36194
-
#24873 már nem lehet használni a script taget? O.o -
#24872 Kinek a mijevel nehez beszelni? Mi a budos halalrol beszelsz?
Elkepeszto amiket osszehordasz. Nem is kommentalom. Csak annyit kerek, hogy ha nem muszaj ne szemeteld szet az egesz topicot a barmabbnak barmabb osszeeskuveselmeleteiddel es fogalmatlansagon alapulo allatsagaiddal. Koszi. -
#24871 greenify -al fagyasztom az ilyen appokat... must have program szerintem -
#24870 App Ops Starter - (azt hiszem csak) 4.3 alatt bármelyik programnak be lehet állítani, hogy mit szabad neki, és mit nem. Pl. ki lehet lőni az idegesítő notification bejelentkezéseket egy olyan játéktól, ami naponta nyivákol, hogy márpedig most játssz vele :) -
#24869 dehogyis ez a cél, ugyan már... :D google apónak ilyen tervei lennének? :D azt hittem, hogy a mi érdekünket nézve és az életünket könnyebbé téve egy accot csinál, nehogy több jelszót kelljen megjegyezni :) gondoskodik rólunk :) -
#24868 először még volt, utána már nem... próbáltam mindent hogy ne kelljen leszednem a fb messengert de rád van erőltetve
messengerben pl nem lehet végleg kikapcsolni a notificationöket... ha offra teszed kiírja hogy értesítések kikapcsolva xy óra/percig, utána magától visszakapcsolja :D. nem kommentálnám... :) -
#24867 Persze. Én is nemet nyomtam. De utána rá pár napra kiírta, hogy messenger nélkül nem tudod megnézni az üzeneteket.
Bár nekem tetszik a buborékos rendszer. Látványos. -
#24866 Egyébként most azon filóztam, hogy akkor mi lenne, ha a Google az összes dolgát (YouTubetól kezdve Gmailig, magát a keresőt is mindent) KIZÁRÓLAG androidos deviceokra korlátozna... az Apple és társai bezárhatnák a kaput? :)
mert hát azért ezek már olyan dolgok, amik nélkül "nem lehet élni". már szinte mindent "belaktam" a Google cuccait naponta használom folyamatosan, ha ezektől megfosztanának, és mondjuk iPhoneom lenne, akkor fognám magam és vennék egy Nexust... meg még sok más ember is így tenne. -
#24865 Nem te vagy az első akitől ezt olvasom, viszont valami nem tiszta. Nektek nem volt mellette egy "most nem" gomb ?
Nekem is felajánlotta, hogy töltsem le a messengert és ezentúl azon küldjek üzenetet, de én mondtam rá egy nemet és így az fb ezen része működik továbbra is :) Íme a kép róla
-
#24864 Hogyne lenne ugyanaz a cél - kialakítani egy minél pontosabb profilt rólad, és nagyon jól célzott reklámokat eljuttatni hozzád, és ezekért a reklámokért sok pénzt kérni a reklámozóktól.
Ők ilyen marha egyszerű módon gondolkodnak :)
-
#24863 Használat alatt azt érted, hogy rendesen használjátok vagy csak rátok erőltette a Google?
Mármint én is használom a Google+-t, mert muszáj, ha YouTubera be vagyok jelentkezve, Androidon is használom a Google+-t, mert ott is muszáj, napközben is használom mikor Gmailen olvasom a leveleimet vagy Gta .. Hangoutsban beszélgetek valakivel. Az lenne igazán szép, ha valaki nem csak muszájból is használná, bár akkor csak a "google fanboi" körökben lenne valami aktivitás :( -
#24862 tudom hogy a googleé a youtube... :)
miért lenne a youtube és a g+ "ugyanarra a célra"? mindegy végülis, tényleg nem kötelező használni, csak leírtam a véleményem :) de nem is offolnék tovább, ráadásul a google nagykövetével vitázni nehézkes :P na majd ha a egy egyszerű google kereséshez is g+ acc kell talán majd belátod, hogy nagyon nem jól van ez így
off vége, tényleg... -
#24861 nekem már merült le nagyon sokszor úgy,hogy kikapcsolt,töltőre rakva is 0-t írt,de semmi baja nem lett/ már ~3 és fél éves a telefon/ -
#24860 Hardveresen nem engedi. De ha lemeríted és úgyhagyod hetekig, akkor tönkremegy. -
#24859 Én úgy tudom, hogy akksik lennének elvileg úgy tervezve, hogy telefont szerinti totális lemerülés után is legyen azért annyi tartalék bennük, hogy ne károsodjanak.
Csúnya dolog, ha ez még se így van. -
Miguel125 #24858 Nem úgy van, hogy szoftveresen nem engedi csontra lemeríten az akkut? Legalábbis én valahol ezt olvastam. -
#24857 Nem véletlen nem szabad csontra lemeríteni mert tartósan károsíthatja az akksit.(Legalábbis ezt olvastam) Ez gondolom nem az első eset volt hogy csontra, de nekem ilyen i9000-nél volt(amikor csontra lemerítettem telefont) és cserélhettem akksit mert fél napot se bírt. :) -
#24856 fb app amiota letezik egy hulladek selejt szar app volt.
A youtube pedig ha nem tudnad a google-e, aki tobbek kozott a cuccai egysegesitesen dolgozik hogy ne 26 fele kulon dolog legyen ugyanarra a celra ugyanennyi hozzajuk tartozo accounttal. Ennek a folyamatnak a resze a g+ kommenteles youtube-on, sokkal inkabb mint az idiota osszeeskuveselmeleted amit gyartottal hozza. Es "az a szar" (g+) ezerszer jobb mint a facebook minden szempontbol. En joval tobbet is hasznalom, es ez tobb ismerosomre is igaz.
Es hogy valami ertelmes is legyen: Google Experience Launcher
Telepitheto minden Android 4.1+ -os cuccra, ha a Search 3.1.8 fel van teve (frissitve van).
Android powers four in every five smartphones thanks to growth in China
Kb el is ert az Android-iOS aranya oda, ahol a PC-Mac aranya van. -
#24855 Szerintetek lehetséges az, hogy ha egyszer teljesen lemerül a telefon aksija, akkor tartós hibát okozzon? Két napja NFS-el játszottam, és egyszer csak kikapcsolt a telefon. Totál lemerült. Azóta fele annyi idő alatt feltölt a telefon 100%-ra, de utána percek alatt lemegy 70%-ra. Dobhatom ki az aksit, 1 teljes lemerülés után? -
#24854 már vártam ezt a választ... -
#24853 Gyakorlatilag mindenki veszteséges csak az Apple meg a Samsung nem?
-
#24852 Nem kötelező az integráció. Kommentelni sem kötelező YouTube-on. :P -
Borg #24851 Egyszerűen nem jutok 5-ről 6-ra ezzel...
Egy büdös darab beállítást nem találok arra, hogy a play hova installálja alapból az appokat... eleve ha nincs bent sd kártya, miért oda akarja erőszakolni, amikor van 10gb belső tárhely? -
#24850 nem elég, hogy a fb app állandóan fut a háttérben és ébreszgeti a telót deep sleepből még kikapcsolt net és notification mellett is, most már rá van kényszerülve az ember a fb messenger telepítésére ha üzeneteket akar küldeni vagy olvasni
a fb messenger nemrég frissült, google hangouts mintájára integrálni akarja az sms -t meg mittudomén még mint az appba
szánalom politika amit ez a két cég (google és fb) nyomat... a legutóbbi hányadék húzás hogy g+ fiók nélkül nem lehet kommentelni youtube -on... erőszakkal nyomatja azt a szart, amit a kutya sem használ tényleg... persze így majd jól fog kinézni egy grafikonon, hogy mennyivel nőtt a g+ userek száma...
hányingerem van tőlük. -
#24849 N4 tulajok, akik a gyári romot használják:
Megjött a KK factory image, link, kint van az összes N7-re is. -
Borg #24848 S2-n android 4.2-ben hol tudom azt beállítani, hogy a play hova installálja az appokat?
Behalt benne az SD kártya, és mióta kivettem, nem tudok újakat installálni, és sehol sem bírom rávenni, hogy a belső tárhelyre rakja őket... -
#24847 Január elejétől kapható az USA-ban is. -
#24846 Aki játszik a Ski Safari-val, pls írja meg, hogy a "Tumble off a Cliff on Eagle Bluffs" csillagot, hogy lehet megszerezni?
Ám frissült, és most már, ha bejelentkezünk a G+-ba, akkor felhőbe menti az állást. -
#24845 Mi is épp most akarunk Muternak valami egyszerűbb telefont venni.
Viszont szerintem ez sem jön hozzánk, így viszont lehet valami LG lesz. -
#24844 Na ez nagyon szimpatikus "csomagnak" tűnik. Várható hogy karácsony előtt ez kapható lesz nálunk is? Anyukám most akar telefont váltani és ez tökéletes lenne neki. -
#24843 Globális piacra is szánja a Motorola, de ha elér egyáltalán hozzánk, akkor is lesz vagy 80-90 alsó hangon. Külföldi ismerőssel viszont rohadt jó deal, kéne. -
#24842 Ja hoppá, hónapokig inaktív voltam most meg ezt a topicot kb csak mobilról nézem :/ holnap javítom. -
Moto G
Függetlenül, hűség nélkül $179. -
#24840 Azt kétlem hogy zsebben kényelmes lehet, max ha oldalra van 'fektetve' Hátsó zsebbe kényelmes lehet állóhelyzetben. -
#24839 Ez nagyon állat lesz. Az archoz tökéletesen simul telefonalaskor, a zsebben is kényelmesebb lesz mint egy sima telefon, egy dokkoloba teve olyan lesz mint egy szelesvaszon, ez a self healing meg epic. A Samsung gagyija mellett ez egy elegáns cucc lesz! -
#24838 Komoly cucc! -
#24837 Ez elég fasza; csak kár hogy ez a Self Healing nem örök életű, ahogy tudom. -
#24836 -
#24835 Már 1,5 hónapja :)
Látszik, hogy eltűnt a topicból a név mellől az eszköz :D -
#24834 Olvastam, azt írták soon... :D n4ed van már? Mikről maradok le:(