Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Függetleníttetni akarom a tmobilos xperia mini promat.. az lenne a kérdés, hogy tényleg elõfordulhat olyan, hogy utána nem mûködik a mobilnet? ( valahol egyszer ilyesmit olvastam..) Elég fontos lenne, hogy menjen..
köszi
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Új telefon vásárlása elõtt állok, és az egyik kiszemelt telefonom a Huawei Y300. Az lenne a kérdésem hogy akinek van ilyen telefonja vagy találkozott már ezzel a típussal az tudna valami véleményt mondani róla? Legfontosabb szempont az lenne, hogy mivel olcsóbb mint a hasonló tudású társai, mennyire bírja a strapát? (sajnos elõzõ telefonom halálát is a leejtések okozták), illetve összehasonlítva egy galaxy s advance-al (másik kiszemelt telefon) mennyivel lassabb és mennyivel fogékonyabb a sérülésekre?
Ha esetleg 60ezres árkategóriában tudnátok jobb vételt ajánlani mint a fent említett kettõ, szívesen fogadnám a tanácsaitokat.
Elõre is köszi.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Kéne 1 kis segítség. Motorola Defy-m van, 2.2-es Android van rajta. Az utóbbi idõkben éreztem, hogy az akksi valamiért akkor is meleg, ha épp nem csinálok semmit, és jóval gyorsabban is merült le a teló, mint általában, valami terhelte a háttérben, csak nem tudom mi, az Android Task Managerbõl nem derült ki, és az akksi használatánál is a Phone Idle részesedése növekedett meg.
Ma amikor elindítottam a fényképezõgépet, lefagyott 2-szer is, majd újraindult, gondoltam megnézem a "Camera" szoftverét, kiürítettem a cache-t (ugyanúgy, mint amikor frissítettem 2.2-re). Így megjavult. Majd újraindítottam a telót, azóta viszont nem jön be semmi... csak az android felirat, majd 3-4 perc múlva kikapcsol. Mit lehetne csinálni??
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Nekem van még 6db, mindenféle színben... (ha valakinek kell...)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
oké, ennek is plasztik hátlapja van de legalább egy kicsit masszívabbnak tûnik a mintázata miatt (és a fogása is sokkal jobb)
Bazinga!
(és ezen a karton fa mintájú doboz se segít 😄 mondjuk legalább 100%-ban újrahasznosított és társai)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
nekem aztán mindegy, de nyilván nagyon kényelmes lesz mindenhová ezt vinni és minden helyzetben ezt használni amikor mobilra lenne szükséged... mert ha jól értelmezem te ezt telefon helyett veszed, még akkor is ha nem sokat telefonálsz
Bazinga!
Köszi szépen elõre is!
itt a kritika a "telefon" hordozhatóságát illeti 😊 nyilván tök átlagos egy telefon miatt táskával mászkáljon az ember 😊
Bazinga!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Bazinga!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Bazinga!
most lehetnék demagóg és mondhatnám, hogy máshol éheznek nektek meg az a bajotok hogy néha-néha fél tizedmásodpercre megakad az animáció... 😊 de nem akarok demagóg lenni így csak simán mosolygok rajtatok 😊
Bazinga!
Azokon eléggé simán,akadás mentesen fut az android.
Máson nem.
Regards,
Elég sok vicces figura van Vine-on.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Regards,