Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
Számíthatok majd egyszer auto felkínálásra szerinted vagy mindenképp manuálisan kell majd nekem is molyolnom vele?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

skinnyman
GN-en CM10.1 volt, szoval csak manualis jott szoba, N7-re magatol jott.

Mas: The SoC in the new Nexus 7 is essentially an underclocked Snapdragon 600

Regards,

fery02
Neked auto kínálta fel a frissítést vagy manuálisan telepítetted valami külsõ forrásból?

Miért nem tudnak olyan 16 gb-os belsõ tárhelyes mobilt csinálni hogy legalább 14 gb-ot tényleg adjon? Ez értendõ a többire is.
[HUN]FaTaL
Nyílván olyan droidos telefonra értettem, amiben egyáltalán van sd hely. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Kivéve nexus.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Narxis
Aki nem tud egy SD kártyát kezelni(kezelni mit is kezelni egy SD kártyán?) az ne akarjon okostelefont.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

[HUN]FaTaL
Nekem most is az egész /data az sd kártya ext partícióájra van mountolva, mert kicsi a belsõ tárhely. 😊

GregSB
Nem kell amerikáig elmenni, nézz megy 1-2 indexes videót az "utca emberérõl".

Szerinted õk mennyire vágják az SD kártyákat? Nekik is akarnak mobilokat eladni a gyártók? Igen, mert õk vannak többen!

grebber
Más forumban nem ezt mondták.

Next PC upgrade: 2022

[HUN]FaTaL
Bármilyen droidos telefonon meg lehet csinálni, ha rootolsz.

grebber
Akkor kapják be.Ezért jók ebbõl a szempontból a kínai telefonok rzért is veszek olyat.
Belekur az ember egy 32gbos kártyát és beállítja hogy azt lássa a rendszer belsõnek és nincs tökölés.

theone91
Hát ha a piackutatást Amerikai demográfián alapozták, akkor õszintén nem csodálkoznék. 😄

Narxis
"az SD kártyák összezavarják a vásárlókat"

:aASD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

SzirmosSzisza
Emberek 99%-át nem érdekel, arról nem is beszélve, hogy a Google elmondta, hogy szerinte az SD kártyák összezavarják a vásárlókat ... 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

grebber
Már csak a választható telepítési hely megadás kéne és tökéletes lenne a cucc.

theone91
Ez jó! Nem csak konstans paranoiásoknak, hanem az akksi élettartalmának növelésére. Annyira elemi dolog lett volna már a korábbi rendszerekben is.

Fú ha ilyen fasza a 4.3 akkor én is felrakom.
skinnyman
Nem mai hir de nekem eddig kimaradt:
App Ops: Android 4.3's Hidden App Permission Manager, Control Permissions For Individual Apps!

Benne van a 4.3-ban, de indito ikonja nincs benne igy mondhatni nem teljesen hivatalos. Egyenkent lehet szabalyozni h milyen permissionoket hasznalhatnak az appok. Az egyik legizgalmasabb uj ficsornek tunik.
Netet szabalyozni mondjuk ugy latom nem lehet, az gyakorlatilag beepitett adblock-ot jelentene, gondolom erre ok is gondoltak 😊

Itt egy indito alkalmazas hozza (csak 4.3-ra): launcher

Amugy baromi jonak tunik ez a 4.3, GNex talan sose volt ilyen gyors mint ezzel 😊

Regards,

skinnyman
Eros pontszam, bitang jo lehet az a kijelzo. Reszletesebb aksitesztekre is kivancsi leszek azert, de az eddigiek alapjan nincs azzal sok gond 😊
ifixit: 7/10

Regards,

Jaja nekem is 4.3 fut már.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Dzsini
Ma reggelre megjött a 4.3, sajnos a Google Talk kimúlt, már nem lehet visszaváltani a Hangoutsról.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

theone91
A Verge is adott már rá egy szaftos 9.0-et. Link.

skinnyman

Regards,

skinnyman
Oldalrol furan nez ki, mert a kozepe kiall, mikozben a szelein majd a felere elvekonyodik.

Regards,

desigo
Tetszetõs de kicsit vastagnak tûnik.
theone91
Szép, de gondolom ez is majd jobbra-balra lötyög fél órát, ha leteszed egy asztalra, mint a HTC One.

skinnyman

Regards,

[HUN]FaTaL
Az. Bár õszintén egy telefonnál szerintem kevés értelme lenne a multiuser interfacenek. Mégis ki használja közösen a telefonját valaki mással?

skinnyman

Regards,

[HUN]FaTaL
Én meg nem kétlem mivel megnéztem az apit.

[HUN]FaTaL
Nem fogom, mert nem lehet a pontokat scoreloopból exportálni, úgyhogy most már az marad (amikor ezt integráltam még nem volt play).

skinnyman
"A probléma, hogy a 3rd party cuccokat (Scoreloop, Swarm pl.) könnyebb integrálni."
Ezt ketlem. Sokkal inkabb korabban nem volt Play Games, ezert 3rd partykat integraltak, most meg mar sokan b@sznak hozzanyulni.
A friss igenyes jatekok, vagy a nem olyan regi jo jatekok amivel meg sokan jatszanak, azoknak idovel illene megkapniuk.

Mas:
Chainfire frissitette a superSU-t hivatalosan, 4.3-at is tamogatja.

XXXHDPI Spotted In 4.3 Source: Prepare Your Eyeballs For Android In 4K Resolution
"Standard quantized DPI for extra-extra-extra-high-density screens. Applications should not generally worry about this density; relying on XHIGH graphics being scaled up to it should be sufficient for almost all cases. A typical use of this density would be 4K television screens -- 3840x2160, which is 2x a traditional HD 1920x1080 screen which runs at DENSITY_XHIGH."
Samsung tovabbra is eroteljesen vezeti az okostelefon eladasokat
New Nexus 7 to arrive today at Best Buy

Regards,

davidka003
Hüvely Y300 egész használható. Az alá ne add.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Falkon
Sziasztok!
Ezek a telefonok közül valamelyik értelmes egyáltalán? 😄
-Alcatel OT-991
-Alcatel OT-918 mix
-ZTE Kis plus
-Huawei Y200 vagy Y300 pontosan nem tudom.

Ingyen van a t-mobil hûség miatt.
Elõre is köszi 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

rage
Nálam a játékok listájában szerepel a Galaxy S4 Live Wallpaper is.
:-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Jim Morrison
AkranoidX-be mikor integrálod? <#papakacsint>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Dzsini
Azért mondom, hogy most, hogy már van aki használja is, nem csak az API van jelen.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[HUN]FaTaL
Az SDK elég régen kint van hivatalosan és lehetett használni.

A probléma, hogy a 3rd party cuccokat (Scoreloop, Swarm pl.) könnyebb integrálni.

Dzsini
Most, hogy kijött hivatalosan is majd ömlenek a játékokhoz a frissítések, ahol bekötik a rendszerbe.

fery02
Van szerinted valahol valami lista, hogy mik a jelenlegi támogatott játékok?

Mert kipróbáltam most néhány atomnépszerû játékot is, mint pl Angry Birds meg Temple Run 2, de még továbbra is azt a nettó hazugságot löki a képembe, hogy "Nem játszottam még semmivel se"...

Firerock
Eddig csak akkor vettem észre ha a telefon is rá van dugva. Ha nincs rádugva akkor ki szoktam húzni a konnektorból

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

skinnyman
Igen, ez mar csak a fejlesztokon mulik.
Nalam most ezek vannak fent amik tamogatjak: Granny Smith, WOrld of Goo, Beach Buggy Blitz.
Ami meg tuti tamogatja, az pl a most megjelent Riptide 2, abban a multi resze is benne van elvileg (azzal demoztak az egeszet anno)

Regards,

fery02
Lehet, hogy ez pont egy ilyen játék valóban.
Viszont akkor várható gondolom, hogy az elkövetkezõ idõben több játékhoz is fog érkezni frissítés, felkészítve õket erre a rendszerre.

skinnyman
Tenyleg eleg jonak tunik, kellett egy ilyesmi mar nagyon.
A "most recently played" listara gondolsz?
Nalam ott van 3 jatek, amiket mar reg telepitettem. Sztem ott csak azok jelennek meg amik tamogatjak ezt a games service-t (achievmentek, stb. formajaban).
Az ismerosok reszet passzolom 😊

Regards,

fery02
Na, ennek a Play Games-nek örülök. Kezd végre valami hasonló kialakulni mobil érában is, mint PC esetében a Steam.

Viszont vajon csak azokat a játékokat regisztrálja, amiket Play Games megléte után telepítünk?
Ugyanis én Indítottam többször is a mai nap folyamán ebbõl az alkalmazásból egy játékot (CSR Racing), viszont továbbra is állítja, hogy nem játszottam még semmivel sem.

Na meg a "Lehetséges ismerõsök" közül elkezdtem törölgetni a javaslatokat, mert akiket javasol, azokat az életbe nem fogom felvenni... el fognak fogyni egy idõ után ezek a javaslatok vajon vagy ha kitartó vagyok képes nekem felkínálni az össze létezõ G+ profilt? 😄