Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szervizes srác azt mondta hogy elküldik szervizelni, de valószínû az "alaplap" és proci része k.o... szóval gazdasági totálkár.. ehh
1év 1 hónapot bírt ki.. <#levele>#levele><#szomoru1>#szomoru1>
"Nulla tenaci invia est via"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Végül részben user error volt, rst-hez van jó pár html konvertáló, azzal sikerült 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
de ha csak megnyitni akarod, sok filekezeloben (pl total commander) van olyan h open as, es ott ramesz h szoveges filekent nyissa meg.
Regards,
http://goo.gl/gd6Zi5
Ugyanazok a nyakkendõs emberek, akik az elmúlt években számos ismert játék nevét gyalázták meg a folytatás fejlesztésébe való, pénzéhségük által vezérelt belepofázásaikkal? Bár tény, hogy nem csinálják rosszul, csak az egész játékos társadalmat fellázítják közben maguk ellen...
Innentõl meg egyébként is meg van számlálva a hátrélévõ idejük az iparban, erõlködnek még kicsit és kurva nagy pofáraesés lesz a vége az összesnek úgy ahogy van cégestõl, egyszer csak nem marad már olyan név, ami mögé bújva el tudnák majd adni a szélsõségesen profitorientált szemeteiket.
Ez a véleményem. Adnák csak oda szimplán a pénzt a fejlesztésre, és bíznának rá mindent a fejlesztõkre akik értenek is a játékkészítéshez. Lehet rövidtávon kevesebb pénz jönne úgy be, viszont nem tennék totálkárra az összes nevet amivel még el lehet adni játékokat (mert ugye a jövõre is gondolni kell).
Persze az a baj birkák vannak és lesznek, lehet ennek tekintetében csak szép álom ezeknek a gátlástalan embereknek a letûnése 😞
Igen, ez az Apple világa, egy olyan világ ahol ezek az üres szavak valami pozitívat sugároznak.
"ha az Android legalább annyira jó üzlet lenne mint iOS"
Igen, ez meg az Android világa, egy olyan világ ahol a felhasználóknak jó üzlet bármi is, nem pedig azoknak akik gyorsan meg akarnak rajtuk gazdagodni túlárazott dolgokkal. Persze korrektül, olyan dolgokkal amik tényleg érnek valamit, megfizethetõ áron itt is lehet boldogulni.
Egyébként már tényleg egyre kevesebb az a különbség a két platform között.
Nekem se nyerte el a tetszésemet és akkor még finoman fogalmaztam.
Ha már (kb) 150 ezret adok egy telefonért akkor annak legyen olyan a kijelzõje amikor ránézek,hogy érezzem ez felsõ kategóriás cucc.
Z helyett Htc One vagy SGS4 a fav...
Kicsit olcsóbban meg Nexus 4 vagy SGS3 esetleg Htc One X
Mégis miért lenne bármelyik fejlesztõ cégnek jó ha kizárólag csak egy platformon lenne elérhetõ?
Bármilyen platform-exkluzív content kizárólag azért exkluzív mert -pl jelen esetben - az apple kötött egy megállapodást a kiadóval (például elengedik az app store jutalékot/ vagy csak simán lefizetik a rákba õket) azért, hogy a saját termékeik felé tereljék a vásárlókat.
check for yourself!
Regards,
Most itt pl az X-Com, vagy az új Deus Ex játékra gondolok. Mindkettõ iOS exkluzív lesz most nyáron és nagy stúdiók fejlesztik sok pénzbõl. Ilyen cégeknél nem nagyon állja meg a helyét az a magyarázat, hogy "á, õk is csak biztosan hisznek ezekben a mítoszokban", mert ezeknél nem Apple fanboyok döntenek, hanem nyakkendõs eüzletemberekmberek mondják meg mibe fognak belefektetni milliókat, és ha az Android legalább annyira jó üzlet lenne mint iOS, akkor arra is kiadnák ezeket most nyáron.
Mas: Android vs iOS Game Myths
Regards,
Tenyleg nem viccel vele az Nvidia.
Regards,
Van egy alig egy éves Galaxy S2 4.1.2 Androiddal Telenoros 50K körüli összegért, ha valakit érdekel. 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
nekem egyértelmûen a Sony-k a legszebbek.
Igaz, most pipa vagyok rájuk, mert az új JB-n, akadozva vesz fel full HD-ba...:S és nem nagyon látok rá esélyt, hogy mielõbb javítják:S
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Regards,
Galaxy S3 vs Xperia T
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!