36194
-
#23672 Köszönöm neked is, meg Skinnymannek is! :) -
#23671 Má' megvót' :D Bár eddig is volt OfficeSuiteom, elsőre nem sok különbség van (drive integrációt kivéve, de az egy kicsit sem érdekel) -
#23670 Quickoffice ingye', toltsetek... :) -
#23669 Már hogy ne lenne, a Samsung telegányolja a vanilla droidot :) -
#23668 ... Azért más mert a 2 készülék pontosan 2 év különbséggel jött ki 8.0 S2 után 2 évvel. 2 év alatt változnak a dolgok. Több supportot / odafigyelést kap a 8.0 Más felületet kap. Galaxy Y miért nem ugyan olyan mint a Galaxy S4? -
#23667 De hát két samsungról van szó... :D és nincs telegányolva semmivel -
#23666 Ha telegányolod témákkal és egyéb szarokkal, akkor máshogy fog kinézni. Pont, mint ahogy a samsung csinálja :) -
#23665 Ja mert neked a windows7 tökmáshogy néz ki mint nekem? makes sense. -
#23664 Kerdezd a samsung-ot :) -
#23663 Mert a 2 készülék tökre más. -
#23662 Miért néz ki máshogy a 4.1.2 SGS2-n, mint NOTE8.0-án? -
#23661 Ami inkabb a vicc, hogy 1 giga ram van abban a telefonban. De legalabb HATVANNEGY BITES, szoval baromi jovobemutato. Amibol profital majd a 2-3-4-5 generacioval az utani valtozata amiben mar lesz is annyi RAM, hogy valami ertelme is legyen az egesznek -
#23660 Specifikaciok alapjan a hasonlo android-os cuccokhoz kepest nyilvan draga, de pl almashoz kepest (amivel inkabb versenyezni akarnak ezzel elvileg) mar kifejezetten olcso :)
Amugy gondolom fuggetlen es hivatalosan nyithato bootloader a lenyeg. -
#23659 Itt azt takarja, hogy maga a Google csinálja személyesen az oprendszert rá és nem a Motorola. -
#23658 Nem tudom itt mit takar a Developer edition, de pl Xbox esetén az jóval drágább / nehezebben hozzáférhető. -
#23657 Ez nem drága ennyiért? Nesze neked Amerikai munkaerő. -
#23656 Focal Beta (korabbi CM kamera app)
Focal Camera (Formerly Of CyanogenMod) Comes To Google Play As A Free Beta
These Probably Aren't Photos Of Android 4.4 KitKat – Here's Why -
#23655 Mégis a Samsung gyártotta az első 64 bites mobil processzort -
#23654 Queens Of The Stone Age! Gugli musikos részné
-
#23653 -
#23652 HA nem gyári a Launchered TUTI hogy Ütközik. -
#23651 A T konkretan az S utodja, szoval nyilvan az a jobb ha ebbol a kettobol kell valasztani. -
#23650 Én szerintem a T. Mindkét telefonom volt, de a T jobban bevált. Kevésbé melegszik, és jobb az aksija. Ja, és teljesítményben is erősebb kicsit a T. -
#23649 tudtok olyan appot mondani, amivel esetleg egyszerűen, könnyen lehet phpBB fórumokat követni, nézegetni ? -
KaBuTo666 #23648 Úgy csináltam hogy lehúztam a bart, majd azon belül van egy fogaskerék ikon ami egyből a beállításokba dob, csak rányomtam a fogaskerék ikonra, bedobott a beállításokba és egyből előjött.
Amúgy minden be volt lőve, kilőttem mindent de úgy se jött elő. Szerintem ez valami bug lehet, úgy vettem észre hogy a golauncherrel ütközik néha és eltűnik.
Köszönöm a válaszokat!
-
#23647 Vagy ha 2 ujjal lehúzza a notification bar-t akkor ott van az összes beállítás (azt hiszem) -
#23646 Vagy hosszasan a vissza vagy lehúzod a felső menüt és ott van ilyen opció, ha nincs akkor a beállításokban be kell pakolni. -
#23645 Hosszan nyomd a 'Back' touch panelt- vagy előtte be kell kapcsolni a multi window-ot Display beállításoknál. -
KaBuTo666 #23644 Olyan problémám van, hogy a Samsung Galaxy S4 mobilomon a képen látható bal oldalt lévő menüsáv eltűnt. Restartoltam, szétnéztem a beállítások között de nem sikerült rájönnöm hogyan varázsoljam elő. Ha valaki tudja kérem írja le a megoldást! KÉP
-
#23643 Sziasztok!
Sony xperia S vagy xperia T a jobb vàlasztàs? -
#23642 Az elmúlt éveket tekintve én a "véletlen" és az "android marketinggépezet" fogalmakat nem tudom egy mondatban értelmezni :) -
#23641 Oktober 7 akar lehetne a bejelentesi datum, de azert veletlen is siman lehetne, nem biztos hogy tudatos szivargas volt ez a kep.
Bar a mostani KitKat videon is mindig ora 07-kor kellett ott ulni. Ez persze siman utalhatott a Nexus 7-re is, de masra is :)
A 11:44-est csak maga az oldal (androidpolice) rakta oda osszehasonlitasnak, az sztem semmit nem jelent. -
#23640 Máskor a screenshotok árulkodni szoktak ilyemiről...
a lenti képeken van egy 10:07 és egy 11:44
A 10:07 október 7-nek jó, a 44 a 4.4, már csak a 11-el kell valamit kezdeni :) -
#23639 A nemet KitKat megerositette, hogy oktoberben jon a 4.4 -
#23638 Nálunk marad a szokásos: Küld a FING szót a 1732-re. Meg hasonlók. -
#23637 Have a break, have a Nexus 7.
-
#23636 Köszönöm -
#23635 Moto X -
#23634 milyen telefon a balról a második? -
#23633 Most próbáltam egyet, már 3 napja meg a telo, igaz wifi off, ugy tűnik sokat jelent hogy meddig megy a kijelző. :)