani nem tudsz tudtommal játékot vele, erre meg pont elég lesz, és talán jobb is mint egy kontroller. -
#23601 Nem hiszem h kamu, androidpolice is lehozta.
Illetve gyakorlatilag csak nethez ker jogosultsagot, szoval kart nem tudna tenni ha akarna se. -
#23600 Néhány játék simán irányítható vele. Ha logmein-al a gépet képes vagyok irányítani akkor ez is bőven normálisan megoldható -
#23599 Megjelent az Angry Birds: Star Wars 2: Link -
#23598 gondolom nem kamu nem? ennyivel a megjelenés előttt :P -
#23597 BEYOND Touch: a nemsokara megjeleno ps3 jatekot lehet vele iranyitani majd, erdekes.
Egy probat megerhet, de hirtelen nem gondolom hogy rendes kontroller helyett errol nyomnam... -
#23596 pont most váltottam róluk, mert Slim Bean 5ször gyorsabb -
#23595 CyanogenMod: A New Chapter
A CM tortenete, multja, jovoje, a Cyanogen Inc. megalakulasa
cikk
-
somikoma #23594 Ja és igen, haverom is arra panaszkodik, hogy az X rendkívül hamar lemerül nála..
Így tényleg az S lesz az:)) -
somikoma #23593 Értem, köszi.
Akkor Desigo leírása alapján marad az S.
Egyébként fogtam/próbáltam mindkettőt, nekem is túl nagy volt már az X.
Hamar merülés meg szinte minden okostelefonnál előjön, bár én melóban, autóban be tudom dugni, így az nekem kisebb hátrány. Ahol én venném ott plusz 15k az X, ezért kérdeztem, hogy szánjak-e még rá annyit, úgy, hogy az S-ből az 1.5ghz-es krait néztem, de úgy érzem nem kell, "tökéletes" lesz az S.:)