36194
-
#24192 Mások vagyunk más igényekkel. Engem fegyverrel se lehetne rákényszeríteni hogy nyáron 30 fokban amikor sörözni megyek akkor még egy ritikült cipeljek magammal a kezemben amiben a pénzem + óriástelefonm van. -
#24191 Hol laksz? MEG KERESLEK! ELLOPOM! Amúgy nem. -
#24190 Nekem Note8-am van és nem tervezek kisebbet venni... Van egy smart tok hozzá és képzeld el, amikor elmegyek otthonról, akkor egy minitáskába rakom, mert pénztárcát is viszek magammal, amit szintén odarakok. És a kis táskát meg, képzeld el, a kezemben fogom, mert nem egy olyan cigány országban élek, mint MO. ahol az emberek szeme láttára gyilkolnak akár egy telefonért (értsd: nem lopják ki a kezedből). -
#24189 -
#24188 OLED- app hogy bizonyítsa mennyire hú de húú az Oled- Samsung app. nem tudom mire lehet letölteni és mire nem.
Érdemes lehet mellé rakni egy IPS cuccot.
Jók benne a képek is, letölthetőek ahogy néztem. -
#24187 Most teljesen komolyan kérdezem azoktól akik ilyet vagy Note 3-at terveznek venni: nyáron mit csináltok, hogy viszitek magatokkal pl egy balatonparti sörözésre? Hasitasiban hordjátok majd őket? Vagy válltáskában?
:D -
#24186 Sokkal jobb. Veszek 2-t, egyiket csak a nyári vászonnadrágomban fogom tartani. A csajok legalább azt hiszik majd nagy tepsi kukim van. -
#24185 Pótaksi nélkül akár 3 óra képernyőidő :) (az, hogy képen 9 óra előtt már 22%-on áll a töltöttség, valószínűleg jelzésértékű) -
#24184 Jobb, mint a 3,5 hosszabbitva :D -
#24183 HTC One max official with 5.9-inch display and fingerprint scanner
Mert pingpongozni jó!
(Note 3 mellett) -
Borg #24182 Igen, LG-ék már az IPS monitoraikat is ilyen átverős PR képekkel reklámozták, aztán a valóságban egyáltalán nem volt keskeny kávájuk... -
#24181 Lesz külön egy ilyen kis rápattinthatós láda ahova be lehet dobálni a bizsut. -
#24180 Kerek seggű lányoknak jó lesz farzsebbe, vagy akár a tampon mellé is be tudják majd tenni. -
#24179 Kiegészítés: ha egyáltalán fotó, ilyesmit már nem gond renderelni sem. -
#24178 Profi a tárgyfotós.
Kézbe fogva - bekapcsolva meglátszik majd a képernyő széle, az első kamera, a hangszóró(k), mikrofon(ok), a gombok... -
#24177 Durvan nez ki azert
-
#24176 A sajtót se kürtölték össze rá, elég fura bejelentés lenne anélkül...
bár ebben a cikkben azt mondják, hogy a 2012-es bejelentés is megvolt sajtóesemény nélkül (bár akkor tervezték) és lehet, hogy szokást csinálnak belőle. -
#24175 Szóval lesz egy vertikálisan és egy horizontálisan meghajlított telefon a két nagy koreai gyártótól. Csodálatos innováció ez, csak semmire nem jó az ég világon. -
#24174 Elvileg holnap. De csak pletyka. -
#24173 két note3-at egymásra csuksz:
-
#24172 Ma jön a KitKat? -
#24171 nvm.. -
#24170 Okostelefon, félbe lehet hajlítani - ez volt a feltétel, nem? :) -
#24169 És ez hogy tesz ki egy egész kijelzőt? Magyarázd. -
#24168 -
#24167 De a kezedbe nem annyira simul(vélhetőleg), és hol használja az ember a legtöbbet az okos telefonját? A kezében.
Szerintem hülyeség ez a hajlítgatás egészen addig amíg legalább félbe nem lehet hajlítani. -
Borg #24166 Semmi, de ebbe az irányba mégis több a logika benne. Jobban simul a fejedhez telefonáláskor pl. -
#24165 milyen gyakorlati előnye van hogy hajlított? szerintem semmi -
Borg #24164 Minden gond nélkül. -
#24163 zsebben hogy fér majd el? -
Borg #24162 -
Borg #24161 Ennek már egy hangyafasszal több értelmét látom, mint a Samsung féle hajlításnak... -
#24160 a szolgáltatók majd fizetnek neki ezért, tőlük indult el az egész, ez az ő érdekük... a Samsung csak segít nekik, pénzért persze -
chris1997 #24159 Sziasztok
Az lenne a gondom, hogy a Google playről le akarom tölteni a játékomat(Asphalt 7) és BM-PPH-01 es hibakóddal visszalök. Kerestem neten megoldást, de, nem találtam hasznosat. Valaki tud segíteni? Tabletről van szó, Overmax Newbase 7" és Android 4.1.2 fut rajta -
#24158 Okozhatja, a location servicenél előfordul, hogy eszi az aksit, főleg ha gyakran ellenőrizget. -
#24157 Most kicsit belenéztem,és pár napja bekapcsoltam a helykövetést. Az okozhatja ezt? -
#24156 Nem, de nem kötök bele ilyesmibe, mindenki úgy használja, ahogy neki tetszik. :) -
#24155 Ez ilyen fiatalos. -
#24154 Úristen. Csak én lettem rosszul amint megláttam ezt a betűtípust? :-)) -
#24153 Nézd meg betterbatterystatsal, hogy mi eszi a google servicesen belül.