36194
  • LocalPatriot
    Ok, valami nem stimmel:
    http://www.phonearena.com/news/Nexus-5-camera-compared-against-Nexus-4-spot-the-differences_id49020#3-Nexus-5
  • LocalPatriot
    N4 vs. N5 kamerateszt
  • LocalPatriot
    N4 vs. N5 kamerateszt
  • szucsy89
    Ezek közül S4 mini. Bár három teljesen eltérő kijelző méretet linkeltél, neked kell eldönteni, hogy mennyire zavar a nagy kijelző vagy éppen a kicsi.
  • skinnyman
    Gondolkoztam rajta mi tortenik ezzel a telefonnal ha hattal fekszik a foldon es ralepnek, de ezekszerint birja ez :)
  • Borg
    Nem csak hajlított, de rugalmas is az LG G Flex?
  • [HUN]FaTaL
    Az érdekes, mert factory image sincs még.
  • LocalPatriot
    Mega-t semmi képp ne vedd szerintem.
    Én most az S4 mini-t venném a helyedbe. Persze a 3 közül.
  • precision
    én örülnék neki ha belépnének az android piacra... jöhetne már valami frissítés a piacnak... az s-pen óta nem volt semmi innováció a gyártók részéről csak gigaherz pénisz összeméregetős játék

a touchwiz rém gagyi (leszámítva az s-pen optimized megoldásokat és appokat) a sense elmegy kategória (a többiek "androidját" meg sem említem) persze ott van a stock android, az rendben is van, de én akkor is örülnék neki ha Nokia fogná magát és ha nem is forkolná az androidot de megmutatná a többieknek hogy hogyan kell egyedi felületet gyártani
  • precision
    a playnek vannak saját beállításai, ott is kapcsold ki
  • Chris Lowe
    Upsz ez csak a play szolgáltatások figyelmeztetése...tök jó, hogy kikapcsoltam a frissítések notification bart a play store-hoz...úgy látszik, hogy a google szarik bele mit kapcsolgatok.:-
  • Chris Lowe
    Ma reggel megjött a 4.4 a nexus táblámra.
  • skinnyman
    The Third Stage of Grief & Nokita: A Plan to Raise Billions and buy out Nokia before Microsoft
    Linux/Android-ot hasznalnanak
  • skinnyman
    Android 4.4 KitKat review: designed by Google, for Google
  • sznorbert86
    üdv!
    segítséget szeretnék kérni, hogy melyik telefont lenne érdemes megvennem (max 100ezer a keret).
    Ezeket néztem ki:
    samsung i9300
    samsung i90205
    samsung i9192

köszönöm szépen a segítséget! :)
  • skinnyman
    Nem azt mondom hogy az egesz teszt rossz, alapvetoen valszeg rendben van, csak vannak benne ilyen inkonzisztenciak. En foleg anandtech-re lennek kivancsi, ok a legprofibbak szerintem, es szakmailag az o szavukra adok a legtobbet.
  • GregSB
    Ettől függetlenül kíváncsi vagyok az Engadget, Wired, anandtech tesztjére is.

Erről a trusted reviewról soha nem hallottam.
  • szucsy89
    Minden második Android mobilon JB van
  • GregSB
    Engem nem a pontok érdekelnek, hanem a pro és kontra érvek. Pontokat mindig is összevissza adták.

De ettől függetlenül adok a véleményükre, pláne mivel a cikkíró évek óta Androidos telefont használ első készülékének (a cikkirók közül szinte mindegyik használ Androidos teelfont, iPhonet, és némelyik Windows phonet is egyszerre. Én ezért adok a szavukra, mert nincsnek elkötelezve egy platfrom felé sem)
  • skinnyman
    Sok helyen igencsak inkonzisztens a teszt, kamera pontszama peldaul a legdurvabb, de hogy szoftverben, aksiban es ecosystem-ben is rosszabb pontot kapjon az N4-nel, az is abszolut no komment. Mas telefonokrol nem is beszelve, de legalabb az elodjevel konzisztens pontokat kaphatott volna, de ez sem sikerult.

Egy masik:
    Google Nexus 5 review @TrustedReview
  • GregSB
    Verge Nexus 5 review

Az akksiját és a kameráját lehúzták. S4, Moto X sokkal jobb képeket csinál állítólag. Egyébként jó értékelést kapott.
  • [HUN]FaTaL
    Egyrészt olyan nem lesz, hogy 1 darabot sem adnak el, mert aki fejlesztő az valószínűleg Nexust vesz, mert referencia telefon.

Ezen kívül a Googlenek a Nexuson szinte semmi haszna nincs, a gyártónak (jelen esetben a telefon esetében az LG-nek) sokkal fontosabb.

"De sok informatikus sem tud róla. Illetve akik webfejlesztéssel foglalkoznak nem is használják, hisz saját munkájukat nem tudják ellenőrizni időnként."

Nem hát, hiszen egyik adblock sem tud whitelistet lol.
  • Dzsini
    Pár éves infó, hogy az akkor még legelterjedtebb Firefox felhaszálói körének 10-15%-a használ bármilyen bővítményt. Ez azóta nem javult, és mobil eszközökön még kicsit körülményesebb is a reklámblokkolás, márpedig azt egyre többen hasznának.

Jó üzlet az :)
  • kifli
    nem informatikus ismerőseim 90%-a nem is halott az adblockról. De sok informatikus sem tud róla. Illetve akik webfejlesztéssel foglalkoznak nem is használják, hisz saját munkájukat nem tudják ellenőrizni időnként.

Nemértem hogy állíthatod, hogy a google-t nem érdekelné, hogyha 1 darab nexus 5-öt sem vinnének el.
  • [HUN]FaTaL
    Le bizony. Neki majdnem tökmindegy, hogy samsungot veszel, nexust vagy bármi mást. Referencia fejlesztői készülék, semmi több. Különben több reklámmal találkoznál.

És hány olyat ismersz, aki adsenset nézeget? A fiatalabbak legtöbbször szűrik a reklámokat.
  • kifli
    Miután a google netes reklámokból él, így nemigazán erre gondoltam. Már réges rég elmúlt az az idő, hogy a tv-s reklám legyen a leghatásosabb. Főleg az olyanok körében, akik okostelefont vesznek. A fiatalabb generáció, már sokkal többet internetezik, mint az idősebbek. És általában a fiatalabb generáció veszi az okostelefonokat.

Nyílván a google leszarja, mennyi nexus 5 fogy. facepalm
  • [HUN]FaTaL
    Nyílván ettől az olimpia alatt mindenhol Google logokat, meg Nexust fogsz látni, meg a tv-ben is. facepalm

A Google amúgy is leszarja mennyi Nexust ad el, az egy referenciatelefon és ennyi. Neki az a lényeg, hogy használd a szolgáltatásait.
  • kifli
    google-nak nem kell költenie a reklámra, hisz egy reklámcégről beszélünk. Saját maguknak nem kell fizetniük :)
  • Narxis
    Moga Pro kontrollert vett valaki? Jó nem jó? Mert nem drága és kipróbálnék vele 3-4 játékot.
  • GregSB
    Nov 13: Moto G bemutató
  • LocalPatriot
    Én a 8 gigás karival vígan elvoltam. Aztán egyik napról a másikra elromlott. Azóta nem is vettem, de így sincs gond.
  • Solten
    Woz jo arc, nem csoda hogy nem fert bele az Apple okoszisztemaba...
  • [HUN]FaTaL
    +1

A zenéim pc-n tárolom, 3-4 giga van a telón max, általában inkább 2.

Filmet sem nézek telefonon, de ha mégis akkor 1-2 max, vagy 2-3 sorozatrész. Játszani nem nagyon játszom, de annak is maradna hely.
  • skinnyman
    Woz: If I were at Apple, we'd be partners with Google
  • skinnyman
    "Na már most kizárja kb az ész érvek alapján vásárlók 50% át kb minden második embernek fontos a bővíthetőség"

Ha 5%-ot mondtal volna, valszeg azzal is meg kicsit fole losz.
  • desigo
    Én az érzelmeimre hallgattam ezért vettem másfél éve Htct.
    Páromnak Nexusa van és folyamatosan azzal szembesülök,hogy mindig előnyben van az én telefonomhoz képest.Nincsenek kompatibilitási gondjai soha,mindig frissül OTA a rendszer.Gyors,stabil,megbízható.
    Enyém ezzel szemben fém,vékony és öröm kézbe venni.
    Most már kizártam új telefonnak a Htc Onet marad a Nexus 5 vagy LG G2.
    Samsung háza nem jön be,TouchWiz se szimpatikus.
    Huawei P6 tetszik még de azért 100 ezret semmiképp nem adok.
  • theone91
    Engem csak az zavar, ha valaki a legkisebb fáradtságot sem veszi, hogy valami után nézzen avagy érdeklődjön, és a vásárlás után hisztizik, siránkozik, olyanok miatt amit lazán elkerülhetett volna.
  • Narxis
    Tudatos az aki utánaolvas az adott témának. Sztem egy autóvásárlás az pl. pont az a kategória amihez nem állok neki 0 tudással. Aki lusta ehhez az meg vigyen magával olyat aki ért hozzá vagy kérje ki a véleményét.
  • GregSB
    Egyébként nem tudom miért kell lenézni a nem tudatos telefonvásárlókat. Ti az élet minden területén tudatosan vásároltok? Értetek műszakilag úgy az autókhoz, hogy tudatosan ki tudjatok választani egy használtautót úgy, hogy egy szakember ne röhögje körbe az érveiteket?

Vagy ha mondjuk oda juttok hogy saját lakás berendezése, akkor tudatosan jól ki tudjátok majd választani a nektek optimális bútorokat / berendezéseket, vagy mentek majd IKEA-ba és Mediamarktba mint a nagy tömegek? :)

Lehet hogy valaki nem ért a telefonokhoz, és megvesz egy tucat Samsungot, de mellette fele annyiból berendezné a lakását jobb minőségű cuccokból mint mi. (Ismerek ilyet) Most akkor melyikünk a hülyébb, kevésbé tudatos ember? :-) annyira gáz hogy ő nem ért és nem is akar érteni a telefonokhoz? Tudom, ez egy IT Fórum, de néha próbáljatok meg elszakadni a kocka világból :D
  • SzirmosSzisza
    Főleg, hogy a Googlenél lehet az egész ingyé berakni a felhőbe, aztán az mindig leszed magának valamennyit.