36194
  • Narxis
    Nem vágom miért vannak annyira oda ezért a launcherért. Nova, Apex többet tud, jobban testreszabható.
  • Dzsini
    Nekem 4.3 alatt még kicsit bugosan működött (pl. állandóan nyitott egy negyedik, üres képernyőt amikor elfordult), még a legfrissebb Google Search-el együtt is (abban ül benne az összes lényeges adata) - de nyugodtan próbáld ki, bajt nem okoz. Legfeljebb leszeded és visszakapcsolsz arra, amit amúgy használsz.
  • LocalPatriot
    Nekem az LG jobban tetszik.

Bár nekem pont amiatt is baromira tetszik a Z, mert a hátlapja is teljesen egyenes. Lerakom, és nem dől el semerre. Az Iphone 5-ben is ez tetszett eddig.
  • szucsy89
    Más:

• szucsy89
    Ja, akkor Playben azért nem találtam a GEL-re rákeresve csak ilyen zselé szerű billentyűzetet...

És ha ezt felrakom először, majd jön a noti, hogy megjött a 4.4 és leszedem azt, nem fog bezavarni? Tudom, hogy ez csak egy launcher, de akkor is...
  • Dzsini
    Google Experience Launcher - az új launcher, ami hivatalosan egyelőre csak a Nexus 5-re elérhető, de jótét lelkek kiszerelték belőle, és elérhetővé tették.
  • szucsy89
    Sok volt a sör? :D

Dzsini: GEL? Az mi?
  • Dzsini
    Felraktam a GEL-t, nagyon tetszik az új betűtípus, és végre nincs 2 üres képernyőm (eddig is elfértem bőven hármon, az alap launcherben meg fix 5 van). Egyetlen butasága, hogy a felső sorban marad a kersősáv fektetett állapotban is, és ott rálóg a felső ikonsorra - ezt majd biztos javítják, apróság.
    Ja, és a bal szélső képernyő lett az "első", így a háttérképet kicsit át kell gondolni :)

Egyébként semmi igazán extra, fehérek az ikonok.
  • KaBuTo666
    Me lga ts s4 allre áégaadsr g?
  • Dzsini
    A lezáróképernyő a launcher része, tehát ahány rendszer, annyi szokás. Az alapnál hosszan rányomva a modulra ugyanúgy ki lehet dobni, mint a főképernyőről.
  • Vadnokedli
    Majd megnézem neked ha vissza kapom a Z-m :D
  • LocalPatriot
    Van arra valami mód, hogy a lezárt képernyőn csak egy oldal legyen? Lehet valahogy törölni a többit?
  • Dzsini
    Éjszaka befutott az OTA 4.4 a 2012 Nexusra - 5 perc alatt felment, és örülünk, Vincent.

(az új Launchert még majd kipróbálom, ha nincs jobb dolgom)
  • skinnyman
    Nalam a recently updated-nel sincs bent, ami azt jelenti h legalabb 3 napja nem frissult. Gondolom staged rollouttal nyomjak most is.
  • Szabi #24979
    megéri persze, főleg ha odaadod nekem, de legalább a kijelzőjét!
  • szucsy89
    Hátha valaki egyszer mégis ott akarna elérni, akkor ne ezen múljon. De alapvetően nekem az ismerőseim 90%-a a Fb chat - Viber kombot hasznalja, szóval el sem indítom sose.
  • [HUN]FaTaL
    Akkor meg miért nem tiltod le? lol

Egyébként nem, nekem 2x frissült.
  • szucsy89
    A Hangoutsot nektek is naponta frissíti? Már egy hete kb. minden nap letolt valami frissitest hozzá. Idegesítő, mert sose használom.
  • desigo
    Üdv!

Jópár paraméterében erősebb a Samsung. Itt meg tudod nézni egymáshoz képest a két telefon paramétereit.
    Mennyibe kerül ez a Galaxy Trend?
    Nincs azon az áron jobb telefon?
  • kgb12
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Mostani telefonomat egy Sony Ericsson Xperia mini pro-t (SK17i), megéri lecserélni egy Samsung Galaxy Trend-re?

Választ előre is köszönöm!
  • Vadnokedli
    nem hivatalos ugye, de jó lenne az alumínium ház.
  • LocalPatriot
    Qualcomm unveils Snapdragon 805 with Adreno 420 GPU
  • matyi0323
    Üdv
    Arra van valami ötlet, hogy miért nem csörög a telefonom? Azaz hívnak és csak rezeg, hiába van felvéve a hang maxra. Csengőhang ki van választva (ugyanaz, mint eddig) és csak rezeg. Szoktam nap közben változtatni "normálról" "néma" vagy "rezgő" üzemmódra, de ez eddig semmit nem befolyásolt, aztán most meg nem csörög 2 napja. Újraindítottam, de semmi. Más hangok videók, zene megy minden..
    Minden gyári rajta. ( nexus 4)
  • skinnyman
    Currents -> Newsstand
  • Gaben78
    ill. ennyi: http://bit.ly/17LZg8B
  • Gaben78
    Hello! Vettem egy tecso gazdaságos (Beex M1) droid-2.3.6 telefont, nem nagyon találni róla infót. :) vagy , h minek lehet a koppintványa, mert jó lenne egy főzött ROM, hiába csinaltam ext3 particiót, nem látja, és az h néhány alapvető prg install után a "nincs hely" üzenet kiborító. :(
  • szucsy89
    Fasza a Z, jó telefon. Az ára sem olyan vészes már, lement 100 köré (az akkoriak közül a Z ára esik legjobban). A kijelzője, ami lehetne jobb, de együtt lehet vele élni, igazából a "fakósága" csak akkor jön ki, ha mondjuk melléteszel egy S4-et. A betekintési szög meg engem nem zavart sose, volt Sony telefonom és szerettem. Használd egészséggel!

A Z1 meg dupla annyiba kerül, annyival meg nem jobb... sőt, nagyobb, vastagabb, nehezebb, elvileg a hangszórója nagyon dobozhangot ad ki, valamint a kijelzőjét se tudták feljavítani, szóval nem nagyon éri meg.
  • RelakS
    MM-ban nézegettem Z1-et. A Z-hez képest semmivel sem jobb a kijelzője.
  • RelakS
    gyorsan cseréld le Z1-re :D
  • Vadnokedli
    Alapból mindegyik túl szaturált, természetes beállítás opció van és akkor jóság.
  • skinnyman
    Itt inkabb az Adobe RGB szinskala 97%-os lefedeserol van szo. De amugy igen, ezert is irtam h altalaban, a gyakori tevhittel ellentetben egy OLED kijelzo is tud nagyon is szinhelyes lenni. Csak sokszor/altalaban a gyartok szeretik direkt tulszaturaltra csinalni. (illetve mar LCD-nel is csinalnak ilyet, pl G2-nel) S4-nel is mintha tenyleg lenne mar ilyen egeszen szinhelyes beallitas - alapbol mondjuk asszem nem azon van.
  • Vadnokedli
    Ez micsoda? 97% színhű nem? Nem vágom az Adobe RGB-t meg hogy miként van.
  • skinnyman
    Itt 1:20-tol beszelnek a kijelzorol es a betekintesi szogen kivul mas rosszat nem mondanak a Z kijelzojerol sem. Az emberek 99%-a pedig feltehetoen kb szembol nezi a telefonjat, mert miert oldalrol nezne, igy siman lehet h neki is teljesen megfelel. Nem tudom miert kell leszarozni, mindegyik kijelzonek (es kijelzo technologianak is) egy rakas hatranya van mas kijelzokhoz kepest, tokeletes pedig nem letezik. Ettol meg osszessegeben nem gagyi az osszes. Pl. kontrasztban, szinskalaban, valaszidoben az osszes IPS kijelzo egy rakas szar barmelyik OLED-hez kepest. Az OLED kijelzok pedig altalaban pl elettartamban, max fenyeroben, szinhelyessegben szoktak szarabbak lenni. Deal with it.
  • gazgoblin
    "Idén, ez az ötödik Sony telefonom. "

Gyorsan elavulnak ezek :D

Amúgy nekem még mindig a Z ultra van és még mindig tökéletesen elégedett vagyok vele!
  • LocalPatriot
    Ezért írtam, hogy tök felesleges ezen vitatkozni.
    Nekem nem szar ez a kijelző, és emiatt nem érzem magam igénytelennek.

De felejtsétek is el, hogy vettem egy ilyen telefont. Kár volt, írnom..:(
  • davidka003
    Senki nem is mondta, hogy nem kerested meg az árát.
    De az tény, hogy gagyi a Z kijelzője.
    LINK
    Ezért marhaság kiadni annyi pénzt rá. SP-nél vagy L-nél még elnézi esetleg az ember de 100 ezer Ft felett nevetséges.
  • LocalPatriot
    It's Not Just You - Google Play Services Seems To Be A Battery Hog Today
  • LocalPatriot
    Ja értem. Azért mert neked szar, akkor az már ki van jelentve, hogy szar. Aki az ellenkezőjét állítja az mind hülye.
    Csak egy kérdésem van: Te kinek hiszed itt magad? Nem kellene személyeskedni sem. Mondjuk itt a fórumon csinálhatod, lehet nagy a szád, beszólhatsz bárkinek, bárkit igénytelennek hívhatsz...
    Bocs, hogy megkerestem egy telefonra a pénzt, és még tetszik is, ami szerinted szar.
  • Vadnokedli
    Hát azt a részt szerintem is nyugodtan elhanyagolhatta volna.
  • davidka003
    Ezért tart itt ez az ország. :)