36194
  • skinnyman
    Valszeg szerver oldali oka van/volt ami hamar ki lesz/ki lett javitva.
    Nalam amugy egyszer fordult elo kb akkoriban amikor a hir megjelent, az elott, azota nem...
  • rage
    Az a baj, hogy a Google Now és a Maps nálam két alapszolgáltatás.
    Azok aligha fognak anélkül működni...
  • qetuol
    sajat pozicio meghatarozasa kikapcs.
  • Willi Betz
    köszönöm
  • Dzsini
    Mivel YT-ről a letöltés elvileg tilos, így a Playen nem fogsz találni ilyesmit - viszont vannak weboldalak, ez az egyik legegyszerűbb (a mobil oldalt linkeltem, az valószínűleg telefonon is gond nélkül működik)
  • Willi Betz
    sziasztok! tudtok ajánlani olyan programot,ami youtubról mp3 formátumban letölti a zenéket? playen keresgéltem,de nem találtam semmi érdemlegeset. vagy kell egy letöltő és egy konvertáló progi?
  • precision
    nekem az is tetszik :)
  • rage
    Remek... megoldás még nincs rá?
  • Vadnokedli
    Raktak is ki ide egy cikket. Hogy igen. Tapasztaltak ilyet sokan.
  • rage
    Más is tapasztalt olyat, hogy utóbbi időben a Google Play Szolgáltatások 40-50%-ban meríti a telefont?

Utóbbi néhány napban vettem ezt észre, talán egy új frissítés miatt?
  • [HUN]FaTaL
    A design nem rossz, de az új tárcsázó szerintem ritka fos lett.
  • precision
    tetszik az irány amerre elment a google design tekintetében a kitkattel
    az új betűtípus elég jó, még egységesebb és letisztultabb lett az egész, az ikonok is jó irányba változtak (már amelyik változott ugye)

és még az S2esemen is hasít :)
  • kgb12
    Előfizetésbe lenne most 1 ft a Vodafone-nál, mert lehetséges hogy csomagot váltok,de még rajta kívül az Lg L5II meg a Huawei Ascend G510 amiket néztem. Talán még feljebb is nézelődhetek csak ez egy jó ajánlatnak tűnik így, nem tudom régen voltam már benne a témában.

• LocalPatriot
    Lol. Én csak egy másik oldalról ideztem... Véleményt egy szóval sem írtam...
  • SzirmosSzisza
    Tudja a fene, levédetik ezek lassan azt is, hogy világít a kijelző :D

http://www.theverge.com/2013/11/21/5130716/jury-orders-samsung-to-pay-apple-290-million-for-patent-infringement
  • szucsy89
    Lehet tudni pontosan, hogy az Apple milyen jegyek miatt perelt? Ez volt a lezáró képernyős dolog?
  • Chris Lowe
    "Itt a vége:..."

Lol,te elhiszed?
  • LocalPatriot
    Itt a vége: 290 millió dollárt fizet a Samsung az Apple-nek
  • SzirmosSzisza
    Én általában csak benyomom, hogy Shuffle all és kész :)
  • Chris Lowe
    Szépen felpakoltam a zenéim a play musicra, tök jó, csak épp ez a fránya google kéretlenül folyton benyom instant egyveleget a zenéimből. Ugye bal oldalt a menüben választható az instant egyveleg, az teljesen jó arra, hogy évente egyszer rábizzam a dj szerepét, de amikor elindítom az alkalmazást a zeneajánló (ami az utoljára hallgatott zenéim konkrétan) között semmi szükségem rá, hogy lehet onnan eltüntetni? Beállításokban semmi lehetőséget nem látok erre.
  • skinnyman
    Motorola signs a manufacturing partner for Project Ara's modular smartphones
    Kivancsi vagyok mikor lesz ebbol valami, de gondolom nem valoszinu h 1-2 even belul...
  • [HUN]FaTaL
    "és a programkészítők azt fogják használni, ami egyre biztosabban jelen lesz az eszközökben"

A custom romokban lévő funkcióknak pont az a lényege, hogy az összes alkalmazással működnek, nem kell felkészíteni rá semmit.
  • Dzsini
    Valószínűleg ha már van OS szintű funkció rá, akkor szép lassan ki fognak halni, és a programkészítők azt fogják használni, ami egyre biztosabban jelen lesz az eszközökben. Majd jönnek sorban a frissítések a programokhoz, hogy "enabled fullscreen mode under KitKat".
  • skinnyman
    Igen, az appoknak kell tamogatniuk.
    Custom romok tudnak olyat (mar regota) h full screenre rakjak az egeszet es bekapcs hosszan menubol tudod visszakapcsolni vagy pie controls-al meg arra sincs szukseg - 4.4 alapu custom romokrol mondjuk meg nem tudok nyilatkozni, kivancsi vagyok hogy gyurjak egybe ezt az uj full screen ficsorrel.
  • Chris Lowe
    Ja közben észrevettem, hogy ez olyan mint az aktualitások.
    Hogy lehet játékokat teljes képernyőre tenni? Ez ugye 4.4 feature a kitkates minijátékban mükszik, de másban minden olyan mint vót. Vagy ehhez a játékoknak kell frissűlni?
  • Chris Lowe
    Köszke!
  • SzirmosSzisza
    Cseles ez a Dropbox :D
    [spoiler]
  • gabi89
    + Ahogy látom dropboxon még ez sem elég, vagy csak szarul vannak beállítva az engedélyek.
  • gabi89
    Nem borzalmas az csak rosszul linkelted.
    Te ezt az elérést adtad meg: https://db.tt/tlGdQb4C
    közben meg a kép url-jét kellene: https://www.dropbox.com/s/tdj8s5mgk9ow0bb/Screenshot_2013-11-22-11-57-27.png

• Dzsini
    A magazinok frissül Újságosra, és máris tele lesz online hírekkel.
  • Chris Lowe
    Play magazinok app megjelent, csak épp a playben még nem vásárolható semmi Mo-ról. Valszeg ez lesz a következő play áruház frissítés.
  • Chris Lowe
    Borzalmas az sg képbeillesztés funkció. Dropboxomból másoltam a linket, ennyi.

Más:
    Bazze billentyűzethez minek nyúltak??? Most szokhatom újra, eddig hosszan nyomva logikusan ékezetes betű jött, most meg a számok. Oké szmájlira ráfért a fejlesztés kasptunk is egy rahedlit, de a billentyűzet csúnya nagy fekete pont!
  • Dzsini
    Köszönöm, így már rendben vagyok :)

(van KLP és néhány ismeretlen jelölés is a "valódi" ikonok mellett...)
  • skinnyman
    Itt is van minijatek ha arra is hosszan nyomsz :)
  • Dzsini
    Nekem reggel óta, de jobban tetszett, amikor a kis cukorkákat lehetett pöckölgetni...
  • SzirmosSzisza
    Reméljük frissül majd a kép linkelési képességed is :D
  • Chris Lowe
    Ilyenem van 15 perce:

• Dzsini
    Igen, de azt kikapcsoltam, arra nincs szükségem.

Viszont kaptam Play Újságost is, valami hírgyűjtő rendszer lehet, egyelőre csak nézegettem egy kicsit - jó Google módra azt mondja, hogy abból tanul, hogy mit olvasok benne (hogyne, így lehet bővíteni a profilomat) :)

ami tetszik, hogy mobil/nyomtatási nézeteket tölt be a hírekből, nincs tele mindenféle sallanggal
  • skinnyman
    Igen, tablan landscape-ben tenyleg van ilyen anomalia, a verzioszam alapjan is kicsit meg felkesznek tunik a program, gondolom nem veletlen h csak N5-re adtak ki eddig. Szerintem meg dolgoznak rajta es ha "kesz lesz", a play store-ba is kiadjak igy barmilyen cuccra hivatalosan is fel lehet majd rakni. Amugy en is hasznalom most is tablan is, mert azert eleg jo cuccnak tunik :) A legbaloldalibb homescreen pedig amugy a google now benne ha be van kapcsolva.
  • Dzsini
    Amiért különféle billentyűzetekért is oda vanak néhányan. Ízlések és pofonok :)

(plusz a többet tud sok esetben édesmindegy, mert úgysem használja ki, akkor meg már miért ne használja a gyári változatot? Ez pedig az új gyári, amiben benne van minden, ami kell - és még plusz memóriát se foglal, mert a Google Search úgyis betöltődik)