36198
-
én ezt használom és nem zabálja nekem az aksit. -
Milyen módszerek vannak arra, hogy bizonyos appok indítását kóddal levédjem? Playről felraktam az AppLock nevezetű programot, teszi is a dolgát de zabálja az akksit :)
3rd party program nélkül nem megoldható? -
ktomi22 #24755 valaki tudna megoldast arra, h. ha wifi hotspotot csinalok (cyanogen 7 alap wifi hotspot) akkor ne adjon mindig random MAC cimet neki hanem allandot?
mivel megoldhato ez? netan valami "pro" verzio wifi hotspot app? valami 5let? -
Az átlátszóság a frameworkben van, semmi köze a launcherhez.
"XDA -s srácok már 2.3 alatt is megcsinálták évekkel ezelőtt :D"
Ja, tiszta bug az egész még a 4.3-ban is. :D Szerencsére nem igazán érdekel :D -
az év okosmobilja... dobpergéééés éééés... na persze csak az origo szerint :D -
Másnap már elérhető volt az apk és 4.1 -től kezdve működik is :) Oké az nem hivatalos, de akkor is egy launcher-el (amiben kb. annyi a nagy újítás, hogy átlátszó) akar a Google felvágni ?
XDA -s srácok már 2.3 alatt is megcsinálták évekkel ezelőtt :D -
Errol volt szo a verge-es cikkben amit linkeltem: #24724
De ez a cikk szerintem rosszul fogalmaz, eredeti forrasban annyit mondtak h exkluziv n5-re, de olyat nem mondtak h nem lesz elerheto masra, kesobb siman elerhetove tehetik masra is, play store-ba is felrakhatjak akar. -
A Google is kezdi... nem örülök ennek a hírnek. -
Bukás a Moto X
Mondjuk only USA felfogással nem is vártam mást. Talán Európában jobban teljesített volna. -
Amazon Kindle Fire HDX review (8.9-inch) @verge
Amazon Kindle HDX 8.9 review: a high-end tablet at a mid-range price @engadget
Meet ART, Part 1: The New Super-Fast Android Runtime Google Has Been Working On In Secret For Over 2 Years Debuts In KitKat -
Hogy tudok telefonra rátenni betűtípusokat? -
Nem írtam, hogy jobb - azt írtam, hogy a legutóbbi frissítéssel két (a billentyűzetmód átkapcsolással három) olyan funkció került bele, ami idáig hiányzott. Emellett ahogy megnéztem a Swiftkey is komoly frissítéseket kapott, olyan lebegő és szétválasztott billentyűzet módokat, ami idáig a Swypeban volt meg (vagy ott sem), nagyobb (pl. 10 colos) képernyőkön bizonyára piszok jó lehet a szabadon mozgatható két félbillentyűzet.
Az már szubjektív, hogy nekem jobban tetszik a prediktív módja, és számomra kényelmesebb a használata, pontosabbnak érzem. De ez teljesen egyéni dolog. -
Sok játéknál nekem is ezt írja, de néha újra ránézek, és legtöbbször már nem ezt írja. Pl. Real box.
-
Miben jobb a Swype mint a Swift? :D azt hittem ugyanazt tudja a kettő -
Es valoban mukodik mar ez is, at lehet allitani a kiosztast is kulon, fukkyeah :) -
Most próbáltam ki, simán átkapcsolható magyar+angol QWERTZ / QWERTY -re, nagy a billentyűzet és megtalálja az ékezetes szavakat:
-
Amit hianyolok belole az a QWERTY-s (de legalabb ekezetek nelkulis) kiosztas magyar nyelvhez is (megszokas + hogy nagyobbak legyenek a gombok) ugy hogy az ekezet nelkuli maganhangzokon swype-olva megtalalja az ekezetes szavakat is hozza. SwiftKey tud ilyet, ez pedig nem... Amugy tenyleg kozel perfekt lenne. -
Hogyne támogatna, azért írtam, hogy azt irigyeltem belőle :) (megvan az is, Amazon napi ingyenesből, használtam egy ideig) -
Swiftkey-ben lehet függőleges méretet csökkenteni, viszont több nyelvi szótárat nem támogat. :( (ami jó lenne) -
Swype-ra befutott egy frissítés - két olyan funkcióval, amit irigyeltem a swiftkeytől: egyszerre több nyelv szótára lehet aktív és függőleges méretcsökkentés. -
Van már S3-ra 4.3 Svájci illetve Ír ROM. Én a Svájcit "felpróbálom". -
és tényleg. köszi :) -
PSA: The Latest Google Play Services Update May Disable Android Device Manager (Remote Location And Wipe) In Device Administrators
Nalam is ki volt kapcsolva. -
hehe- milyen telefony? -
"'Ez az alkalmazás nem kompatibilis az eszközével" -
Ingyenes lett: Asphalt 8: Airborne -
-
-
Ha nagyon nem akarsz játszani a telefonon, csak telefonáli - netezni. Jó lehet. Mert az a GPU ami abban a telóban van, egy ótvar szar. Finoman szólva. (Viviante GC4000) Van akinek el se indul egy MC 4 / N.O.V.A. 3 / Temple Run 2 típusú játék amit azért bírni kéne egy 4 magos csodának. (nem az én tapasztalatom, ezeket hallottam róla) -
sznorbert86 #24728 üdv ismét! :D
nézegettem a telókat és elkalandoztam a samsungtól.. erről mi a véleményetek megbízható márka? specifikáció alapján elég jó telónak tűnik..
huawei p6 -
Petike125 #24727 Tudtok ajánlani jó nyomkövető appot? Amivel live tudom nézni (mondjuk google mapsen), hogy éppen merre jár a telefon, amire fel van telepítve.
Amiket eddig találtam, azokra azt írták, hogy nagyon szívják az akksit, pontatlanok stb. -
Nexus 5 review: the best phone $350 can buy @engadget -
-
Google Nexus 5 review @cnet
The Nexus 5 isn't pure Android, it's pure Google @verge (videoval Duarte-ekkel) -
i5S sztem jobb bár nem vagyok nagy fényképész guru
a fehér vs. fekete közül meg egyértelműen a fekete a szebb. -
Nexus 5 Teardown
-
Nexus 5 és Nexus 5 közt is van különbség a színen kívül. A fehéren a keret gusztustalan glossy, lakk műanyag, a bugyuta fehérre fújt előlapi hangszóróvájatról nem is beszélve.
A fekete viszont mindenhol matt, soft-touch, tökéletesen minimalista. Kéne. -
Bár tény, hogy a Nexus 5-öt nem a kamerájával kéne eladni. -
Az alacsonyabb dinamika az ami itt szintén feltűnik. A HDR+ viszont jobb, mint az iPhone-os HDR de megnézném 100%-ra croppolva is őket. Jobb az előlapi kamera is (ha ez egyáltalán érdekel bárkit is).
Egy telefontól, ami fele annyi, ez remek eredmény. Ezt sok tesztelő elfelejti sajnos. -
Chris Lowe #24718 Ott van kikapcsolva, pont ezért érdekes a dolog. :-