36194
  • LocalPatriot
    Bár nem ismersz, de, ha adsz egy kicsit is a véleményemre, akkor a G a nyerő. One S-t nem venném, mert régi, és megszűnt a szoftvertámogatottsága. Ergó újabb Android verzió nem lesz rá. (meg persze itt mindenki tudja, hogy nem szeretem a HTC-t)
    Ám G-t vett egy ismerősöm, és nagyon meg van vele elégedve. Előtte S3-a volt, és az ő véleménye az, hogy jobb.
  • matyi0323
    A G-ben van fm rádió, hmm, de az mégse nexus 4.
    Nem tudom mi legyen:)
  • matyi0323
    Az úgy nem jó:)
    Akkor átgondolom, hogy egy "jobb" telefon megér-e annyit, hogy ne tudjak ingyen rádiózni:) mert azért meg még egy valamit hordani magamnál túlzás..
  • gazgoblin
    Xperi Z1 vs Xperia Z Ultra Display Comparison

"the difference is supposedly due to the fact that the Xperia Z1 has a Vertical Alignment (VA) type of LCD, which has poorer viewing angles compared to the In Plane Switching (IPS) LCD on the Xperia Z Ultra."
  • Dzsini
    Hacsak nem akarsz adatforgalomért cserébe streamelni rádióadást (mondjuk TuneIn-el), akkor nem tudsz belevarázsolni FM vevőt egy készülékbe :)
  • matyi0323
    Reggel megvette, tényleg jó telefon, elkértem fél percre nyomkodni.
    Hmm én megrendeltem a one s-t, de lehet vissza mondom és... :DDD

egyedül az, hogy ebben nincs fm rádió?:OOOO appal sem orvosolható emg sehogy? mert akkor nem variálok, az nekem létszükség:))
  • Vadnokedli
    Én speciel ha tehetném Note 1 re vissza váltanák méretben.
  • LocalPatriot
    GG a telefonhoz!

Ám simán megszokod majd a méretet, és hidd el, majd te sem akarsz a jövőben kisebbet. Sokkal jobban lehet használni a programokat, kényelmesebb a netet is használni.
    Én is régen mondtam, hogy nem kell 4 col, 3,5 bőven elég, erre most ott vagyok, hogy a 4,6 már kicsi...
  • kifli
    majd ha megszokod, nem akarsz kisebbet :)
  • [HUN]FaTaL
    Úgy, hogy nincs normális telefon kis kijelzővel. Ha meg már tepsi, akkor Nexus, ezt még éppen elérem mindenhol.
  • kifli
    hogyhogy, ekkora kijelzővel vettél telefont?
  • [HUN]FaTaL
    Illetve a tárhely több.
  • [HUN]FaTaL
    2 napja van meg, egyelőre kurva jó.

Mondjuk ha nem akar szopni a frissítésekkel, meg nem akar telegányolt, fos rendszert, akkor egyértelműen Nexus. :)

A G mivel jobb? Ugyanaz, csak nem Google szoftverrel.
  • [HUN]FaTaL
    MX Player.
  • Firerock
    Megjavult. :)
    Már csak a tablet a kérdés
  • Firerock
    Mi a baj vele? Tudnál ajánlani valami mást helyette?

Más: Miért van az hogy egyik pillanatról a másikra meghalt a Viber Desktop. Nincsenek előzmények,se kontaktok. Azóta deaktiváltam.Újraindítottam. A telefonon is megcsináltam ugyanezt és most nem akarja küldeni az aktiváló kódot. Próbáltam mobilnettel és wifivel is. Semmi.
  • Vadnokedli
    Prestigio-t nem ajánlom
  • Firerock
    Sziasztok!
    Van valakinek tapasztalata a Prestigio MultiPad 8.0 HD-al? Esetleg ebben az árkategóriában van ennél jobb 3G-s tablet?
  • grebber
    Flash van a gépen mégse nyitja meg a videot!
  • SzirmosSzisza
    OFF: ARM64 and You
  • LocalPatriot
    Saját táblagéppel állt elő a Tesco
  • SzirmosSzisza
    Twitch-nek van külön appja, YouTubenak is, amihez nincs próbáld meg simán böngészőből, ha nincs HTML5 változat akkor flash.
  • Narxis
    Mé nem teszed fel a flash player-t? ICS-s verzió van fent nekem és működik Firefox-ban meg többi böngészőben. Chrome-ban meg az arra épülő Operaban nem megy csak asszem.
  • grebber
    Androidra nincs valami olyan lejátszó amivel a live streameket lehet nézni?
  • skinnyman
    Alleged Screenshot And Bug Report Log File From Upcoming Nexus Leaked – White Status Bar Icons, 1080p Resolution, And Nexus 5 Name

Hands-On With CyanogenMod Installer
  • skinnyman
    Sima G, nem G Pro vagy G2?
    Ha sima G, akkor vasban kozel teljesen megegyezik a Nexus 4-el, talan kameraja jobb egy kicsit, kb ennyi. Ellenben nem Nexus es joval dragabb, szoval a Nexus sokkal jobb vetel.
  • matyi0323
    Hali
    Nexus 4-ről illetve Lg G-ről mi a vélemény?
    Ismerős ezeket nézte ki, a G jobban tetszik neki ( szerinte jobb is, mint a nexus, nem tudom )
  • DarkSector
  • davidka003
    Köszönöm jó uram meg is vettem. :)
  • Chris Lowe
    Modern combat 4 eksön a play-en. 225ft.
  • Prody
    Felnőtt ember létedre vitába szállsz velem.
  • tobias88
    és persze kodeket is
  • tobias88
    Tudtok mondani jó filmlejátszót? Mert BDripet akartam a telóval kitenni tv-re de vagy nem volt hang, vagy a kép akadt meg, vagy el se indult a film miközben a programok menüje akadás nélkül jött be, szóval nem a teló hibája volt.

Vagy ha mást nem, akkor más fájlformátumot?
    Alap BDRip leállt Mx Playerrel, másnál meg nem is volt hang, valami meg se nyitotta. Mkv-ra konvertáltam, az mindegyiken megy de egyiken se tudok beletekerni
  • GregSB
    Mi van? Golfosok másolják Toyotásokat? Elvesztettem a fonalat :D Látom nagyon a lelked mélyére hatoltam. Azért remélem este tudsz majd aludni, szegénykém :D OFFnak részemről vége.
  • Prody
    Aha, csak a Golf-osok nem fikázzák a Toyotásokat és nem mondanak irtozatosan nagy baromságokat miközben mindent lemásolnak, kérlek.
  • GregSB
    Off: alsó képek helyére nyugodtan be lehetne tenni VW Golfokat, vagy Porsche 911-eket is ;)

És de, bejárnak ide a "másik" topicból is, de csak olvasni szoktam, meg nagy ritkán kérdezek.
  • SzirmosSzisza
    Semmi köze nincs Androidhoz amiatt, PC Humorba pl simán beférne.
  • szucsy89
    fasza kis topik kösz, nem tudtam róla :)
  • [HUN]FaTaL
    Ezeket inkább a PC Humor topicba.
  • szucsy89
    mert? flame nem hiszem, hogy lesz belőle mert ide nem nagyon járnak be a másik topikból, poén.