36194
-
#24393 Én Kii Keyboardot használok, de ebben nincs ékezetes kiosztás, viszont remek a szótára és nagyon jól testreszabható az egész.
Van pár premium funkció, azokért fizetni kell (nem egyesével, hanem egyben, ha jól emlékszem $5), de a legtöbb funkció ingyenes.
De ezt is egyéne válogatja, korábban smart keyboardot használtam, szerintem, ha nem ír valaki gesztusokkal, akkor az egyik legjobb billentyűzet, igaz, a szótára nem a legjobb.
De biztos lesz, aki SwiftKeyt fog ajánlani. :) -
#24392 Én a Swype-ot használom, igaz az 30 nap után kér egy kis pénzt (1 dollár környéke ha jól emlékszem), de nekem nagyon ráállt a kezem, és viszont.
De bizonyára lesznek itt, akik a SwiftKey-t ajánlanák, annak is van pár nagyon jó funkciója, bár drágább. -
JagFater #24391 Hello!
Lenne egy kérdésem.
Eddig Anysoftkeyboard-ot használtam magyar nyelvel, de elég furán viselkedik az utolsó frissítés óta.
Így bekattan, és elkezdi írni az utolsó 2 karaktert, mint az állat magától, vagy 30x.
Tudtok ajánlani valami hasonló, ingyenes, magyar karakteres boardot?
Köszi, -
#24390 Én tegnap tudtam telepíteni. Valami gond volt vele? -
#24389 Plants vs. Zombies 2 Mostmár telepíthető! -
#24388 Kipróbáltam a dead trigger 2-őt, meg a plants vs. zombie 2-őt. Hát előbbinek olyan grafikája van, hogy még azóta se tértem észhez. Utóbbi meg kb ugyan az, csak ugye új helyszínek, ellenfelek, stb. de ami nagyon odavág, az az animáció. nagyon jól megcsinálták! -
#24387 Off:
Toshiba 16 GB-os MICRO-SDHC UHS-I memóriakártya eladó CLASS 10-es. Használt de megkímélt állapot 2200 Ft
32 GB-os kártyát vettem helyette. Kb 2 hónapot volt telefonban a kártya. -
MaRee #24386 Tudtok Pubhunterhez hasonló programot, ami londoni pubokat meg szórakozóhelyeket mutat? -
#24385 Lego Passes On The Android Bugdroid Playset In Favor Of An Admittedly Awesome Mech Suit
-
#24384 -
#24383 Na szuper!
Két várós játék is megjelent, és mindkettő ingyenes:) Azt hiszem kicsit pihen a Daddy was a thief:D -
#24382 Mondasz valamit. :) -
Chris Lowe #24381 Yesss! Köszi! -
#24380 Megnézed az első képnél teljesen ResidentEvil6 Chris és Piers kampány első pályája. Vagy csak nekem olyan? -
#24379 Google Play Store 4.4.21 -
#24378 Dead Trigger 2 -
#24377 Megáll az eszem, azt hittem az android részleg egy tiszta terület, most kiderül hogy már itt is vannak csalók? -
#24376 jah akkor azé van az hogy neten létezik, telefonon ha play áruházat nézem akkor meg nem? :D
Mert így találtam Walking Dead-et is! :)
szerk.:
Igazad van!
:D
Megnéztem a kommenteket magukért beszélnek, meg az értékeléseket, 11M a méret....ahogy a Walking Dead esetében is...valami átverés. :D -
#24375 Ez gyanus h kamu, en nem raknam fel :)
Mad finger games-t kell figyelni -
#24374 Ott a pont. :) -
#24373 Mar ideje volt :)
Dead Trigger 2 is elvileg ma/holnap jon. -
#24372 Ma már tölthető! -
#24371 Hy..Samsung Galaxy Mini2-n hogy bírok FOX Sportsot nézni, Vagy ESPN, vagy amerikai focit nézni? -
#24370 Detto. Nem erdekel a telefon, csak a szemelyes dolgaim ne keruljenek mas kezebe. Iden egy moziban hagytam az androidos telomat de sikerult rola tavolrol letorolni mindent. A mazlim az volt, hogy be volt rajta kapcsolva a mobilnet, igy a webes google play-jel fel tudtam rakni ra egy appot, ami kepes hard resetre es sd kartya formazasra. -
#24369 Legyen hajlított, de baze ne ekkora tepsi... elegánsabb lenne kisebb méretben, szerintem. -
#24368 LINK -
#24367 Kövezzetek meg, de ez nekem tetszik. :) -
#24366 LG's curved-screen G Flex smartphone revealed in photos and video
-
#24365 Egy 5 ezer forintos fülhallgatón kijön a különbség.
De még a tunein radionak is jobb minősége van, ha 192-es rádiót hallgatsz. -
#24364 Ezt a Deezert sosem értettem pontosani mi is, meg nem is érdekelt, de akkor utánanézek, mondjuk a 2k azért kicsit sok havonta nekem, csak azért hogy meghallgassak naponta pár számot. -
#24363 Deezer olyan mint Spotify és mukodik itthon trükközés nélkül. Havi 2000 Ft és annyi zenét hallgatsz amennyit akarsz, offline is tarolhatod. Eninkabb ezt csinálom mint hogy YouTube-on keresgéljem a jó minőségű zenéket, + menet közben sokkal nagyobb adótforgalmat generáljon a videó. -
#24362 Mert nincs mindenkinek 50 ezres fülhallgatója, nekem pl. reggelente jön jól, hogy BKV-n míg beérek a munkába hallgassak valami zenét (ott a nagy zajban amúgy sem annyira tud kijönni a minőség), azt rakom be amihez van éppen kedvem. -
#24361 Valaki nem tudna segíteni? Az alap gyári beállításokat vissza állítottam, mert újra akartam húzni az egész telót csak hogy a google szinkronizálás után azt vettem észre hogy a telefonszámaim eltűntek pedig a google-re volt mentve minden. Továbbá be lőttem újra a Vibert is és azon is eltűnt minden. De a legjobb hogy minden telószám megvolt PC-n lévő Viberben de a telefon utasítására az is törölve lett... -
#24360 Van ott HD minőség is. Am. sztem azért mert ők választhatják meg mit hallgathatnak és ott van kéznél a telón. A stream-nél ilyen nincs, spotify nálunk nincs csak trükközéssel talán, a többinél meg meg kell venni vagy le kell tölteni. A mai pop zene olyan, hogy hetente 2 hetente van új kedvenc. Gyorsan cserélődik a zene. -
#24359 Fel nem tudom fogni miért hallgatnak az emberek a youtuberól zenét fos minőségben. -
KaBuTo666 #24358 Ezt a BBM-t használja már itt valaki? Vélemény? Mobilinternet kell ehhez, vagy valami blackberry szolgáltatáson át ingyenesen megy ez az egész? -
#24357 végre már! -
#24356 BBM For Android Review: A Great Way To Keep In Touch... If You Have A Time Machine. To The Past. Only.
Uj Humble Bundle jatekok
[APK Teardown: YouTube 5.2.27] Hallelujah! Background Audio Is Finally Coming To YouTube For Android
"Amount of mobile network bandwidth wasted listening to music on YouTube anticipated to increase 14583%." -
#24355 na ilyeneket hol lehet venni? :D
kéne pár az irodába :D -
#24354 lehet, hogy akitől ŐŰ stb jött, az nem egy sms árát fizette 70 karakter fölött.
Én már az elejétől a Handcent SMS-t használom, mert az le tudja degradálni az ékezeteimet SMS kompatibilisre, meg soremelést is tudtam bele gépelni (normál androidos program azzal a lendülettel elküldte az sms-t).
Hirtelen nem ellenőriztem, hogy jó-e, de ezen a képen látható a 128 SMS karakter (7 bites karakterek), illetve a két karakterhelyet elfoglaló kiegészítések. Ezekből válogatva tuti át kell mennie az üzenetnek, és talán egyértelműbb lesz, mint ékezetek nélkül.