36194
-
#24913 kb 10en voltunk benne, csomó app(prémium)/wallpaper meg hasznos dolgokkal. Kár hogy nem tudom megnézni ki csinálta. -
#24912 Rólam meztelen képek vannak benne. -
#24911 miféle sg - s dropbox mappa? és mik vannak ott? :) -
#24910 Új futtatókörnyezet, kísérleti jelleggel. -
#24909 Mi ez az ART amiről beszéltek? -
#24908 Tudom, WhatsApp pl nem megy, de nekem az nem is kell. Amíg nincs galiba ez lesz. -
#24907 Az ART-tal óvatosan, jópár app nem kompatibilis vele, nem véletlen van a fejlesztői lehetőségekben. -
#24906 Feltettem én is a telómra a KitKator, nem bírtam kivárni az OTA-t... Miután felment természetesen első dolgom volt, hogy ART-re váltottam. Nem hiszem hogy placebo, tényleg gyorsabb lett a telóm így mint 4.3-al. Már kezdem újra belakni, hogy azután is így fog e szuperálni, gondolom.
SG-s megosztott Dropbox mappából akartam letölteni pár mentésemet. Nem hittem a szememnek. Minden eltűnt, kivéve Zozyk mappája. Nem tudom mi történt, de annak csak gratulálni tudok, aki kitörölt mindent, nagyon ügyes és vicces húzás volt. -
#24905 A Viber immáron elérhető tabletekre is, aki sokat használja annak megéri letölteni. -
#24904 kár, hogy olyan teljesen alapvetō funkció, mint a rendszer színsémájának megváltoztatása (ami most fehér-kék), még mindig hiányzik. -
#24903 Getting To Know Android 4.4 KitKat Edition - Android Gets Cleaner, Brighter, More Useful -
#24902 Jó ez a hangout-s. A gyári sms app-ot hanyagolom is. -
Miguel125 #24901 Gondolom hiú ábránd arról reménykedni, hogy a hangouts sms-nél karakter számlálóval találokzok és nem számol fel több karaktert az ékezetes betűkért... -
#24900 Ahogy nézem ha a telefon "összes" listájáról is el lett távolítva, akkor ezen sincs rajta. -
#24899 Itt nezd meg (My Apps/All)
Ha jol tudom, elvileg itt kene lennie minden appnak amit valaha letoltottel, akkor is ha azota el lett tavolitva.
Infok meg itt -
#24898 Tetris. Még a régebbi fajta EA. Már amúgy néztem Xperia Z / P / S Advance / S3-on semmi. + PC-n is néztem. -
#24897 Ha új a telefonod keress rá az appra a store-ban a böngésződben is (pc-n) mert lehet hogy csak a mostani készülékeddel nem kompatibilis és akkor ott azt látni fogod
Amúgy mi az az app? -
#24896 Ha az az alkalmazás amit korábban megvettem, de már nem találom Playen. Vissza igényelhetem a pénzemet? Meg van az emailes order meg minden, írtam is a szerkesztőnek order számmal. -
#24895 Erre majdnem mindegyik lejátszó képes, de a telefonod alap zenelejátszója vagy a Play Music biztosan. -
#24894 Sima google-s Play Music nem elég erre? -
#24893 Még vadi új nekem az android. Kellene nekem egy olyan zene lejátszó program ami úgy működik,hogy kiválasztom a zenéket (mp3,mp4,ogg..tökmindegy) és "belerakom" egy lejátszási listába és a telefon szépen lejátssza őket. -
#24892 én nem szoktam..
profile schedulerrel éjszaka némára vált a telefon (csak a családtagoknak csörög ki), reggel meg visszaáll a hang -
Borg #24891 Hát ok, eddig az elméleti részig én is eljutottam, csakhogy innentől zsákutca az egész... konkrétan a régi freemailes accountommal használt youtubeomat nem tudom integrálni a gmailesbe. Max annyit lehet tenni, hogy a videókat valami külső progival leszedem róla, és újra feltöltöm a másikra... -
#24890 Fiókok egyesítése
Jelenleg két külön Google Fiók egyesítése nem lehetséges. Ha azonban adatokat szeretne átvinni egyik fiókból a másikba, ezt megteheti termékenként is. Ha viszont egy új terméket kíván használatba venni, akkor nem kell újabb Google Fiókot létrehoznia. Egyszerűen jelentkezzen be meglévő Google Fiókjával, és a kiinduláshoz keresse fel ezt a terméklistát.
Ha nem rendelkezik Gmail-fiókkal, azt bármikor hozzáadhatja fiókjához.
Ha regisztrált a Gmail szolgáltatásra, és nem adta hozzá meglévő fiókjához, akkor két külön fiókja van.
Megjegyzés: új Gmail cím Google Fiókhoz való hozzáadása során nem választható meglévő Gmail felhasználónév (még ha törli is a másik fiókot a Gmailben, akkor sem használhatja újra a régi Gmail felhasználónevet).
-
Borg #24889 Két különböző emailen lévő google accountot össze tudok vonni valahogy? Ráadásul az egyik még régi, nem gmailes... -
#24888 szerintem olyan nincs ami be tudja kapcsolni mivel kikapcsolt állapotban nyilván nem fut az alkalmazás -
tomcsa4 #24887 Halihó!
Tudtok nekem olyan programot mondani, amiben be lehet állítani egy időzítést, hogy mikor kapcsoljon ki és mikor kapcsoljon be a telefon? Éjszakára gondoltam. Vagy felesleges? Az android 4.2.2-ben van beépítve ilyen?
Mert nézegettem már timer progikat a playstore-on, de nem találtam ilyet (stopper, meg hasonlók nem érdekelnek).
Köszönöm! -
#24886 Nem segített, de persze, garis, még 1 hónapig. -
#24885 Nem érdekes, elfelejtettem az abp-t :D -
#24884 Nem lehetne kikapcsolhatóvá tenni? Idegesítő :D -
#24883 Egy darabig engedi, nem egyszerre szórják, eleinte nekem is így volt. A mostani verzióban már hiába nyomkodod a nemet, kiírja, hogy akkor nem tudsz üzenetet küldeni. -
#24882 Ha már megy a Google+ off, http://i.imgur.com/RxtgegF.jpg
De, hogy legyen ON is, Dolphin emulátort próbálta már valaki? Ha igen akkor min és hogy futott? -
#24881 Esetleg hagyd töltőn egész estére. Neten nem találtál ilyen esetre megoldást? Gari még él ugye? -
#24880 Köszönöm Mindenkinek, lehet hogy van valami blokkoló, hogy ne merüljön csontra le az aksi, de tény, hogy ennek kakukk. 3 óra és teljesen lemerül... -
#24879 miért nem írtad előbb? :D -
#24878 Én ilyet nem látok, szerintem SG vírust kaptál te is mint sokan mások. (francba miért írtad le) -
#24877 lelkes SG felhasználó készítette. Gondoltam berakom legalább pár napra hogy képet kapjak (/kapjunk) a topic látogatottságáról. -
#24876 Mi ez a látogatók ablak itt a topik sarkában? -
#24875 köszi, itt hiába kerestem. -
#24874 Közvetlenül már nem, de más topicokban megoldották, nézz körül a fejlécekben, ahol használják.