36194
-
Chris Lowe #24312 Ok csak épp a PvsZ2 régiókódot kapott amit továbbra sem értek. A kompatibilitásprobléma valamilyen szinten érthető, hisz van jópár android verzió, gondolom mindegyikhez igazítani kell. Amit az ea csinál az szimplán politika,visszatart egy programot valamilyen oknál fogva. -
#24311 Én ugyan így voltam a Real Boxing-al. Csak ott elérhető volt nálunk, de nem volt kompatibilis a telómmal. Ám megtört a jég, és hétvégén már kipróbálhattam. Nagyon jó kis game, de ha nem fizetsz a plusszokért, esélyed nincs. Így már töröltem is. -
Chris Lowe #24310 Mi a búbánatost csinál az ea már a plants vs zombies2-vel? Feltették aztán korlátozzák az országokat....ennek ugyan mi értelme?
Ehh.. -
#24309 -
#24308 Értem. Próbálom lebeszélni én is róla, de ragaszkodik hozzá.
Ám szidtam a hátlapot, de élőbe megtapizva, már egészen más a helyzet. -
Borg #24307 Nem, és nem is nagyon tervezek. Nem szeretem takargatni a készülélet, se hátlappal, se fóliával, hátmég flipcoverrel...
Bár az is igaz, hogy az ablakos flipcoverrel azért tud jól is kinézni...
Inkább csak dokkolót, vagy vezeték nélküli töltőt tervezek majd hozzá venni. -
#24306 Tokot használsz hozzá?
Ha igen milyet, mert kollégámnak kellene. -
Borg #24305 Nemtom, ebben a kettőben nem találtam olyan widgetet ami tetszene.
Egyelőre a zoopert fenthagytam, bár ez is csak so-so.. -
#24304 azokat én is használtam / használom, érdemes megnézni -
#24303 Beautiful Widgets vagy HD Widgets -
Borg #24302 Hat ettől kihullott a hajam olyan lassú... és weather providere is bena. .. -
#24301 Vagy Zooper, UCCW. -
#24300 Fancy Widgets. -
ZsirosKenyer #24299 én az uccw-t használom gyakorlatilag bármit meg tudsz vele valósítani
kicsit advanced a használata, de kereshetsz kész skin-eket (google: uccw skins)
itt láthatod, hogy miket lehet belőle kihozni -
Borg #24298
N3-on ez van, de szerintem ez elég méltatlan ahhoz, amit a kijelzője tud amúgy... meg amennyi hely lenne, dizájnnak, infónak... -
#24297 Ömm, nem megy az, lehet azon más van akkor. -
Borg #24296 Erre a téglalap alakú dizájncsodára gondolsz, aminek a hátterében megy az időjárás? :) -
#24295 Gyári samsung időjárásos widget. S3 on én azt használom. igaz csak 720-as -
Borg #24294 Tudtok valami jó óra widgetet ajánlani? Az se baj, ha időjárást is tud, de az nem fontos.
1080p-s felbontáshoz legyen igényes megjelenésű. -
#24293 -
#24292 Lehet én is várok addig, és megveszem egybe. -
#24291 én is a Z-t néztem ki következő telónak,csak én használtan majd tavasszal szándékozom beruházni egyre -
#24290 touchwiz feature -
#24289 A Next Launcherrel is be lehet állítani. -
#24288 Sőt 4.2-n is az (más samsungoknál) -
#24287 GG a telefonhoz.
Én a napokba akartam venni Z-t mert lejárt az előfizetésem, de részletre már nem lehet megvenni, csak egybe 110k-ért...:( -
Borg #24286 Hát ja, nem mintha számítana de... ice storm extreme azt irta ki, hogy maxed out score, this benchmark is too light for your device :D Aztán le kellett futtatni Unlimited-en, ott meg elvert minden mást a device listben, 19112 ponttal. -
Borg #24285 Note3-on 4.3 alatt is átlátszó a status bar. -
Borg #24284 Majd a 3dmarkot lefuttatom azért, kiváncsi vagyok hogy pf2-höz képest mennyit kap :)
Most egyelőre még az alkalmazásokkal, meg a használattal vagyok elfoglalva. Annyi integrált funkció, menü, app van, hogy szerintem hetek alatt se tanulom meg mi mire jó... mindenesetre az S-PEN kézírás marha jó :) Tök könnyen megy vele minden. Meg a hangfelismerős írás is igen megbízhatóan működik. -
#24283 Már futtatod is a benchmarkokat ezerrel, mi? :D
Én majd a Note4-et veszem, a 4 szerencseszámom. Na jó nem. :) Grat. Jó kis cucc. -
#24282 grat -
Borg #24281 Na, megvan a Note3 :)
Brutál... -
#24280 viber, skype? -
#24279 Free VOIP Calls Now Available On The iOS Version Of Google Voice, Android Update Is Up In The Air
Ez azert nem gyenge. SIM se kell hozza: gyakorlatilag szolgaltato nelkul ingyen lehet vele telefonalni (amerikaban pl ingyen) es hivast fogadni is. Gyakorlatilag a google voice lehet a szolgaltatod.
Persze halozat kell hozza valahonnan (akar wifi-rol akar egy szolgaltatotol) de ha az embereknek esze lenne, a szolgaltatok most kint kb lehuzhatnak a rolot. De van egy olyan erzesem hogy ez nem igy lesz. -
#24278 -
#24277 Aha, hat fura.
Valahogy nehezen hiszem el, hogy annyi fejleszto kene hogy normalisan fenntartsanak egy appot, hogy ne erne meg kiadni, amikor a program azert alapvetoen mukodik (meg ugy is hogy nem hivatalos), es a terkepuk is adott hozza. Dehat ok tudjak.
Mas:
Possible Nexus 5 Retail Packaging Leaked, New White Variant Revealed -
RYO21 #24276 Én azthiszem Sygic-et használtam, de csak azért, mert 1 hétig tartózkodtam Magyarországon és addig tartott a trial is. Viszont az tökéletes volt, főleg Budapesten. Csak elég nagy volt az erőforrásigénye. -
KaBuTo666 #24275 Egyetértek. Belföldön én is google mapot használok.
Gyors, pontos, letisztult és átlátható, hangutasítással sincs probléma.
Nem sok adatforgalmat generál.
120 km oda-vissza bekapcsolva, és 13,18 MB volt az adathasználat, már ha a mobil pontosan mutatta, de sokat használom havi szinten és még nem volt adattúllépési gondom, egyszerűen nem kell egész nap faszbúkozni mobilinternettel. :D
Jó irányba haladnak, remélem nem kúrják el valamivel.
-
#24274 Belföldön én teljesen átálltam már a google mapsre.
Pontosan házszámhoz visz mindig.
Igaz kell hozzá mobilnet de profin elvisz A-ból B-be. -
#24273 NavNgot néztem, egyszerűen nem bírta belőni hol vagyok. Se wifivel, se mobilnettel, sehogy. 2km-re arrébb rakott le a jelenlegi helyzetemtől.. meg valahogy nem láttam át. A google térkép után, amit párszor használtam, érdekes volt, nem túlzottan jött be így elsőre, vagy csak meg kell szokni.