36194
-
#35112 https://news.samsung.com/global/bixby-a-new-way-to-interact-with-your-phone -
#35111 S8 ban debutalo Bixby erdekesnek hangzik. Valami olyasmi, hogy az interfacet valtoztatja a felhasznalashoz, nem csak megmondja milyen ido lesz holnap -
#35110 Samsung Galaxy S8 and S8 Plus Pricing Info and Color Variants Leaked -
#35109 Sajnos nem találok, amik vannak vagy kamu letöltések, vagy volt egy 650mb-os, ami csak EN/CH nyelvet tartalmaz....és nem is értem hogy kell kicserélni...:S
Max a szervízbe ha mást nem....
Én is erre gondoltam egy hivatalos rom kéne rá.... -
#35108 xda n lehet van valami nyugati rom amit fel tudnál tenni, szét kell nézni. -
#35107 Hajjaj!
Itt lesz szerintem a probléma forrása, hogy mi lett a telefonommal!!!!
Hír 1
Hír 2 -
#35106 Most ránéztem ezek futnak:
és a telepített alkalmazás lista teljesen üres, a telefon visszaállításnál meg valami Syncit hibát ír!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Beállítások
Engineermode
AppCenter
böngésző
SystemLogCat
SystemLogHktkdzq
Wolf
Launcher
Battery Saver
Cleaner
xbrush
Pharah
Wolf
System ddl
Wolf
GoogleMapService
system.bin
Google-szolgáltatások
Google-szolgáltatások
SystemService
ContactManager
Lenovo Launcher
Power Manager
Security
com.D.DB
Kiwi
box1_si
SystemUpdate
SystemUpdate
toBe
boy
Ceroa
Intelligens helyszín funkció
org.rain.ball.update
Android-billentyűzet
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.16. 00:35:28 -
#35105 Most nyomtam egy Factory-t, és a listán volt hogy EMMC, a videóban erre megy rá a srác....
De mikor visszajön a telefon ugyanúgy kezdi a telepítgetéseket...
Létezik hogy teljesen beette magát a telefonba?
Vagy még előtte kell mást is visszaállítani?
Itt láttam.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.15. 23:57:05 -
#35104 Ezt hogy lehetne?
Lenovo A806-nál? -
#35103 Ha nem kell róla adat indítsd el recovery módban és onnan factory reset. -
#35102 Srácok van egy kis problémám, de nagyon.
Telefonom megbolondult, nem tudom mit tegyek, valszeg valami vírus, autómatán telepítget szoftvereket, folyamat bekapcsol magától a wifi, meg a mobilnet, és nem tudok bemenni a menübe hogy újrainditsam a telefont és visszaállítsam alapra..
Kurvajó, akkor most agyonvágta a telefonomat?
Mert PC-re sem tudom tenni, hogy full letörölni esetleg....:S
Valaki találkozott már ilyennel? -
#35101 Kikapcsolni ki tudod őket, akkor nem látszanak az alkalmazások között. -
#35100 pedig ahhoz rootolási izé kell -
greger74 #35099 hali
vannak ugye olyan androidos felhasználó programok amiket nem nagyon lehet letörölni telefonról, csak gyári verzióra visszaállítani
ezektől hogy lehet teljesen megszabadulni?
csak sajna ilyen rootolási izében nem vagyok profi
van valami 1xűbb megoldás, komolyabb eltávolító program?
help pls -
degec -
#35097 [Update: It's back] Google pulls March security update for Nexus 6, after it breaks SafetyNet and Android Pay
Kalap szart er ez a safetynet. Root-os cuccal becsaphato, hivatalos rom-ok fennakadnak rajta. -
#35096 A kijelzoje elvileg a simanak is joval nagyobb lesz, mint az s7 edge volt, valami 5.8"-t mondanak ra.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2017.03.10. 13:58:38 -
#35095 a sima lesz akkora mint az S7 edge volt, vagy a plusz? -
#35094 Na végre, megindult az s6 edge nougat update is. Lassan talan ideer. -
#35093 De azert youtube-ra feltoltotte :D -
#35092 ma akkor egy s8 és s8+ kép
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#35091 Meglátta a no photo allowed feliratot le is kapcsolta. -
#35090 s8
-
#35089 Jah.. Nem tudom mit fog reportolni magarol a telefon az appok fele, a lekerekitetlen reszt, vagy a teljeset - utobbi esetben kellemetlen lehet ha pont a sarokban lenne valami lenyeges info (bar nagyon kicsit vag le, szoval gondolom megneztek h nem lenne zavaro), az elobbi esetben pedig ha az appok nincsenek felkeszitve ra, feketeseg lenne csak a szeleken kb - ez eleg valoszinutlennek hangzik. -
#35088 Még mindig nagyon fura, hogy az alja meg a teteje is kerekedik a képernyőnek. Edge miatt így is néha fura volt videót nézni a telefonon. -
#35087 Google's Rick Osterloh confirms a next-gen Pixel phone coming this year, staying premium
Google and Samsung will be rivals more than ever in 2017 (opinion)
The latest Galaxy S8 photo leak is the most flattering yet
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2017.03.06. 11:46:11 -
#35086 Éppen ez az, hogy nem éri meg belerakni a rengeteg munkaórát. Nem véletlenül próbálkoztak már androidos appok futtatásával is, hogy feltuningolják az áruházat. Igen, az Alcatel édes kevés a felhúzására. -
#35085 A legnagyobb, hogy már a Microsoft is feladta, csak nem mondták ki. Mikor is dobtak piacra utoljára WP10-es mobilt ?
Tudom jön idén majd, meg MWC -n is bemutattak egy Alcatel (TCL) telefont, de ez édes kevés.
Utoljára szerkesztette: gabi89, 2017.03.03. 21:55:31 -
#35084 En fejlesztenek ra ezerrel, sokkal jobb nativ wp-s appot kesziteni, mint androidosat pl. :(
Csak ugye...
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.03.03. 21:52:01 -
#35083 Akárhogyan is értelmezem a cikket, csak azt lehet kivenni, hogy a szerző masszívan windows phone elvakult fan, aki nem bírja felfogni, hogy a windows phone-nak vége. Neki a 0,3% piaci részesedés sem jelent semmit. Most mondd meg őszintén, hogy fog visszatérni a windows a háborúba? Majd szerinted földbe döngöli az ios-t, meg az android-ot? Egyáltalán valamelyik józan eszű fejlesztő készít még rá appot? -
hgabi84 #35082 De érdemes ezt a videót is figyelemmel kísérni. A videó like/unlike aránya pedig önmagáért beszél. :)
Utoljára szerkesztette: hgabi84, 2017.03.03. 19:51:53 -
hgabi84 #35081 Szerintem arról nem a "kedves szerző" tehet, ha valaki nem tud értelmezni egy cikket. A cikknek van folytatása is, továbbá érdemes ezt és ezt is elolvasni hozzá. -
#35080 Nagyon üthet a cucc, amit a kedves szerző szív. :D -
#35079 lol wtf
"A Microsoft sokak szerint lehet, hogy elveszített egy harcot a többi mobileszköz gyártójával szemben, de a teljes háborút még nem!"
Errol valaki szoljon mar a microsoft-nak is
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2017.03.03. 13:32:47 -
hgabi84 #35078 "Manapság már elmondható tény, hogy az Android és iPhone készülékek gyártói külsőleg és belsőleg is egymást igyekeznek lekoppintani, ami az alábbi képen is megfigyelhető: " Bővebb információ. -
Borg #35077 Ezt most hogy érted? Már az S6 képernyője sem teljesen sarkos. -
#35076 oppá'
What are the best performing 4G cities in Europe?
4G Availability in Major EU Cities
#1: Budapest - 88.2%
4G Speed in Major EU Cities
#1: Budapest - 42.8Mbps
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.03.01. 21:07:01 -
#35075 Gondolom h ezt is atveszik majd, ahogy szoktak, max x ev lemaradassal.
Mondjuk arra a kava nelkuli dologra kivancsi leszek, kavameretben kb mindig is sereghajtok voltak a legnagyobb kavakkal, erdekes lenne ha mar iden teljesen eltunne hirtelen ott is. -
#35074 "damage your phone more easily" szlogennel -
#35073 Majd szeptemberben jön a kava nélküli iphone is