Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skinnyman
Nem hiszem h sok rejtett hiba/bug lesz, jo esellyel stabilabb mint a korabbiak. Nincs sok uj ficsor, egy eves foverzio tovabbcsiszolasa.
Meg egyebkent sem szokott sok bug lenni uj foverziokban sem.

A g+ fobiat meg nem nagyon ertem. Feszbukot meg mindenki boldogan hasznal, mikozben teljesen megbizhatatlan, altalaban tetu lassu, az appja is egy tragya, es joval megkerdojelezhetobb a ceg is aki mogotte all.

Mas:
AOSP-ba is nyomjak a 4.3-at, szoveg:

Google Airlines welcomes you on the ground in Android International Open Source Airport Project. The local time is exactly 4:30 pm. We will be taxiing for a few minutes to our gate JSS15J while ground support guides us to the public git server.
We hope that you had a pleasant flight and we welcome you to Jelly Bean, or that you have a conflict-free rebase while connecting to your final version.
Your source files will be delivered down the https://android.googlesource.com stairs, in hall jb-mr2-dev, on carousel android-4.3_r2.1. Oversize kernel source files will follow a few minutes later at the counter.
Customs forms are available at https://developers.google.com/android/nexus/drivers and need to be filled before starting a device build, even if this is not your first trip to Jelly Bean.
If you forgot to pack something in your luggage, pre-packed luggage is available at https://developers.google.com/android/nexus/images that contains everything you might need.
Should you have any questions, our agents are standing by at the android-building Google Group. Complaints and suggestions can be filed at http://b.android.com. Volunteers can head to the android-contrib Google Group, and job applicants to http://google.com/jobs
Even if you've visited Jelly Bean before, you will notice that our graphics public transportation is now smoother and more energy-efficient. The city is also safer for everyone, with an entire block dedicated to children. Location Hill was renovated, and the repaving of Bluetooth Avenue continued all the way to BTLE Street and AVRCP 1.3 Park. Our filesystem garbage collection service can now handle active households that generate a lot of trash.
On behalf of all of Google Airlines and of our Android ground crew, captain Conley and cabin chief JBQ wish you a pleasant experience with Android 4.3 and we hope to see you again soon.
--
Jean-Baptiste M. "JBQ" Queru
Technical Lead, Android Open Source Project, Google.

Regards,

SzirmosSzisza
Pontosan miért csúnya? Ha nem csinálsz semmit, akkor csak van az éterben.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hehe, persze mivel azok lesznek a barátaid akik ott a köreidben vannak.
Ráadásul a g+ köcsög, mert nicknévvel nem futhatsz, vagyis ha azzal mész akkor az android telód is felveszi a nickneved az meg csúnya balhé.
Lassan totál kikerülhetetlen ez a közösségi vonal, én is hanyagolom, de pl. a play áruházba sem tudok véleményt írni, mert a nickneves regisztrációm nem fogadja el. Gusztustalan.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Bizony jó, ennyiért meg ajándék. Mondjuk mi kb. a felét tudjuk masjd használni, mert se netflix, se play movie se play music, de 10-ért smart tv lehet a 6 éves tv-m.:-)

Dzsini
Köszönöm!

Play Gamest meg csókoltatom, ez is G+ regisztrációt kér, ment is az uninstallba 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Azért én megvárom a tapasztalatokat mielött letöltöm. 1-2hetet még bõven kibírok nélküle, addig meg csak elõjönnek a rejtett hibák/bugok.

skinnyman
skinnyman
Passz, gondolom a napokban/hetekben, de az altalaban mindig ilyen staged rolloutsban szokott menni, hosszu hullamokban.

Viszont megjelent a Play Games

Regards,

Jim Morrison
köszi ! holnap fel is teszem.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Dzsini
autoupdate mikorra várható?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

skinnyman
skinnyman
Elvileg ma jon a Play Games app is Play-re, ha valaki latja majd linkelheti

Regards,

Falkon
Rendben, köszi 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

skinnyman
Azt mondtak ebben a szinek is jobbak lesznek. Egyebkent meg 323-al elvileg a legnagyobb ppi-ju tablet a vilagon.

Amugy:

Regards,

jó cucc lesz, fõleg hogy hamarosan egyre több app fogja használni, csak kár hogy még mindig elég nagy a time-gap, ezért pl játékokra nem lesz alkalmas

nekem egyedül a kijelzõ volt csalódás az N7-ben..mai napig nem tudom megszokni... mocskosul "washed out"
mondjuk felváltva használom a super amoleddel, lehet az a gond...

szucsy89
nagyon gyors a kicsike... de (még) nem érzem azt, hogy megérné lecserélni az n7emet erre, külsõre is jobban bejövõs a régi
Chromecast? 35 dolcsi. :-)

skinnyman

Nexus-okra elerheto a 4.3: images

Regards,

[HUN]FaTaL
Az is majdnem biztos, hogy US only, szóval tökmindegy.

http://goo.gl/gd6Zi5

oneal1
asus padfone 2 tõl van valakinek tapasztalata?

!Forza Ferrari!

davidka003
Ideális méret. Csak biztos nem 80k alatt lesz kártyásan.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

skinnyman
Tegra 5 (mobil Kepler):

Es ez a GPU elvileg 2-3 wattot fogyaszt, kevesebb mint harmadannyit, mint pl ami az iPad 4-ben van.
Szinte tul szep, hogy igaz legyen, erre nagyon kivancsi leszek. Meg egy ev kb amig kijon elvileg.
link

Regards,

desigo
Motorola DROID Mini

"4.3-inch 720p Super AMOLED
Other specs include a dual-core 1.7GHz CPU with 2GB of RAM and 16GB of internal memory, a 10MP camera capable of 1080p video recording, alongside a 2MP front-facer also capable of fullHD recording. All of this will be powered by a 2130 mAh battery."

LocalPatriot
Köszi szépen! <#eljen><#worship>
theone91
Dánke, már épp kérdezni akartam, hogy van-e stream oldal fellõve.

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

skinnyman

Regards,

Na majd a 8-as jobb lesz!
Dzsini
Tartom az említett problémákat, megfejelve azzal, hogy a dobozon szegény hetes is alig felismerhetõ 😊

skinnyman

Tobbi
Specifikaciok
Bestbuy

A bejelentes este ezek utan mar csak formalitas lesz gondolom 😊
Nem is hiszem hogy nagy esemenyt szannak kore.

Regards,

LocalPatriot
Mgejelent a PAC-MAN DASH! androidra:
Link
skinnyman

Regards,

theone91
Mindenképp gyárit vegyél, megéri a biztonságosabb akku a felárat szerintem. Én nem mernék után-gyártottat rakni bele, volt már szerencsém púposodó third-party akksihoz.

Falkon
Rendben, köszi 😊

Másik kérdés:

Galaxy Acehez milyen akkut vegyek? A gyárit a legcélszerûbb, vagy van valami jó? 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

LocalPatriot
Hálás köszönet! <#worship>
[HUN]FaTaL
(2x szélesség) x magasság

"a kijelzõ ment szét" - úgy értem dead lett, nem arról van szó hogy összetört.

Ebben az esetben nézik a szoftvert, mert pl. vannak olyan kernelek ahol voltage-t,refresh rate-t, stb-t lehet állítani amely közvetve hatással lehet a kijelzõ élettartamára.

true story!

LocalPatriot
Azt megtudnátok mondani, hogy a telefonomra háttérnek mekkora képet kell letölteni, hogy ne közelítsen rá? 5 képernyõre.
davidka003
Felraktam inkább a Minimalistic Text-et.
Egyszerû. Idõt, dátumot és idõjárást is mutat.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

kifli
egy törött képernyõnél nem nagyon nézik a szoftvert. Hisz semmi köze ahhoz, hogy betört-e a képernyõ. Én olyanról tudok, hogy tönkrement a telefon, rootolva volt bevitte, és le se szarták 😊
elõbb próbáld ki amit írtam, mivel a root hivatalosan garanciavesztéssel jár.

Ha végképp nem tudod fagyasztani az appot, akkor inkább távolítsd el és használd böngészõbõl (ha olyan jellegû az alkalmazás)

Persze vissza lehet trükközni a dolgot(unroot) mielõtt szervízbe viszed, de volt aki úgy szívta meg, hogy pl a kijelzõ ment szét, ezért nem tudta már unrootolni és be is bukta a garanciát.

kifli
vissza lehet csinálni tudtommal. Megérni pedig megéri, mert több dolgot tudsz magadnak állítani.
az semmiképpen nem normális
sok app létezik amivel ellenõrizni tudod, hogy mi szívja az akksit.
Ha megvan a ludas, akkor az appon belül kapcsold ki az automatikus szinkront, vagy freeze-eld az alkalmazást (android beállítások -> alkalmazások) ha nem ajánlja fel az opciót, akkor gyárilag telepített alkalmazásról van szó és csak root-tal tudod freezelni

Egyébként én mindig flight mode-ba rakom a telót éjjel ,így csak pár %-ot merül éjjel

Megéri megcsinálni? (és vissza tudom csinálni majd?)

kikapcs gomb + home gomb egyszerre nyomva

[HUN]FaTaL
A hotmailt passzolom, a másikra pedig: custom launcherekben (apex biztosan tudja) be tudod állítani a hátteret (van rá kapcsoló, hogy 1 oldalas legye).

kifli
rendszergazdai jog tulajdon képpen.
Mi az hogy root szükséges?