Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Mas: The SoC in the new Nexus 7 is essentially an underclocked Snapdragon 600
Regards,
http://goo.gl/gd6Zi5
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szerinted õk mennyire vágják az SD kártyákat? Nekik is akarnak mobilokat eladni a gyártók? Igen, mert õk vannak többen!
Belekur az ember egy 32gbos kártyát és beállítja hogy azt lássa a rendszer belsõnek és nincs tökölés.
Next PC upgrade: 2022
:aASD
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Next PC upgrade: 2022
App Ops: Android 4.3's Hidden App Permission Manager, Control Permissions For Individual Apps!
Benne van a 4.3-ban, de indito ikonja nincs benne igy mondhatni nem teljesen hivatalos. Egyenkent lehet szabalyozni h milyen permissionoket hasznalhatnak az appok. Az egyik legizgalmasabb uj ficsornek tunik.
Netet szabalyozni mondjuk ugy latom nem lehet, az gyakorlatilag beepitett adblock-ot jelentene, gondolom erre ok is gondoltak 😊
Itt egy indito alkalmazas hozza (csak 4.3-ra): launcher
Amugy baromi jonak tunik ez a 4.3, GNex talan sose volt ilyen gyors mint ezzel 😊
Regards,
ifixit: 7/10
Regards,
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
The best small tablet gets even better
Regards,
Regards,
Regards,
Ezt ketlem. Sokkal inkabb korabban nem volt Play Games, ezert 3rd partykat integraltak, most meg mar sokan b@sznak hozzanyulni.
A friss igenyes jatekok, vagy a nem olyan regi jo jatekok amivel meg sokan jatszanak, azoknak idovel illene megkapniuk.
Mas:
Chainfire frissitette a superSU-t hivatalosan, 4.3-at is tamogatja.
XXXHDPI Spotted In 4.3 Source: Prepare Your Eyeballs For Android In 4K Resolution
"Standard quantized DPI for extra-extra-extra-high-density screens. Applications should not generally worry about this density; relying on XHIGH graphics being scaled up to it should be sufficient for almost all cases. A typical use of this density would be 4K television screens -- 3840x2160, which is 2x a traditional HD 1920x1080 screen which runs at DENSITY_XHIGH."
Samsung tovabbra is eroteljesen vezeti az okostelefon eladasokat
New Nexus 7 to arrive today at Best Buy
Regards,
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ezek a telefonok közül valamelyik értelmes egyáltalán? 😄
-Alcatel OT-991
-Alcatel OT-918 mix
-ZTE Kis plus
-Huawei Y200 vagy Y300 pontosan nem tudom.
Ingyen van a t-mobil hûség miatt.
Elõre is köszi 😊
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
:-)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A probléma, hogy a 3rd party cuccokat (Scoreloop, Swarm pl.) könnyebb integrálni.
Mert kipróbáltam most néhány atomnépszerû játékot is, mint pl Angry Birds meg Temple Run 2, de még továbbra is azt a nettó hazugságot löki a képembe, hogy "Nem játszottam még semmivel se"...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nalam most ezek vannak fent amik tamogatjak: Granny Smith, WOrld of Goo, Beach Buggy Blitz.
Ami meg tuti tamogatja, az pl a most megjelent Riptide 2, abban a multi resze is benne van elvileg (azzal demoztak az egeszet anno)
Regards,
Viszont akkor várható gondolom, hogy az elkövetkezõ idõben több játékhoz is fog érkezni frissítés, felkészítve õket erre a rendszerre.
A "most recently played" listara gondolsz?
Nalam ott van 3 jatek, amiket mar reg telepitettem. Sztem ott csak azok jelennek meg amik tamogatjak ezt a games service-t (achievmentek, stb. formajaban).
Az ismerosok reszet passzolom 😊
Regards,
Viszont vajon csak azokat a játékokat regisztrálja, amiket Play Games megléte után telepítünk?
Ugyanis én Indítottam többször is a mai nap folyamán ebbõl az alkalmazásból egy játékot (CSR Racing), viszont továbbra is állítja, hogy nem játszottam még semmivel sem.
Na meg a "Lehetséges ismerõsök" közül elkezdtem törölgetni a javaslatokat, mert akiket javasol, azokat az életbe nem fogom felvenni... el fognak fogyni egy idõ után ezek a javaslatok vajon vagy ha kitartó vagyok képes nekem felkínálni az össze létezõ G+ profilt? 😄