36194
-
#23792 Jim ezt törölheted szerintem. -
#23791 -
#23790 inkább ASUS MeMO Pad HD 7 (2 év gari,SDvel bővíthető stb...)
vagy Nexus 7 -
#23789 Én nem vagyok híve ezeknek az olcsó behozott noname cuccoknak (legyen az akármi), bár lehet nem lenne vele semmi baj, de ki tudja... inkább használtan vegyél 35-40ért egy N7 2012-t. -
#23788 Ilyen áron vagy inkább olcsóbban van 2012-es Nexus 7 16GB, igaz az csak 7 colos, de a legfrissebb Androiddal, a CPU-nál meg nem csak a magok száma és a GHz számít, így az kérdéses. -
#23787 Napot!
Szerintetek megéri-e ez a 48eFt-ot?
Tablet
quad-core, cpu gpu [1.2 vagy 1.3Ghz]
1GB DDR3
8,1" IPS panel, HD felbontás
Ultra felbontású videók lejátszása
Természetesen zsír új.
Android 4.1
Über karaj ház, szoftver gyors mint a villám. Ismerősöm hozná be, viszonylag elég "olcsó". SMit mondotok?
-
Borg18754 #23786 új sim kártyát is kapott a telefonhoz, nemhiszem hogy azzal lenne a gond.
remélem azért valaki hallott ilyen problémáról -
#23785 Wtf? Én ilyenről még nem hallottam, lehet a sim kártya 'bugos'. De elég érdekes dolog. -
Borg18754 #23784 hali!
apám nemrég vett magának új telefont egy samsung galaxy s4 mini-t és az vele a baj hogy amikor kimegy vele németországba akkor ott gyakran lefagy a telefon aztán ki kell venni az akksit aztán vissza... vagy elmegy a térerő és addig vissza sem jön amíg újra nem indítja... viszont ahogy hazajön vele magyarországra nem jönnek elő ezek a problémák soha.... előző telefonjával is ez volt a baj mert ugyanezt csinálta csak akkor azt hittük hogy a teló szar de így hogy ez is ugyanezt csinálja már nem lehet az hogy szar a teló... nem tudja valaki mitől lehet ez vagy hogy lehet megoldani? legfrissebb android van rajta.. -
#23783 Az csak már ilyen végső seggtörlésre volt jó. nem osztott. -
#23782 Tényleg, visszatérve a Blackberryre, az új érintős telefonjuk, a Q10 végül hogy szerepelt? Van valami eladási statisztikai oldal, ahol a különböző gyártók, különböző készülékeiről vannak statisztikák? Eladások, ki milyen os-t használ, stb.? -
#23781 Ez is fenn van már pár napja....a készítőket remélem nem kell bemutatni (Double Fine)
-
#23780 Google music-ba feltöltött zenék eredetiségét mennyire figyelik és miért kell bankkártya a free verzióhoz is? Ha megadom akkor utána törölhetem? -
#23779 loooooooool -
#23778 Azt tudtátok hogy a Motorola csődbe ment? Ilyen okosságokkal okosítják a vásárlókat a T-Mobileban. -
#23777 Ami gyakorlatilag lófax' érte -
#23776 "Öt-hat éve a Blackberry százmilliárd dollárt ért a tőzsdén..."
"...A Blackberry nemrég bejelentette, elfogadták a cégben eddig 10 százalékos kisebbségi tulajdonosként szereplő kanadai befektető csoport, a Fairfax 4,7 milliárd dolláros felvásárlási ajánlatát."
-
#23775 Erdekes cikk a Blackberry bukasarol: link -
#23774 A 4 magos chipjuk is qrvajo, gyors, eros, alig fogyaszt, az ebben levo 6 magos meg meg jobb. -
#23773 Fú, első résznél az utolsó pályán vagyok már csak mindig megfeledkezem róla :D
Amúgy Dolphin Emulatort próbálta már valaki? Elvileg nemrég jött ki a 4-es verziója aminek van Androidos verziója is. -
#23772 Errol sok jot hallottam, majd kiprobalom sztem (eloszor az "elso" reszet).
xda-n meg milyen cuccok vannak:
[GAME][2.0+][BETA] TrackMania Android Port (need feedback)
Grafbeallitasokkal kicsit szorakoztam h 60 fps-el fusson, low-ra leveve nativ felbontason is folyekonynak tunik, maximalis latomezovel, nem gyenge :) -
#23771 kijött végre ez is tegnap
-
#23770 :O miért ilyen jó? -
#23769 Emberek végre megtaláltam az ideális böngészőt!
Kipróbáltam már talán a létező összeset, de most rábukkantam arra ami (eddig) hibátlan számomra. Próbáljátok ki szerintem megéri.
Puffin browser a becses neve. -
Borg #23768 Ja, de mondjuk annyira nem érint sok embert. Kevesen utazgatnak kontinensek között :) Majd kidobnak egy intl verziót is, felárért :)
Viszont nyilván a szürkeimport visszaszorításáról szól az egész, hogy ne rendelgessen boldog boldogtalan amerikából, meg kínából olcsóbban. -
#23767 Ez vicc... Remélem nem kezdi el ezt játszani minden gyártó. -
#23766 Na neeeeee -
#23765 Ez bullshit- -
#23764 Samsung Has Begun SIM Locking Its Phones Across The World To Home Regions, Putting The Squeeze On Phone Importers?
Ezt azert mar megse kene -
#23763 Valaki tudna abban segíteni, hogy 4.2es androidon ha rákattintok a netről leszedett órára bejön az ébresztő beállítása. Viszont a 2.3.6oson nem csinál az ég világon semmit pontosan ugyan az az óra. Valahogy el lehet érni hogy ott is behozza az ébresztőt? -
#23762 Valaki használ sixaxis-al kontrollert?
FIFA 14-hez valamiért nem tudom rendesen beprofilozni az stick-et, mert egyszerűen nem érzékeli a balra húzást, de csak ez az egy játék. -
#23761 Nem tudom mi bajod van vele, egyáltalán nem szar az a CPU. -
#23760 lol, és még az Apple topikban megy a vita, hogy milyen szánalmas a Samsung, hogy bejelentette az arany S4-et...
(félreértés ne essék, egyik cég sem jobb vagy rosszabb, minden a profitszerzes miatt van, ami valamennyire érthető...) -
#23759 Sztem ha bele is tudnanak kotni a hatosagok (ebben sem vagyok biztos, szamos pelda szokott mas jatekplatformoknal is ilyesmire lenni, maga a megallapodas persze nem szokott kiszivarogni), az ilyen nagyobb cegeknek sztem siman a hatosagok is a zsebukben vannak. -
#23758 Ilyenkor kellene jönnie az illetékes hatóságnak és a cserélt összeg kétszeresére büntetni mindkét céget. Ez a gyakorlat konzol-PC viszonylatban is undorító hát még itt... -
#23757 Micsoda meglepetes:
"“Apple gave us a truckload of money to delay the Android version [of Plants vs Zombies 2],” said Frank Gibeau, former head of EA Labels and now in charge of EA Mobile.
This quote was confirmed by multiple sources attending an employee-only Electronic Arts town hall, and was verified by other sources who came forward after the story published."
link
Azota persze mar mindketten tagadjak hogy penzt csereltek volna, a legvaloszinubb hogy promocios megallapodast kotottek, de a lenyegen ez persze semmit nem valtoztat.
Meg egy erdekesseg:
"Plants vs. Zombies 2 has launched on Android in China, and it’s outselling the iPhone version of the game six-to-one in that market, according to comments from Gibeau."
link -
#23756 Lenovo Vibe X S960 Ez egész jó kis telefon lenne ha nem a gyászos MediaTek szarra való kis chipjét alkalmaznák -
#23755 Na ja, csak azon nehéz kihasznalni az android adta lehetőségeket. :) -
#23754 LG butatelefont (rádiót hallgatni és telefonálni, és 2 évesen átlagban 2 hetente feltölteni pont jó) -
#23753 Hát ja, jó lenne látni, hogy valaki az öreg kontinensről megszorongatja a Samsung - Apple párost... de ez jelenleg elképzelhetetlen. :)
Te egyébként milyen telefont használsz?