Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Persze, a leveleket a szerveren tárolja és szortírozza, te csak különböző helyekről nézed.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Clidey
Na ez már ígéretesen hangzik, kipróbálom! Köszönöm szépen!
És gondolom ha a webes felületen beállítom, akkor a telefonon is ennek megfelelően fog szortírozni a Gmail, ugye?

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Dzsini
Beállíthatod a szűrőnél, hogy ne szerepeljen a szűrt üzenet a beérkezettek között

Ha a keresésnek megfelelő üzenet érkezik:
A Beérkező levelek mappa kihagyása (Archiválás)

Ekkor olvasatlan marad, a sima inboxban nem lesz ott, csak a címkével jelöltek között.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Clidey
Igen, próbáltam ezt is már, de ezzel meg az a baj, hogy így egyszerre két helyen is megjeleníti ugyan azt az üzenetet. Egyszer a Beérkezett üzenetek között, egyszer meg abban a mappában, ahova címkéztem. Ez meg így tök értelmetlen és zavaró szerintem. 😞

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

skinnyman
Sima gmail nem jo? Csinalsz egy uj label-t (mint mappa), es egy filter-t ami oda teszi amit kell, ennyi nem?

Regards,

SzirmosSzisza
Miért nem állítód be a mail szerón magán a mappákat meg a mozgatást/szűrést és akkor minden kliensed oda szedi le majd, nem kell minden egyes helyen beállítani.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Clidey
Köszi az ötletet, ez nekem is eszembe jutott - de sajna a Mozilla nem fejlesztett Thunderbird-öt Androidra. <#shakehead>

Thunderbird.
Clidey
Sziasztok!
Rég óta keresek már egy olyan mail kliens appot, ami tud egy olyan egyszerű feature-t, amit már a Win95 Outlook Express is tudott: megadok egy mail címet, és az onnan érkező leveleket egy általam kreált mappába gyűjti.
Az összes app amit próbából letöltöttem, nem tudja ezt, csak mindenféle hülye csillagozást, meg valami válogatást tud. Tényleg olyan extra dolog ez lassan 2017-ben? <#szomoru1>
Ha valaki tud egy, a fenti "extramagas" elvárásomnak megfelelő appot, kérem ossza meg velem! Köszi!!

(Google Inbox, Blue mail, Outlook for Android próbálva...meg még 3-4 másik...mind 1 kaptafa... <#szomoru2> )

Jim Morrison
Elég jó cucc ez a home

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

skinnyman
Hell yeah it is

Regards,

adam46
Elég komoly, remélem az én kis új kedvencemre is ilyen szépen megcsinálják a 7-et. 😊
Jim Morrison
az én telóm egy picit lassabb :C

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

adam46
Azért majd fél milliót elkérni csak azért, mert a Porsche besegített a design-ba, ami azért eléggé hasonlít a Samsung edge készülékekre, elég meredek, máshogy nem lehet éreztetni, hogy egy telefon különleges, csak az árával?
Jim Morrison
s6 edgre jött egy 238MB os frissítés :o

mindjárt végez az update, rákerestem pontosan milyen update is ez. ajjajj
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.11.04. 20:13:38

szucsy89
Huawei, Xiaomi... lehet pár év és Apple és Samut is lenyomják?
adam46
Valóban szep, stock androiddal jobb lenne. 😊
Jim Morrison
Szép

adam46
Úgy is március elején mutatják be, addig inkább kímélném magunkat a leakek-től. 😄 Igazából, ahogy megjelent az S7 már jöttek az olyan infók, hogy hogyan fog kinézni az S8. -_-
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.11.02. 20:57:13
SzirmosSzisza
Note 7-nél sokkal "meredekebb" volt a képernyő behajlása, nem hinném, hogy ne azt az irányt követnék.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hát ez elég bénán lett összefotosoppolva 😄
Jim Morrison
lassan jönnek az új galaxy leakek

szintén 90%+ kijelző az előlapon.

Tudom, rengeteg féle készülék van, de Magyarországon ennek csak a töredéke pörög. Első körben olyan készülékeket tettünk bele, ami az elmúlt kb. 3 évben jelent meg, aztán majd igény szerint bővítjük a listát.
Elég egy Jófogás keresést indítani, és azonnal kiderül, hogy nálunk az Apple iPhone és a Samsung Galaxy készülékek mennek (esetleg néhány régebbi Lumia), a többi csak statisztikai hiba..teszem hozzá SAJNOS.
Jim Morrison
Több mint 11000 androidos készülék van, ebből persze értelmetlen lenne mindent támogatni, de ha az elmúlt 3-4 év jelentősebb telójait nézzük, nyugodtan lehet azt a listár bővíteni^^

Alapvetően van néhány kérdés, és a megadott válaszok alapján kalkulálja ki az állapotot és a hozzá tartozó árat.
Egyelőre 200 körül van az adatbázisban található telefonok száma (csak androidos), de természetesen a visszajelzések alapján majd folyamatosan bővítjük.
Pont azért kértem most a tesztet, hogy az automata felismerés rendesen működik-e. Ha nem működik, akkor dobom vissza a fejlesztőhöz a cuccot.

Köszi!
adam46
Mármint arra értem, hogy kalkulál e olyanokkal, mint amortizáció, törött részek, kopások, egyéb bajok, garancia, mert ezek sokat számítanak a használt árba. 😊
Jim Morrison
Szerintem tegyetek fel play storeba, csak open beta legyen, ilyesmi.

skinnyman
Gondolom illene detektalnia a tipust akkor mar, kulonben semmi ertelme nem lenne h telo app 😊

Regards,

adam46
Bár még nem töltöttem le, de milyen lehetőségek vannak az app-ban? 😊 Csak kiválasztod a típust és kalkulál egy árat?
Vadnokedli
Első észrevétel- az adatbázis eléggé csekély. Saját telefonomra nem is adott ki semmit- <#idiota>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Sziasztok!

Mint ezer éve SG tag, szeretnék kérni egy kis szívességet. Elkészült az Androidos alkalmazásunk, és le szeretném egy kicsit teszteltetni, mielőtt fellőnénk a Play-re.
Egy tök egyszerű kis progi, lényegében megmondja használt telefonod jelenlegi piaci árát.
Innen tudjátok letölteni---> JOLO Állapotmérő
Ide tudtok véleményeket küldeni---> [email protected]

Előre is köszönöm!
Ha az admin nem szereti itt az ilyesmit, törölje nyugodtan.
skinnyman
Ez a Mi Mix kellett volna legyen a Google Pixel XL, és akkor talán nem röhögi körbe mindenki...

Ha tudna B20-at, QI-t, és a kijelzője Amoled, még lehet be is szereznék egyet.
SzirmosSzisza

skinnyman
SzirmosSzisza
Én úgy tudom wifin át megy, arra meg nem nagyon tudsz random csatlakozni.

Jim Morrison
Engem az erdekelne, hogyha megyek az utcan, akkor chrome castokat amiket latok, es akarok tartalmaz kuldeni, az jelzi e a tulajnak...<#idiota> vagy legalabb azt, hogy hibas pint utok be...:c

SzirmosSzisza
Szerintem nem, de biztos be lehet állítani. (Samsung TV-re pl bárki tud tartalmat küldeni, ha ugyanazon a wifi hálón van 😄)

Jim Morrison
Ha csatlakozni akarok chrome castra akkor a masik oldalon kiirja, hogy xy tartalmat akar atkuldeni?

skinnyman
nemar. PSA Android SafetyNet Now Tripped By Unlocking Bootloader
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.10.19. 12:00:55

Regards,

skinnyman
Google Pixel review: A very good phone by Google
Google explains the software that makes the Pixel's camera so impressive
"The moment you press the shutter it's not actually taking a shot — it already took the shot. It took lots of shots! What happens when you press the shutter button is it just marks the time when you pressed it, uses the images it's already captured, and combines them together."

Google Assistant on the Pixel has a crazy 'I'm feeling lucky' game show mode
Samsung now has Note7 exchange stations in airports

Regards,

lac coo
Sziasztok !

Nem vagyok nagy telefonguru...de mi az isten lelte a Youtube appot?? Nem tudok feltölteni ,se ikon se semmi!? Videónál a megosztások között se szerepel a youtube ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!