Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
És ezen programon kívül hol lehet róluk értesülni?

Next PC upgrade: 2022

Dzsini
mindig vannak

(plusz naponta az Amazonnál egy ingyenes)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

grebber
Nem lesz mostanság valami play leárazás?

skinnyman
SzirmosSzisza
Vajon mennyivel lesz drágább, mert nem kínai kis kezecskék rakták össze? <#hehe>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

skinnyman

The first smartphone designed, engineered and assembled in the USA is coming.
It’s also the first smartphone that you can design yourself. Because today you should have the freedom to design the things in your life to be as unique as you are.
And this is just the beginning. By the end of the summer we expect there to be more than 2000 new employees in Ft. Worth, TX working to make all of this possible. Imagine what else you can do when you have the world's best design, engineering and manufacturing talent located here in the USA.

Link

Regards,

Csak épp egy erõs proci akkor ér valamit ha az android optimalizálása is remek...ezt ugyan nem de wayteq, myaudio, concorde volt kezemben és ugyan nem négymagosban hanem csak kettõ de olyan szemét módon akadt mint ahogy a vacak 800mhz-es ace-em nem tud. Pedig a hardver azokban sem gyenge...
Kulcsszó: optimalizálás.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Azért kétkedtem, mert például alkalmazások auto-frissítését is szépen beállítottam (vagyis hogy ne legyen ilyen), külön az appoknál és a Store-ban is, másnap meg azzal köszöntött a gép, hogy dobálta az "xy updated successfully" szövegeket.

SzirmosSzisza
Ha Storeban beállítod, hogy csak wifirõl töltsön akkor csak akkor fog. De a legtöbb sávszél igényes alkalmazás rákérdez erre (pl Dropbox is)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Én attól tartottam, hogy ha mobilnetre váltok, akkor is ez lesz. Elég sok OS-glitch megmutatta magát a napokban, és kérdéses, hogy a beállított "csak wifis töltés" valóban így is lesz végrehajtva.
Ezen felül még érdekelt valamilyen külsõ (app) tiltás is a Store-ra, ha esetleg nem mûködne megfelelõen a rendszer.

Lényeg, hogy az általatok írtak szerint nem kell aggódnom emiatt😊

SzirmosSzisza
Ja várj, én azt hittem, hogy mobilnetet használsz és a Google Play elkezdett veszett mód frissíteni. Ha wifirõl szedi a dolgokat nem értem a problémád, had frissítsen csak 😊

Dzsini
Hát ha van, miért ne használja? Ha nem kell a wifi, egy gombnyomás kikapcsolni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

A wifi valóban aktív 24/7, de ez azt is eredményezi, hogy a program le sem száll róla?

SzirmosSzisza
Be lehet állítani, hogy csak wifin keresztül frissítsen, nem ez volt a probléma?

Nem értem, hogy miért csinálja, teljesen friss a rendszer.
Órákat böngészek naponta, játszom, töltök böngészõn keresztül, mégis, mikor ma megnéztem az adatforgalmat... képzelheted, mikor ledöbbentem, hogy mindezek ellenére 80%-ét a Play Store vitte el..

Csekkolom ezt a background data dolgot, köszi.

skinnyman
4.0 ota be van epitve a settings/data usage-ben forgalom figyelo/szabalyozo josag, minden appnal le lehet tiltani a background data-t. Egyebkent erosen ketlem h csak ugy poenbol zabalna a netet a play, nalam soha nem csinalt ilyet.

Regards,

Dzsini

Üdv!
Be lehet valahogy állítani (legfrissebb OS), hogy a rohadt Google Play Store ne kapcsolódjon vaktában a netre? Megnéztem a netes adatforgalmamat, és 80%-át ez a barom teszi ki úgy, hogy konkrétan alig használtam, felteszem a háttérben megy állandóan (notifications és auto-update is kilõve). Disabled-et nyomnék rá, de egyrészt nem tudom, hogy melyik alkalmazás függ tõle, másrészt vissza akarja állítani gyári verziószámra, annak meg nincs sok értelme...
Van valamilyen más megoldás, esetleg valamilyen app, amivel megadható, hogy külön net-elérési szabályokat hozhassunk minden egyes appnak, külön?

grebber
Kikapcsoltam a gépet majd vissza és már látja!
Nem frissítette magát a lista.

Ezt hol lehet beállítani? Mert telefonomra ha bármit másolok és kihúzom az usb kábelt egybõl kiírja médiafájlok frissitése és megtalálja.

Itt is ez kéne de nem tudom,hogy ez egy ki/be kapcsolható lehetõség-e.

SzirmosSzisza
Fájloknak kéne látszódnia mindenképpen, fõleg, ha bedugás után is ott van. Ha fájl böngészõvel keresed ki akkor sincs ott? Illetve biztos jó helyre másoltad? (pl alapból van 1 Videos mappa, úgy aköré kell)

grebber
Olyannal találkozott már valaki ,hogy a táblagépre fájlokat másolva (jelen esetben filmeket) azok nem lesznek láthatóak a táblagépen?
Felmásoltam 2 db filmet, lehúzom usbrõl, indítom a filmlejátszót és ez fogad no video files.
Ok hátha nem támogatja a formátumot (ez érdekes lenne de hátha) ezért nem is mutatja ,nézek 3-4 másik lejátszót egyiken sincs ott.
Filekezelõk egyik se látja a filmeket olyan mintha ott sem lennének.
Mondom nem is a tabletre másoltam õket ?Pc-re visszadug és ott vannak a fájlok.

grebber
[HUN]FaTaL
- Sehonnan, csak a gyáriak vannak. Gondolom alap téma alatt launchert értettél. Lecseréled aztán témázhatod kedvedre.
- Ezt nem teljesen értem. Ha nem akarsz sorközt, akkor ne kezdj új bekezdést a dokumentum szerkesztésekor.

http://goo.gl/gd6Zi5

Sziasztok!

Két kérdésem lenne.

-Az alap Témához honnan tudok jó témákat szerezni? (Nem tudom melyik jó...:S )
-Van egy OfficeSuite 7-em. Mikor új dokumentumot nyitok állandóan 1,5 sorközöket hagy, hogyan tudom beállítani hogy nem minden egyes alkalomkor állítsam át simára? (amúgy ugyan ez volt a gondom a Microsoft Office 2007el is., de ott nagy nehezen beállítottam hogy ne mindig keljen csinálni a beállításokat..)

Solten
A MediaTek tajvani. Az uj 28 nm-es procijaik qrvajok, szakit rajtuk az op.rendszer.

Saor Alba

[HUN]FaTaL
Szvsz tuti lassabb a Nexus7-ben lévõ vasnál, a gpuról nem is beszélve.

Meg a supportról úgy önmagábban (hivatalos és közösségi egyaránt). Én nem vennék kínai procis csodát az biztos.

Szabi
annyira szar azért csak nem lehet ez a 8125, 1.5 GHz quad-core... ha meg véletlenül vennék tabot tuti vennék hozzá plusz garit is 😄

"Nulla tenaci invia est via"

[HUN]FaTaL
Aztán élvezheted a remek MTK procit 😄

#21373: Az sem mindegy, hogy mióta fejlesztik a nightlykat. Az én telómra nincs stabil CM10, de (ugyan unofficial - fxp, de a nightlyból építkezik ez is) a nightly is teljesen stabil, semmi hiba nincs, 1-2 layout bugtól eltekintve (ez is inkább a magyar nyelv miatt van, van ahol nem fér ki a szöveg csak fekve, pl. a kijelzõ aksi használatának részleteinél).

Szabi
N7 - 51ezerért
Belsõ memória: 8 GB
Bõvíthetõ memória: Nem

MeMO Pad HD 7 - 50ért
Belsõ memória: 16GB
Bõvíthetõ memória: 1x microSD max 32GB-ig 😊

kifli
nightly-t rakott fel valószínûleg. Stabillal nem szokott gond lenni, mert nem 2 emberke teszteli le...
Firerock
Sufniszervízben 4 ezer forint kb

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bardocz
Lol, 20-25 lenne, inkább veszek majd vmi lumiát 😄DD
skinnyman
Rohadtul nem kene szaggatnia. Tippre azt mondanam, hogy vagy tulsagosan keves tarhelyet hagyott (ami a nand chip miatt benne okozhat eros lassulast), vagy telerakta olyan szemet appokkal amik folyamatosan futnak es zabaljak - ez utobbi sztem kevesbe valoszinu.

Amit CM-rol irsz, azzal pedig csak azt arulod el, hogy mennyi kozod van a temahoz: latszolag nem sok. Nightly-k automatikusan epulnek minden nap, senki nem ellenorzi oket, ez a lenyeguk. Egyreszt. Masreszt 99%-ban a nightly-kban sincs semmilyen komolyabb bug. Harmadreszt attol hogy CM fut rajta, a keszulek specifikus binarisokat, forrasokat (tipikusan drivereket) nem a jezuska hozza, ha abbol nem adnak ki rendeset (marpedig amit a Samsung az utobbi idoben muvelt az Exynos-ok (S2-S3-stb) tamogatasaval, az hirhedten csapnivalo volt), akkor az nem lesz nagyon stabil, szarra nehez varat epiteni. Ha tenyleg ilyen kritikus hiba volt benne, az 99%, hogy nem a CM hibaja, hanem a csapnivalo Samsung binarisok/forrasok eredmenye. Nem veletlen, hogy stabil valtozatot nem is adnak ki semmilyen Exynos 4 cuccra, nem akarnak senkit becsapni.
Exynos 3-nal a Nexus S miatt sokkal jobb a helyzet, Exynos 5-on pedig a Nexus 10 miatt.

Regards,

Jim Morrison
Most nekem is CM van nexus4 -en, akksi 30% után leugrik 15%-ra. 1-2 hetes stable kiadásról van szó, majd holnap felteszem a legújabbat, abban már biztos jó. Alap ROM teljesen jó volt, de feltettem CM-et, mert a quick settings panelt lehet itt személyre szabni meg pár apróság. 1-2 hét alatt párszor leállt a nav gombok folyamata, de pár másodperc múlva újraindult. Valóban jó a CM, mert jobban testre szabható a rendszer, de a stabilitásban még nem 100% (új kiadás már lehet).

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza
Nem nyilvánítottam volna, ha nem lett volna a kezemben.

Volt olyan is, hogy haver fel akart hívni órán, mutatni valami featuret és konkrétan 5 perc után jött be a telefonkönyv. Mondjuk abban igazad van, hogy tényleg sokan úgy vannak, hogy jaj custom rom felrakom a legújabbat, mert az menõ, aztán kamillázik, hogy a fele nem mûködik. Másik részrõl meg a régi telefonokon amikre, még csak ~2.2 jött ki tényleg kellett a custom rom, mert ott a gyári használhatatlan volt, de én új telefonra biztos nem raknék saját romot, bár ez is biztos felhasználás függõ.

[HUN]FaTaL
Talán nem a testing verziókat kéne telepíteni. Attól nightly, hogy lehetnek benne bugok, ha szar, vissza a korábbi. Persze ehhez el is kéne olvasni, hogy mit rak fel.

Te meg csak használd a gyári, gány romot, de ne nyílváníts véleményt olyanról, amit még életedben nem láttál.

Dzsini
soha nem akadt meg, pedig nyúztam eleget 😊

SzirmosSzisza
Ezzel nem tudok mit kezdeni, ha a kezemben fogom a táblát és akad rajta a Temple Run 2 😄

Mondjuk a kedvencem az volt, mikor haver közölte, hogy felrakta S3-ra az új CM-et és nem tudják hívni, sikerült nekik bugosan kiadni. Amúgy én is azt hallottam, hogy CM azon ritka romok közé tartozik ami normális, de ha ott ez a színvonal üti meg a normálisat, akkor inkább passzolom.

[HUN]FaTaL
"gány rom volt rajta, cyanogen talán"

lol, ez gondolom vicc volt.

skinnyman
Nem nagyon talalok semmit errol a procirol, de nem hiszem hogy a Tegra 3-nal erosebb lenne, inkabb gyengebbre tippelnem. Tovabba nem Nexus, ami nem kicsi hatrany. Hatso kamera es microSD amit pluszban felmutat, a tobbi dologban sztem vagy ugyanolyanok, vagy az N7 a jobb.

cat02: a CM minden csak nem gany ROM. Sokkal jobb, gyorsabb, es stabilabb, mint barmelyik nem-Nexus cucc barmelyik alap ROM-ja. Tovabba egy N7 legalabb egy nagysagrenddel erosebb egy S2-nel.

Regards,

SzirmosSzisza
Azért a Nexus 7 nem egy olyan erõs ketyere. Haverét nyomkodtam és játékok rosszabbul futottak rajta, mint az S2-n 😄 (mondjuk valami gány rom volt rajta, cyanogen talán, lehet amiatt)

desigo
Nade az ára háromszorosa az Asusnak.
Egy Nexus 10-tõl is drágább.
lol
szucsy89
Ez most a jobb vagy a Nexus 7?
Dzsini
N7 nem kapott hátlap kamerát, és egy másik 4(+1) magos lapka ül benne - bár a Tegra3 se rossz a saját kategóriájában.

Prody
Note 8.0 !!! 😊
sPen-t és különlegességeit imádom.

skinnyman
Nem rossz, de N7 is szinte ugyanilyen arban van.

Regards,

Firerock
Kár hogy csak 7 colos:/

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Szabi
"Megérkezett hazánkba az új MeMO Pad HD 7 táblagép, ami 49 900 Ft-os ajánlott végfelhasználói ártól érhetõ el. Ezért cserébe négymagos MTK8125 processzor, 1 GB RAM, 1280×800 felbontású IPS-kijelzõ, GPS és 5 MP-es hátlapi kamera jár Android 4.2-es operációs rendszerrel."

az elsõ tábla amin kezdek elgondolkodni..... 😄