36194
  • [HUN]FaTaL
    N4-re nem most jön, még pár nap. De én úgyis egy jobbfajta custom romra várok, az még 1-2 hónap :)
  • LocalPatriot
    Semmi bajom nincs vele. Nem is írtam. Garancia miatt se aggódom, mert tisztába vagyok a dolgokkal.
    Egyszerűen nem éreztem szükségét. Ennyi.
  • skinnyman
    Amint elkezdik kinyomni meg lehet szerezni az OTA file-t es onnantol barki felrakhatja. :) Plusz a factory image-et is ugyis kinyomjak par napon belul ahogy en valszeg frissiteni fogom.
  • szucsy89
    4.3-at azt hiszem elsők között kaptam meg, haverom csak egy héttel később... De gondolom most is teljesen random lesz a sorrend.
  • Dzsini
    Azért a 4.3 is pár hét alatt forgott ki mindenkihez, itt se lesz másképp.
  • Jim Morrison
    Na, n4 re is jön. Végre :D apple féle bemutatjuk és aznap letölthetitek módszer kéne a nexus eszközökhöz is :-)
  • szucsy89
    Juhuuu remelem mire hazaérek melobol mar fent lesz :)
  • desigo
    CyanogenMod Installer a Playen
  • Dzsini
    apa, kezdődik...
    Android ‏@Android
    Starting today, Nexus 7 (2012 and 2013) and Nexus 10 will be getting a tasty update to Android 4.4, KitKat
  • gabi89
    Elsőre engem is, de aztán rájöttem nem kell nekik mindent elhinni :D
    Kezdetektől olvasom az N5 topikot ott mobilarénán és néhány kétkedőt leszámítva ennyire nem mondanak rosszakat.
  • theone91
    Nem. Az N4-nél sokkal jobb képeket lő.
  • skinnyman
    Ahhoz kepest ahogy fikazzak, tobb objektiv (itt is linkelt) teszt szerint altalaban szinten van es sok esetben elveri a ketszer dragabb csucstelokat is. Nem tudom a mobilarenasok mit szivtak vagy mit neztek hogy mast latnak. Az egyetlen komolyabb kivetnivalo benne a legtobb teszt szerint hogy alapvetoen kicsit lassu, amire elvileg erkezik egy javitas.
  • precision
    mi bajod a rootolással? az összes eddigi androidos telefonomat rootoltam custom recoveryvel láttam el és custom romot raktam rá (vagy minimum bloatwaret irtottam)

még egyszer sem gyulladt ki vagy robbant fel a kezemben a telefon

ha meg a garancia miatt aggódsz, van unroot vagy gyári romot visszarakod és az is lepucolja a rootot

root = rendszergazda jogosultságot tudsz szerezni... ha ésszel csinálod nem lehet gond... ellenben a playről fel lehet rakni tonnányi igénytelen programot amik tele vannak reklámmal, erőszakosan a memóriában maradnak, nyomatják magukból a kéretlen notificationöket ezerrel... szóval root nélkül is lehet 0 iq módjára használni... egyszóval attól még hogy rootolva van a telefon nem "romlik" el... akkor van baj amikor eszetlen mód használják a telefont :) amihez még root sem kell :)
  • LocalPatriot
    Hát én nem tudom.
    Lehet megvárom a köv. Sony telefont, aztán majd eldől.
    De tény, hogy jövő év elején kell egy új teló:D Ott a G2, ami baromira tetszik, csak azt mondják, hogy minden szeméttel tele van, és azok eltávolításához meg root kell. (elvileg) Viszont én soha nem fogok rootolni. Majd eldől.
    Amit nagyon bánok, hogy Sony Z-m nem lett, és valszeg már nem is lesz. Pedig minden álomom az lett volna...
  • szucsy89
    Jelenleg szerintem N4-et éri meg venni, fele annyiba kerül, es majdnem olyan jo.
  • LocalPatriot
    Tényleg nincsenek valami jó véleménnyel az N5-ről.
    Annyira nem adok a véleményükre, de mégis kicsit elvették nekem is a kedvem a vételtől.
  • GregSB
    Azt nem modták hogy az N4 jobb képeket csinál.
    De mondták hogy a Google már dolgozik szoftveres javításon. Ugyan ezt lehet olvasni a Verge reviewjában is.

Magyarul a Google elismerte hogy szar a kamera (legnagyobb bajok a dinamika tartománnyal es auto-focussal vannak), de dolgoznak rajta... Kérdés miért nem tudták kiadni úgy hogy eleve jó legyen. Kicsit megcsúsztak vele.

"Representatives from the Android team say that software is to blame for the weak performance, not hardware, and reps tell me that a fix is coming to deal with the issues in the upcoming weeks."

• desigo
    Totál elvették a kedvem a vásárlástól...
  • skinnyman
    Ez tuti h baromsag :)
  • szucsy89
    Kameráját és hangszóróját durván lehúzták, konkrétan azt mondják az N4 jobb képeket csinál...
  • szucsy89
    N5 az MATV-n!
  • skinnyman
    Melleduma. Nem a magyar arkepzesrol volt szo, hanem a telefon ararol altalanosan, amit elsosorban a gyartoja hataroz meg.
  • theone91
    *épeszű
  • theone91
    Szerintem van értelme. Nyilván ép eszű ember nem fogja dobálni a telefonját, sőt vigyáz rá, de azért jó tudatában lenni azzal, hogy mennyire sérülékeny a kütyü. Óvatosabban bánsz vele, megelőzőleg veszel rá bumpert stb.
  • GregSB
    Egy szavam sincs, mi?

Most kezdjem el belinkelgetni azokat a hsz-eket ahol fikázom a szifon magyar árképzését a másik topicból?

Nem fogom tenni, mert nem fogok itt OFFolni. Rajtad kívül SENKIT nem érdekelnek ezek a dolgok, ha nem hozod fel szóba se jön. Rohadtul unalmas vagy már.
  • skinnyman
    Az lenne csak a szep ha itt promotolnad. :) (Egyebkent erre is volt mar boven pelda szerintem.) A lenyeg: senki nem fog komolyan venni ha itt cikizel egy telefont hogy draga es minek az, mikozben egy szavad nincs (sot) a ketszer ilyen draga/fele ilyen (se) tudasu telefonok ellen. Akkor sem ha azt egy masik topicban csinalod. Mert durva kettos merce amit csinalsz.
    Egyebkent csak droid-on belul is teljesen barati ara van a G2-nek, jocskan olcsobb mint kb az osszes konkurens csucstelefon (GS4, One, Z1, stb.)
  • GregSB
    Hol "promótálom"? Mutasd meg hogy ebben a topicban hol hoztam szóba az utóbbi 1 évben, hol próbáltam rátukmálni bárkire is?

Amikor bejövök ide akkor csak és kizárólag androidos témaban szólok hozzá, odafigyelek hogy ne offoljak és ne keverjek ide más platformokat. Te miért nem vagy erre képes?
  • skinnyman
    Tenyleg nem tudom mit varsz amikor pont te kezdesz el az arral jonni. Annal a ceg termekeinel amit promotalsz, keresve sem tudsz megkozelitoleg se olyan szar ar-erteku cuccot talalni kb az egesz droidos felhozatalbol. A G2 aranak a masfelszereseert kaphatsz naluk egy szines muanyag szappantartot olyan vassal ami mar 2 eve is ciki volt.
  • ktomi22
    [URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1194285761&no=24758]#24758[/URL] ..szoval senki? fontos lenne de a google se segit..
  • LocalPatriot
    Kár azért a jó kis telefonért. Sokan mondják, hogy az Antutu teszteknek semmi értelme, én inkább ezekre mondom.
  • GregSB
    Igazatok van, összemostam a határt a kinézet és a funkcionalitás között. Én úgy értelmneztem a "falura mindegy"-t hogy ezt nem csak a kinézetre érti.

Az viszont nem igaz hogy egy 150e telefon semmit nem ad egy 50e-hez képest. Jobb kijelző (jobban olvasható), gyorsabban futtatja programokat, gyorsabb rajta net, stb. Ok ezek nem alap funkcionalitások, de mindennapi használatnál nagyon is számítanak. És igaz hogy ezeknél nem számít hogy hol használja az amber (város vs falu), de az számít hogy mire használja valaki és milyen sűrűn.
  • Dzsini
    Te se, hogy ne hagyd megválaszolatlanul...

A világ rendje így áll helyre.
  • GregSB
    :DDDD

Nem bírtad ki hogy ezt ne írd be, mi?
  • Metalmilitiakid
    Olyan problémám lenne Samsung Ace 3 al, hogy ha fülest dugok bele nem mindig érzékeli, illetve ha érzékeli is néha lefagy a telefon közben és nem is reagál egy darabig, vagy amíg ki nem húzom a fülest. Eddig 4 fülesből 3 nál fordult elő a probléma. Van erre vmi bugfix, mert sejtem hogy ez már telefon oldali probléma. Eéőre is köszi a segítséget.
  • skinnyman
    Szerintem barmire is hasznalja, tuti h jobban kihasznal egy 150 ezres telefont (G2 amugy 130k korul van sok helyen de ez reszletkerdes), mint az ajfon vasarlok 90%-a a 250 ezres telefonjukat.
  • Narxis
    Szerintem azt akarta mondani, hogy kell neki tudásban és hardverben az a telefon de a kinézete(színe, alakja stb.) tök mindegy neki.
  • theone91
    De funkcionalitásában nincs különbség egy 50 ezres Androidos okostelefon és egy 200 ezres Androidos telefon közt a városban sem, úgyhogy itt inkább feature phone vs. okostelefon mérlegelésről lenne szó, nem igaz?

De aki a legkisebb formában is érdeklődik a gadgetek iránt az nem fog butatelefont venni még a legapróbb, legelszigeteltebb faluban sem.
  • precision
    egy 50ezres telefonnal is meg tudod csinálni azt itt Pesten mint egy 150ezressel :) max lassabban egy kicsit és nem annyira szép kijelzőn :) mármint ilyenekre gondolok, hogy levelezés, útvonaltervezés, navigálás, étterem és ilyesmi helyek keresése... szóval egyáltalán semmi létfontossága sincs Pesten sem a 150ezres telefonnak, ha a funkcionalitást nézzük

már csak ezért sincs értelme összehasonlítani a vidék-Pest dolgot... ugyanannyi értelme van 150ezres telefont venni vidéken mint itt... semmi... :D
  • Vadnokedli
    Én nem tudom hogy látja bele a pesti panel sznob dolgot... Nevetséges. Kicsit sok az ego, mert ez elég büdös amit irkál.
  • GregSB
    Semmi közöm hozzá hogy mit vesz meg mennyiért. Ha akarja vegye meg nyugodtan az LG G2-t. Csak számomra kicsit ellentmondásos, hogy "tökmindegy hogy néz ki a telefon, falura lesz", de azért mellette megveszi az egyik gyártó legdrágább telefonját.

Én erre próbáltam rávilágítani, aztán hogy ti ebbe hogy láttátok bele hogy én egy pesti panelből okoskodó sznob vagyok azt már nem tudom, de vannak itt bajok.