36194
  • [HUN]FaTaL
    Számomra navigáció = jó térkép, ezt jelenleg egyedül az iGO biztosítja. Mivel megvenni nem lehet, így értelemszerűen marad a warez.

A Sygic fél éves teleatlas (mostmár tomtom) térképpel operál, amiből még a friss is rosszul tudja helyenként az utcákat, és azok irányát (egyirányú esetében), a nokia/bing/navigon térképnél már az utca is szar, amiben lakom, tovább nem is néztem. Más meg nincs, az ingyenes navik térképe hiányos, a google mapshez net kell.
  • Dzsini
    Nem volt szándékom. Az NavNGo / iGo jelenleg nincs igazából jelen a Play Storeban, egy csomó másik program igen. Azokra is van térkép (ingyenes és fizetős is, ízlés és pénztárca szerint), azokkal is lehet navigálni, és ezért nem értem a dolgot. Úgy vélem a "navigáció = iGo" beidegződés az a 2008 előttről maradt benn az emberekben, azóta eltelt néhány év, tovább lehetne lépni, ők is azt tették.
  • [HUN]FaTaL
    #24241?

Nem explicit kérdezted, csak eléggé utaltál rá.
  • Dzsini
    Hol kérdeztem én ilyet?
  • [HUN]FaTaL
    Mondjuk azt se ertem, hogy friss térkép mellett kit erdekel, hogy a szoftvert magat fejlesztik-e. Azt kérdezted miert használ meg valaki igot: A térképek miatt.
  • Dzsini
    Írjatok az NNG főnökének, hogy ő tudja rosszul amit mondott a műsorban :)
  • [HUN]FaTaL
    És? Nem mindegy ki fejleszti? Fejlesztve van. A térkép friss. Kávét nem főz az igo, az igaz.
  • GregSB
    Pedig iOS AppStoreban van még van NNG-s iGo. Szóval nem csak kocsikba fejlesztenek.
  • [HUN]FaTaL
    Akkor nezd meg a playen az izraeli, hivatalos igot. Amugy a térkép frissül, a többiben meg használhatatlan, innentől kezdve nem sok mindenről lehet beszélni. A sygic szar, a Navigon mégszarabb, mas nem nagyon van. A Google Maps jó, mert TomTom ugyan, de frissen van tartva, ellentétben a sygic-kel. Viszont ahhoz meg net kell...
  • szucsy89
    A Samsung rákontráz az ujjlenyomat olvasóra? Szemfelismerő szenzor az S5-ben?

• szucsy89
    minél többször látom, annál inkább tetszik :)
  • Dzsini
    Ha megnézed a kiadót láthatod, hogy nem NNG termék. Valószínűleg egy külső cég, akik megvették tőlük a licencet.

Azért álltak le Droidról, mert amikor elkezdtek ömölni az okostelefonok és minden más, akkor el kellett dönteniük, hogy hova összpontosítják az energiájukat. Nincs végtelen számú fejlesztőjük, majdnem csődbe mentek (telitődött a piac, a közvetlen partnereik csődbe mentek, ilyesmik), így azt az utat választották, hogy most ha olyan autót veszel, amiben van beépített fedélzeti számítógép, abban NNG navigáció fut
    Ez pedig egy bőségesen nagy piac, és ha mondjuk a Volvo azt mondja, hogy ilyen és ilyen rendszer kell nekik, azt egyszerűbb kiszolgálni, mint ezerhatszázhúsz-féle felbontásra fejleszteni.
    itt a 2013 április 19-i "Sikeres magyar startupok - NNG" című podcastban (és a folytatásban) meghallgathatod a beszélgetést velük - lent klikk a megfelelő sorra, aztán fent a második és a harmadik órai anyagban beszélgetnek Balogh Péterrel. Persze mivel rádióműsor, ezért más is van közben, de a beszélgetés tölti a nagyobb részét a műsornak.
  • SzirmosSzisza
    Tippre, mert valahogy mind egy rakat szar :D
  • skinnyman
    Ez pl nem hivatalos cucc akkor?
    Arrol amugy lehet valamit tudni hogy miert nem fejlesztenek droidra? Nem hangzik tul logikusan se uzleti, se mas szempontbol.
  • Dzsini
    Alig egy hónapja beszéltek a NavNGo fejeseivel, Androidra, mint platformra két éve nem fejlesztenek már, csak beágyazott rendszerekre meg egy-két navira. Az, hogy valakik összekalapálnak egy warezos változatot a régi verziókból, ahhoz nekik semmi közük.
    Régebben pl. a thai piacon a fordítókhoz kikerült herélt változatot lehetett "kapni", amit kiloptak a fordítócégtől, helyi barkácsok kiegészítették, hogy működjön, és elkezdték árusítani - akkor tűnt nekik fel, amikor elkezdtek az ott vásárló "tulajdonosok" náluk panaszkodni a bugos szoftver miatt.
  • Chris Lowe
    Olyat csinál a javított akksis nexus7-em, hogy feltöltöm fullra használom, lemegy 92%körülre, használom tovább, ránézek és megint azt jelzi, hogy fullon van.:O
  • gabi89
    Arra értettem, hogy a legjobb vétel lesz ár/érték arányban. :) A cég nem tudom szállít -e kis hazánkba.
  • skinnyman
    Nyilvan, 4.4 KitKat (ha nem tunne fel a feher status bar-bol, megvaltozott ikonokbol, atlatszo nav/status bar/bol, az orara is erdemes ranezni: 4:40 :) ). A bejelentes 1-2 heten belul varhato (sokak szerint oktober 28), megjelenes kb akkor vagy ra par hetre.
    Eu-ban valszeg 349 eur, 279 gbp korul lesz bruttoban a 16 gigas.
  • Prody
    Note8 nekem is transzparent 4.2-vel :D
  • Vadnokedli
    Transzparent a notifikéjsün bár így vélhetően igen; kitkat
  • Prody
    Bestbuy szállit ide nexus-t?
  • gabi89
    Vajon EU-ba mennyi lesz ? Mert gondolom több mint 349$ -nak megfelelő euró. :(
    Ennek ellenére biztosan bestbuy, csak lehetne már idehaza is Play-ből venni.
  • Prody
    Iszonyat jó. Ez KitKat már? Telefon mikorra várható?
  • GregSB
    Larry Page talking on earnings call about his excitement over multiplying screens, specifically Smartwatches...
  • [HUN]FaTaL
    Már hogyne fejlesztené. Ott az izraeli primo, abból főzik a warez verziót.

Frissítve
    2013. szeptember 3.

Másrészt az egyetlen navi, amiben normális térkép van, mivel a többihez nincs topmap térkép.
  • Dzsini
    Ingyenesből az OsmAnd vagy a Be-on-Road - OpenStreetMapot használnak, ami publikus adatokból épül. Fizetősből biztos van csomó, azokkal nem foglalkoztam, majd valaki szakértő mondja.

Én az OsmAnd-ot használom (jellemzően gyalogosan, de párszor volt már autóban is), idáig mindenhova korrekt módon elvezetett :)
  • matyi0323
    Például? Nézek mást/jobbat, ha tudtok.
  • skinnyman
    Es ezen is sms ikon lecserelve hangouts-ra :)
  • skinnyman
    Teljes meretben:

Latszodik hogy a kozepso karika racsos kozepen, ami nem is art mivel az az elulso hangszoro :)
    Ez amugy konkretan a Google Play oldalarol jott, szoval gyakorlatilag hivatalos. A 16 gigas ara 349 dollarra van belove, ez ugyanannyi, mint tavaly az N4 16GB volt, csak akkor az volt a nagyobb modell, most pedig velhetoen ez a kisebb lesz, 32 gigas modellel mellette.

Nexus 5 (Partially) Visible In The Play Store Ahead Of Release Starting At $349
    This Is The Nexus 5, In Full-Size Official Press Photo Glory

Chris Lowe: kiraly, de nyarrol mar megvan, vegig van vive :) (nagyon ott van amugy)
  • Chris Lowe
    Amazon appstore free of the day:
    (dobpergés...)

Tiny Thief.
    :-D
  • LocalPatriot
    A hátulján a felirat az nagyon nagy epic.
  • Dzsini
    Nem értem ezt az IGo mániát, a NavNGo már 2012 eleje óta nem fejleszti és támogatja az Android rendszert... Van egy vödör másik, támogatott, naprakész, normális navigációs program.
  • desigo
  • matyi0323
    Hali
    Aki tudna segíteni Igo telepítésben, írjon már pm-t, köszi.
    Felmásoltam telóra a dolgokat, de mikor elindítom azt írja rakjam be sd kártyára a térképet. (nexus 4)
  • skinnyman
    Gyari droid-ban nagyon regota alapbol van magyar (es 100 masik) nyelv, szoval kb max akkor hianyozhat ha azt a telo gyartoja konkretan kiszedte belole - ilyenrol meg nem is hallottam :S Es nem nagyon kene semmilyen progi az atallitasahoz, settings/languages & input es kesz.
  • oneal1
    nem, ott azért megtaláltam volna:D

de azt mondja magyar volt, csak restore-t nyomott és frissítés után lett angol.
  • precision
    a settingsben nem lehet magyar nyelvet állítani?
  • oneal1
    kezembe adtak ma egy mobilt, hogy csináljak rajta magyar nyelvet mert már sokszor megcsináltam:)

erre okés 2 perc, mondom áruház locale progi és kész.

aha, persze, csak hogy android 4.3 nál ez nem működik.

van ennek valami módja, hogy megcsináljam?
    itt van nálam a telefon, szóval neki tudok állni!:)

köszi!
  • skinnyman

Possible Press Images Of The TELUS Nexus 5 Have Appeared, Show New Camera Icon, Other Minor Tweaks

Microsoft Remote Desktop
  • szucsy89
    Szeretném nézni havonta, hogy melyik hálózatba mennyi percet telefonáltam. Melyik erre a legjobb program?