Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LocalPatriot
Köszönöm, otthon kipróbálom.
skinnyman
Kb barmit tudsz automatizalni vele, itt is tobbszor volt mar rola szo, rengeteg video van rola youtube-on is.

greg: nem tudom ez hogy jott le ugy mint ver komoly 😊

Regards,

GregSB
Ne vegyél már mindent vér komolyan 😄

GregSB
AÉn jövõ nyárra emlékszem. Mármint hogy 2014 nyarától tervezik eltörölni a roaming díjakat, ha sikerül elfogadtatni ezt a tervezetet. Még nem tuti hogy sikerülni fog.

LocalPatriot
A Tasker program pontosan mire jó? Rákerestem, de nem nagyon értettem. Valami profil létrehozós app?

Ám leszámítva a swype-ot, én is ezeket használom. Igaz, a Google Translate-et tegnap, a cikk olvasása óta.
[HUN]FaTaL
De igen, de nem most, ha jól emlékszem majd 2015-tõl.

http://goo.gl/gd6Zi5

desigo
Flipboard,Shazam,ES File Explorer,Tasker,Vine,Zedge,Google Translate,OfficeSuite Pro,Cerberus,Swype,

<#eljen>
skinnyman
Nem ugy volt h teljesen meg akartak szuntetni a roaming dijakat EU-n belul? Mert ez igy nem tul sok.

Regards,

desigo
"Egy uniós rendeletnek megfelelõen július elsejétõl csökkennek a roamingdíjak Európában. Egy megabájtnyi adatforgalomért ezentúl 259 forint helyett 171,50 forintot kell fizetni. A mobilról indított hanghívások percenként 106,80 forint helyett 91,40 forintba, a fogadott hívások 29,40 forint helyett 26,60 forintba kerülnek. A küldött SMS-ek darabára 33,20 forintról 30,40 forintra csökkent. Az NMHH ellenõrzi majd a mobilszolgáltatókat, hogy a gyakorlatban is érvényesítik-e az uniós rendeletet."
skinnyman
Elnezve oket sok kozuluk a legnepszerubb/legjobb appok kozul van, szoval tobbet kozuluk valszeg mar hasznaltal. Ha nem erdekel, ne hasznald oket. Elkepeszto amugy amit itt folyamatosan muvelsz, ha csak ennyi megy, inkabb huzzal bort a fogadra.

greg: a nehany 10 millio Note 1 es 2 eladas onmagaban bizonyitotta a kategoria letjogosultsagat. A kerdes inkabb, hogy a miniatur telefonoknak mi ertelme, mert azok lotyognek a zsebben, egy kezre is kicsik, es ping pong utonek is katasztrofalisak 😊

Regards,

bardocz
Ha a telefonom képernyõje már akkor is csinált olyat, hogy nem érzékelte az érintést, és csak az akksi kibe rakása után volt jó, amikor még semmi baja nem volt látszólag, akkor ugye az, hogy utána még le is ejtettem, és megtört egy kicsit a kijelzõ már nem rontott annyit rajta? Mármint arra gondolok, hogy ha megjavíttatnám, és csak kijelzõt cserélnének, ugyan ott lennék, és ugyan úgy szar lenne, nem? Most jutottam el odáig, hogy már el kéne vinnem megjavíttatni.
kb.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

grebber
Részemrõl ez a best 50 app amit soha nem fogok használni,mert minek!

Next PC upgrade: 2022

LocalPatriot
50 Best Android Apps for 2013
Link
GregSB
Mégis van értelme a tepsi telefonoknak!

Firerock

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
Standrad Google play Music Activation - Free
És erre kéne fizetni 0 forintot

SzirmosSzisza
Wut, nekem nem kellett semmit se fizetni. Nem lehet, hogy valamit venni akarsz ?😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Firerock
Most viszont fizetnem kéne 0 dollárt aktivációs díjnak,de a mastercard-ra amit használok a play-en azt írja hogy unsupported. Ilyenkor mivan?

SzirmosSzisza
Ez ilyen felhasználó védelem. Google annyit lát, hogy olvasod a leveleid Magyarországról és hirtelen amerikai IP-rõl próbálsz be lépni 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Firerock
Küldték az SMS-t,regisztráltam és jó lett.
Köszi😊

Firerock
Most sikerült,viszont ez jön be:
Verify your identity
It looks like you're signing in from an unusual location. For your protection, please help us verify your identity. Learn more.

Enter a verification code sent to your mobile phone 92.
Receive via:
a text message (SMS)
an automated phone call
Standard text messaging rates apply.

SzirmosSzisza
Azért mert publikus proxyt használsz, amit a készítõ lehallgathat. Bár titkosított a kapcsolat, de jobb félni, mint megijedni 😊

[HUN]FaTaL
Mondjuk azért, mert keresztülmegy a proxyn a jelszavad?

Firerock
A jelszó cserére miért van szükség? A Gmail jelszavamat kell cserélni?

SzirmosSzisza
Szerezz amcsi proxyt aztán lépj be egyszer, nem kell regisztrálni. Arra figyelj, hogy utána mindenképp cserélj jelszót. Én Stealthy-t használtam rá anno, szerintem még mindig ad néha USA ip-t, csak próbálgatni kell.

Firerock
Ez alapján próbálok regisztrálni a google Musicra,de nem sikerül:/
Ez jön be folyamatosan:

Vagy ez a leírás már nem jó? Ez csak,van olyan ami jó?

Prody
aNote HD widget miert nem mutatja a jegyzeteket a home menun?

FZoleee
Igen, ez kimaradt, belföldre gondoltam.
Shiwo
ha külföldön is használni akarod, akkor mindenképen, lévén a netre a roaming elég drága...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

SzirmosSzisza
Ha sokat mászkálsz ismeretlen helyekre akkor valamit leszedhetsz rá. Én általában otthonról indulok ott meg van net és ha ott tervezel útvonalat akkor végigvezet rajta a Google cucca is net nélkül.

FZoleee
Ha van mobilnetem, akkor érdemes letölteni valamilyen offline navigációt vagy tökéletes pl. a Google navigációja vagy a Waze? (hiszen mégiscsak kell hozzájuk net, így frissebbek lehetnek 😄)
LocalPatriot
Köszi, lehet. Mondjuk nem fontos, csak kiv voltam.
[HUN]FaTaL
Az a játék fejlesztõjének a hibája, nem a rendszeré.

gabi89
Másik az a Waze szerintem.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

grebber
A legtöbbet lehet de amiket én tolok azokat még véletlenül se.

Mindegy nem lényeg csak idegesítõ nagyon.

SzirmosSzisza
Utólag a legtöbbet át lehet mozgatni SD kártyára, csak szerintem akkor jóval lassabban fog tölteni.

grebber
Már találtam rá programot! Elbaszott egy rendszer ez az android mindenre program kell hogy egy másikat normálisan tudj használni.

Azzal meg ki lehet akasztani hogy nem tudom kiválasztani a játékot hova telepedjen!

[HUN]FaTaL
2400x800 szerintem, ott a fekvõ az alap nézet. De van olyan launcher ahol ki lehet kapcsolni a háttérkép görgetését, és akkor 1280x800-as kell.

grebber
Jól értem ha az 1200*800-as táblagépemre akarok képet háttérnek akkor 1200*1600-as képet kell keresnem hogy semmit ne vágjon nyújtson?

[HUN]FaTaL
*1440x1280-as.

[HUN]FaTaL
(2*szélesség) * magasság, álló módban.

720x1280-as kijelzõhöz 1440x1080-as kép.

theone91
Nagy felbontású képeket keress, mert nem fix méretre vágja a képet. Ahogy mozgatod a homescreeneket úgy mozog a kép (lasabban) a háttérben. Ettõl lesz térbeli hatása a dolognak.

Szabi
azért vág hogy ne nyújtson.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

grebber
Saját hátteret hogy a fenébe lehet berakni úgy,
hogy ez a nyomorék android ne vágasson ki
belõle és nyújtsa szét foshomályossá?

RelakS
amennyire én tudom, igen

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LocalPatriot
Ja, azt elfelejtettem megkérdezni, hogy az Epic citadel, csak egy benchmark, amiben lehet szabadon járkálni is?
LocalPatriot
Köszi, a másik mi lehet?<#help><#nemtudom>
hungary27
LocalPatriot
Valaki meg tudja mondani, hogy az ebben a tesztben szereplõ telefonnak, mi az a két widget a fõképernyõjén?

Link