36194
-
#24433 Nem tudom ti hova jártok de nálunk az ilyen kajálós helyeken nem jelszavas a wifi.
Nem is értem mi értelme lenne ha jelszavas lenne. Pont az a lényege, hogy aki beül az tudja használni. -
#24432 Odamész a pultoshoz, pincérhez, és azt mondod neki : "helló, el szeretném kérni a wifijelszót!"
Eddig nekem bevállt :D nem értem ezen mi a bosszantó. -
#24431 Igen épp az a program lényege ... :D
Mielőtt felcsatlakozol a wifire megkérdezi, hogy ez publikus-e, ha igen, akkor megy adatbázisba, legalábbis leírásban ez van. -
#24430 És ezen mit változtatnak a jelszókezelő programok? Mindenképp meg kell kérdezni. Vagy van erről internetes adatbázis, ahonnan ezek a programok letöltik a jelszót? -
#24429 De ha új helyekre mész nem tudod a jelszót... -
#24428 Ja, így már értem. -
#24427 Nem.
Az én telefonom megjegyzi a jelszót -
#24426 Képzelhetitek mennyire hasznos ez az app itt Magyarországon.
Ha csak nem lehet hozzárendelni a 'rendszerhez' felhasználó által megszerzetteket. -
#24425 Nem, hanem sok helyen van "nyílt" wifi, ami kb annyit tesz, hogy el kell kérni az étteremben/kocsmában, gondolom ebbe ezek vannak beleírva. -
#24424 Hat ha van is olyan program, egy WPA2 AES-t kurvaelet h soha nem torsz fel vele egy telefonnal :) -
#24423 Még nem próbáltam, de ha jól értelmezem, ezzel lehet lopni a lekódolt wifit?! :)) -
#24422 WiFi jelszavas programot használtok,próbáltatok már?
Bosszantó az éttermekben,boltokban folyton elkérni a kódot.
pl :
Instabridge Free Wifi Password
YellWifi Free WiFi Community -
#24421 Az tény, talán a Samsung hajlításának nagyobb haszna lehet (ha van haszna), de ez csak nagyon minimálisan van hajlítva. -
Borg #24420 Az elegancia sosem ment az LG-nek, ez nem csoda.
De attól még haszontalan mindkét hajlított megoldás. -
#24419 Valahogy ez szebb szerintem mint az LG G Flex
-
#24418 LEAK-elt Note 2 / S3 / S4 / S4 Active AT&T 4.3 verziók. Reményeim szerint 2 hét és jöhet S3-ra független. -
#24417 Thieves In Indiana Steal More Than 20,000 LG G2 Smartphones, Presumably To Build The World's Most Expensive Toy Fort
Mi a f@szt csinalnak 22500 G2-vel? -
#24416 Nevesincs készülékeket nem veszünk, nem szabad. Akármennyire azt irja, hogy négymagos és milyen jó, akkor is kinai és el fog romlani. Nekünk van egy MyAudio (kinai) és pár hónap után már állandóan lefagy, pedig kétmagos és android 4.1 stb... Samsungot és társait vegyél inkább. Szerinted miért ilyen olcsó ez a kinai cucc? Mert hetek múlva elkezd belassulni, lefagyni stb... -
sznorbert86 #24415 Az előzőből kihagytam a második telefon linkjét.
telo2
-
sznorbert86 #24414 üdv!
Hozzáértők véleményét szeretném kérni erről a telefonról: telo
Tudom, tudom külföldi nagy az esély arra, hogy szar lesz ezzel tisztában vagyok. Engem ami inkább érdekelne a specifikációi jók-e? Teljesen analfabéta vagyok a telefonokhoz.. az okostelefonok világa ismeretlen számomra ezért kérnék segítséget. Köszönöm az értelmes és segítőkész válaszokat előre is. -
#24413 Fail. Amcsi BestBuyban a Galaxy Geart a vásárlók 30%-a visszaviszi és visszakéri a pénzét.
Remélem a Google, HTC és a többiek érdekesebb koncepciókkal jönnek ki. -
#24412 Lehet nekem is azt kéne. Borzasztó lassú. -
#24411 Én mindig az összes frissítése gombot használom, még sosem volt gond. :) -
#24410 nekem ez az egyszerre torteno frissites azt forceolta hogy osszefosta magat az android teljesen es se telepiteni se eltavolitani nem tudtam. semmit, minden folyamat "loop" -ba fulladt. igy lett egy fac. reset de jot is tett osszesegeben :D -
#24409 Akkor úgy mondom: nekem megfelel:) pedig megvettem annó a swiftkey-t.
-
#24408 Jaja, persze, gondoltam ezért mondod, csak szerintem ez kicsit nevetséges.
#24407 Akkor úgyhagyom, hátha csinál valamit. -
#24407 Már egy ideje csak a változásokat tölti le, lehet, hogy 3 megányit kellett letöltenie és utána telepítene, csak várj egy kicsit. -
#24406 Szerintem a Sony keyboard pocsék, bár csak a régit használtam de a betű helyett állandóan q-t írt.
Smart Keyboardban van ilyen teszt rész, hogy mikor hova ütsz és utána az alapján generálja a leütéseket gépeléskor, elég hatékony az is. :) -
#24405 Igen, de mivel én is próbáltam, és sose ment úgy, azért tanácsoltam hogy csináld egyesével. De, ha ennyire felidegesít, akkor jelentsd a supportnak. -
#24404 jaja, nagyon zsír :P -
#24403 Plants vs Zombies 2 hivatalosan is megérkezett, új frissítéssel hallooween-es hangulatban a növényzet :P -
#24402 Gondolnám, hogy ha van egy gomb, ami arra van, hogy mindent frissít, akkor meg tudja csinálni anélkül, hogy egyesével nyomkodom. De pl a fb messenger frissítése már a letöltésen sem megy túl. Megáll 3 megánál, és vége. Pedig folyamatosan megy a wifi. Semmi nagyobb frissítést nem tud leszedni. -
#24401 Egyesével frissítsd, és mindig várd meg amíg befejezi. Semmi gond nem lesz. -
#24400 Tegnap este benyomtam, hogy kezdje el frissíteni a programokat, kb 10 volt, amit kell, még mindig frissíti, és több hibás -
JagFater #24399 Már párszor. :-)
Sőt, cm7-el is azt csinálja.
Mondjuk ezek régi androidok, lehet azt már nem szereti. -
#24398 én is azt használom a 4 soros querty-vel, de semmi ilyesmit nem tapasztaltam még
próbáltad újratelepíteni ? -
JagFater #24397 Ez lesz a nyerő, köszi. :-)
Local: Defy-m van, abban meg szar a gyári. -
#24396 Ha Sony-d van, használd a gyárit. Szerintem nagyon jó. -
#24395 ThickButtons Keyboard?
Nem próbáltam, de ha jól látom pont arról szól, hogy nagyítgatja a valószínű betűket neked :)
(Amúgy a swypeot én azért is szeretem, mert jó a szótára, és vonalhúzással elég csak nagyjából eltalálni a betűket, a többit kitalálja :) ) -
JagFater #24394 Kösz a tippeket.
Az a baj, hogy nekem egy tök egyszerű kéne, mindenféle izé, meg tipp, kiegészítő, meg sallang mentesen, csak jó nagy betűk legyenek rajta jó elosztással.
Bazinagy ujjaim vannak és nekem ezek a bolhafing gombok használhatatlanok. :-)