Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
fery02
Enyém is szokta. Legalább tudom akkor, hogy ez normális jelenség. 😊

Lehet töltés közben is csinálja, csak olyankor messze szokott lenni a fülemtõl a töltõfej.
Lecsatlakoztatásnál szoktam egybõl utána fülemhez emelni. Aranyos hangja szokott lenni. 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

skinnyman
Akkor amikor a telefon nincs radugva? Azt GN-eme is csinalja, csondben eszre lehet venni 😊

Regards,

Firerock
Az normális ha az s4 töltõje cincogó hangot ad ki?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

SzirmosSzisza
Ez alapján gmailben lehet ezeket külön állítani.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Én akárhányszor próbáltam, folyton visszadobta a play áruházban használt gmail fiókom, hogy nem ez a nevem és meg akarom változtatni? Ha megváltoztatom a nickre akkor a gmail fiókomban is változtatja. Nem a gmail címem, hanem a nevem. Ergo összekötné a nicket a gmail címemmel.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

skinnyman
Nem kotodnek ossze, illetve senki nem tudhatja hogy ossze van kotve amig de azt explicite ugy nem akarod. Sem a g+ profilodrol nem lehet latni a nicked, se forditva.
Tovabba megadhatsz alnevet is g+-on, gmail-en pedig attol fuggetlenul hasznalhatod a valodit, vagy barmi mast.
Vagy pl csinalhatsz egy uj g+ fiokot is amiben nincs benne a nicked.
Csak nehany lehetoseg erre az athidalhatatlan problemara 😊

Regards,

Dzsini
Ahogy itt Chris Lowe is írta, és én is írtam #22007-ben: nem kívánom a valódi nevemet és a nicknevemet sehol se összekötni. Ezzel kezdtem 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Figyelj az a baja, hogy regisztrál a valós nevén(mert a g+ és a play áruház össze van kötve, ergo nem megy a nickneves reg) viszont nem akarja, hogy bárki más lássa, hogy játszik az xy game-el. Konzolokon ez megoldható, itt a gooogle-nél ez csak eredeti néven megy.(már ha eredeti néven fut a gmail fiók)
Ez a senki nem látja erõs, mert a g+ is folyton ajánlgatja a lehetséges ismerõsöket, szal másnak meg majd az övét. Persze fotó meg adatok nem kötelezõek, de a név ott van.(ilyenkor mondjuk elõny a Kiss Péter, vagy Szabó László név:-) )

Pár évvel ezelött mit hadakoztam az Iparkamarával(akkor kötelkezõ volt a oda céges regisztráció-mondjuk most megint kötelezõ...) mert se szó se beszéd fogta és felrakta a nevem, címem, tekefonszámom, cégem adatait az oldalára amit a gugli természetesen ki is dobott. Ügyintézõ meg nem értette mi a bajom, magyaráztam neki, hogy talán egy feltehetjük kérdés jól esett volna...

LocalPatriot
Köszi!<#eljen><#worship>
skinnyman
Akkor megegyszer elmondom, hogy onmagaban azzal h a g+-ra ramesz, sztem lenyegeben semmi nem tortenik, senki nem lat rolad semmit amit nem akarsz es semmit nem osztasz meg senkivel amit nem akarsz. Ha ennek ellenere is mindenaron fontosabb hogy ne kattints ra arra a gombra, mint hogy peldaul kiprobalhasd ezeket az uj cuccokat is, jogod van hozza, csak akkor ne csodalkozz, ha egyre tobb ilyen dologbol maradsz ki. Ilyen egyszeru a sztori. De innen kb ugy latszik mintha teljesen ertelmetlenul dacolnal egy gombnyomassal (mintha lenne annak barmi komolyabb kovetkezmenye), es emiatt olyan dolgokbol zarod ki magad, amik erdekelnenek.

LocalPatriot: (tobbek kozott) a jatekallasok felhobe menteset Play Games service mar honapok ota tamogatja, csak a jatekokon mulik hogy implementaljak, jopar jatek mar implementalta. A Play Games csak egy kulon app a Games service kore epitve ahol osszegezve latod az eredmenyeidet, jatekokat, stb.

Mas:
Hivatalos Android oldal frissult: Android 4.3: An even sweeter Jelly Bean.
An In-Depth Look At The Big (And Small) Additions To Android Jelly Bean 4.3
N7 hands on @engadget

Regards,

Aham azaz. Köszi!

LocalPatriot
Chris Lowe - Neked ment😊
LocalPatriot
Riptide GP?
Van második része is már.
Google play music már frissült is chromecast funkcióval.

Azé' csíptem volna egy teljes play áruház(hardver/play movie/music) bejelentést kelet eu-ban szöveget.

Mi volt annak a jet-ski-s játéknak a címe?

Dzsini
De ezzel, hogy mindenki megosztja, el is értéktelenedik valamennyire ez az információ, és máshova kerülnek a hangsúlyok - szerencsétlen marketingesek pedig loholnak a trendek után, gyakorlatilag ha valaki 4-5 éve végzett egy színvonalas egyetemen, azóta szinte újra kellett tanulnia a szakmát.

Az meg, hogy egy lényeges, fizetõképes ~1 milliárd embernek ez nem okoz problémát, azokat, akiknek nem tetszik egyre inkább lényegtelenné teszi 😊 A jelenlegi trend az, hogy egyre kisebb szelet a piacból az, akit nem lehet a közösségi vonalakon elérni, tehát egyre kevesebb pénzt fognak költeni arra, hogy máshol reklámozzanak. Így többé-kevésbé biztosan valós személyeket érnek el, jól mérhetõ és azonnal látható egy-egy kampány hatékonysága és mûködése... ez a marketing Mekkája.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

precision
semennyivel 😊 az is szánalmas
oké, aki nagyon trollkodni akar az csinál egy kamu Fb -ot és azzal kommentel az adott oldalon/fórumon... de értem amit mondasz, a trend nekem sem tetszik... csak hát az ember van annyira buta hogy önként és dalolva megosztja magáról azokat az infokat amikért korábban ölni tudtak volna a megfelelõ szervek/ügynökségek/cégek 😄

Bazinga!

Dzsini
Mennyivel kevésbé erõszakos az, hogy szerte a világ fórumain, kezelõfelületein Facebook alapú lett a hozzászólás lehetõsége, nem lehet helyben regisztrálni?

Ez egy trend az elmúlt pár év során, és jelenleg a többségnek nincs vele komoly problémája, a társadalomtudósok, szociológusok pedig évtizedekre elegendõ kutatási anyagot látnak maguk körül 😊

:-D
Igen én is használom ps3-on a youtube app-al. Azon mükszik, használom is, mert a ps3-as youtube keresõ nagyon beteg.

precision
tényleg undorítóan erõszakosan nyomja az arcodba a G+ a google... youtebe -os bejelentkezésnél is tukmálná rád, hogy csinálj G+ fiókot, azt hittem addig tovább sem enged de volt egy x felül szerencsére (pc -n, nem androidon) és bezártam... szöveg felül, hogy majd késõbb még rákérdezünk... 😄 köszi! 😊 nagyon rendesek vagytok!

Bazinga!

LocalPatriot
Láttam megjelent ez a Play Game-s alkalmazás. Nem volt még idõm utánaolvasni, de ez elmenti felhõbe a játékállásunkat?
Tehát telefon formázás után, visszaáll a játék a korábbi szintünkre?
Ha nem, mire jó ez az app?
Dzsini
Sok játéknál van (pl. multira) saját közösségi rendszer - van, amelyik a Facebookra épül, van, ami a Gamespy-ra, van ezer ilyen-olyan (általában saját virtuális pénzrendszerrel összekötve, mint a Glu aranyak). A Center ilyen szempontból nagyon elkésett, mert ha az elejétõl fogva meglett volna (API-val együtt), akkor nincs ez az ezer vadhajtás.

Én csak körül akartam benne nézni, hogy pl. a fent levõ játékaimhoz mi jelenik meg, de már belépni se engedett G+ nélkül. Nem dõlt össze a világ 😊

theone91
2.3-mal is megy majd. Aki ennél régebbi rendszert használ, a technológiai analfabéta és nem célközönség.

Jim Morrison
én már egy ideje használom a youtube appban azt a bizonyos fenti gombot <#alien2>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza
Marketen mégis azt írja, hogy nem elérhetõ <#nezze>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

For everyone minden androidosnak. :-)
Egyébként ez 4.3 cumó lesz vagy menni fog akár 2.3-al is?

Igen nicknéven ott vagyok, követek jópár oldalt. Ami mocsokság, hogy pl. play-es fejlesztõket nem tudok csillagozni/dicsérni az appjukért, mert csakis a bejelentkezett gmail fiókommal lehet, akkor viszont vagy átírja a rendes nevemre vagy a nicknevemet köti a gmail fiókomhoz. Lehet ezt kétszinünek tartani, de már lentebb leírtam az okokat, plusz azért senki sem úgyanúgy viselkedik mh-en/családban/haverok között, és az fb/g+ ezt nem veszi számításba, vagyis csak úgy ha nem igazolom vissza az meg nem megoldás.

skinnyman
Ha game centerre gondolsz: nem kovetelik meg, gondolom peldaul mert nekik nincs is kozossegi oldaluk, az meg nem erdekuk hogy egy kulso kozossegi oldalt ezzel is promotoljanak, illetve ezzel is fuggove valjanak toluk.
Es igen, nagyjabol errol lehet szo, ha a jatek appon belul kulon kozosseg lenne, az csak feleslegesen bonyolitana a dolgokat es meg annyira sem talalna meg az ismeroseit ott senki.

Regards,

GregSB
Akkor se lenne szükség G+ra. Érdekes módon konkurenseknél is van hasonló mint a Play Games, de egyik se követeli meg fácsét vagy bármilyen közösségi oldalt, mégis mûködnek.

De kimondtad a kulcsszót: Googlenél a G+ a közösség, hülyén venné ki magát ha ettõl egy különálló közösséget csinálnak csak játékosoknak.

SzirmosSzisza
>for everyone

hahahaha😄

skinnyman
Chromecast reklám

skinnyman
Pl mert az egesz Play Games-nek az egyik fo lenyege a kozosseg, a kozosseg a google-nel egyenlo a g+-al? Vagy csak sajat magadnak akarod mutogatni az achievmenteket, meg magadat akarod jatekokba meghivni? Ugy mi ertelme az egesznek?
Egyebkent szerinted megis mi tortenik ha aktivalod a g+-t? Hirtelen mindenki tudni fog rolad mindent? Semmi nem tortenik, semmit nem kotelezo csinalnod, semmit nem kotelezo megadnod, semmit nem kotelezo megosztanod.

Dzsini, Chris: alapvetoen teljesen meg tudom erteni a dolgot, nekem is ki van a tokom a kozossegi mocsoktol. Csak manapsag tenyleg az a trend, hogy csak az nincs fent feszbukon, aki nem letezik, de akkor ezek szerint nem csak g+-ra pikkeltek. g+-on ugyanugy meg lehet adni egy nick nevet (vagy akar csinalhatsz egy ujat), mert bizonyos dolgokhoz ez is kikerulhetetlen. Ha pedig ennyire taszit minden kozossegi dolog, akkor valszeg a Play Games sem nektek van kitalalva 😊

Regards,

SzirmosSzisza
Azért a legtöbb ember a gmailt használja elsõdleges levelezésre, akkor pedig gyûlnek rendesen (illetve, ha már azt használja, akkor ugye a telefonra is azzal fog belépni)

Nem fog megszünni, mert az se a google-nek se az fb-nek nem nyerõ. Átalakítják, finomítják és félõ ha netezni akarsz akkor idõvel kikerülhetetlen lesz.

Dzsini: na akkor hozzád képest én elkurvultam, mert okosteló és gmail listám is 100+.:-)

szucsy89
õsember-e vagy? 😄 viccet félretéve, már jó ideje azon gondolkodom, mi lesz, ha ennek a nagy közösségi portálos õrületnek vége lesz, mert egyszer vége lesz. ugyanúgy, ahogy sok másnak is, "beleun" a világ ebbe a "írjunk ki mindent fb-ra és társaira" dologra, azt is el tudom képzelni, hogy tömegesen törlik majd magukat az emberek.
Dzsini
Kontakt listám gmailben 4-5 névbõl áll akivel talkon szoktam beszélni (ezek közül 1 G+ regisztrált), a telefonom buta, fotóim nincsenek sehova feltöltve, csak a saját gépemre (nem használok Picasat se).

SzirmosSzisza
Tizenévesen még hétvégente találkozik az ember 10 új arccal, ami pont elég fáccsére 😊

#22016: csak az a baj, hogy ennek töredéke aktív felhasználó, szal nem igazán jött össze nekik.

szucsy89
+ azért az se mellékes, hogy minél nagyobb tábort akarnak a g+nak a fb ellenében, ennek pedig jó módja, ha szinte már mindenhez g+ reg szükséges
Itt a kérdés, hogy meddig bírjuk tartani magunkat és mikor lesz kötelezõ vagy olvasztják egybe a gmail-t a g+-al....
Sajnos minden erröl a közösségi vonalról szól, amiben egyébként az a vicc, hogy kispisták összegyüjtenek 1000+ ismerõst de abból 5 olyan van akit meg is hívnának egy sörre....

SzirmosSzisza
Kontakt listád úgyis megvan neki, fotók ugyanúgy. Egyedül a +1-ezni nem tudsz nélküle 😊

Egyre jár az agyunk. Ugyanez én is.

Dzsini
Sokkal több info gyûlik, ha ott vannak a kapcsolataid, +1-ezel dolgokat, ott élsz közösségi életet, felkerülnek a (geotagelt) fotóid, és így tovább. Ezekbõl az információkból él a Facebook is.

Facebook fiókom sincs, nem használom arra amire kitalálták. Van telefonom és felhívom akivel beszélni akarok. Élõben.
Vagyis hazudok, van nicknevem fb-n is, mert sajna kikerülhetetlen, az információáramlás egyik leggyorsabb módja.
Semmi kedvem ahhoz, hogy mindenki tudja/lássa merre járok mit csinálok(persze a gugli igyis-úgyis tudja, de hátha nem adja tovább.:-)
Ha meg nem jelölök vissza munkahelyi kollégát, szomszédot/akárkit akkor megsértõdik és arra sincs szükségem.

SzirmosSzisza
De ehhez miért kell G+? Anélkül is ugyanúgy tudják gyûjteni rólad az infókat.

Dzsini
Valahol érthetõ, szeretnének több, részletesebb információt szerezni rólad, mert jobban tudják célozni a reklámokat - nagyobb bevételhez juthatnak.

Jim Morrison
szép, csak kicsit borul az egyensúly, hogy nem középen van a front camera (:

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Dzsini
Én semmilyen közösségi izét nem használok, és a nicknevemhez / online jelenlétemhez sehol nem kapcsolódik a valódi nevem, vagy ahol valódi névvel vagyok regisztrálva (amazon, paypal), az külön privát emailcímhez kapcsolódik.

Így sajnos az ingyenes programok hiába kérik, és hiába adnék nekik szívesen 5 csillagot.

Egyelõre komoly problémám nem származott a dologból, pár nyereményjátékból maradtam ki, mert nem tudtam lájkolni 😊

GregSB
Szó sincs itt facebookról, a G+ fóbia jogos. Miért nem lehet bejelentkezni sima Google ID-vel? Miért kényszerítenek rá hogy aktiváld a G+t?

skinnyman

Regards,