Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet töltés közben is csinálja, csak olyankor messze szokott lenni a fülemtõl a töltõfej.
Lecsatlakoztatásnál szoktam egybõl utána fülemhez emelni. Aranyos hangja szokott lenni. 😄
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Regards,
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Tovabba megadhatsz alnevet is g+-on, gmail-en pedig attol fuggetlenul hasznalhatod a valodit, vagy barmi mast.
Vagy pl csinalhatsz egy uj g+ fiokot is amiben nincs benne a nicked.
Csak nehany lehetoseg erre az athidalhatatlan problemara 😊
Regards,
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ez a senki nem látja erõs, mert a g+ is folyton ajánlgatja a lehetséges ismerõsöket, szal másnak meg majd az övét. Persze fotó meg adatok nem kötelezõek, de a név ott van.(ilyenkor mondjuk elõny a Kiss Péter, vagy Szabó László név:-) )
Pár évvel ezelött mit hadakoztam az Iparkamarával(akkor kötelkezõ volt a oda céges regisztráció-mondjuk most megint kötelezõ...) mert se szó se beszéd fogta és felrakta a nevem, címem, tekefonszámom, cégem adatait az oldalára amit a gugli természetesen ki is dobott. Ügyintézõ meg nem értette mi a bajom, magyaráztam neki, hogy talán egy feltehetjük kérdés jól esett volna...
LocalPatriot: (tobbek kozott) a jatekallasok felhobe menteset Play Games service mar honapok ota tamogatja, csak a jatekokon mulik hogy implementaljak, jopar jatek mar implementalta. A Play Games csak egy kulon app a Games service kore epitve ahol osszegezve latod az eredmenyeidet, jatekokat, stb.
Mas:
Hivatalos Android oldal frissult: Android 4.3: An even sweeter Jelly Bean.
An In-Depth Look At The Big (And Small) Additions To Android Jelly Bean 4.3
N7 hands on @engadget
Regards,
Van második része is már.
Azé' csíptem volna egy teljes play áruház(hardver/play movie/music) bejelentést kelet eu-ban szöveget.
Mi volt annak a jet-ski-s játéknak a címe?
Az meg, hogy egy lényeges, fizetõképes ~1 milliárd embernek ez nem okoz problémát, azokat, akiknek nem tetszik egyre inkább lényegtelenné teszi 😊 A jelenlegi trend az, hogy egyre kisebb szelet a piacból az, akit nem lehet a közösségi vonalakon elérni, tehát egyre kevesebb pénzt fognak költeni arra, hogy máshol reklámozzanak. Így többé-kevésbé biztosan valós személyeket érnek el, jól mérhetõ és azonnal látható egy-egy kampány hatékonysága és mûködése... ez a marketing Mekkája.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
oké, aki nagyon trollkodni akar az csinál egy kamu Fb -ot és azzal kommentel az adott oldalon/fórumon... de értem amit mondasz, a trend nekem sem tetszik... csak hát az ember van annyira buta hogy önként és dalolva megosztja magáról azokat az infokat amikért korábban ölni tudtak volna a megfelelõ szervek/ügynökségek/cégek 😄
Bazinga!
Ez egy trend az elmúlt pár év során, és jelenleg a többségnek nincs vele komoly problémája, a társadalomtudósok, szociológusok pedig évtizedekre elegendõ kutatási anyagot látnak maguk körül 😊
Igen én is használom ps3-on a youtube app-al. Azon mükszik, használom is, mert a ps3-as youtube keresõ nagyon beteg.
Bazinga!
Tehát telefon formázás után, visszaáll a játék a korábbi szintünkre?
Ha nem, mire jó ez az app?
Én csak körül akartam benne nézni, hogy pl. a fent levõ játékaimhoz mi jelenik meg, de már belépni se engedett G+ nélkül. Nem dõlt össze a világ 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Egyébként ez 4.3 cumó lesz vagy menni fog akár 2.3-al is?
Es igen, nagyjabol errol lehet szo, ha a jatek appon belul kulon kozosseg lenne, az csak feleslegesen bonyolitana a dolgokat es meg annyira sem talalna meg az ismeroseit ott senki.
Regards,
De kimondtad a kulcsszót: Googlenél a G+ a közösség, hülyén venné ki magát ha ettõl egy különálló közösséget csinálnak csak játékosoknak.
hahahaha😄
Regards,
Egyebkent szerinted megis mi tortenik ha aktivalod a g+-t? Hirtelen mindenki tudni fog rolad mindent? Semmi nem tortenik, semmit nem kotelezo csinalnod, semmit nem kotelezo megadnod, semmit nem kotelezo megosztanod.
Dzsini, Chris: alapvetoen teljesen meg tudom erteni a dolgot, nekem is ki van a tokom a kozossegi mocsoktol. Csak manapsag tenyleg az a trend, hogy csak az nincs fent feszbukon, aki nem letezik, de akkor ezek szerint nem csak g+-ra pikkeltek. g+-on ugyanugy meg lehet adni egy nick nevet (vagy akar csinalhatsz egy ujat), mert bizonyos dolgokhoz ez is kikerulhetetlen. Ha pedig ennyire taszit minden kozossegi dolog, akkor valszeg a Play Games sem nektek van kitalalva 😊
Regards,
Dzsini: na akkor hozzád képest én elkurvultam, mert okosteló és gmail listám is 100+.:-)
#22016: csak az a baj, hogy ennek töredéke aktív felhasználó, szal nem igazán jött össze nekik.
Sajnos minden erröl a közösségi vonalról szól, amiben egyébként az a vicc, hogy kispisták összegyüjtenek 1000+ ismerõst de abból 5 olyan van akit meg is hívnának egy sörre....
Vagyis hazudok, van nicknevem fb-n is, mert sajna kikerülhetetlen, az információáramlás egyik leggyorsabb módja.
Semmi kedvem ahhoz, hogy mindenki tudja/lássa merre járok mit csinálok(persze a gugli igyis-úgyis tudja, de hátha nem adja tovább.:-)
Ha meg nem jelölök vissza munkahelyi kollégát, szomszédot/akárkit akkor megsértõdik és arra sincs szükségem.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Így sajnos az ingyenes programok hiába kérik, és hiába adnék nekik szívesen 5 csillagot.
Egyelõre komoly problémám nem származott a dologból, pár nyereményjátékból maradtam ki, mert nem tudtam lájkolni 😊