36194
-
Utóbbi napokban nagyon gyorsan merül a telefonom. 5-6 órát bír ki,úgy hogy alig használom. 1 hete még ennek a kétszeresét bírta, Úgytudom hogy ez nem normális hogy a google szolgáltatások ennyit esznek. Mi okozhatja ezt? -
#24151 a telefon ígyis-úgyis a samsungtól van, így náluk nem jelent nagy gondot, hogy ki honnan szerzi be a telefont. -
#24150 Azt a reszt ertem. Csak szerintem tobbet fognak bukni ezzel a lepessel mint szurkeimportal. -
#24149 "A logikat nem ertem mogotte."
Szürkeimport? :) -
#24148 kb 2 hetes hir? Mondjuk elegge labon lovik magukat.
A logikat nem ertem mogotte. Elmegyek nyaralni mas foldreszre mondjuk es nem tudok egy csoffadt pre-pay simet beletenni a telomba, hogy intezzem az ugyeimet. -
#24147 Ez de durva... -
#24146 A Samsung bekeményít, jaj a rootolóknak?
Szánalmas. Na sebaj, majd a Nokia sorsára jutnak. -
#24145 [Rumor] Google\'s New Launcher In Android 4.4 Is Called \'Google Experience\' - Here Are Some Things We Are Expecting To See In It
Breaking: Nexus 5 Prototype Bares All In Leaked Crystal Clear 7-Minute HD Video -
#24144 Elvileg akkor kapja amikor az S3 is. De mindig rohadt lassan dolgoznak. Mire kijön a KitKat kb rá 1 hónapra fog kijönni.. -
fodorpetii #24143 Hali, visszaszeretném állítani a régi androidot az Xperia U-ra, hogyan tehetem meg ezt?(decemberi, vodafone-s) -
#24142 Lesz egyáltalán? Lehet, hogy már egyből KitKatet fog majd kapni. -
#24141 Nincs hír arról hogy az S4 mikor kapja meg a 4.3-at? -
#24140 Ez a háttérkép ritka nagy hányás. :D
Ez legyen mondjuk a legnagyobb gondja. -
Chris Lowe #24139 Ha ilyen ütemben folytatódik a play áruház fejlesztése és mondjuk a következő fejlesztés a hardver bolt lesz, az európai nexus árakkal, akkor én is lecserélem a telóm. -
#24138 Mobilnetes n7 meg esetleg. Mondjuk azzal alapbol telefonalni nem lehet asszem, meg nem is rezeg, szoval kicsit necces telonak :) -
#24137 Google Nexus fog kelleni majd, ahogy emlitettem az instant software upgrade miatt :D a Note3 amúgyis túl pici phablet-nak. Note8 az ami nekem megfelel, de az Samu (semmi problémám vele amúgy). -
#24136 Note3? -
#24135 Na meg ugye a full hd kijelző, jobb kamera...
Sajnos olyan phabletet nem találtam, amiben jó kamera lenne hd kijelzővel. -
#24134 Okés. Most Note8-om van, ezzel kihúzom 1-2 évig, imádom. Nem tudom, hogy addigra nekem még mindig phablet fog-e kelleni. De ha igen, akkor képtelen leszek egy Nexus 4-el és Nexus 7-el járkálni :D -
#24133 Valszeg 16/32 gigas verziok lesznek, a 64 sztem valoszinutlen. -
#24132 Szerintem én is, csak jó árban legyen a 64Gb-os verzió ha lesz. Vagy legyen bővíthető- ami sose lesz. -
#24131 Nexus annyira megtetszett (főleg az instant software upgrade-ek miatt is), hogy 1-2 év múlva biztos olyannal újitok be! -
More Nexus And KitKat Images Leaked, Confirm Tap & Pay, Revamped Location Settings, And New Recent Location Requests History Page
New Nexus 5 KitKat Leak Shows Transparent Nav And Status Bars, New App Drawer And Wallpaper, Possible Always-On Listening Mode -
#24129 Nem. N4-et már nem gyártják, most sem nagyon kapsz már. -
#24128 https://maps.google.com/locationhistory -
#24127 A Googlenek mindenre van valami cucca :D -
#24126 Ja, van olyanjuk is, regen latitude-nak hivtak, mostanra g+-ba integraltak (g+ appban locations-nel). Ugyanazok vonatkoznak ra amiket irtam amugy, real time a dolog es nyilvan net kell hozza. -
ktomi22 #24125 jo volna utvonal, h. merre jart stb.. azt hittem googlenak van ilyen a mapsba.. device managert ismerem ..de koszi :) -
#24124 Android Device Manager
Ha a keszuleken settings/security/system admins-nel engedelyezed akkor tavolrol tudod torolni is az egesz memoriat pl. Nyilvan neten at megy, szoval a keszuleknek neten kell lennie (mindegy h milyen neten). Nagyjabol realtime sztem de nem probaltam meg hosszabb ideig kovetni es figyelni h mennyire koveti. -
ktomi22 #24123 régen irta itt valaki hogy google maps-al is lehet nyomonkovetni a keszulekeket.. hogy pontosan hol járt..
1. hogy lehet ezt mukodesre bírni?
2. es mennyire real time adat ez? ..szal "élőbe látom" hogy perpill merre mozog melyik utcaba ter be az adott keszulek.. ??
3. mi kell hozza? (wifi, mobilnet, gps)
akinek van tapasztalata ..kerem valaszoljon kitérve a pontokra :D.. koszi -
#24122 Location Settings Are Getting Revamped In Android 4.4 And Finally - A History Of Recent Location Requests -
Chris Lowe #24121 Ez is jó, de Napok óta a plants vs zombie 2-őt várom, de mo-n még mindig nem elérhető.:-( -
#24120 Lehet beruházok egyre, januárban.
Bár, ha addig jön valami jó kis Sony, akkor nagy lesz a dilemma... -
#24119 Jó dolog az inter, ha sötétben netezek nem égeti ki a szememt a chrome. -
#24118 van egy mod amit az xda -sok csináltak, ezzel megoldható, hogy akkor is szóljon a zene ha lockolod a screent... link
törölni kell előtte a gyári youtube appot ha nem mászik fel, asszem root is kell neki... de ott le van írva minden amúgy
én az invertedet használom (fekete az egész), superamoled kijelzőn faszán néz ki :D -
#24117 He, összekötöttem FB-kal, azóta nem indul ... -
#24116 Sztem +/- (es inkabb +) 50 dollar azert benne lehet, de barhogy is alakul, mar most gyakorlatilag biztosra veheto, hogy a piac legjbb ar/ertek aranyu okostelefonja lesz, meg ketszer ennyiert is az lenne. -
#24115 ha beírod googlebe akár magyarul, akár angolul kiad rá csomó trükkös megoldást, csak hát sok vele a macera.
más: Nexus 5 price -
#24114 Esetleg másik progival? -
#24113 nem