36194
-
#35152 Hat jah, evek ota mindig az aktualis GS/Note-e a legjobb mobil kijelzo :) -
gebali #35151 S7 vásárlással most már érdemes picit várni? Lesz jelentős esés az árban az S8 érkezésével, vagy annyira már nem? -
#35150 s8 ban a legjobb kijelzo FisplayMate szerint
Gondolom sokakat meglepett :c -
#35149 Fasza kis malware -
#35148 'Muskie,' the larger of the next-generation Pixel phones, appears in AOSP
Google and Lookout detail super-sophisticated 'Chrysaor' Android malware -
#35147 Google posts 7.1.2 changelog, adds battery usage alerts and fixes serious bugs on Pixel and Nexus devices
An Israeli security researcher takes a good look at Samsung's Tizen, labels it the worst code he has ever seen
Quirky platformer MouseBot is Vector Unit's latest offering for the casual and hardcore alike -
#35146 Daydream VR support is absent on the Galaxy S8 and S8+ - mobilon is kezd kicsit kusza lenni a VR dolog a tobb kulonbozo platformmal/szabvannyal.. persze a Samsung volt az elso a GearVR/Oculus Mobile-al, de nem hiszem h sokba kerulne nekik Daydream kompatibilissa tenni a telot.
Android has overtaken Windows for the first time as the most popular OS in total internet usage across desktop, laptop, tablet, and mobile combined
Samsung Galaxy S8 Design Story
Android 7.1.2 images and OTA files are now live for Pixel and Nexus devices -
#35145 Ez így van, de azért ne essünk már át a ló másik oldalára. Nekem most XZ-m van. Mindenki fikázza a káva miatt, de szerintem ennyi kell neki, hogy zavartalanul tudjam használni. Igaz, ez szubjektív... tehát ezen ne vitatkozzunk, de szerintem ez csak parasztvakítás. -
#35144 A kijelzo/telefon aranynak mindig lesz ertelme (amig nem jon valami egeszen uj kijelzo technologia), es ebben mar nagyon regota vartam, hogy tovabbfejlodjon a piac. Konnyebb akaratlanul hozzaerni a kijelzohoz: valszeg igen, ugyanakkor ez nem kene h hosszutavon megoldhatatlan problemakat okozzon.
Total idiotizmus azt mondani, hogy kit erdekel, hogy mekkora a kava. Ha ennyire nem erdekel, szivesen cipelnel egy felteglat 1 centis kijelzovel? A kis kava az, ami lehetove teszi, hogy normalis meretu legyen a kijelzo, es meg be is ferjen a zsebedbe, es mondjuk meg mozogni is tudj tole. Az egyik legalapvetobb es legfontosabb tulajdonsaga egy mai okostelefonnak. Az lehet, hogy egy szint utan mar kevesebb jelentossege van (pl 80% screen/body felett), de ehhez a szinthez csak mostanaban, az ilyenekkel erunk el. -
vannak jok: [Continuously updated] April Fools' Roundup: All the jokes from around the web -
OnePlus Dash energy drink review: This beverage has not settled
Huawei P10 review: The start of something promising -
hgabi84 #35141 +1 Én is. Sokszor már így is elég vékony volt a jelenlegi telefonok széle is, hogy könnyen hozzáérjen az ember keze akaratlanul is a kijelzőhöz - megzavarva ezzel a használatot. Már előre látom, ahogy sokan sírva menekülnek majd a drágán megvásárolt s8-uktól. :)
Utoljára szerkesztette: hgabi84, 2017.04.02. 17:31:52 -
#35140 azét nem csak ennyi... ott van pl. a Dex, ami szerintem nagyon durva, igaz azt külön kell megvenni. nekem pl. tökéletesen kiváltaná az tabletemet, valamint a céges laptopomat, mivel nem játszom ezeken, és utálom, hogy 3 eszközt használok 1 helyett (a játékra ott a PS4). -
#35139 +1
Semmi értelme ennek a nagy káva őrületnek... több cikk is írta, hogy néha akaratlanul sem működött a koppintás, mert a másik kezével picit hozzáért a telefon kijelzőéhez... kényelmetlen... 1 hétig használtam S7 edge-t, ott sem volt másképp. Kit érdekel, hogy többi telefonhoz képest mekkora a káva.... és ez most akkora őrület.... remélem a Sony nem veszi ezt át.... -
#35138 Nem tudom, de kicsit parasztvakításnak érzem ezeket a lecsökkentett kereteket, ami elvonja a figyelmet a kevésbé fejlesztett belsőről. Szerintem a kicsi kávás mobilok inkább kényelmetlenek, mint előnyösek. A edge oldalaknak még mindig nem látom értelmét. Az ujjlenyomat olvasó idétlen helyre került. Az arcfelismerés könnyen átverhető. Az aksi sem fejlődött, ezáltal az üzemidő sem fog hiába mondják. A többi meg a szokásos évi fejlesztés. Új proci ezáltal erősebb. Memória mérete is maradt, nem mintha nem lenne elég. Semmi érdekeset nem találok benne az előző S7-hez képest, csak a lecsökkentett kávákat. -
#35137 Bár még nem nyomkodthattam meg élőben, de a hivatalos képek, és a rengeteg hands on videó alapján elmondható, hogy nekem nagyon tetszik az S8, az egyértelmű, hogy Android fronton a legjobb telefon született meg az évben, a G6 is jó de nem annyira, a többi gyártónak meg esélye sem lesz az előzetes pletykák alapján. Mindent nagyon összeraktak, mindenre nagyon figyeltek a Samsungnál, el is várható ez mondjuk a Note 7 után... egyedül az ára az, ami horror... -
#35136 Picit off, de nem tudja valaki, hogy szolgáltatónál miért olcsóbbak a telefonok? Pl az S8 230k körül van T-nél (nem előfizetésesen, csak a telefonnal), míg a Samsung boltban 270k körül. -
#35135 Vagy G6 mellé, de az IPS x( -
#35134 s8 melle teve kb barmelyik mai telefont, de plane az iphone-t kb olyan, mintha mas evszazadban jelent volna meg a ket telefon.
-
#35133 Na jo, de az csak egy iphone. -
#35132 Ráadásul akg fülest adnak hozzá -
#35131 ez kb. iphone 7 ár -
#35130 Hat igen, tudtuk h nem lesz olcso, nem is lett az :)
GALAXY S8
274 990 FT
GALAXY S8+
299 990 FT -
#35129 -
-
#35127 -
#35126 ó már megy, csak elfelejtettem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Processor
US: Qualcomm Snapdragon 835 Octa core (2.35 GHz Quad + 1.yGHZ Quad)
International: Samsung Exynos Octa core (2.35 GHz Quad + 1.9GHZ Quad)
Display
Galaxy S8: 5.8-inch OLED, 2960 x 1440, 570ppi
Galaxy S8 Plus: 6.2-inch OLED, 2960 x 1440, 529ppi
Cameras
Rear: 12-megapixel, OIS, F1.7
Front: 8-megapixel, auto focus, F1.7
Batteries
Galaxy S8: 3,000 mAh
Galaxy S8 Plus: 3,500 mAh
Dimensions
Galaxy S8: 148.9 x 68.1 x 8 mm, 155g
Galaxy S8 Plus: 159.5 x 73.4 x 8.1 mm, 173g
Other specs
Android 7.0 Nougat
USB-C, 3.5mm headphone jack
NFC and MST for Samsung Pay
IP68 water and dust resistant
Wireless charging
LTE Cat.16
Bluetooth 5.0, can stream to two devices
Wi-Fi a/b/g/n/ac
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.03.29. 17:31:00 -
#35125 aligha írnak rosszat a hivatalos oldalon, ezek szerint ötkor.
Mai S8 leakeket már meg se nézem, ezt a pár órát már kibíróm :) -
#35124 S8 event mikor lesz? Eszerint 17:00, az lehet? -
#35123 All the Android O features we've found so far [Continuously Updated]
-
#35122 Mit csináltak a 7.1.1-ben? Mert 4-5 óra alatt állandó WiFi-Mobil-GPS(legpontosabb) mellett nem merült csak 1%-ot a telefonom azt is csak a Messengernek köszönhetően. -
#35121 Valakinek kell egy OnePlus3? Tavaly júliusba vettem. -
#35120 Van kedvcsinalo promo video ami csak sejteti hogy nez ki majd s8 :D szerintem nagyon szep. Nagy bejon ez az uj vonal amibe elmentek a gyartok
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.03.21. 23:12:48 -
#35119 Így egymás mellett az iPhonenal vicces :D -
#35118 android O-MG
Itthon ténél meg még a nougat sem elérhető s6 edgere, vodanal meg mar majd 2 hete :(
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.03.21. 18:26:50 -
#35117 "Google releases Android O to developers, promising better battery life and notifications"
"Android O will limit what apps can do in the background to save battery life"
"Android multitasking will work more like iOS" -
#35116 ha sima s8 kisebb lesz mint s7 edge, az tényleg fasza lesz
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#35115 legyen valami más is
-
#35114 -
Stockbauer33 #35113