36194
-
#24032 Google smartwatch Október 31.-én? -
#24031 Sztereotípia rulez. Ahogy utánad írták tök egyszerűen szinkronizál Google Contacts-t, gépre se kell kötni. -
#24030 köszönöm srácok! -
#24029 na én ezt veszem -
#24028 Legutobbi verzio amihez kapcsolodik: 2.2.2 - ez majdnem kerek 3 eves. A masik is 2 es fel eves, de annak meg a veszelye is nagyon alacsonynak tunik. A legtobb ilyen egyebkent abszolut nyilvanos (nyilvan, a forraskod is az). -
#24027 egy ilyet találtam, szerintem ez segíthet
https://support.google.com/a/users/answer/138740?hl=hu -
#24026 iPhone-ra szerintem sehogy, csak ha nem bele iktatod valahogy az iTunes visszaállító rendszer "bizbaszába" nem vágom. 95% hogy sehogy mert az iPhone. -
#24025 Egy olyan problémám lenne,galaxy s4 készülékem van,és cserélem Iphonera,hogy tudom a számaimat lementeni,hogy utánna arra visszatudjam tölteni? Köszönöm előre is! -
#24024 Csa, az SG forum mobil verziojan egy topiknak miert csak az elso odala jelenik meg? (A tobbi meg nem) -
#24023 Nem tudom, ez 1 perc gugli volt, biztos volt több kevésbé nyilvános is. -
#24022 Mikor sikerult barminek kitornie belole? -
#24021 Ezt a sandboxot is mindig elmondják, aztán valahogy csak sikerül néha kitörni belőle :) -
#24020 Ja amugy ez a kep lett volna a lenyeg:
Mas: Use Google Now in any Language
Valaki probalta? -
#24019 Gondolom van mobilos verziója az oldalnak, Menü gomb / Asztali webhely és akkor a "rendes" oldal fog bejönni. -
#24018 Adatforgalom csökkentése miatt. Ám Chrome-ban, a beállításokban pipáld ki az "Asztali webhely kérése" funkciót. -
#24017 Az miert van, hogy Androidos rendszeren a Chrome (es mas mobil) bongeszo gyengebben/tomoritettebben jeleniti meg a weboldal kepeit, mint Windowsos rendszeren? Ill. ezt at lehet allitani valahol? -
#24016 gyárin kívül más fólia van-e rajta?
Nekem amúgy van tollam, és köszöni, érzékeli :) -
#24015 Milyen verzióhoz?
Ezt használtam korábban, de állítólag JB-n már nem megy. -
#24014 Egyenlőre csak firefoxal -
#24013 ez szinkronizál a PC-s Chrome-al? -
#24012 Videózás tekintetében is kiemelkedő :
A nagy mobilos kamerateszt 2013 végén -
Borg #24011 Úgy tűnik akksiban is jó a Note3 -
#24010 Sziasztok!
Van olyan app ami automatikusan felveszi a hivásokat? Majd késöbb eldöntöm, hogy megtartom e vagy sem?
Köszi előre is! -
#24009 van rá app -
#24008 Böngésző témában én jelenleg a gyárira esküszök (igaz, nem is volt kedvem más böngészők tesztelésére).
Megváltás volt ezen az öregedő hardveren az egyre fejlődő Chrome helyett visszatérni rá.
Leginkább a memória zabálása idegesített már (meg hogy itt sg-n össze-vissza betűméretekkel jelenítette meg a hozzászólásokat).
Majd ha újabb telóm lesz megint visszatérek Chrome-ra. :)
Más:
Play-en nincs olyan ugye, hogy értesít valahogy, ha egy kívánságlistán lévő app akcióssá válik valamennyi időre? -
#24007 fennállása óta először, veszteséggel zárt a HTC... -
#24006 én mindig csak azt hallom, hogy andriodra mennyi vírus van a payben, meg instabil, mef hogy az Apple store (ha így hívják) mennyivel kiforrottabb és nincs vírus rajta.
mondjuk én havonta 1x nyitom meg a playt, nem nagyon használom, az az 5-6 app amit felraktam tudom hogy megbízható. -
#24005 Egyaltalan nem mindenre, lasd: pl regi windows-ok :)
Tenylegesen athatolhatatlan vedelem pedig nem letezik, akinek annyi esze van, hogy manualisan felinstallal egy malware-t, az meg is erdemli.
A lenyeg h az osszes karogas amivel tele van a media nagyjabol mind teljesen bullshit, teljesen biztonsagos platform, az egyik legbiztonsagosabb. -
#24004 Mindenre elmondható, hogy almost :) -
#24003 Contrary to what you’ve heard, Android is almost impenetrable to malware
-
#24002 A stabil 30-as Chrome-al egyutt jott 31-esbol beta:
Google Chrome Beta 31 For Android Brings 'Install To Homescreen' For Web Apps With Support For Full-Screen Mode And Task-Switcher Integration -
#24001 ennél jobban nem tudok belezoomolni :) -
#24000 Néztem már, de nem tördelt csak duplatapira, ha tovább zoomoltam nem csinált semmit. De lehet, hogy keverem valamivel. :) -
#23999 Az opra se rossz (mellesleg a Boat is szépen újratördel ha bezoomolsz)
Tegyél vele egy próbát majd ha esetleg gond lesz az operaval -
#23998 Még mindig Opera Classicot használok. A többi vagy lassú, vagy pinch-zoom után nem tud újratördelni, vagy egyéb hiányossága van. -
#23997 5 percet bírtam az új chrome-ot:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
megint marad a boat browser egyenlőre
főleg ezért -
#23996 Nem véletlen 100-110. Sajnos szar képeket is készít a kamerája. Viszont A PS4 támogatni fogja az ziher. -
#23995 Ez gáz, néztem is hogy ennek már 110 körül van az ára, szemben az S4 - One duoval, akik tartják magukat 140-150 körül. -
#23994 Nagyon le vagyok maradva... Kössz srácok :) -
#23993 4.3 és a 4.3.1 ugyan úgy JB mint a 4.1.2.