36194
  • skinnyman
    FIFA 14
  • Tatyla
    rakd vissza rá a GB-t
  • fodorpetii
    Hali, Xperia U(decemberben vásárolt) telóm van mostanság elég sokat megfagy egy egyszerű hívás után is..és semmire nem reagál csak az újraindítás segít, legújabb android van rajta kezdetektől..A telo és a "memoriakártya" is 50%-n van nincs tele pakolva! Valaki valami ötlet?
  • skinnyman
    Sztem sem lenne nagy gaz a 2300-as aksival sem. A G2-ben van az egyik legerosebb aksi az egesz telefonpiacon, 11+ oraig birja a webbongeszest, videonezest. Nexus-ban ugyanilyen vas lesz, (meg ha nem is szamolod bele hogy kisebb kijelzoje lesz es hogy szoftveresen csak jobb lehet), ha aranyosan kiszamolod a kisebb aksira az is 8+ orat jelent webbongeszes/videonezesben ami meg mindig boven atlag feletti sztem. Amugy a G2 sem bovitheto microSD-vel (csak egy koreai variansa)
  • LocalPatriot
    2300-as aksi lesz az n5-ben az igaz, de ha jól lesz optimalizálva, + KK is ér valamit, akkor lehet jó üzemideje lesz. Szerintem nem lesz az ski hátránya. Inkább a bővíthetőség.
  • szucsy89
    hm, nekem a videók alapján sokkal sokkal nagyobbak tűnt... akkor is nagy, valahol meg kell húzni egy határt, amúgy is kis kezem van :D
  • szucsy89
    *az uzemido
  • szucsy89
    Abban viszont (ha hinni lehet az előzetes szivargasoknak) a 2300as akksi miatt nagyon el fognak gondolkodni az emberek a G2-n. Ott szvsz szokásos 1 nap lesz, szemben az itteni 2-vel...
  • LocalPatriot
    Kicsi a káva, így hiába 5,2 colos, nem nagy. Írtam is, hogy az SP-m 4,6 colos, és alig nagyobb a G2... és ha igaz a 130k-s ár, best buy kb. Bár sztem mostmár érdemesebb megvárni az N5-öt.
  • skinnyman
    Az uj nexus-os valtozata a szivargasok szerint N4-nel meg kisebb is lesz (bar "csak" 5" koruli kijelzovel) :)
  • Vadnokedli
    N4 - 133.9 x 68.7 x 9.1 mm (5.27 x 2.70 x 0.36 in) - 139 gramm

LG G2 - 138.5 x 70.9 x 8.9 mm (5.45 x 2.79 x 0.35 in) - 143 gramm

most az a magasság beli 5mm különbség az olyan nagy? és a szélesség beli 2mm?
  • szucsy89
    perfekt telefon lenne, mondjuk N4 méretben...
  • LocalPatriot
    Megnéztem a G2 tesztet. Hát tényleg tele van pakolva szeméttel. Alapból, dobozból kivéve a 32 gigás verzióból, 24 érhető el, és a 2 giga RAM-ból 600 mega szabad... Nyilván így is el lehet lenni...
    Viszont az aksi nagyon ott van, és még nem is melegszik. Antutu eredmény 34k... hát talán a legerősebb telefon most.
  • Prody
    ez baromi jó :)
  • skinnyman
    Full Remote Device Lockdown Is Now Live In The Android Device Manager, Instantly Overrides Previous Lock Settings With Specified Password
  • desigo
    Nagyon tetszik de nem tudom elképzelni (most még) egy ekkora telefon használatát.
    Örömmel használtam közel két évig a 3,5 colos Bladet. Amikor váltottam a mostani 4,3-as Htcmre legalább két hét kellett,hogy megszokjam a méretét.Kifejezetten kényelmetlen volt a használata.
    Most több mint egy év használat után ez jelenleg az ideális méret.
    Pörgetem,forgatom,kényelmesen zsebre vágom.
    Párom Galaxy Nexusa 4.65"-os. Amikor kezembe kerül akár böngészni vagy egy pdfet,videót nézni szembetűnő,hogy kényelmesebb a használata.
    Elhatároztam,hogy a Nexus 5 lesz a következő telefonom még ha eleinte kényelmetlen is lesz.
    A nagyobb kijelző miatt nagyobb élmény a programok használata.
  • skinnyman
  • skinnyman
    Ez mondjuk mar tenyleg phablet. A G2 meg telefon.
    greg: ne kelljen megint megmagyarazni a kijelzo vs telefonmeret kozti kulonbseget. A legtobb embernek egy imax mozivaszon az idealis, csak kozben zsebre is akarja rakni a telefont. Egy moto x szinte ugyanolyan kompakt, mint egy iphone, csak eppen 4" helyett 4.7"-es kijelzovel.
  • Unreal1942
    Tény, hogy van egy határ amit már az 5" ös kijelzők feszegetnek.
    4,55 amit én használok tokban. Néha bizony útban van már ez is.
  • Borg
    Az ideális mire.. telefonnak, max minimális egyéb felhasználásra.
    Csak ugye van aki dolgozik is a cuccal, kell az email, a naptár, a net, a word, a miegymás. És onnan bizony már minél nagyobb, annál jobb.
    Én is azt mondom, hogy az SII-m 4.3-as kijelzőjével nagyon fasza, mert egy kézzel is könnyen kezelhető még. A PF2 meg a 4.8"-al már éppen csak úgy érhető át egy ujjal, ha nem biztonságosan tartom kézben. Szal már itt a határ. És ennek ellenére Note3 lesz a következő "telefonom"...
  • GregSB
    Nyugodtan bagatelizáld el az egészet. A tény akkor is az hogy nagyon sok embernek a max 4-4,3" kijelző az ideális.
  • [HUN]FaTaL
    Ez is, 5,9". Noooormális?
  • skinnyman
    Ugyanannak a mas embernek a 3.5" is pont tokeletes volt, es akkor meg a 4" volt a tepsi. Most mar a 4" a tokeletes, es afolott tepsi. Nemsokara az lesz a tokeletes, amire most azt mondja hogy tepsi.
    Egyebkent a lenyeg pont nem ez volt, hanem a kijelzo koruli keret, de gondolom az is pont azert ilyen batar nagy, mert ugy a pont tokeletes. Persze egeszen addig amig eljutnak ok is ide, es akkor mar a kis keret lesz a tokeletes, de az elott meg 2-szer sorba kell allni az aktualis tokeletesert mindig

De hogy on is legyen:
    Bejelentettek a telot ami CM-mel is jon, Oppo N1:

• geo91
    color? cheap? crap! :D
  • Firerock
    Tud valaki olcsón jó 64GB-os microsd hc-t? Ebayről szabad ilyet venni?
  • xotyi
    Egy kis problémába ütköztem,hátha valaki tud segíteni. Az a helyzet,hogy a SonyPC Compainion nem tud az internethez csatlakozni, ezáltal frissíteni a telefont vagy egyéb műveletet végrehajtani,a tűzfalon a szükséges fájlok át vannak engedve, az auto detect lehetőség a proxy felismerésére meg szart sem ér. T-home féle ADSL net (jelszó/felhasználó név).
  • Vadnokedli
    Ez az arány' már akkor halott volt amikor létrejött.
  • Solten

• [HUN]FaTaL
    Jobb oldalon én csak egy böhömnagy ping-pong ütőt látok, egy tabletet, telefonnak árulva.

Bal oldalon meg egy óvodásoknak készített, csilli-villi borzalmat ezekkel az ikonokkal :D

Lehet, hogy a jobb oldali modernebb, de egyre inkább használhatatlan a mérete miatt. Jövőre megszűnik a 7"-os tablet kategória, mert a telefonok lesznek akkorák, egyszerűen vicc az egész.
  • GregSB
    Neked kicsi a kijelző. Más embernek meg ez a tökéletes, és az LG túl nagy.
  • [HUN]FaTaL
    Mindig tudtam, hogy az LG nem normális, de ezt a fost ezt komolyan gondolták? :D
  • skinnyman
    Tesco puts its name to a budget 7-inch tablet in the UK: the £119 Hudl (hands-on)
    LG Vu 3 official: 5.2-inch 4:3 display, Snapdragon 800, 13MP camera, LTE-A - ez milyen idiotan nez mar ki, 4:3 keparany telefonon katasztrofalis :)
  • skinnyman
    A kijelzoje oriasi (5,2"), egyebkent maga a telefon nem nagyobb, mint a legtobb ~4,7" kijelzos.
    De itt egy meretaranyos kep is elvileg, meg igy sem olyan hatalmas a kulonbseg, ellenben a kijelzo majd ketszer akkora: link
  • theone91
    Azért tegyük, hozzá, hogy az LG viszont óriási telefon. Csak hogy ne zavarjon össze bennünket a linkelt ábra.
  • szucsy89
    na ja, viszont az Apple marketinggepezete miatt, a bal oldalibol úgy 4x-5x tobb fog fogyni... (lehet keveset mondtam)
  • skinnyman

Kizezet alapjan mintha kb 5 evvel regebbi lenne a bal oldali (ormotlan nagy keret mindenhol, kis kijelzo), kozben az az ujabb, vicces.
    A G2 vasban amugy nagyon ott van, de szoftveresen elvileg elegge tele van szemetelve. Nexus-kent azzal se lesz baj :)
  • szucsy89
    na ezekre kíváncsi vagyok, G2 mert kb. Nexus 5 elődje, az 5S-ről várom mit mondanak majd, azt vettem észre hogy a mobilarenas srácok inkább droid partiak :)
  • [HUN]FaTaL
    Én is, 55 forint volt :D
  • LocalPatriot
    A mai napon két adás lesz a mobilarénán!! Valószínűleg 18:00-kor.

"Ma két adás is lesz, G2 és 5S..." by Legendd

G2 nagyon várós!!
  • qetuol
    én akkor vettem meg az officesuitet, amikor akcióban volt óccón' :o)