Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
szanaszét fõtt szegényke alaplapja, aksi is megfõtt, de 6pénzért cserébe ismét életre kelt és 3 hónapos garit adtak rá sufniszervizbe 😊
(a bolt szervizébe 20at mondtak rá..)
"Nulla tenaci invia est via"
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
kár,hogy nálunk nem lesz
Iszonyat vekony, minosegi, stilusos, vizallo, bika eros (Snapdragon 800 - az egyik elso ilyen cucc?), kijelzo is buntet papiron (remelhetoleg eloben is), eleg komoly ellenfele lehet a Note/Mega szerianak ha sikerul hasonlo hype-ot szereznie.
Regards,
http://goo.gl/gd6Zi5
Megjegyzem a Samsung blockbuster készülékeiben sem IPS van mégis most kapott hivatalos hitelesítést az S4 kijelzõje a 97%-os Adobe RGB színtérfeledettség miatt. Professzionális IPS monitorok hozzák ugyan ezt.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
http://goo.gl/gd6Zi5
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szivesen feltöltenék pár kiló zenét,hogy ne foglalja a tableten a helyet, de a linken nemtok feltölteni.
"Nulla tenaci invia est via"
Azért tud ez a Sony. Hardver nem gyenge (2.2 quad-core). Hihetetlen szép telefonokat csinál, és majdnem minden új felsõkategóriás telefonja vízálló is egyben. Meg merem kockáztatni, hogy átveszi a vezetõ pozíciót a Samutól, pár éven belül.
És nem csak azért mondom, mert Sony fan vagyok😊
Regards,
Regards,
de kezdésnek szerintem az xda megteszi: xda Galaxy S4
itt az i9500 android developement részleget ajánlom, ott láttam egy rakás romot (az original android developement alatt szinte nincs is custom rom)
Bazinga!
The Google Play music player is currently available in select territories
Fent a + you elnavigál a google+hoz, aztán van google keresõ meg google képkeresõ és a more alatt a többi gugli program(earth,fordító stb.)
Ezt egyébként megtaláltam , de itt upload nincs.
Nekem EZZEL sikerült meghosszabbítanom. Sokkal tovább bírja, mint amúgy. Rootolt teló kell hozzá!
Magyar nyelvrol fingom nincs.
Regards,
Egy olyan program kellene ami az akkumulátor élettartalmát meghosszabbítja és magyar a program.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás