Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Regards,
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
The first smartphone designed, engineered and assembled in the USA is coming.
It’s also the first smartphone that you can design yourself. Because today you should have the freedom to design the things in your life to be as unique as you are.
And this is just the beginning. By the end of the summer we expect there to be more than 2000 new employees in Ft. Worth, TX working to make all of this possible. Imagine what else you can do when you have the world's best design, engineering and manufacturing talent located here in the USA.
Link
Regards,
Kulcsszó: optimalizálás.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ezen felül még érdekelt valamilyen külsõ (app) tiltás is a Store-ra, ha esetleg nem mûködne megfelelõen a rendszer.
Lényeg, hogy az általatok írtak szerint nem kell aggódnom emiatt😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Órákat böngészek naponta, játszom, töltök böngészõn keresztül, mégis, mikor ma megnéztem az adatforgalmat... képzelheted, mikor ledöbbentem, hogy mindezek ellenére 80%-ét a Play Store vitte el..
Csekkolom ezt a background data dolgot, köszi.
Regards,
Be lehet valahogy állítani (legfrissebb OS), hogy a rohadt Google Play Store ne kapcsolódjon vaktában a netre? Megnéztem a netes adatforgalmamat, és 80%-át ez a barom teszi ki úgy, hogy konkrétan alig használtam, felteszem a háttérben megy állandóan (notifications és auto-update is kilõve). Disabled-et nyomnék rá, de egyrészt nem tudom, hogy melyik alkalmazás függ tõle, másrészt vissza akarja állítani gyári verziószámra, annak meg nincs sok értelme...
Van valamilyen más megoldás, esetleg valamilyen app, amivel megadható, hogy külön net-elérési szabályokat hozhassunk minden egyes appnak, külön?
Nem frissítette magát a lista.
Ezt hol lehet beállítani? Mert telefonomra ha bármit másolok és kihúzom az usb kábelt egybõl kiírja médiafájlok frissitése és megtalálja.
Itt is ez kéne de nem tudom,hogy ez egy ki/be kapcsolható lehetõség-e.
Next PC upgrade: 2022
Felmásoltam 2 db filmet, lehúzom usbrõl, indítom a filmlejátszót és ez fogad no video files.
Ok hátha nem támogatja a formátumot (ez érdekes lenne de hátha) ezért nem is mutatja ,nézek 3-4 másik lejátszót egyiken sincs ott.
Filekezelõk egyik se látja a filmeket olyan mintha ott sem lennének.
Mondom nem is a tabletre másoltam õket ?Pc-re visszadug és ott vannak a fájlok.
- Ezt nem teljesen értem. Ha nem akarsz sorközt, akkor ne kezdj új bekezdést a dokumentum szerkesztésekor.
http://goo.gl/gd6Zi5
Két kérdésem lenne.
-Az alap Témához honnan tudok jó témákat szerezni? (Nem tudom melyik jó...:S )
-Van egy OfficeSuite 7-em. Mikor új dokumentumot nyitok állandóan 1,5 sorközöket hagy, hogyan tudom beállítani hogy nem minden egyes alkalomkor állítsam át simára? (amúgy ugyan ez volt a gondom a Microsoft Office 2007el is., de ott nagy nehezen beállítottam hogy ne mindig keljen csinálni a beállításokat..)
Meg a supportról úgy önmagábban (hivatalos és közösségi egyaránt). Én nem vennék kínai procis csodát az biztos.
"Nulla tenaci invia est via"
#21373: Az sem mindegy, hogy mióta fejlesztik a nightlykat. Az én telómra nincs stabil CM10, de (ugyan unofficial - fxp, de a nightlyból építkezik ez is) a nightly is teljesen stabil, semmi hiba nincs, 1-2 layout bugtól eltekintve (ez is inkább a magyar nyelv miatt van, van ahol nem fér ki a szöveg csak fekve, pl. a kijelzõ aksi használatának részleteinél).
Belsõ memória: 8 GB
Bõvíthetõ memória: Nem
MeMO Pad HD 7 - 50ért
Belsõ memória: 16GB
Bõvíthetõ memória: 1x microSD max 32GB-ig 😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Amit CM-rol irsz, azzal pedig csak azt arulod el, hogy mennyi kozod van a temahoz: latszolag nem sok. Nightly-k automatikusan epulnek minden nap, senki nem ellenorzi oket, ez a lenyeguk. Egyreszt. Masreszt 99%-ban a nightly-kban sincs semmilyen komolyabb bug. Harmadreszt attol hogy CM fut rajta, a keszulek specifikus binarisokat, forrasokat (tipikusan drivereket) nem a jezuska hozza, ha abbol nem adnak ki rendeset (marpedig amit a Samsung az utobbi idoben muvelt az Exynos-ok (S2-S3-stb) tamogatasaval, az hirhedten csapnivalo volt), akkor az nem lesz nagyon stabil, szarra nehez varat epiteni. Ha tenyleg ilyen kritikus hiba volt benne, az 99%, hogy nem a CM hibaja, hanem a csapnivalo Samsung binarisok/forrasok eredmenye. Nem veletlen, hogy stabil valtozatot nem is adnak ki semmilyen Exynos 4 cuccra, nem akarnak senkit becsapni.
Exynos 3-nal a Nexus S miatt sokkal jobb a helyzet, Exynos 5-on pedig a Nexus 10 miatt.
Regards,
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Volt olyan is, hogy haver fel akart hívni órán, mutatni valami featuret és konkrétan 5 perc után jött be a telefonkönyv. Mondjuk abban igazad van, hogy tényleg sokan úgy vannak, hogy jaj custom rom felrakom a legújabbat, mert az menõ, aztán kamillázik, hogy a fele nem mûködik. Másik részrõl meg a régi telefonokon amikre, még csak ~2.2 jött ki tényleg kellett a custom rom, mert ott a gyári használhatatlan volt, de én új telefonra biztos nem raknék saját romot, bár ez is biztos felhasználás függõ.
Te meg csak használd a gyári, gány romot, de ne nyílváníts véleményt olyanról, amit még életedben nem láttál.
Mondjuk a kedvencem az volt, mikor haver közölte, hogy felrakta S3-ra az új CM-et és nem tudják hívni, sikerült nekik bugosan kiadni. Amúgy én is azt hallottam, hogy CM azon ritka romok közé tartozik ami normális, de ha ott ez a színvonal üti meg a normálisat, akkor inkább passzolom.
cat02: a CM minden csak nem gany ROM. Sokkal jobb, gyorsabb, es stabilabb, mint barmelyik nem-Nexus cucc barmelyik alap ROM-ja. Tovabba egy N7 legalabb egy nagysagrenddel erosebb egy S2-nel.
Regards,
az elsõ tábla amin kezdek elgondolkodni..... 😄