Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Tesztelném az új táblámat!
Modern Combat 4, Nova 3, GTA3, Mass Effect, Dead Trigger, Batman The Dark Knight Rises.Need For Speed Most Wanted,In to The Dead
Eddig ezeket néztem ezek tökéletesen mennek!
Next PC upgrade: 2022
Ez kb olyan mint a bankszámla szám sokan nem merik megadni! Kb azzal se mennek semmire.
ne Magyarországból indulj ki, nem ez a világ közepe 😄
avagy egy név -> telszám információ alapján be lehet mérni valakit a mobilja segítségével, ha egy illetékes hatóságnak (FBI, CIA) arra van szüksége
Bazinga!
ezek a google -el együtt egész szép kis adatbázist építenek rólunk, mi meg birka módjára önként megosztunk minden információt magunkról 😊
ki van ez találva. az emberi idiótaságra épít, még csak erõszakoskodniuk sem kell 😊
Bazinga!
Szegény banki alkalmazottak mennyire utálhatnak multkor is kb 10 percig darálta nekem azt megköszöntem az infot és mondtam nem érdekel.
Ütném õket szanaszéjjel.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Küldözgessék csak.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Új
Próbálkozzak még, vagy hagyjam inkább a pi*ba, mert nemér semmit?
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
"véletlen" elküldi az app az indulásnál a mobil telefonszámát, ha be vagy jelentkezve, ha nem, de a Facebook ezt nem használta fel és törölte a számokat, hihetõ 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ahogy írták lentebb az irányítással gondjaid lehetnek majd, ha egyáltalán elindul az adott játék
amúgy meg minden normális flash játék készítõ cég megcsinálta a játékát androidra is, meg kell nézni a google playen
Bazinga!
és mindig elfelejtem megkérdezni..
Van egy OfficeSuite 7-em. Mikor új dokumentumot nyitok állandóan 1,5sorközökwt hagy, hogyan tudom beállítani hogy nem minden egyes alkalomkor állítsam át simára? (amúgy ugyan ez volt a gondom a Microsof Office 2007el is., de ott nagy nehezen beállítottam hogy ne mindig keljen csinálni a beállításokat..)
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
Feltettem egy témát a telefonomra, de nem akarja megjeleníteni a témák között, hol találom meg?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Eddig a teljes gyalu után megkérdezte, hogy le akarom-e tölteni az internet beállításokat, de most nem kérdezte meg..::S
Regards,
Biztos hogy nem. Arra esetleg jo, hogy ha hirtelen egy szamot keresel azt meghallgasd. De hogy konkretan zenehallgatasra hasznald, playlisteket, albumokat meghallgass rajta, arra azert eleg nevetseges, igenyes ember ilyet nem csinal.
"A másik nagy baromság hogy miért nem lehet kiválasztani egy játéknál hogy hova telepítse?"
Pl mert az emberek >95%-a leszarja, hogy hova van telepitve, csak hasznalni akarja, plusz teljesen lenyegtelen is, mivel az uj koncepcio szerint egy osszevont particio van csak. Ha annyira erdekel, fel tudod turni barmilyen file kezeloben. Kulso SD-re lehetne meg esetleg ertelme, ezt tamogatva is van reg ota. (illetve JB ota allitolag megint nincs alapbol, ami tenyleg fura)
Regards,
... amely szolgáltatások szintén ingyenesek, viszont adatokat gyûjtenek rólad. Amely adatok elemzésével még pontosabban célzott reklámokat tudnak eljuttatni hozzád, és minél jobban célzott egy reklám az annál többet ér = több profit.
Az õ céljük minél több emberhez eljutni, minél több infót begyûjteni és felületet biztosítani az infókra épülõ reklámoknak. A felületek azok az ingyenes, minõségi szolgáltatásaik amiket mindenki szeret használni. (gmail, docs, google.com) Jól ki van ez találva.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A begyûjtött plusz adatról nem is beszélve, illetve aki vesz androidos telefont, az biztos hoz létre google fiókot is, úgyhogy rengeteg az új felhasználójuk is, aki az õ szolgáltatásaikat használja.
Nagyon szép a "Don't be evil" mantra, meg hogy õk az open rendszerekben hisznek, de amint a fõ profitforrásuk kerülne veszélybe õk is elkezdenek szabályozni, korlátozni. Õk is csak egy cég mint a többi, akiknek a profit az elsõdleges.
2. az S4 koppintása tényleg baromi jól sikerült már (az s3 még nevetségesen gány volt) simán be lehet sz*patni bárkit vele..
Az biztos, hogy legárulkodóbb a screen quality. Nem tudom hogy a fake csájna verzióban is amoled-van-e de az biztos, hogy ha egyszer megtapogatsz egy igazit akkor látni fogod a különbséget..
De más telónál is megoldható azokban a custom romokban amiben van multi-window.
Egyébként próbáld ki a soundcloud app-ot, ott is majdnem az összes zene fent van, de rendesen futtatható a háttérben. (vagy pl. deezer)
Nem kell megijedni ez nem "OS az OS-ben", a launcher is csak egy app, amit bármikor lecserélhetsz.
Appbrain-bõl azért úgy ajánlott telepíteni, hogy böngészed az appokat és a play linkre kattintva a hivatalos store-ból töltöd le. Ami csak Appbrainen van fent én nem raknám fel a helyedben.
Zenét hallgatni ott a Play Music, az megy a háttérben.
Az, hogy néhány országban még nem elérhetõ teljes szélességében, és ezért egy ott néhányan a minõségben kifogásolható YT-t használják zenegépnek, az ne legyen már fejlesztési útirány. Ha kell, majd megírja valaki - meg is tette, ennyi. Kár rajta többet rugózni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
És ha hiszed ha nem szerintem többen hallgatják mintsem nézik a youtubot.
A másik nagy baromság hogy miért nem lehet kiválasztani egy játéknál hogy hova telepítse?
Nem tudom elképzelni hogy ezt olyan hüde nehéz lenne leprogramozni.