36194
-
#23832 Bár nem ismersz, de, ha adsz egy kicsit is a véleményemre, akkor a G a nyerő. One S-t nem venném, mert régi, és megszűnt a szoftvertámogatottsága. Ergó újabb Android verzió nem lesz rá. (meg persze itt mindenki tudja, hogy nem szeretem a HTC-t)
Ám G-t vett egy ismerősöm, és nagyon meg van vele elégedve. Előtte S3-a volt, és az ő véleménye az, hogy jobb. -
#23831 A G-ben van fm rádió, hmm, de az mégse nexus 4.
Nem tudom mi legyen:) -
#23830 Az úgy nem jó:)
Akkor átgondolom, hogy egy "jobb" telefon megér-e annyit, hogy ne tudjak ingyen rádiózni:) mert azért meg még egy valamit hordani magamnál túlzás.. -
#23829 Xperi Z1 vs Xperia Z Ultra Display Comparison
"the difference is supposedly due to the fact that the Xperia Z1 has a Vertical Alignment (VA) type of LCD, which has poorer viewing angles compared to the In Plane Switching (IPS) LCD on the Xperia Z Ultra."
-
#23828 Hacsak nem akarsz adatforgalomért cserébe streamelni rádióadást (mondjuk TuneIn-el), akkor nem tudsz belevarázsolni FM vevőt egy készülékbe :) -
#23827 Reggel megvette, tényleg jó telefon, elkértem fél percre nyomkodni.
Hmm én megrendeltem a one s-t, de lehet vissza mondom és... :DDD
egyedül az, hogy ebben nincs fm rádió?:OOOO appal sem orvosolható emg sehogy? mert akkor nem variálok, az nekem létszükség:)) -
#23826 Én speciel ha tehetném Note 1 re vissza váltanák méretben. -
#23825 GG a telefonhoz!
Ám simán megszokod majd a méretet, és hidd el, majd te sem akarsz a jövőben kisebbet. Sokkal jobban lehet használni a programokat, kényelmesebb a netet is használni.
Én is régen mondtam, hogy nem kell 4 col, 3,5 bőven elég, erre most ott vagyok, hogy a 4,6 már kicsi... -
#23824 majd ha megszokod, nem akarsz kisebbet :) -
#23823 Úgy, hogy nincs normális telefon kis kijelzővel. Ha meg már tepsi, akkor Nexus, ezt még éppen elérem mindenhol. -
#23822 hogyhogy, ekkora kijelzővel vettél telefont? -
#23821 Illetve a tárhely több. -
#23820 2 napja van meg, egyelőre kurva jó.
Mondjuk ha nem akar szopni a frissítésekkel, meg nem akar telegányolt, fos rendszert, akkor egyértelműen Nexus. :)
A G mivel jobb? Ugyanaz, csak nem Google szoftverrel. -
#23819 MX Player. -
#23818 Megjavult. :)
Már csak a tablet a kérdés -
#23817 Mi a baj vele? Tudnál ajánlani valami mást helyette?
Más: Miért van az hogy egyik pillanatról a másikra meghalt a Viber Desktop. Nincsenek előzmények,se kontaktok. Azóta deaktiváltam.Újraindítottam. A telefonon is megcsináltam ugyanezt és most nem akarja küldeni az aktiváló kódot. Próbáltam mobilnettel és wifivel is. Semmi. -
#23816 Prestigio-t nem ajánlom -
#23815 Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Prestigio MultiPad 8.0 HD-al? Esetleg ebben az árkategóriában van ennél jobb 3G-s tablet? -
#23814 Flash van a gépen mégse nyitja meg a videot! -
#23813 OFF: ARM64 and You -
#23812 Saját táblagéppel állt elő a Tesco -
#23811 Twitch-nek van külön appja, YouTubenak is, amihez nincs próbáld meg simán böngészőből, ha nincs HTML5 változat akkor flash. -
#23810 Mé nem teszed fel a flash player-t? ICS-s verzió van fent nekem és működik Firefox-ban meg többi böngészőben. Chrome-ban meg az arra épülő Operaban nem megy csak asszem. -
#23809 Androidra nincs valami olyan lejátszó amivel a live streameket lehet nézni? -
#23808 Alleged Screenshot And Bug Report Log File From Upcoming Nexus Leaked – White Status Bar Icons, 1080p Resolution, And Nexus 5 Name
Hands-On With CyanogenMod Installer -
#23807 Sima G, nem G Pro vagy G2?
Ha sima G, akkor vasban kozel teljesen megegyezik a Nexus 4-el, talan kameraja jobb egy kicsit, kb ennyi. Ellenben nem Nexus es joval dragabb, szoval a Nexus sokkal jobb vetel. -
#23806 Hali
Nexus 4-ről illetve Lg G-ről mi a vélemény?
Ismerős ezeket nézte ki, a G jobban tetszik neki ( szerinte jobb is, mint a nexus, nem tudom ) -
#23805 -
#23804 Köszönöm jó uram meg is vettem. :) -
Chris Lowe #23803 Modern combat 4 eksön a play-en. 225ft. -
#23802 Felnőtt ember létedre vitába szállsz velem. -
#23801 és persze kodeket is -
#23800 Tudtok mondani jó filmlejátszót? Mert BDripet akartam a telóval kitenni tv-re de vagy nem volt hang, vagy a kép akadt meg, vagy el se indult a film miközben a programok menüje akadás nélkül jött be, szóval nem a teló hibája volt.
Vagy ha mást nem, akkor más fájlformátumot?
Alap BDRip leállt Mx Playerrel, másnál meg nem is volt hang, valami meg se nyitotta. Mkv-ra konvertáltam, az mindegyiken megy de egyiken se tudok beletekerni -
#23799 Mi van? Golfosok másolják Toyotásokat? Elvesztettem a fonalat :D Látom nagyon a lelked mélyére hatoltam. Azért remélem este tudsz majd aludni, szegénykém :D OFFnak részemről vége. -
#23798 Aha, csak a Golf-osok nem fikázzák a Toyotásokat és nem mondanak irtozatosan nagy baromságokat miközben mindent lemásolnak, kérlek. -
#23797 Off: alsó képek helyére nyugodtan be lehetne tenni VW Golfokat, vagy Porsche 911-eket is ;)
És de, bejárnak ide a "másik" topicból is, de csak olvasni szoktam, meg nagy ritkán kérdezek. -
#23796 Semmi köze nincs Androidhoz amiatt, PC Humorba pl simán beférne. -
#23795 fasza kis topik kösz, nem tudtam róla :) -
#23794 Ezeket inkább a PC Humor topicba. -
#23793 mert? flame nem hiszem, hogy lesz belőle mert ide nem nagyon járnak be a másik topikból, poén.