36194
-
#24513 -
#24512 Csináltam gyári resetet a telefonomon, gyorsabb, jobb is lett, és leformatáltam vele együtt az sd kártyát. Ennek ellenére ma vettem észre, hogy a hátterem visszaállította a régire o.O Pedig nem állítottam semmit, és egy darab kép nincsen rajta most. -
#24511 it's about time
-
#24510 The Nexus 5 And KitKat Launch Today, October 31st -
#24509 Google Nexus 5 Display and Inner Components Leaks -
#24508 :D
[spoiler]
-
#24507 Igen, csak nem értem miért. Jó a marketing. :)
Engem nem érdekelnek a bevételeik, nem vagyok részvényes. -
#24506 Talán érdemes lenne venni egy nagyobb kártyát akkor. Nem kicsit nevetséges a cserélgetés.
Nekem 32 GB mindenre elég. -
Probatbicol #24505 A sima S sem szar, az enyém 3 éves, nincs kímélve, farmerzsebben hordom és bizony néha kulcs is kerül mellé, párszor landolt már a betonon is, és egy karcolás sincs rajta. Az egyik sarkánál látható egy kis kopás, de az is csak annyi, hogy ott matt egy kis darabon. Zseniális anyagból csinálták. -
#24504 Kepek
http://imgur.com/a/lE1d3#0 -
Allitolag:
- Google Drive 100GB offer
- full backup solution, including settings for apps
- 4.4.1 update right off the bat
- always on listening like on the moto x (which was mentioned before in one of the leaks)
Got to spend some time today with a Nexus 5, AMA!
Kepek -
#24502 Ezzel pont egybevag: "Another reliable source confirms the Nexus 5 for tomorrow, October 31, along with the Android 4.4 SDK and a big Wallet announcement."
link -
#24501 Engem az egyelore annyira nem erdekel, de amugy sztem tuti nem, az a pletykak szerint is meg honapok kerdese.
Mas:
Android 4.4 KitKat Will Reportedly Include NFC Card Emulation Without Secure Element, Improved Low-Memory Device Support, New Sensor Types, And More
Ez igy azert durvan jo lenne. Az ujabb Android verziok egyebkent is altalaban egyre gyorsabbak es jobban optimalizaltak szoktak lenni, de ez azt jelentene, hogy erre meg ket lapattal ratennenek.
Es a rengeteg NFC-kepes telo amikben nincs secure element hirtelen alkalmassa valna hasonlo mukodesre, es ha egyben ki is terjesztik a Wallet-et mas orszagokba, ezzel jo esellyel megteremthetik a mobilos fizetes de-facto szabvanyat. -
cleric #24500 Köszönöm szépen, ez tökéletesen működik. -
#24499 Hiába a "biliműanyag" . Ha egyszerűen elnyűhetetlen. Én az S3-ról naponta kénytelen vagyok leszedni a hátlapot (microSD-t cserélgetek Egyiken film, másikon zene) Viszont anno. Sima S -nél eltört, akkor tényleg szar műanyagból gyártottak. -
#24498 Engem jobban érdekel hogy bemutatnak -e egy karórát. -
#24497 Az eredeti prc-vel nekem is gondja akadt, de Calibre-vel epub-ba konvertálva már több olvasó is (moonreader, coolreader) gond nélkül megnyitotta.
innen letöltheted -
#24496 A link nem volt jó! -
#24495 "Legalább nem biliműanyagból dolgoznak, mint a Samsung."
És nézd meg: Link mégis baromi jól megy nekik. Amíg ilyen bevételeik vannak, hülyék lennének módosítani raja. Bár az kizárt, hogy én valaha veszek még Samsungot. Inkább LG-t. -
#24494 Ugy tunik holnap (31-en) lesz a nagy nap.
Itteni ido szerint ha jol nezem valszeg 16:00-16:30 es 18:00 kozott lesz, legkesobb 19:00-kor. -
cleric #24493 Sziasztok,
Van jópár könyvem prc formátumban, amit PC-n kiválóan tudok olvasni. Mint felmásolom a tabletre (két különböző típuson is próbáltam), egyszerűen semmivel nem tudom megnyitni, egy csomó readert kipróbáltam, ami ismeri a formátumot. Átkonvertáltam epub, mobi formátumokra is, semmi. Itt az egyik könyv , ránéznétek, hogy nálatok megnyitja-e valami?
Köszi! -
#24492 Ingyen Galaxy Tab 3 7.0 Galaxy S4 / Active / Note 2/3 mellé Oh shieeet -
#24491 Oculus Rift Virtual Reality Headset Is Coming To Android, But Not iOS
Samsung Galaxy Round hands-on -
#24490 Semmi baj az LG-vel, általában a szoftver miatt szidják, de sokat javult ezen a téren is, legalábbis azt mondják.
Legalább nem biliműanyagból dolgoznak, mint a Samsung. -
#24489 Ha bejön kinézetre és nem zavar hogy 10 emberből 8-nak Samsung telefonja van, akkor jó választás lehet. -
#24488 Szerintem az LG sokat javult. 3 ismerősöm is LG-t vett (ketten LG G pro-t, 1 G2-őt) és egyelőre nagyon meg vannak elégedve vele. Én is szidtam az LG termékeket, de már más a véleményem. Az meg, hogy ki mit ajánl, teljesen szubjektív. Itt kb mindenki tudja, én mit ajánlanék, és az nem a Samsung lenne.:) -
sznorbert86 #24487 üdv!
infót szeretnék kérni. megfogadom a kedves fórumozó tanácsát és nem veszek kínai telót. Az LG telefonok iszonyatosan bejönnek kinézetre, viszont minden ismerősöm illetve nem ismerősöm is azt szajkózza LG szar, megbízhatatlan, fagy stb... 10ből 10 ember a SAMSUNG-ot ajánlja. Ez valóban így van? SAMSUNG a best? :) LG ennyire megbízhatatlan lenne? Köszi -
Chris Lowe #24486 Kiderült már mi lesz a 4.4 szoftverben? Azt azért rendesen titkolja a google. A n5, n10 mindenhol téma azt látom.
-
#24485 Ez nagyon nagy:)) -
#24484 Google smartwatch with Google Now coming sooner than expected, 'ready within months' -
#24483 [URL=https://twitter.com/evleaks/status/395221012125450240/photo/1]"Coming to Sprint."[/URL]
-
#24482 -
#24481 -
#24480 Majd meglatjuk.
Nem tudni, de valoszinuleg nem holnap, ha mostanaban akkor inkabb a het vege fele (csutortok vagy pentek). -
#24479 Szerintem azért nagyon nem áll távol a valóságtól.
Holnap jelentik be végre az N5-öt? -
#24478 Azota kiderult h valszeg fake (a kep is) -
#24477 -
#24476 Nem kéne egy külön oldal ide, ahova mindenki berakhatja a home screen-jét? -
#24475 Nexus 10 speicfications -