36194
-
#24072 Házilag! Hogy ne lenne köze hozzá a rootnak? -
#24071 Ja és a függetlenítéssel (házi) gyakran tégla lesz a telefon, szóval nem nagyon szenvednék vele. -
#24070 A rootnak ehhez semmi köze. -
#24069 Most olvastam en is, erdekes lenne, viszont ha igaz is lenne, ezzel egyutt annak a valtozatnak a merete is nagyobb lenne (ugyanakkora, mint a G2). Ugyanakkor en nem tartom valoszinunek hogy igaz lenne, de majd meglatjuk, most mar hamarosan kiderul.
Mas: ez nagyon varos:
All But Confirmed - Google Hangouts 1.3 Screenshots Suggest SMS/MMS Integration; Video Sharing Capabilities Coming Too
Regen:
Most:
Mindjart:
"Two down, one to go. Baby steps." -
#24068 Na, ez nekem nagyon új... skinnyman neked?:D -
#24067 Ha nem akarod Rootolni, tegyél le a függetlenítésről. Mert nem tudod másként házilag(tudtommal) -
tomcsa4 #24066 Sziasztok.
Nem találam tiltólistát, ezért kérdezek itt és nem a warez szekcióban. Alap droid 2.3.4 (elég is nekem), ami gyári. Mard is, nem akarom rootolni.
A kérdésem a következő. Lehet a telefont házilag függetleníteni? Mert egyelőre Vodás. Van valami veszélye ennek? (Lg Optimus Net p690.) -
#24065 Az nem semmi. 28k lenne?
És milyen telefont fog venni? Androidra vált? -
#24064 Felhívott valaki, aki Fb-n ismerősöm, ki is írta a nevét. De a telefonkönyvben nem találom. Elvileg szinkronizálva van a fb fiókkal is a telefonom. -
#24063 Ez nem is kérdés.
Haver Lumia 800-a úgy esett a sarkára, hogy a gorilla glass sértetlen maradt, viszont alatta az lcd panel ripityára tört, egyáltalán nem ad képet. Külön bódottá', hogy 28k-ért cserélné neki a szervizes, közben magát a telefont vett 20k-ért :D -
#24062 Naja, eléggé negatív kritikákat kap. Talán ez jellemzi a legviccesbben:
"The frequent “First!” cry of the Internet troll declares some strange pride in being the first to comment on an article. The commenter put little to no effort into the post; it added nothing to the conversation, and it was completely devoid of substance. The troll did secure the spot at the top of the thread, though, and every additional commenter will be forced to scroll past the pointless contribution.
The Samsung Galaxy Gear says “First!” in hardware form. Samsung has beaten Google and Apple as the first major manufacturer to market, but much like the Internet commenter, it has sacrificed substance for the sake of timing. The Galaxy Gear is a product (with some impressive internals, no less) that has such limited use and such crippling compatibility requirements that it is currently the equivalent of hardware spam." -
#24061 LG Is Now Mass-Producing Flexible 6-inch OLED Screens, Presumably For Upcoming Smartphones
Kezdenek beindulni a dolgok :) -
#24060 [URL=http://www.sammobile.com/2013/10/07/samsung-galaxy-j-leaked-reveals-5-inch-fhd-display-and-snapdragon-800/]Galaxy J? 5" FHD / 3GB / Snapdragon 800 (valószínüleg Note3 HW csak "mini" verzió)[/URL] -
RYO21 #24059 Nagyon jó cucc lenne, ha működne minden androidos telefonnal, vagy legalább csak a samsungokkal. -
Borg #24058 MA-n is fent van már a teszt. -
#24057 Egy éves Sony Xperia U-mat Lumia 620-ra cserélném! -
#24056 Nem is olyan nagy ez a Note 3 (következő 'teló' szerintem ez lesz)
-
#24055 Lesz jövője a hajlékony kijelzőnek.
-
#24054 Azért se írtam semmi kommentet, mert a végén még kapok valakitől, hogy miért ócsárolom. Egyetlen pozitívumot se tudok mondani róla. -
Ezek tenyleg jok :)
Csak magat a cuccot mar kevesbe dicserik a legtobb helyen... -
#24052 -
#24051 Most majdnem leírtam mit tudsz te egy kézzel használni :D -
#24050 Mivel már nincs meg nem tudom demonstrálni de ha szerezel egyet megmutatom. -
kamionosjoe #24049 Neked péklapát kezed van akkor! :D -
#24048 kamu -
#24047 én az 5'3 as Note-ot tudtam kezelni egy kézzel na erre varrjá gombot. -
kamionosjoe #24046 Én tudom az S3-at is kezelni egy kézzel, pedig az 4'8-as. Lehet nekem van nagy tenyerem? -
#24045 Nem. Már desktop site módban van és normál weboldali képeket tomoríti (ami mobil view-ban meg sem jelenne).
-
#24044 Annal is alig lesz valszeg nagyobb ha egyaltalan (hosszban par millimeterrel, de vekonyabb lesz) -
#24043 Az engem nem vigasztal, mert már egy 4,3"-es zte skate is ordas nagy a kezemben. :) -
#24042 Jaja, jol fog az jonni, foleg h maga a telo valszeg meg kisebb is lesz mint az elozo 4,7"-essel :) -
#24041 nekem az új nexus 10 a várós, remélem lesz hozzá valami Surface backlites touchcover-szerű billenytyűzet... -
#24040 Ez az 5"-es képernyő kellett, mint egy falat kenyér :P -
#24039 Szerintem az aksi sem lesz hátránya. -
#24038 Nagyjabol igen, kameraban OIS-t nem tudtuk, sot bizonyos forrasok szerint az hianyzott belole. -
#24037 Köszi! :) -
#24036 ezeket már mind tudtuk az eddigi szivárgások alapján... aksin kívül fasza minden -
#24035 Purported Service Manual Gives A Look At The Next Nexus Phone, Reveals 32GB Storage, 8MP OIS Camera, Photos, And More
4.95" 1080p display (IPS TFT for those interested)
32GB internal storage (the document also mentions 16GB eMMC)
2GB RAM
MSM8974 aka Snapdragon 800 at 2.3GHz
8MP OIS rear camera, 1.3MP front camera
2300mAh battery
Sensors: Accelerometer, Gyroscope, Compass, Proximity/Ambient Light, Pressure
Slimport compatibility
Micro SIM slot
Notification light
Wireless charging
NFC
Bluetooth 3.0 (We assume this is an error – Bluetooth 4.0 appears elsewhere in the document, but according to the last page it's still a draft.)
UMTS/GSM/CDMA/LTE compatibility
-
#24034 NexuSwatch :D -
#24033 Nexus 2? :)