Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
Oké,köszi a segítséget(nem)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Dzsini
Vedd meg a játékot eredetiben, és akkor nem kell oda másolgatni dolgokat a géprõl.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Firerock
Játékok data file-jait kell oda másolni

SzirmosSzisza
Android mappába miért akarsz bármit is másolni? :o

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Firerock
Na az miért lehet hogy a phone/Android/obb mappába nem tudok másolni!? Telefonról sem lehet,számítógéprõl sem. a phone/Android/data-ba simán lehet másolni,és onnan sem engedi az obb-be..

Firerock
De ostoba vagyok,erre nem gondoltam...😄

SzirmosSzisza
Beállítások / Alkalmazások alatt van olyan, hogy Move to SD, bár sose próbálta még, S2/S3 belsõ memóriája eddig elég volt😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

[HUN]FaTaL
ROOT nélkül nem valószínû.

http://goo.gl/gd6Zi5

Firerock
Valahogy meg lehet adni hogy a játékok kiegészítõ file-ait ne a telefonmemóriára töltse le?

De gecik hogy 16GB memóriát írnak erre csak 9GB memóriával rendelkezik a samsung galaxy s4!
rage
Elõbb sd kártyára, majd onnan a telefonra. Úgy ment nekem is.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Firerock
Valami csak nem jó... A másolás végén kiírja hogy az eszköz nincs csatlakoztatva ezért nem lehet másolni... Az obb könyvátrba akarok másolni a telefonra.

Firerock
Köszönöm,megy!😊

SzirmosSzisza
Ezt próbáld ki, állítólag megy vele.

Firerock
Az a problémám hogy a Total commander így nem látja

SzirmosSzisza
Valamit talán lehet hakkolni, hogy olyan legyen, de direkt váltottak MTP-re. (így miközben rá van kötve a telefon a gépre, a telefon tudja ugyanúgy használni a tárhelyet). Ha esetleg amiatt kérdezed, mert nem Windows alól vagy, akkor go-mtpfs-el faszán fel lehet csatolni.

Firerock
Fel is merült egy kérdés rögtön.
Csak két lehetõség van az USB módoknál,az egyik médiaeszköz a másik meg fényképezõgép.
Ezt nem is lehet úgy csatlakoztatni mintha pendrive lenne?

Vadnokedli
Pont erre akartam kilyukadni hogy nem. <#puszis><#puszis><#banplz><#banplz><#hehe> jk. <#vigyor2>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

LocalPatriot
Igen, nõi gatyát hordok... sõt, néha még sminkelek is.
Ja, és keresztbe tett lábakkal ülök. Csak nem probléma?
Firerock
Ma sikereresen az "Élettársammá" vált egy Galaxy S4. Köszönöm a segítséget srácok!😊

Vadnokedli
Az új generációnál- 😄 Kitudja, lehet néhány idõsebb megpróbál SwagYolo lenni. You know. <#banplz>

By the way, míg Note-om volt nekem egyedül egy gatyámba nem fért bele; a fürdõgatyámba. (nem volt zsebe, hehe) <#vigyor5>

bardocz
"divat a férfiaknál"
A kiknél? Férfiaknál biztosan nem.
Vadnokedli
Nõi gatyát hordasz? Bocsi a kérdésért, de mostanában ez a divat a férfiaknál. Nálam nem. <#banplz>

LocalPatriot
Ez így van, csak az a fura, hogy a nyári farmeromba a jelenlegi 4,55-ös telefont se tudom berakni... hátitáskámba kell tennem 😄
skinnyman
Az is nyilvan kozrejatszik, ha hordozhatosagrol van szo a telefon fizikai merete a mervado, a kepernyoe semmit nem szamit.

Regards,

fery02
Nem kukacoskodásból, de nem-e lehet azért elfogadottabb méret már, mert közben a káva méretek is vékonyodtak?

Pl ugye S3-S4 esete. De lehet nem annyira jellemzõ ez a káva vékonyodás, csak néhány telefonnál. Sok féle telefonnal azért nem volt még dolgom.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Majd ha lesz összehasonlítási alapod, visszatérünk erre a kérdésre 😉
kifli
nekem nincs gond navigálással telefonon. Pontos, gyors. Telefonálást közben pedig fülessel oldom meg.
[HUN]FaTaL
Wayteq x820-szal navigálok ~5 éve, se nem pontatlan, se nem lassú. 1 perc alatt mûholdat talál és stabilan tartja.

http://goo.gl/gd6Zi5

Vadnokedli
Semmi S Pen vagy valami hasonló cucc?... Gondolom lesz egy ára, de ezért az árért elvárná az ember szerintem.

LocalPatriot
Én is ezen a véleményen vagyok, ezt én se tudnám használni. Nekem valószínû, hogy max 5 colos telefonom lesz, azt még úgy-ahogy tudnám használni.
De tény, hogy eléggé odavág a Note-nak, a Z ultra. Nyilván nem örül a Samu😊
precision
én nem panaszkodom, simán kéne egy Note 2, de annál nagyobb már szerintem használhatatlan lenne mint phablet, az már tényleg táblagép méret

Bazinga!

SzirmosSzisza
iPad-nek is ilyen volt a fogadtatása 😊

LocalPatriot
Szinte biztos, hogy nem alaptartozék:
Link

Sok helyen 40 fontot írnak.
LocalPatriot
Az a nem semmi, hogy 10 fórumból, 9-en mindenki panaszkodik, hogy minek ekkora telefon, meg értelmetlen. Közbe meg nagyon is van rá igény. Lsd: Note sorozat.
Pár éve még a 4,3-ra mondták, hogy mi a ***nak, ma meg mindneki azt mondja, hogy általános méret, és kell is.
Jim Morrison
az a kis bluetoothos kieg benne van az árában? Az tök jó, nem kell fülre aggasztani, de nem is nagy, épp akkora mintha rendes telefonon lenne a kezében 😊 jobb mintha azt a tabletet tartaná a fejéhez 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Dzsini
Létezõ, és éppen pörgõs piac, megpróbál harapni belõle. A közönségnek csak jobb lesz tõle 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

precision
na, a Sony -t is elérte a "Note láz" ? 😄

Bazinga!

LocalPatriot
Szerintem mindig is komolytalan dolog lesz telefonnal navigálni 😊 Egyrészt a lassúság, pontatlanság miatt, másrészt meg mit csinálasz ha folyton telefonálgatni is kell?
Ezért ragaszkodok régóta a tomtomhoz. Egyszer vettem egy igo-s wayteq x960bt-t is, de azt is elpasszoltam 2 hét után, mert bûn lassú és pontatlan volt.
sima fuggetlen S2 a telenor halozatan. wifin szedtem le vegulis mar itthon.
most jott egy uzenet az S2-re hogy van valami frissites ra. sajnos most a meloban vagyok de majd otthon megnezem mi az. csak nem vegre nagy nehezen tul lehet lepni a 4.0.3-on?
Ezaz. Köszönöm!

SzirmosSzisza
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<h1>Milyen (jó) navigációs szoftverek vannak androidra?</h1>
<div>
<dl>
<DD><a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.maps" target="_blank">Maps</a> - ingyenes (net kell a használatához, de le is lehet menteni térkép részleteket)</DD>
<DD><a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.aura" target="_blank">Sygic: GPS Navigation</a> - ingyenes (7 nap triál)</DD>
<DD><a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=com.navfree.android.OSM.ALL" target="_blank">Navfree: Free GPS Navigation</a> - ingyenes (offline tértkép, DE csak aktív net mellett lehet keresni)</DD>
<DD><a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=com.navigon.navigator_checkout_eu40" target="_blank">NAVIGON Europe</a> - fizetõs (14.161 Ft)</DD>
<DD><a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alk.copilot.eumarket.premiumeupan" target="_blank">CoPilot Live Premium Europe</a> - fizetõs (12.361 Ft)</DD>
</dl>
</div>

Ezt?

Valaki elküldené nekem privátba a GYIK-bõl a GPS-es részt? Mert nembirom megnyitni.

RelakS
Ismer valaki tesztet, ahol a telefonok gps-ének pontosságát mérik?
Kezd elegem lenni abból a matyó hímzésbõl, amit az Xperia Z csinál. Meg hogy 10km/h-val állok a pirosnál 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

skinnyman

Regards,

SzirmosSzisza
Sima akciókról szerintem nincs, mikor voltak napi rendszeres leárazások 1 hétig azoknak volt külön oldala.

Dzsini
Van sok más hasonló program (ugyanezt tudják) 😊

Amúgy a gyártó néha a saját twitterén, facebookján, stb. közli, hogy õ akkor most akciózza ezt meg azt a terméket. Ha követed tudsz róla.