36194
-
#24232 Szerintem nem, csak a DT klón. Ez elvileg az űrbe játszódik. Kicsit doom 3 feeling. De, még nem próbáltam, majd este. -
#24231 Ez nem ugyanaz, mint a Dead Trigger? -
#24230 Next Android Play Store App 4.4 Will Switch To Slide-Out Navigation [Screenshots] -
HyperMonkey #24229 Jiayu G3S és az amethyst-rom-jiayu-g3sg3st ROM-ot szeretném visszatenni rá. -
#24228 Milyen telefon? -
HyperMonkey #24227 Valaki leírná részletesen hogy kell ROM-ot cserélni? Van valami CWR recovery vagy mi, de nem vágom ezeket a dolgokat. Mi kell hozzá, hogyan kell stb.
Nagyon megköszönném.
-
#24226 Z ultra
Itt van a gyorstesztem pár nap után
Azóta több mint egy hónapja megvan és nem győzöm imádni
appok amiket használok:
Fiinote (sok tollal kézírós appból ez jött be a legjobban)
Drippler andorid hírek (főleg, hogy lehet szűkíteni, hogy csak az én telefonomra vonatkozó híreket tolja)
Fancy
Moon Reader eBook-hoz számomra a legjobb
Zinio Ezen járatom/olvasom többek közt az Edge magazint
Animania jóféle Anime streamelő
Mobi Comic reader Kockás, Rejtő, Manga, Asterix-ek :D
Beyond Pod podcast player (leginkább Giantbomb podcast és TED videókhoz)
Flipboard szokásos
Splashtop ALAP
Sketchbook for tablets rajzolós
Fotóbolt az
MX player nekem ez jön be
Boat Browser legjobb
X-plore Fájlkezelő totalcommander klón (ez rálát a dropboxra mintha az is egy meghajtó lenne)
Appsales In Tinman We Trust
zenéhez google play meg walkman app
-
#24225 Dead Effect*
-
#24224 Dead Eddect még nem próbáltam, de jól néz ki. -
#24223 Nestle may be hinting at Android 4.4 KitKat launch on October 28th -
#24222 Igen, a családban van egy pont ugyan ilyen típusú Alcatel ezért tetszett meg nekem.
Az árához képest szerintem elég sokat tud az IDOL.
Nekem a fontos a kijelző ami itt egész jó IPS viszont a felbontástól kicsit félek nem-e kevés a közel 4,7"-hoz 540x960.
A fényképező 8 megapixel HD egész jónak tűnik arra amire nekem kellene.
Játékra nem igen használok telefont inkább alkalmazásokkal foglalkozok de azok közül is 1-2-vel.
Csak a nagy kérdés az számora hogy mindezt hogy tudja és milyen gyors vagy lassú lehet.
Holnap elmegyek kipróbálom és eldöntöm bár 10 perc nyomogatásból számomra sok minden nem derül ki.
Azért fordultam hozzátok mert nem vagyok egy nagy telefon zseni csak az alap dolgokhoz értek. -
#24221 Nektek a Prince of Persia Shadow&Flame achievement-jeit mutatja a Play Games kliens?
Mert nálam ennél a játéknál úgy tűnik "elfelejti" őket feloldani, pedig játék alatt villanak felfele rendesen a feloldott acsik. -
#24220 Ismerősi körben van egy 993D, az szerintem teljesen rendben van a kategóriájában.
Nem rossz név amúgy az Alcatel, volt pár gyenge éve, de elkezdtek először szolgáltatóknak gyártani okostelefonokat (ahogy a Huawei is), és most egész tűrhető palettájuk van ránézésre. -
#24219 Sziasztok!
Alcatel One Touch Idol-ról van valakinek véleménye?
Esetleg csak az Alcatel névről?
Most készülök vásárolni de kicsit félek ettől a márkától.
Hasonló árfekvésben néztem még a Galaxy Ace 3-at de viszont a formája nem tetszik és a 4G kivételével kevesebbet tud mint az Alcatel.
Jelenleg Sony Xperia J-m van nem tudom belevágjak-e a cserébe. : D -
#24218 LG Mobile Ads Mock the Galaxys and iPhones on Which They Appear
trolling hard :) -
#24217 De nem is frissíti bekapcsolásnál? Mert SP-nél is energiatakarékossági októl a bekapcsolás után 1mp-el frissít csak. Kicsit látható a régi idő. -
#24216 -
HyperMonkey #24215 Sziasztok!
Miért van az, hogy akármilyen clock widget-et töltök le, ha kikapcsolom a telefont majd bekapcsolom, az óra a widge-en marad annyi mint kikapcsolásnál. Lefagy?
Beállítottam hogy a clean master-ben ne lője ki ezt az alkalmazást és mégsem jelenik meg a helyes idő bekapcsolás után. Mitől lehet ez szerintetek?
Még annyit, hogy ha nincs kikapcsolva akkor számol ahogy kell. Ez csak kikapcsolás után van.
A telefon Jiayu G3S
A válaszokat előre is köszönöm. -
#24214 Multiplayer mód remélem lesz benne, meg remélem nem pay to win játék lesz.
lbp mobile -
#24213 Nagyon zsír lesz. -
#24212 December 11-én jön az ingyenes Angry Birds: GO!
-
#24211 Hat ugy tunik :) Tobb jatek kozuluk most ezzel debutalt a platformra, de az pl elvileg mar korabban (appbrain changelogja szerint juniusban) -
#24210 Woah, ticket to ride van Androidra ?! -
#24209 Humble Bundle with Android 7 -
#24208 Üdv!
Segítséget szeretnék kérni. Édesapámnak van egy HTC Desire C-je.
Olyan gondja van, hogy amikor tölti a kocsiba a telefont, akkor ha közbe hívják, csak csörög a telefon, de a képernyő teljesen fekete marad. Semmit se lehet csinálni. Nem tudjuk felvenni, oldalsó gombokat, ha benyomjuk akkor foglaltat jelez. Mit lehet ez ellen csinálni? Pl fel lehetne valahogy ébreszteni a kijelzőt?
Ja, és ha levesszük a töltőről csörgés közbe, akkor sem oldódik fel a kép, továbbra is fekete marad. -
-
#24206 Ár/érték arányban messze a legjobb vétel lesz.
Ám tegnap megtapiztam a g2-őt. A kis kávának köszönhetőnek, még kicsinek is mondanám. Most nem tudom megnézni, de a Z is nagyobb nála. Bár még mindig a Z a legszebb telefon számomra. -
#24205 A kinti arat a 16-osnak 300-350, a 32-esnek 350-400 (netto) dollarra saccolnam, illetve EU-ban nagyjabol ennyi brutto eurora (fuggetlenul, rablanc nelkul, stb.) -
#24204 -
#24203 Mennyibe is kerül a 32 gigás verzió? -
-
#24201 Hát azé annak kicsi lenne. legalább 7-8 col ami jó vágódeszkának, ez söralátét. Én a Note-ot használtam söralátétnek. -
#24200 Possible New Images Of KitKat Surface, Show The New Clock, About Easter Egg, And More
-
#24199 vágódeszka -
#24198 Hat jah, Note 3 is befer sok zsebbe, sokaknak az az idealis meret, nem veletlen h milyen nepszeru.
A legnagyobb tomegnek azert inkabb a kisebb meretu (viszonylag nagy telefonok amik meg pont eleg kompaktak a legtobbeknek, nem phablet-ek) telefonok jonnek be (S4-One-N4-G2-stb.), es en is kb igy vagyok vele. De izlesen tenyleg semmi ertelme vitatkozni.
Mas:
HTC One max review: a lot more of the same -
#24197 csak fanboykodik mint mindig -
#24196 Note 3: 151.2 x 79.2 x 8.3 mm
iPhone 5S: 123.8 x 58.6 x 7.6 mm
Gyakorlatilag 2,74 cm -el magasabb a Note 3 és 2,06 cm -el szélesebb
huha... megérteném ha 2x akkora lenne... -
#24195 Sörözni nokia 3210-el megyek mert az nem törik el ha bebaszva elesek illetve nem zavar ha ellopják :D
-
#24194 ugyanígy vagyok vele, de el kell fogadni, hogy a többség nem így gondolja az eladási statisztikák alapján... -
#24193 Na akkor ne kérdezősködj hülyeségeket :D