Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
valószínû proci vagy valami meghülyült benne, felforrt az egész és annyi.. amikor éreztem hogy melegszik kivettem az aksit, akkor még villogott a piros kisled benne, azóta semmi életjel

szervizes srác azt mondta hogy elküldik szervizelni, de valószínû az "alaplap" és proci része k.o... szóval gazdasági totálkár.. ehh

1év 1 hónapot bírt ki.. <#levele><#szomoru1>

"Nulla tenaci invia est via"

Vadnokedli
Ilyen van? Nó wéééy<#dumcsi>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Narxis
omg akkor az szívás :/

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Szabi
közbe szerviz imei kód alapján megnézte, tavaly 5.10-én vettem.. 1év hardver gari volt rá és a második év csak szoftveres.. -.-"

SzirmosSzisza
T-mobilnál tõlem nem kértek számlát (bevittem, de egyszer se kérte el a srác), gondolom IMEI alapján beazonosították.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Szabi
természetesen nem találom a számláját, pedig még van rá bõ fél év gari :-/

Narxis
ajaj, szerviz

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Szabi
mini pro-m elkezdett ma felmelegedni, zsebembõl kivettem megnézni hogy mifene van, tûzforró volt az egész készülék, még a kijelzõ is, aksit kivettem és szinte égetett... azóta lehûlt, de nem kapcsol be és tölteni se lehet.... 😞

[HUN]FaTaL
Grat. 😄 Ahelyett, hogy használtad volna a TC átnevezõjét 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Én a múltkor 12 fájl átnevezéséhez PC-n is inkább írtam egy PHP (mert az áll kézre) scriptet 😄DD
SzirmosSzisza
Esélyes, hogy mobilon fogok pötyögni, meg szerintem gyári romon alapból nem is lehet konzolt elõhozni.

Végül részben user error volt, rst-hez van jó pár html konvertáló, azzal sikerült 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

skinnyman
pl irsz egy scriptet bash-ban terminal emulatorban 😊
de ha csak megnyitni akarod, sok filekezeloben (pl total commander) van olyan h open as, es ott ramesz h szoveges filekent nyissa meg.

Regards,

[HUN]FaTaL
Felmásolod pc-re, átnevezed, visszamásolod. Fél perc az egész. De lehet, hogy van olyan fájlkezelõ, amiben van multi-rename tool.

SzirmosSzisza
De sok van :c

[HUN]FaTaL
Átnevezed a fájlt pl.? 😄

SzirmosSzisza
Hogy lehet random szövegfájlt buta kiterjesztéssel megnyitni? Kiírja, hogy nem ismeri fel és ennyi :/

"hanem nyakkendõs eüzletemberekmberek mondják meg mibe fognak belefektetni milliókat"

Ugyanazok a nyakkendõs emberek, akik az elmúlt években számos ismert játék nevét gyalázták meg a folytatás fejlesztésébe való, pénzéhségük által vezérelt belepofázásaikkal? Bár tény, hogy nem csinálják rosszul, csak az egész játékos társadalmat fellázítják közben maguk ellen...

Innentõl meg egyébként is meg van számlálva a hátrélévõ idejük az iparban, erõlködnek még kicsit és kurva nagy pofáraesés lesz a vége az összesnek úgy ahogy van cégestõl, egyszer csak nem marad már olyan név, ami mögé bújva el tudnák majd adni a szélsõségesen profitorientált szemeteiket.

Ez a véleményem. Adnák csak oda szimplán a pénzt a fejlesztésre, és bíznának rá mindent a fejlesztõkre akik értenek is a játékkészítéshez. Lehet rövidtávon kevesebb pénz jönne úgy be, viszont nem tennék totálkárra az összes nevet amivel még el lehet adni játékokat (mert ugye a jövõre is gondolni kell).

Persze az a baj birkák vannak és lesznek, lehet ennek tekintetében csak szép álom ezeknek a gátlástalan embereknek a letûnése 😞
"nagy stúdiók", "dollármilliók", "üzletemberek"
Igen, ez az Apple világa, egy olyan világ ahol ezek az üres szavak valami pozitívat sugároznak.

"ha az Android legalább annyira jó üzlet lenne mint iOS"
Igen, ez meg az Android világa, egy olyan világ ahol a felhasználóknak jó üzlet bármi is, nem pedig azoknak akik gyorsan meg akarnak rajtuk gazdagodni túlárazott dolgokkal. Persze korrektül, olyan dolgokkal amik tényleg érnek valamit, megfizethetõ áron itt is lehet boldogulni.
theone91
Mint egy falat kenyér.

GregSB
Én csak találgatok, nem tudom hogy mi van a háttérben. De az tuti hogy ez a "mítosz" max indie fejlesztõkre igaz, nagy stúdiók nem kezdenek bele semmibe amíg nem csücsül az asztalon egy részletes piaci elemzés platformokról, megvalósítási terv költségekkel és tervezett nyereséggel. És most nyáron 3 ilyen játék is van iOS-re (KOTOR, X-Com, Deus Ex)

Egyébként már tényleg egyre kevesebb az a különbség a két platform között.

skinnyman

Regards,

skinnyman
Vadnokedli
Kihajthatós tablet.

skinnyman
Ugy se lesz Note 3 meg, a tobbi meg senkit nem erdekel 😊

Regards,

[HUN]FaTaL
Biztos bemutatják a 15,6"-os Samsung Galaxy Ultra Mega Hyper-t 😄

desigo
20 perc múlva Samsung Galaxy bemutató élõben :

live video stream
desigo
+1

Nekem se nyerte el a tetszésemet és akkor még finoman fogalmaztam.
Ha már (kb) 150 ezret adok egy telefonért akkor annak legyen olyan a kijelzõje amikor ránézek,hogy érezzem ez felsõ kategóriás cucc.

Z helyett Htc One vagy SGS4 a fav...
Kicsit olcsóbban meg Nexus 4 vagy SGS3 esetleg Htc One X
Mondjuk ez most pont rossz példa volt részedrõl.

Mégis miért lenne bármelyik fejlesztõ cégnek jó ha kizárólag csak egy platformon lenne elérhetõ?

Bármilyen platform-exkluzív content kizárólag azért exkluzív mert -pl jelen esetben - az apple kötött egy megállapodást a kiadóval (például elengedik az app store jutalékot/ vagy csak simán lefizetik a rákba õket) azért, hogy a saját termékeik felé tereljék a vásárlókat.

Z-nek híg trágya a kijelzõje, és ezt nem csak azért mondom, mert egy mocskos nagy amoled junkie vagyok..

check for yourself!

SzirmosSzisza
Attól még, hogy egy nagy cég csinál valamit nem biztos, hogy jó. Lsd.: új xbox.

skinnyman
Peldaul azert, mert sok fejleszto ezeket a mitoszokat igaznak gondolja. Egyebkent jopar eve a jelentos cimek >90%-a kijon Android-ra is, es jopar olyan cim volt az utobbi idoben, ami Android exkluziv volt, szoval ezt a "még mindig több exkluzív AAA játék iOS-re" dolgot is igazabol be lehetne irni a mitoszok koze, nagyon regota mar teljesen minimalis a kulonbseg.

Regards,

GregSB
Én csak azért értetlenkedem, mert ha ezek nagy része mítosz, akkor hogy lehet hogy nagy stúdiók ahol dollár milliókat költenek játékfejlesztésre, és ebbõl piaci elemzõket is alkalmaznak, azok hogy nem látják ezeket a tényeket?

Most itt pl az X-Com, vagy az új Deus Ex játékra gondolok. Mindkettõ iOS exkluzív lesz most nyáron és nagy stúdiók fejlesztik sok pénzbõl. Ilyen cégeknél nem nagyon állja meg a helyét az a magyarázat, hogy "á, õk is csak biztosan hisznek ezekben a mítoszokban", mert ezeknél nem Apple fanboyok döntenek, hanem nyakkendõs eüzletemberekmberek mondják meg mibe fognak belefektetni milliókat, és ha az Android legalább annyira jó üzlet lenne mint iOS, akkor arra is kiadnák ezeket most nyáron.

GregSB
De a cikk szerint ez is csak mítosz :-)

SzirmosSzisza
Gondolom mert egyszerûbb rá fejleszteni. Van pár model azt csá, nem úgy mint Android esetében, ahol rengeteg telefon van, ráadásul csomón valami gány rom van ami még egy amõbát se képes futtatni.

GregSB
Ha ezek mítoszok, akkor miért van még mindig több exkluzív AAA játék iOS-re?

skinnyman
Nem igeny kell ra, hanem hype. Ratennenek egy alma logot, es ha 2-szer ilyen aron adnak akkor is elotte satraznanak.

Mas: Android vs iOS Game Myths

Regards,

LocalPatriot
LocalPatriot
Ingyen se kéne. De komolyan.
Vadnokedli
kb <#banplz>

SzirmosSzisza
Már csak igény kéne rá és sikeres is lenne 😊

skinnyman
Levittek a Shield arat 299 dollarra
Tenyleg nem viccel vele az Nvidia.

Regards,

LocalPatriot
Dehogy😊
Csak Sony fan😊
Clidey
Sziasztok!
Van egy alig egy éves Galaxy S2 4.1.2 Androiddal Telenoros 50K körüli összegért, ha valakit érdekel. 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Vadnokedli
4G kevesebbet fogyaszt mint a 3G nem?

Bucser
LOL tan csak nem sony centerben dolgozol?😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

LocalPatriot
Igen a T is gyönyörû.
nekem egyértelmûen a Sony-k a legszebbek.
Igaz, most pipa vagyok rájuk, mert az új JB-n, akadozva vesz fel full HD-ba...:S és nem nagyon látok rá esélyt, hogy mielõbb javítják:S
Vadnokedli
Hát Sony sincs a toppon sw ügyben, tapasztalataim alapján. (se a samsung persze)

skinnyman
Ezek kozul hw-ben az S3 gyengebb a masik 2-nel, amik kb ugyanolyanok (cpu+gpu+ram-ban). Viszont SXZ-nek van csak 1080p kijelzoje. Viszont Nexus 4 csak a Nexus, es ar/ertekben is valszeg az a legjobb. S3-nak a garancia resze ami uti a tobbit.

Regards,

Szubjektív, de a Sony szebb. Én annó a T-t választottam s3 helyett és nem okozott csalódást.

Galaxy S3 vs Xperia T

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

LocalPatriot
Hát ez teljesen szubjektív. Én mióta elõször láttam a Z-t, azóta szerelmes vagyok bele.
HTC nekem nagyon nem nyerte el a tetszésemet. Egyik telefonja se. Se külsõre, se szoftverileg nem nyerték el a tetszésemet. Azt hiszem ki is jelenthetem, hogy HTC telefonom soha nem lesz.