36194
-
#24112 Az megoldható, hogy a gyári youtube progit úgy használjam, mint egy zenelejátszót? Tehát, ha lezárom a telót, akkor ne állítsa meg a lejátszást. -
#24111 Rumor #6. Google will launch the Devices section of the Play Store in Finland, Norway, and possibly other countries later this year. Italy was also planned but they managed to roll it out early
Hozzank azert gondolom meg nem...
link -
#24110 Android 4.4 KitKat and Nexus 5 release date pegged for October 15th, say Google Launchpad devs -
#24109 Akkor gondolom itt is gyengébb pályák vannak előrébb. Első részt azt pont vizsgaidőszak közepén szereztem be, aztán megnyújtotta a WC-n eltöltött időt 1 órával mindig :D -
ktomi22 #24108 nem probaltam.. de gondolom uj mapok fokent
"Where’s My Water? 2 launches with three brand new locations including the Sewer, the Soap Factory, the Beach. Best of all, the puzzles are all free! Cut through dirt, and guide fresh water, purple water, and steam to help Swampy and his friends!" -
#24107 Ha valaki esetleg próbálta, miben jobb mint az 1? -
#24106 Gondolom freemium. Vehetsz cuccokat benne. -
#24105 Hát én nem tudom, de örüljünk neki:) -
ktomi22 #24104 hogyhogy free? elso resz penzbe kerult .. vagyis volt free es apid verzio is.. itt meg alapbol free? o.O -
#24103 Gyakorlatilag szinte pontosan akkora a fizikai merete a telonak, mint a Moto X-nek (2 (azaz ketto) millimeterrel rovidebb, ennyit tud felmutatni hozza kepest), csak 4.7" helyett 4.3" kijelzoje van (azaz a kijelzo atmeroje tobb mint 10 (azaz tiz) mm-el kisebb). Taps? :)
(Es az 1080p->720p kijelzot sem neveznem azert kompromisszummentesnek)
Arrol megint nem beszelve, hogy annal meg megint csak kb ketto millimeterrel lesz varhatoan hosszabb a kovetkezo Nexus telefon, varhatoan 4.96" kijelzovel.
Amugy meg igy is dicserendo, talan az eddigi legkompaktabb telefon Snapdragon 800-al, de nagyon keves esely van, hogy pont azon a 2 vagy 4 millimeteren mulna a dolog a legtobbeknel amivel nagyobb egy 4,7" es kozel 5" kijelzoju telefon. Szoval megint ott tartunk, hogy telo fizikai meret vs kijelzo meret, amit mar tobbszor elmagyaraztam: nem feltetlenul vannak egyenes aranyban. Erre az iphone is nagyon jo (negativ) pelda, aminek az egyik legnagyobb kerete van a kijelzoje korul az egesz piacon, igy alig kisebb az is egy Moto X-nel, mikozben a kijelzoje sokkal kisebb.
szucsy: a maradek N4-eket kint 199/249 dollarert kiszortak kint, mar reg elfogyott mindket valtozat a legtobb orszagban es nem is fognak tobbet gyartani. Magyarul: nem nagyon varhato arcsokkenes, csak ahogy minden elektronikai termeknel, szep lassan ahogy jonnek ki az uj cuccok olcsoert es toljak le a regi cuccok arait. -
#24102 Where is my water? 2 -
#24101 Eddig is elég szépen csökkent az ára.
Link
de lehet még fog. -
#24100 Egyrészt ugyan annyiba fog kerülni mint a többi flagship, 180 körülire saccolom az árát. Másrészt úgy tűnik ebben is szar kijelző lesz, de a próbálkozás dicséretes.
Mas: ha bejelentik az N5-öt, lehet N4 árcsökkenésre számítani? -
#24099 "Docomo calls the Z1F an exclusive model, and the carrier has form when it comes to securing high-end Sony smartphones with small screens — last year's excellent Xperia SX never made it out of Japan."
:S -
#24098 [URL=http://www.theverge.com/2013/10/9/4822676/sony-xperia-z1f-cameraphone-announced-in-japan]Sony shrinks flagship Z1 smartphone to a more manageable size[/URL [IMG]http://www.sg.hu/kep/faces/eljen.gif[/IMG]IMG]http://www.sg.hu/kep/faces/eljen.gif[/IMG]
"Despite its relatively diminutive proportions, the Z1F is a high-end device from a spec standpoint; "mini" versions of the Samsung Galaxy S4 and HTC One, in contrast, have compromised on internals. Aside from the aforementioned 20-megapixel camera, the Z1F has a 2.2GHz quad-core Snapdragon 800 processor, 2GB of RAM, a 2300mAh battery, and runs on Docomo's 150Mbps LTE network."
Végre! Ha platformot akarnék váltani tuti ezt venném. Végre egy telefon méretű telefon, amibe nem gagyi hardvert tettek. -
#24097 Ott van a feltöltött videóid beállításaiban. -
#24096 Én töltöttem fel párat, de én nem találtam ilyen opciót soha. Igaz én csak feltöltöttem aztán annyi is volt. -
#24095 Na... mire akarok a hsz-re reagálni, már megelőztek.
Te se töltöttél még fel videót akkor... szóval nem humbug -
#24094 de van. -
#24093 Hogyne lenne... -
#24092 Pedig van. Nekem van ilyen szöveg.
Alapból egyébként engedélyezett mobilon is de 1-2 fasz feltöltő beállítja, hogy mobilon ne tudd megnézni, mert akkor neki nem jön a lóvé. -
#24091 Amúgy feltöltött videónál nincs ilyen opció hogy ne legyen látható m.youtubeon vagy mobilalkalmazáson. Szóval ez hogy a szerző nem tette elérhetővé mobiltelefonra ez csak egy ilyen humbug szöveg. -
#24090 Amugy sose ertettem hogy miert csinal valaki ilyet. Tiltja a vallasa hogy mobilon is meg lehessen nezni a sz@ros videojat? :)
Egyebkent megkerulheto a dolog ha a youtube desktop oldalarol nezed, az is megy mobilon. Talan html5-os lejatszoval is megy alapbol, legfeljebb pedig flash-el. -
#24089 Igen, és? :)
Ez csak a birkákat érdekli maximum. Engem speciel nem igazán érdekel, hogy mennyire sikeres egy gyártó, nem vagyok se márkafan, se részvényes. -
#24088 Elvileg a szerző nem járul hozzá, hogy mobilon is nézhető legyen. -
RYO21 #24087 Miért van az, hogy rengeteg videót nemlehet megnézni a mobilos youtube-al? -
#24086 Nagyon okos a Samsung. Jól csinálja, emiatt is vannak mindig a topon.
Itt a lényeg az, hogy ők voltak az elsők, akik ilyen kijelzővel gyártottak telefont. Ergó, ha a jövőben, ha nem is ilyen, de ehhez hasonló mobilok lesznek, és azok sikeresek is, akkor a Samu majd mondhatja, h ők voltak az elsők.
Itt ez a lényeg, hogy elsők! A használhatósága, meg a sikere másodlagos. -
#24085 Semmire nem jó baromság. -
#24084 Sose ejtem le... tehát most nekem mire is jó? -
#24083 Nekem nagyon tetszik!
Kézbe fogni nagyon kényelmes lehet, valószínű az érintőképernyő kezelését is meg lehetne szokni.
Már csak az érdekelne, hogy zsebben hordva hosszú távon milyen lehet. Nyilván itt nem erre a pingpong ütőre gondoltam, hanem egy normálisabb méretű hajlított kijelző telóra.
Más: ez a Ghost Busters játék ugye nem tartalmaz a megvásárlásán kívül egyéb mikrotranzakciókat?
Csak mert imádom az ilyen AR játékokat és még akkor is eléggé felkeltette az érdeklődésemet, hogy az egész Szellemírtók éra totál hidegen hagy. :) -
#24082 Poen azert:
Gyakorlatilag amugy egy Note 3, s-pen nelkul, hajlitott kijelzovel
The Galaxy Round Is Samsung's Curved-Screen Phone: 5.7 Inches, 1080p, And Only In Korea For Now -
#24081 Jah, nem. Másra gondoltam. -
#24080 Már hogyne lenne?
Kb törhetetlen. -
#24079 amíg nem lesz hajlítható az összes alkatrész (kijelző, alaplap, cpu, akku...stb.), tehát maga az egész telefon addig tényleg semmi értelme nincs -
Borg #24078 Galaxy Round, hajlított AMOLED kijelzővel
Eddig se tudtam elképzelni mi értelme lesz, de mostmár be is bizonyosodott, hogy kurvára semmi :D -
Here Is The Long Overdue Makeover The 'Downloads' UI Will Get In Android 4.4 -
#24076 Hát nekem most frissitett a Chrome és meg se lehet nyitni... dejó. -
#24075 Google's Schmidt: Android more secure than iPhone
Google testing Android screencast support inside Chrome -
#24074 Jónak tűnik, csak azért lehetne valami gameplayre fókuszált videjó. -
#24073 Ghostbusters: Paranormal Blast :D