36194
  • Jim Morrison
    kb 10en voltunk benne, csomó app(prémium)/wallpaper meg hasznos dolgokkal. Kár hogy nem tudom megnézni ki csinálta.
  • Vadnokedli
    Rólam meztelen képek vannak benne.
  • precision
    miféle sg - s dropbox mappa? és mik vannak ott? :)
  • theone91
    Új futtatókörnyezet, kísérleti jelleggel.
  • Firerock
    Mi ez az ART amiről beszéltek?
  • Jim Morrison
    Tudom, WhatsApp pl nem megy, de nekem az nem is kell. Amíg nincs galiba ez lesz.
  • [HUN]FaTaL
    Az ART-tal óvatosan, jópár app nem kompatibilis vele, nem véletlen van a fejlesztői lehetőségekben.
  • Jim Morrison
    Feltettem én is a telómra a KitKator, nem bírtam kivárni az OTA-t... Miután felment természetesen első dolgom volt, hogy ART-re váltottam. Nem hiszem hogy placebo, tényleg gyorsabb lett a telóm így mint 4.3-al. Már kezdem újra belakni, hogy azután is így fog e szuperálni, gondolom.

SG-s megosztott Dropbox mappából akartam letölteni pár mentésemet. Nem hittem a szememnek. Minden eltűnt, kivéve Zozyk mappája. Nem tudom mi történt, de annak csak gratulálni tudok, aki kitörölt mindent, nagyon ügyes és vicces húzás volt.
  • szucsy89
    A Viber immáron elérhető tabletekre is, aki sokat használja annak megéri letölteni.
  • qetuol
    kár, hogy olyan teljesen alapvetō funkció, mint a rendszer színsémájának megváltoztatása (ami most fehér-kék), még mindig hiányzik.
  • skinnyman
    Getting To Know Android 4.4 KitKat Edition - Android Gets Cleaner, Brighter, More Useful
  • LocalPatriot
    Jó ez a hangout-s. A gyári sms app-ot hanyagolom is.
  • Miguel125
    Gondolom hiú ábránd arról reménykedni, hogy a hangouts sms-nél karakter számlálóval találokzok és nem számol fel több karaktert az ékezetes betűkért...
  • Dzsini
    Ahogy nézem ha a telefon "összes" listájáról is el lett távolítva, akkor ezen sincs rajta.
  • skinnyman
    Itt nezd meg (My Apps/All)
    Ha jol tudom, elvileg itt kene lennie minden appnak amit valaha letoltottel, akkor is ha azota el lett tavolitva.
    Infok meg itt
  • Vadnokedli
    Tetris. Még a régebbi fajta EA. Már amúgy néztem Xperia Z / P / S Advance / S3-on semmi. + PC-n is néztem.
  • gazgoblin
    Ha új a telefonod keress rá az appra a store-ban a böngésződben is (pc-n) mert lehet hogy csak a mostani készülékeddel nem kompatibilis és akkor ott azt látni fogod

Amúgy mi az az app?
  • Vadnokedli
    Ha az az alkalmazás amit korábban megvettem, de már nem találom Playen. Vissza igényelhetem a pénzemet? Meg van az emailes order meg minden, írtam is a szerkesztőnek order számmal.
  • szucsy89
    Erre majdnem mindegyik lejátszó képes, de a telefonod alap zenelejátszója vagy a Play Music biztosan.
  • gazgoblin
    Sima google-s Play Music nem elég erre?
  • Béluska74
    Még vadi új nekem az android. Kellene nekem egy olyan zene lejátszó program ami úgy működik,hogy kiválasztom a zenéket (mp3,mp4,ogg..tökmindegy) és "belerakom" egy lejátszási listába és a telefon szépen lejátssza őket.
  • Shiwo
    én nem szoktam..

profile schedulerrel éjszaka némára vált a telefon (csak a családtagoknak csörög ki), reggel meg visszaáll a hang
  • Borg
    Hát ok, eddig az elméleti részig én is eljutottam, csakhogy innentől zsákutca az egész... konkrétan a régi freemailes accountommal használt youtubeomat nem tudom integrálni a gmailesbe. Max annyit lehet tenni, hogy a videókat valami külső progival leszedem róla, és újra feltöltöm a másikra...
  • Dzsini
    Fiókok egyesítése

Jelenleg két külön Google Fiók egyesítése nem lehetséges. Ha azonban adatokat szeretne átvinni egyik fiókból a másikba, ezt megteheti termékenként is. Ha viszont egy új terméket kíván használatba venni, akkor nem kell újabb Google Fiókot létrehoznia. Egyszerűen jelentkezzen be meglévő Google Fiókjával, és a kiinduláshoz keresse fel ezt a terméklistát.

Ha nem rendelkezik Gmail-fiókkal, azt bármikor hozzáadhatja fiókjához.

Ha regisztrált a Gmail szolgáltatásra, és nem adta hozzá meglévő fiókjához, akkor két külön fiókja van.

Megjegyzés: új Gmail cím Google Fiókhoz való hozzáadása során nem választható meglévő Gmail felhasználónév (még ha törli is a másik fiókot a Gmailben, akkor sem használhatja újra a régi Gmail felhasználónevet).
  • Borg
    Két különböző emailen lévő google accountot össze tudok vonni valahogy? Ráadásul az egyik még régi, nem gmailes...
  • precision
    szerintem olyan nincs ami be tudja kapcsolni mivel kikapcsolt állapotban nyilván nem fut az alkalmazás
  • tomcsa4
    Halihó!

Tudtok nekem olyan programot mondani, amiben be lehet állítani egy időzítést, hogy mikor kapcsoljon ki és mikor kapcsoljon be a telefon? Éjszakára gondoltam. Vagy felesleges? Az android 4.2.2-ben van beépítve ilyen?

Mert nézegettem már timer progikat a playstore-on, de nem találtam ilyet (stopper, meg hasonlók nem érdekelnek).

Köszönöm!
  • LocalPatriot
    Nem segített, de persze, garis, még 1 hónapig.
  • [HUN]FaTaL
    Nem érdekes, elfelejtettem az abp-t :D
  • [HUN]FaTaL
    Nem lehetne kikapcsolhatóvá tenni? Idegesítő :D
  • [HUN]FaTaL
    Egy darabig engedi, nem egyszerre szórják, eleinte nekem is így volt. A mostani verzióban már hiába nyomkodod a nemet, kiírja, hogy akkor nem tudsz üzenetet küldeni.
  • SzirmosSzisza
    Ha már megy a Google+ off, http://i.imgur.com/RxtgegF.jpg

De, hogy legyen ON is, Dolphin emulátort próbálta már valaki? Ha igen akkor min és hogy futott?
  • szucsy89
    Esetleg hagyd töltőn egész estére. Neten nem találtál ilyen esetre megoldást? Gari még él ugye?
  • LocalPatriot
    Köszönöm Mindenkinek, lehet hogy van valami blokkoló, hogy ne merüljön csontra le az aksi, de tény, hogy ennek kakukk. 3 óra és teljesen lemerül...
  • Jim Morrison
    miért nem írtad előbb? :D
  • Vadnokedli
    Én ilyet nem látok, szerintem SG vírust kaptál te is mint sokan mások. (francba miért írtad le)
  • Jim Morrison
    lelkes SG felhasználó készítette. Gondoltam berakom legalább pár napra hogy képet kapjak (/kapjunk) a topic látogatottságáról.
  • szucsy89
    Mi ez a látogatók ablak itt a topik sarkában?
  • Jim Morrison
    köszi, itt hiába kerestem.
  • Dzsini
    Közvetlenül már nem, de más topicokban megoldották, nézz körül a fejlécekben, ahol használják.