36194
-
#25073 Én Heliummal mentek, semmi baj vele :) -
#25072 Helium szart se ér. -
#25071 Heliummal ha jól emlékszem lehet root nélkül pc-re menteni. Más lehetőség nem nagyon van. -
#25070 Tudtok olyan alkalmazást ajánlani, amivel le tudom menteni a játékok mentéseit? Root-jogosultság nélküli kellene. -
#25069 jaja :D -
#25068 Vegyél egy nexus 5-öt a többit megoldjuk -
#25067 Tök más stílus. Flat meg rikító színek megvannak, de ott óriási, kilógó betűk a headerben, meg a fő menüben is az óriás betűk dominálnak. -
#25066 Ja a hatter mondjuk fekete windows-on, ezt leszamitva viszont tok ugyanolyan :) -
#25065 "With the above complete, you should have your Gmail, apps, contacts, and music all moved over."
Nem tudom mit szívot Schmitt, de ha megmutatja nekem hogy kell az eddig megvásárolt appjaimat, adatokkal együtt átmozgatni iOS-ről Androidra akkor holnap reggel veszek egy Nexus 5-öt :D -
#25064 Rikító bilikék szín fehér alapon jellegre gondoltam :D nekem egyébként bejön, én szeretem a színes dolgokat. -
#25063 tudom, használom a greenifyt... csak hát az elvről beszélünk ugye... -
#25062 Ahogy elnezem alapvetoen nativ kinezete van itt is, az Android UI evek ota flat :) Szoval inkabb ugy fogalmazhatunk, hogy amit duarte es a windows metro dizajnabol lelopott dzsoni, azt kaptuk vissza ide :) -
#25061 micsoda kommentáradatod keltett az MMS :D lehet amióta új simem van nem aktiváltam és kellett volna, (ha van köze) majd meglesem köszi.
precision: Light Flow - LED&Notifications - személyre szabhatod minden egyes app értesítéseit, fent volt Sg-s dropbox a teljes, de letörölte valaki ugye mind... -
#25060 Greenify app és az hibernálja ha nincs használva.
Észre sem veszed, hogy fenn van, mert ha meg elindítod a messengert akkor leveszi a hibernálást. Így nincs értesítés. -
#25059 Látom a telefonnak nagyon sikerül a kivitelezés...
Szóval egy Prestigo sem lehet jó? Arra adnak 2 év háztól-házig garanciát! -
#25058 pénz beszél -
#25057 ja, én is erre gondoltam, hogy a. Facebook direkt csinálta így, hogy passzoljon az iOS7-hez
mondanom sem kell nagyon örülünk neki :D mondjuk ez a probléma eltörpül amellett (nálam legalábbis) hogy nem lehet végleg kikapcsolni a notificationöket a fb messengerben... hiába offolod 8 óra múlva újra onra teszi, magától... ráadásul rá van kényszerítve az emberre a használata... :) hányinger politika... -
#25056 én erre gondolok
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#25055 iOS-en is ugyanígy néz ki mostmár, ott tökéletesen megy az új kinézethez. Indirekt módon ti is kaptatok a Dzsoni Ájv dizájnjából :DD -
#25054 iPhone nézett így ki nem? Amúgy netes felületen is ilyen lett, érdekes ... :D -
#25053 Szerintem gusztustalan ronda :D -
#25052 csak szerintem lett nagyon eltalálva az új fb messenger app? -
#25051 A PR nem ismer logikát. -
#25050 Akkor példàul egy Prestigo tablet se jó? 2 év hàztól-hàzig garanciàt adnak. -
#25049 Teljesen autentikus ezt egy olyan embertől hallani, aki fél évvel ezelőttig egy BlackBerryt használt, de a cégének már több mint 6 éve van saját mobil platformja :D -
#25048 Eric Schmidt writes a guide for switching from iPhone to Android -
#25047 Én 1 darabot nem küldtem soha és nem is kaptam :D Még az is lehet, hogy le van tiltva. Bélyegképek, rohadt drágán :D -
#25046 Én egyszer kaptam nővéremtől aztán kb 5 év alatt 6 darabot a T-mobile küldött. :D
Sose érte meg. Kis fos rossz minőségű kép. -
#25045 Hát, igazából én sokat mondok, ha azt mondom kb 5-ször küldtem életemben.
Igaz, nekem küldtek vagy 10-szer... sose volt szerintem nagy szezonja. -
#25044 2013-ban MMS? Olyan mintha valaki floppyt használna :D -
#25043 Aktiválni kell a szolgáltatónál az MMS-t. Csak akkor fogja letölteni.
Ha nincs aktiválva, csak kódok formájában jelenik meg a kép. -
Dodo55 #25042 Ja elvileg az ilyen hybrid dolog. Bár ha érkezik róla natúr GSM rendszerüzenet (nem felhasználói értesítés, hanem gépi feldolgozásra szánt rendszerjelzés) akkor a wifi-n keresztül való letöltést sem tartom elképzelhetetlennek, egész addig amíg a szolgáltatók anyagi érdekeit és ebből adódó esetleges, a szabványra gyakorolt nyomásukat nem vesszük a szempontok közé :) -
#25041 Az MMS, ha jól tudom csak mobilnettel töltődik le. Amúgy nem tudom, azt sem gondoltam volna, hogy van, aki használ MMS-t. -
#25040 Most azon, de múltkor próbáltam hogy wifi off és akkor mobilnet. Semmi. -
#25039 Ugye nem wifin vagy? -
#25038 Ti meg tudjátok nézni a kapott MMSeket? Eddig se tudtam, most én is a hangoutot használom teljes mértékben, azt írja Érintse meg az MMS-ek letöltéséhez. Megnyomom, tölt egy csomót és semmi. Eddig is több nap késéssel kaptam meg ha egyáltalán megkaptam... Lehet valami rejtett beállítással kéne működésre bírnom? apn? tippem sincs, ha valakinek jó és megosztaná milyen beállítások mellett azt megköszönném. (Telekom) -
#25037 40 alatt gyakorlatilag csak gagyit találni. Ahány ismerősöm bepróbált ilyen 15-20-25 közötti gépet olyan gyorsan meg is szabadultak tőle. :) -
#25036 Sziasztok!
Van max. 20ért normálisabb tablet? Vagy annyiért inkább gagyik vannak? -
#25035 Régebben ezt használtam
Ha jóltudom ez az egyetlen, ami nem úgy módosítja a videó formátumát, hogy a végén lecseréli .mp3-ra a kiterjesztést, hanem tényleg konvertálja a videót. -
#25034 Nekem is csak egyszer fordult elő. De akkor 71%-ot leszívott az aksiból..:D