36194
  • SzirmosSzisza
    Jim ezt törölheted szerintem.
  • szucsy89
  • desigo
    inkább ASUS MeMO Pad HD 7 (2 év gari,SDvel bővíthető stb...)
    vagy Nexus 7
  • szucsy89
    Én nem vagyok híve ezeknek az olcsó behozott noname cuccoknak (legyen az akármi), bár lehet nem lenne vele semmi baj, de ki tudja... inkább használtan vegyél 35-40ért egy N7 2012-t.
  • Dzsini
    Ilyen áron vagy inkább olcsóbban van 2012-es Nexus 7 16GB, igaz az csak 7 colos, de a legfrissebb Androiddal, a CPU-nál meg nem csak a magok száma és a GHz számít, így az kérdéses.
  • Truck Driver001
    Napot!

Szerintetek megéri-e ez a 48eFt-ot?
    Tablet
    quad-core, cpu gpu [1.2 vagy 1.3Ghz]
    1GB DDR3
    8,1" IPS panel, HD felbontás
    Ultra felbontású videók lejátszása
    Természetesen zsír új.
    Android 4.1

Über karaj ház, szoftver gyors mint a villám. Ismerősöm hozná be, viszonylag elég "olcsó". SMit mondotok?
  • Borg18754
    új sim kártyát is kapott a telefonhoz, nemhiszem hogy azzal lenne a gond.
    remélem azért valaki hallott ilyen problémáról
  • Vadnokedli
    Wtf? Én ilyenről még nem hallottam, lehet a sim kártya 'bugos'. De elég érdekes dolog.
  • Borg18754
    hali!

apám nemrég vett magának új telefont egy samsung galaxy s4 mini-t és az vele a baj hogy amikor kimegy vele németországba akkor ott gyakran lefagy a telefon aztán ki kell venni az akksit aztán vissza... vagy elmegy a térerő és addig vissza sem jön amíg újra nem indítja... viszont ahogy hazajön vele magyarországra nem jönnek elő ezek a problémák soha.... előző telefonjával is ez volt a baj mert ugyanezt csinálta csak akkor azt hittük hogy a teló szar de így hogy ez is ugyanezt csinálja már nem lehet az hogy szar a teló... nem tudja valaki mitől lehet ez vagy hogy lehet megoldani? legfrissebb android van rajta..
  • Vadnokedli
    Az csak már ilyen végső seggtörlésre volt jó. nem osztott.
  • szucsy89
    Tényleg, visszatérve a Blackberryre, az új érintős telefonjuk, a Q10 végül hogy szerepelt? Van valami eladási statisztikai oldal, ahol a különböző gyártók, különböző készülékeiről vannak statisztikák? Eladások, ki milyen os-t használ, stb.?
  • gazgoblin
    Ez is fenn van már pár napja....a készítőket remélem nem kell bemutatni (Double Fine)
  • Narxis
    Google music-ba feltöltött zenék eredetiségét mennyire figyelik és miért kell bankkártya a free verzióhoz is? Ha megadom akkor utána törölhetem?
  • Narxis
    loooooooool
  • Vadnokedli
    Azt tudtátok hogy a Motorola csődbe ment? Ilyen okosságokkal okosítják a vásárlókat a T-Mobileban.
  • Vadnokedli
    Ami gyakorlatilag lófax' érte
  • szucsy89
    "Öt-hat éve a Blackberry százmilliárd dollárt ért a tőzsdén..."

"...A Blackberry nemrég bejelentette, elfogadták a cégben eddig 10 százalékos kisebbségi tulajdonosként szereplő kanadai befektető csoport, a Fairfax 4,7 milliárd dolláros felvásárlási ajánlatát."

• Solten
    Erdekes cikk a Blackberry bukasarol: link
  • Solten
    A 4 magos chipjuk is qrvajo, gyors, eros, alig fogyaszt, az ebben levo 6 magos meg meg jobb.
  • SzirmosSzisza
    Fú, első résznél az utolsó pályán vagyok már csak mindig megfeledkezem róla :D

Amúgy Dolphin Emulatort próbálta már valaki? Elvileg nemrég jött ki a 4-es verziója aminek van Androidos verziója is.
  • skinnyman
    Errol sok jot hallottam, majd kiprobalom sztem (eloszor az "elso" reszet).

xda-n meg milyen cuccok vannak:
    [GAME][2.0+][BETA] TrackMania Android Port (need feedback)
    Grafbeallitasokkal kicsit szorakoztam h 60 fps-el fusson, low-ra leveve nativ felbontason is folyekonynak tunik, maximalis latomezovel, nem gyenge :)
  • gazgoblin
    kijött végre ez is tegnap
  • Narxis
    :O miért ilyen jó?
  • Barnabyka
    Emberek végre megtaláltam az ideális böngészőt!
    Kipróbáltam már talán a létező összeset, de most rábukkantam arra ami (eddig) hibátlan számomra. Próbáljátok ki szerintem megéri.
    Puffin browser a becses neve.
  • Borg
    Ja, de mondjuk annyira nem érint sok embert. Kevesen utazgatnak kontinensek között :) Majd kidobnak egy intl verziót is, felárért :)
    Viszont nyilván a szürkeimport visszaszorításáról szól az egész, hogy ne rendelgessen boldog boldogtalan amerikából, meg kínából olcsóbban.
  • [HUN]FaTaL
    Ez vicc... Remélem nem kezdi el ezt játszani minden gyártó.
  • Narxis
    Na neeeeee
  • Vadnokedli
    Ez bullshit-
  • skinnyman
    Samsung Has Begun SIM Locking Its Phones Across The World To Home Regions, Putting The Squeeze On Phone Importers?
    Ezt azert mar megse kene
  • tobias88
    Valaki tudna abban segíteni, hogy 4.2es androidon ha rákattintok a netről leszedett órára bejön az ébresztő beállítása. Viszont a 2.3.6oson nem csinál az ég világon semmit pontosan ugyan az az óra. Valahogy el lehet érni hogy ott is behozza az ébresztőt?
  • benőmenő
    Valaki használ sixaxis-al kontrollert?
    FIFA 14-hez valamiért nem tudom rendesen beprofilozni az stick-et, mert egyszerűen nem érzékeli a balra húzást, de csak ez az egy játék.
  • Máté94
    Nem tudom mi bajod van vele, egyáltalán nem szar az a CPU.
  • szucsy89
    lol, és még az Apple topikban megy a vita, hogy milyen szánalmas a Samsung, hogy bejelentette az arany S4-et...

(félreértés ne essék, egyik cég sem jobb vagy rosszabb, minden a profitszerzes miatt van, ami valamennyire érthető...)
  • skinnyman
    Sztem ha bele is tudnanak kotni a hatosagok (ebben sem vagyok biztos, szamos pelda szokott mas jatekplatformoknal is ilyesmire lenni, maga a megallapodas persze nem szokott kiszivarogni), az ilyen nagyobb cegeknek sztem siman a hatosagok is a zsebukben vannak.
  • Narxis
    Ilyenkor kellene jönnie az illetékes hatóságnak és a cserélt összeg kétszeresére büntetni mindkét céget. Ez a gyakorlat konzol-PC viszonylatban is undorító hát még itt...
  • skinnyman
    Micsoda meglepetes:
    "“Apple gave us a truckload of money to delay the Android version [of Plants vs Zombies 2],” said Frank Gibeau, former head of EA Labels and now in charge of EA Mobile.

This quote was confirmed by multiple sources attending an employee-only Electronic Arts town hall, and was verified by other sources who came forward after the story published."

link
    Azota persze mar mindketten tagadjak hogy penzt csereltek volna, a legvaloszinubb hogy promocios megallapodast kotottek, de a lenyegen ez persze semmit nem valtoztat.

Meg egy erdekesseg:
    "Plants vs. Zombies 2 has launched on Android in China, and it’s outselling the iPhone version of the game six-to-one in that market, according to comments from Gibeau."
    link
  • Vadnokedli
    Lenovo Vibe X S960 Ez egész jó kis telefon lenne ha nem a gyászos MediaTek szarra való kis chipjét alkalmaznák
  • szucsy89
    Na ja, csak azon nehéz kihasznalni az android adta lehetőségeket. :)
  • Dzsini
    LG butatelefont (rádiót hallgatni és telefonálni, és 2 évesen átlagban 2 hetente feltölteni pont jó)
  • szucsy89
    Hát ja, jó lenne látni, hogy valaki az öreg kontinensről megszorongatja a Samsung - Apple párost... de ez jelenleg elképzelhetetlen. :)

Te egyébként milyen telefont használsz?