Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
persze-persze.. <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

Vadnokedli
a Knoxville meg a The Rock os filmbõl. <#banplz>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Szabi
ejj micsoda tapasztalataid vannak.. 😄D

bardocz
Én az enyémet a kijelzõ törés miatt még mindig nem vittem vissza...😄 Pedig már illene, kellene egy gps sebességméréshez 😄
Vadnokedli
A kis ri_anc 😄 Olyan mint amikor egy fülke mögött táncolnak a lányok, bedobod a pénzt cserébe a redõnyt felhúzzák- EGY IDEIG! MUHAHAAHHH<#eplus2><#eplus2>

Szabi
A kis Sony feltámadt a harmadik napon! 😄

szanaszét fõtt szegényke alaplapja, aksi is megfõtt, de 6pénzért cserébe ismét életre kelt és 3 hónapos garit adtak rá sufniszervizbe 😊

(a bolt szervizébe 20at mondtak rá..)

Aham, valahogy sejtettem, hogy ez a probléma.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Vadnokedli
Nem vesz át az lószart se 😊 <#banplz><#banplz>

LocalPatriot
Sony Xperia Z Ultra hands on

Néha mellérakják a Huawei óriásmobilját is.
desigo
HTC One Dual Sim Edition Hands
kár,hogy nálunk nem lesz
skinnyman
Ez tenyleg erdekes, hogy pont azt hagytak ki...

Regards,

theone91
Ja, látom írták már hogy nincs vaku. Hát ez mondjuk gáz.

theone91
Szeirntem van, csak éppenséggel a hátlapba rejtve. A lencsétõl jobbra lévõ pötty lesz az.

LocalPatriot
AZ a komoly hogy vaku nincs😄
skinnyman
Baromi komoly cucc. Itt egy hands on.
Iszonyat vekony, minosegi, stilusos, vizallo, bika eros (Snapdragon 800 - az egyik elso ilyen cucc?), kijelzo is buntet papiron (remelhetoleg eloben is), eleg komoly ellenfele lehet a Note/Mega szerianak ha sikerul hasonlo hype-ot szereznie.

Regards,

[HUN]FaTaL
Nem is azt mondtam, hogy szar ips panelre váltson. De még egy Huawei Y300-nak is sokkal szebb képe van, mint az Xperia Z-nek.

http://goo.gl/gd6Zi5

LocalPatriot
Biztos, hogy van, hiszen látod... minden márkának vannak óriásai. Note-ból is már a 3-ik jön. Bátran kijelenthetõ, hogy van rá igény.
theone91
IPS nem azt jelenti hogy minõségi és szép, ezt észben kéne tartani. A jelenlegi telefonom IPS paneles, és messze elmarad színtérben, kontrasztben és betekintési szögben az elõzõ telóm képminõségtõl (Xperia Mini).

Megjegyzem a Samsung blockbuster készülékeiben sem IPS van mégis most kapott hivatalos hitelesítést az S4 kijelzõje a 97%-os Adobe RGB színtérfeledettség miatt. Professzionális IPS monitorok hozzák ugyan ezt.

Dzsini
A Samsung Note sorozatának is van piaca.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[HUN]FaTaL
Majd kiderül, a Z kijelzõje messze a leggyengébb az idei csúcskatok között. Mondjuk egy ekkora telefon(?)-nak, szerintem semmi értelme nincsen.

Narxis
amerika proxyval kell elõször megnyitnod vagy registrálnod aztán mûködni fog proxy nélkül is

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Google musicra valami ötlet?
Szivesen feltöltenék pár kiló zenét,hogy ne foglalja a tableten a helyet, de a linken nemtok feltölteni.

Szabi
a régi is tetszett, ez még jobban néz ki, de 25-30ezer ft a régi is... annyit nem ér meg 😄

LocalPatriot
Ez lesz benne: Link

Biztos, hogy nem lesz rossz.
[HUN]FaTaL
Ameddig nem vált IPS-re, addig nem vesz át szart se az biztos.

LocalPatriot
Sony Xperia Z Ultra hivatalosan

Azért tud ez a Sony. Hardver nem gyenge (2.2 quad-core). Hihetetlen szép telefonokat csinál, és majdnem minden új felsõkategóriás telefonja vízálló is egyben. Meg merem kockáztatni, hogy átveszi a vezetõ pozíciót a Samutól, pár éven belül.

És nem csak azért mondom, mert Sony fan vagyok😊
LocalPatriot
Én biztosan nem. Ennyire nem vagyok fanatikus.
Vadnokedli
Nem, tölteni kéne.. 😄

[HUN]FaTaL

😄

desigo
hordanátok?

[HUN]FaTaL
Stable CM 10.1

Szabi
a papírnehezékem a "hivatalos" szerviz 20 alatt nem csinálta volna meg , sufniszerviz megcsinálja 6500ért délutánra... remélem legalább müködni fog vagy 2 hétig még.. 😄

LocalPatriot
Ez micsoda?<#nemtudom>
skinnyman
Guren
van platina is

Vadnokedli
Egy polírozott vagy króm vagy ezüst faszább lenne.

[HUN]FaTaL
Ez valami rohadt gusztustalan 😄

Vadnokedli
Szerintem ízléstelen feka telefon' mint a Flo Rida csávó arany bugattija.. <#vomit> persze; lehet mondani. Irigykedés, vagy hasonló.

skinnyman
Ha az international LTE I9505 verziod van (amit asszem hivatalosan itt arulnak), arra van mar nehany hivatalos nightly ahogy latom, ezek jok lehetnek: link

Regards,

precision
sajnos nem úszod meg a sok olvasgatást és a saját tesztelést mert mindenkinek más rom jön be

de kezdésnek szerintem az xda megteszi: xda Galaxy S4

itt az i9500 android developement részleget ajánlom, ott láttam egy rakás romot (az original android developement alatt szinte nincs is custom rom)

Bazinga!

Samsung Galaxy S4-re valaki tudna adni egy stabil,jó ROM-ot? CyanogenMod10.1RC listájában sajna nem szerepel... 😞
Ja és természetesen bejelentkeztem a google fiókommal.

Köszi de itt ennyi fogad:
The Google Play music player is currently available in select territories
Fent a + you elnavigál a google+hoz, aztán van google keresõ meg google képkeresõ és a more alatt a többi gugli program(earth,fordító stb.)
Ezt egyébként megtaláltam , de itt upload nincs.

LocalPatriot
nem tudtam, hogy van ilyen BETA verziója is. Hiszen a chrome szinte sose frissül...
kifli
Szia!

Nekem EZZEL sikerült meghosszabbítanom. Sokkal tovább bírja, mint amúgy. Rootolt teló kell hozzá!
Vadnokedli
Az a BatteryCalibration, és nem meghosszabbítja csak kalibrálja. Nagyon meghosszabbítani csak úgy lehet ha kevesebbet használod.<#idiota>

skinnyman
Ez igy eleg erdekesen hangzik, valszeg ez van a legkozelebb ahhoz amit akarsz: Juice Defender
Magyar nyelvrol fingom nincs.

Regards,

Sziasztok!

Egy olyan program kellene ami az akkumulátor élettartalmát meghosszabbítja és magyar a program.

SzirmosSzisza
Itt, Upload music, Download manager. Aztán megadod neki a mappát ahol zenék vannak és feltölti.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás