36194
-
#24793 Aham, szóval én vagyok a sznob, aki beérné egy olcsóbb okostelefonnal is, nem az aki mondjuk egész nap egy falusi üzletben dolgozik, alig utazik, de megvesz egy 150-180Ks telefont. Mindent értek.
Halkan szeretném jelezni az egész abból indult ki, hogy "nem tök mindegy hogy néz ki a telefon, falun úgyis mindegy". Tehat feltételezem nagyrészt ott is használja.
Én erre ezt kérdeztem: mi értelme van egy 150Ks telefonnak ilyen felhasználási környezetben?
+ ezt is írtam:
"Persze nem azt mondom hogy hülyeség okostelfont venni aki falun lakik, mert nyilván nem csak ott vagy, hanem utazol, mész ide-oda akkor már nagyon hasznos"
Qrva jó hogy olyanba is beleköttök amiről szó sem volt. Jó lenne ha értelmeznétek is amit leírok, nem csak átfutnátok.
-
#24792 Várj, kitalálom. Budapesti panellakó sznob vagy?! Akinek a szemében a falusi ( nem mondom, hogy vidéki, mert általában /a hozzád hasonló/ bp-i embereknek ami nem bp, az már vidék ) ember élete annyi, hogy felkel, húz a kútból vizet, kimegy a földre dolgozni, lefekszik és másnap kezdi előröl.
Így semmire nincs is szüksége.
Ismerőseim körében több falusi embernek van okostelefonja, mint városinak, sőt hamarabb is volt nekik..és teljes mértékben kihasználják :)
Sőt engem felbasz amikor vidéken 3gvel bármit tudok csinálni, aztán beérek egy városba, pár panel közé és behal a 3g.. :)ennyit a városról. -
#24791 Ez rendben van, de egy falu nem feltétlen 300 főből áll. Ráadásul nem sok 300 fős falut tudok, ahol helyben sok lenne a munkalehetőség. -
#24790 Jól van, látom sikerült megfognod a lényegét annak amit mondtam.
Én csak abból indultam ki én hogy éltem egy 300 fős faluban. Ha visszaköltöznék és mondjuk ott is dolgoznék helyben, nem kéne sokat mozognom, akkor tuti nem vennék magamnak egy 150ks okostelefont, egyszerűen azért mert nem használnám ki. -
#24789 Persze, vidéken nincs internet, nem kommunikálnak egymással az emberek, lovaskocsival járnak és gyertyával világítanak.
Nem vagy te egy kicsit sznob? -
#24788 Asszem félreértettél, tök mindegy hogy elegáns vagy nem elegáns környezet, itt a város vs falu a kérdés.
Mert amíg városban tök jól jön, hogy menet közben tudok utat tervezni (Google maps / BKV), kajáldát keresni a környékemen, on-the-go levelezni meg kommunikálni emberekkel, addig vidéken ezekre nincs nagy szükség :D (sokáig laktam én is faluban)
Azokat is amiket leírtál nagyjából mind meg lehet csinálni egy laptopon ha nem mozogsz sokat.
Persze nem azt mondom hogy hülyeség okostelfont venni aki falun lakik, mert nyilván nem csak ott vagy, hanem utazol, mész ide-oda akkor már nagyon hasznos, de csak ott helyben saját tapasztalatból kiindulva én nem sokat használnám, akkor már inkább egy nagypbb kijelzős laptopot nyomogatnék :) -
#24787 Mióta agglomeráció függő egy okostelefon?
Ez olyan mint ha azt mondanád, falun csak a CRT-tévének van értelme. -
#24786 Ez meglehetősen ostoba megjegyzés volt, csak úgy süt belőle a sznobizmus. -
#24785 Simán lehet annyi, mint nagyvárosokban, elegáns környezetben.
Minden csak a felhasználótól függ.
Pl mostani Nexus-omon is netezek, zenét hallgatok, e-mailezek, google+, Keep...
Minden nap előveszem Templerun 2, Rail Rush párost. Néha még Ingress is befigyel.
Hasznos, ha minél több minden tud egyszerre a memóriában tárolódni, na meg nem kell spórolni a fényerővel, hogy kényelmesen kibírja a napot a telefon. -
#24784 Falun milyen alkalmazási területe van egy 150e Ft-os okostelefonnak? :D -
#24783 Hangosan felnevettem
Hétköznap én használok Capdase tokot.Ez jól védi a telefont minden sérüléstől.
Hétvégén meg leveszem a tokot és marad az elegancica xD
-
#24782 Ide falura nem annyira számít az elegancia. :D -
Borg #24781 (meg az se, hogy elegáns telefonod legyen) -
#24780 Én bumper nélkül már jó ideje nem használok telefont és ez így is fog maradni következő telefon vásárlásaimnál is.
Most egy LG G2-vel szemezek nagyon, erről is néztem videót.
Hasonlóan törékeny egy videóban, mint ez az új Nexus teló. Annyi különbséggel, hogy a G2 abban a tesztben teljes bepókhálósodás után használhatatlanná is vált.
Na de ilyesmi veszély bumper esetén úgysem annyira áll fenn. -
#24779 kitört 2 darab? :O
az derék :D -
#24778 Hát ez nem túl meggyőző. Ha vennék N5-öt, bumpert tuti vennék rá, pedig utálom őket. -
#24777 Ja N7. Ott eléri, ott nincs is mass storage, mert ext a partíció mint az N4-nél.
Azt hittem az utóbbi hiba a Defyn jelentkezik.
Ezesetben passzolom. Restore után csinált nekem ilyet 1x-2x, amíg használtam. Letöröltem a szótárat és letöltettem vele újra, utána jó volt. De akkor konstans írta, minden indításnál.
Kii Keyboardot használok egy ideje. -
#24776 De Nexus 7-nél nincs SD kártya. Am. az gyanús, hogy csak akkor csinálja mikor töltöm konnektorról, ilyenkor nem éri el a háttértárat? Vagy switkey bug? PC-vel sose kapcsolom össze, wifin dobom rá ami kell ha kell. -
#24775 Aksihoz próbáld meg a betterbatterystatsot. -
#24774 "A SwiftKey pedig néha olyat ír ki ha töltőn van, hogy nem tudja betölteni a szótárat vagy mit."
A szótár az SD-n van. Nem PC-ről töltöd olyankor, a teló meg Mass Storage módban? -
#24773 Nexus 7-nél nálam valami piszkálja a GPS-t, hol felbukkan a jel hol eltűnik. Meg lehet nézni, hogy mi vagy melyik app cseszteti?
A SwiftKey pedig néha olyat ír ki ha töltőn van, hogy nem tudja betölteni a szótárat vagy mit. -
Szép, ahogy a legvégén lévő állapotban használja. :) -
-
#24770 Csak akkor fut, amikor a kezdőképernyőn, vagy az appdrawerban vagy. Feltéve, hogy normálisan van megírva, de ez mindig is így működött. -
#24769 A google kereső miatt nekem nem működik jól. -
#24768 Get Android 4.4 Launcher on your phone NOW
-
tomcsa4 #24767 Üdv!
Ezek az élő háttérképek mennyire zabálják az akksi időt? Vagy ma már optimizálva vannak? Csak akkor megy az animáció, ha felnyitom a képernyőt? Tehát a zsebemben nem mozog az animáció?
Köszönöm! -
#24766 Nagyon jól sikerült a 4.3-as update s4-re. A performance improvement annyit fakar hogy a játékok játszhatatlanok lettek mer percenként 15mp-re érzéketlen lesz a kijellző,de ez nem csak játékokban idegesítő hanem mindenhol máshol is megtörténik... Remélem napokon belül jön a patch.... -
Borg #24765 Jó hát az N3-at mégse lehet mellé tenni. Túlzottan nagyot taknyolna a nexus :D -
#24764 sok értelme volt összehasonlítani a kettőt... :D -
#24763 N5 vs. 1020 -
Chris Lowe #24762 Amazon mai free eksön:
Appmonster Pro Backup Restore -
#24761 Lil' Kingdom pepitában (illetve StarWarsban) -
#24760 Star Wars: Tiny Death Star -
#24759 thx, kipróbálom...
én EZT használtam, és nem hagyta deep sleepbe menni a telefont, állandóan kernel wakelockolt... ezért merítette az akkut -
ktomi22 #24758 [URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1194285761&no=24755]#24755[/URL] szal valaki? :D -
#24757 én ezt használom és nem zabálja nekem az aksit. -
#24756 Milyen módszerek vannak arra, hogy bizonyos appok indítását kóddal levédjem? Playről felraktam az AppLock nevezetű programot, teszi is a dolgát de zabálja az akksit :)
3rd party program nélkül nem megoldható? -
ktomi22 #24755 valaki tudna megoldast arra, h. ha wifi hotspotot csinalok (cyanogen 7 alap wifi hotspot) akkor ne adjon mindig random MAC cimet neki hanem allandot?
mivel megoldhato ez? netan valami "pro" verzio wifi hotspot app? valami 5let? -
#24754 Az átlátszóság a frameworkben van, semmi köze a launcherhez.
"XDA -s srácok már 2.3 alatt is megcsinálták évekkel ezelőtt :D"
Ja, tiszta bug az egész még a 4.3-ban is. :D Szerencsére nem igazán érdekel :D