Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak arra tudok gondolni, hogy Mo-n nem elérhetõ....
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
#21146: Armv6-os vasakat lehet megizzasztja, egyelõre nem vettem észre szignifikáns lassulást miatta.
http://goo.gl/gd6Zi5
Biztonsági mentésnek viszont kiváló lehet. 😊
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
A fémnek is megvannak a hátrányai.(kopik,esésnél horpad csúnyán,stb..)
SGS4 nagyon jó teló. Nekem magasan a benne lévõ kijelzõ a best <#eljen>#eljen>
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
augusztusban várható a megjelenése
Ezen nevetek hihi. <#vigyor2>#vigyor2> 5 col felett nagyon nem lehet ötletes az ember. Hozzá teszem az S4 és az S3 máshogy néz ki(33% kb), nem csak ennyi az egész amit leírtál.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Fehéren a szenzorok valóban nem szépek.

Következõ telefonom viszont nagy valószínûséggel HTC One lesz, a fém ház nagyon bejön és elegáns. Csak nekem nagy ez a mostani kijelzõ, a mini verziójáról van már valami info?
dehogy köti. érdekes, hogy egy csomó kisebb kínai gyártó ezerszer stílusosabb telefonokat tud tervezni, mint a samsung. az is egy vicc, hogy az s3 meg s4 között annyi az eltérés, hogy máshol vannak a tetejükön a pöttyök. legalább az aktuális csúcskészülékük nézne ki valahogy
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
az meg hogy a kinézet ennyire egységes az tudatos döntés a Samsung részérõl... azt akarják elérni, hogy ránézésre meg lehessen mondani egy telefonról, hogy Samsung... 😊 ugyanezt csinálja a Sony is mostanában, az azért nem zavar mert az a külsõ jobban bejön neked 😊 még szerencse, hogy van választék és mindenki olyat vesz amilyet akar 😊
Bazinga!
A Samsungok régen még bejöttek (Galaxy S2 pl. nagyon), de azóta nagyon nem tetszik az a vonal amit a Samsung képvisel. Nem beszélve errõl a standard okádék kinézetrõl, amitõl egyrészt hányingert kapok, másrészt minden telefonjuk így néz ki...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
amúgy egy asus padfone 2-t nagyon bevállalnék 😄
(ha épp az egy két órás mix azt is egynek veszi)
A 100 gigás Above & Beyond mappám már fel is synceltem ami 1.010 db "song"
Ahol van net már mehet is ahol meg nincs ott marad a telefonra másolt pár új album.(pl Magenta)
proxyn regisztrálsz musicra aztán Music Manager
Biztonsági másolatnak is teljesen jó.
Ettõl függetlenül a "Z" hátulja biztos nagyon sérülékeny az üveg miatt.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Képek,videók,kisebb programok tárolására viszont minden további nélkül alkalmas azt felesleges csak a telón tartani, csak pont nem ezek foglalják a nagy helyet.
infidel
Az nem kérdés,hogy a HTC One a legjobban ajánlott.
Venném is csak nekem nem ér egy telefon se 100 ezernél többet...
Nexus 4-ben jobb proci és dupla annyi RAM van és nagyobb aksi.
Kijelzõ méret és felbontás ugyanaz,mindkét kamera felbontása is egyforma.
Én HTC párti vagyok de inkább Nexus.