Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Regards,
De amíg a platformok nagyobb részén támogatják az elõzõ mûködést (és vannak, akik azt használják), akkor a maradékon is megtehetnék, mert sok embernek az tetszik jobban. Gmailben egy gombnyomással lehet váltani a Talk és a Hangout között, pontosan azzal a szöveggel, hogy ha neked nem kell a plusz funkcionalitás, akkor visszakapcsolhatsz rá. Desktopon le lehet tölteni mindkét változatot. Akkor Android alatt miért is nem voltak képesek külön appot csinálni?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ez az indokod a lathatatlansagra, hogy sokan hasznalnak talk-ot ahol latszik. Eleg nehez a hangouts hibajakent felroni valamit ami nem letezne ha pont a hozzad hasonlok nem ragaszkodnanak foggal-korommel a talk-hoz - ordogi kor?
Nekem pedig a legtobb ismerosom telon (is) hasznalja a hangouts-ot, tekintve h a legtobb androidos telon is alapbol fent van es be van jelentkezve. Bumm.
A csilivili alatt meg mindig fogalmam sincs hogy mire gondolsz. Az egyetlen ami eszembejut a sok fele smiley, de nem sok im van, amiben ne lennenek ilyenek 😊
A hangouts sztem siman az egyik legjobb eszkoz manapsag a kommunikaciora: teljesen cross platform, tamogat szoveget-hangot-videot tetszolegesen sok partnerrel, kb tokeletesen megbizhato es kivaloan szinkronizal egyszerre tobb helyen (akar desktopon) bejelentkezett cuccok kozott. Kb minden aminek egy mai IM-nek lennie kell. 1-2 dolog tenyleg szokatlan elsore es hianyoznak is belole dolgok (lesz majd azert meg frissitve), de mindezekkel egyutt is messze az egyik legjobb IM szvsz.
Mas: Find your lost phone with Android Device Manager
Regards,
Egyáltalán érthetetlen, hogy miért szûntették meg az invisible lehetõséget a Hangoutsból - a böngészõs, letölthetõ és mobilos Talkban jelen van és ugyanazt a protokollt használják.
Ami érdekes még: az asztali kliensnél is kicserélték az elsõdleges letölthetõ programot az új Hangoutsra, de ott meghagyták a Talkot letölthetõként - nem pont a fõoldalról, de elérhetõ még mindig. Nem érti senki, hogy Androidon miért nem lehet egymás mellett meghagyni a két programot.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
hehe, utoljára ilyet akkor hallottam, mikor 14 évesen MSN-eztek az emberek 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Van értelme annak is, hogy látod ki van épp online, mert esetleg nincs valami fontos, amit megbeszélnél vele, de ha már épp ott van, akkor megkérdeznél tõle valamit. A legtöbb ismerõsöm nem okostelefonon használja a Talkot, tehát nincsenek állandóan feljelentkezve, csak ha épp ott ülnek a gépük elõtt - lásd elõzõ bekezdés.
Lehet, hogy neked nem fordult elõ még ilyesmi, de nem véletlenül zuhognak az 1 pontos értékelések a Hangoutsra, és próbálják sokan visszaállítani az egyszerû, áttekinthetõ üzenetküldõ alkalmazást ehelyett az izé helyett - bizonyára mindannyian ilyen ósdi emberkék, akiknek egy sima IM elég, és ezért kezdték használni és szeretni a Google Talkot, mert pontosan csak azt tudta, amire szükség volt - egyszerûen, gyorsan mûködött szemben az akkori WLM / Skype / Yahoo csilivili helyett.
(azt nem is említettem, hogy a fileküldést is kivégezték (a böngészõs Talk alól is), most az a módja, hogy töltsd fel a Driveodra, oszd meg vele, és akkor õ átmásolhatja magához és utána letöltheti - állításuk szerint ez lényegesen egyszerûbb, mint két gombnyomással áttolni valamit)
-akikkel legutobb beszeltel, azokat teszi mindig a lista tetejere, eszerint rendezi az egesz listat
-semmi ilyen felesleget nem vettem eszre, legalabbis olyat ami szem elott lenne. Se merulest, se sok ram evest nem tapasztaltam. Kicsit lassan indul, ez az egyetlen amit eszrevettem.
-az tenyleg lehetne, de igy is megoldhato
Regards,
- nem lehet láthatatlanná válni (kijelentkezni is csak a beállításokon keresztül)
- nem látod mikor ki van bejelentkezve
- bedobálja a teljes ismerõsi listádat a képernyõre, nem csak azokat, akikkel amúgy szoktál beszélni
- rengeteg felesleg van benne, egy szimpla kommunikációs felület helyett, ennek örömére zabálja az akkumulátort (és többen panaszolják, hogy sokszor annyi memóriát eszik, mint a sima Talk)
- nincs dedikált hanghívás lehetõség, ha van kamera rögtön beizzítja
.... cserébe viszont lehet egyszerre több emberrel kamerázni. Hurrá.
-
Hangouts-al én sem értem mi a probléma, én vissza nem állnék a fapados Talk-ra. Én még a Viber-t is töröltem, mert csak ezzel akarok csevegni.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
A Google Talk kinyírása miatt amúgy haragszom rájuk, ahogy olvastam elég bizonytalanul, rootolgatással lehet csak visszacsempészni 4.3 alá... és nem úgy néz ki, hogy hallgatnának a morgó (valószínûleg nem túl nagy) tömegre.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Lehet azért vannak ilyen sok napos eltérések, mert csöppet sok nexus készüléket érint a világban? 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ezzel az ertekkel szamolva amugy 8"-rol 716 ppi, 18"-rol 318 ppi kellene.
Ugyanakkor elvileg ahhoz, hogy a retinanak tenylegesen tokeletesnek tunjon a kep, nem eleg ha elered a felbontasat, de azt jelentosen tul is kell szarnyalni. Link
Az ilyen 440 ppi koruli 1080p kijelzok azert az emberek nagyon nagy reszenek normal tavolsagbol mar kb tokeletesnek tunnek, az igazan jo latasuaknak talan egy fokozatnak meg lehet valami (minimalis) haszna, de sztem messze nem annyi, hogy azt megerje a plusz fogyasztas plane a mai aksik mellett. Sztem a kozeljovoben telefonoknal (max 5" kijelzoknel) 1080p-nel nem fognak nagyon tovabbmenni, mert a tobbsegnek tenyleg tokeletes, es a kovetkezo szabvanyos felbontas pedig tulzas lenne meg egy ekkora kijelzore. Majd ha az aksiknak sem kottyan meg, esetleg akkor, de az se nehany even belul lesz.
Google Glass-ban egyebkent 3337 ppi-s kijelzo van. Persze ott nem kozvetlenul azt nezed, hanem azt kivetitik es sokkal nagyobbnak latod 😊
Regards,
Ez alapján az Xperia Z / HTC One és környéke 30 centirõl már karcolgatja a határt.
Egyébként az Assembled nem egyenlõ a Made in USA-val. Magyarul ott csak az összeszerelés történik, a fõbb alkatrészek még mindig Taiwanból, Kínából jönnek, vagy ahol a legolcsóbb. Két értelme van ennek: egyrészt nagyon jó marketing szöveg, USA-ban jelentõs réteg van akire hat ez a szöveg ( errõl egy cikk), másrészt a beígért 4-5 napos szállítási idõ miatt, amit lehetetlen lenne bevállalni ázsiai összeszereléssel.
Ha lesz is eruópai verziója ennek s telefonnak, az tuti nem "assembled in USA" lesz. Ha itt is ezt a 4-5 napos szállítási idõt akarják majd feltûntetni mint KSP, akkor tuti hogy itt lesz helyben összeszerelve valamelyik országban.
Mas: a 4.1 onmagaban lenyomta a GB-t
Regards,
12"-rol (30,5 cm) elvileg kb/legalabb 477 ppi kell ahhoz, hogy az emberi retina ne erzekelhesse hogy pixeleket lat. (Ez az ertek azert nem egyertelmu, 0,5 szogperces felbontassal szamol, valamelyik kutatas szerint csak 0,78 lenne).
Viszont a retinan kivul mas tenyezok is rontjak, igy egy atlagos 20/20as szemnel ilyen tavolsagbol a 300 koruli ppi is mar kb pont eleg. Az atlagosnal persze az emberek felenek jobb latasa van 😊
Ha igy vesszuk, akkor a 300 ppi-t (vagy plane 260-at) retinanak hivni termeszetesen kamu, mert a retina joval nagyobb felbontast tud erzekelni. Atlagos (20/20) latassal, 30 centirol kb korrekt 300 ppi. Ha jobb latasod van, es/vagy 30,5 centinel kozelebbrol nezed, ennel joval nagyobb ppi kellhet hozza.
Regards,
Bekerült a 4.3 támogatása az MX-be!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ezekbõl adódik, hogy nincs "hivatalos" adat - reklámszövegek vannak, és a szemed is dinamikusan áll utána a dolgoknak, sokkal kevesebb információ is elég az "éles" képhez ha tudod, hogy mit kell látni.
Az elvi felbontás vége párhuzamos fekete-fehér vonalaknál kb. 0.35 milliméter 1 méter távolságról.
nem a mûszaki cuccaid miatt leszel egyedi 😊 amúgy meg ha valami tömegesen el van terjedve az azt jelenti, hogy valamilyen szinten jó cuccról beszélünk, mivel ha annyira szar lenne nem venné senki... és minden gyártó célja az, hogy vegyék a cuccait mint a szart... 😄 (kivéve persze a luxus kategóriát, de az más tészta teljesen)
Amerikában egyáltalán nem számít presztízsnek mondjuk egy iPhone, már az általános iskolás gyerekek is azzal mászkálnak... csak itt a "távolkeleten" hiszik az emberek azt, hogy ha drága telefonjuk van akkor õk már mekkora menõ és egyedi arcok 😊
Bazinga!
az emberi szem hány ppi felett nem képes már különbséget tenni és "látni" a pixeleket?
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Lesz Google Edition belõle, az talán elér majd minimum Nyugat-Európáig.
http://goo.gl/gd6Zi5
"AT&T says that the full off-contract retail price for the 16GB and 32GB Moto X will be $575 and $630"
Kozben hivatalos info az elerhetosegrol, kb ahogy sejteni lehetett:
"Pocket-Lint reports that the Moto X announced this morning won't be released in the UK, and The Verge confirmed with Motorola that the company presently has no plans to bring the device to Europe. Instead, the company is planning a portfolio of devices around the Moto X brand, some of which might hit Europe — and others cheap enough to sell prepaid or in developing countries, according to CNET." Motorola CEO calls 'Moto X' a brand, hints at cheaper phones and European plans
Regards,
http://goo.gl/gd6Zi5
#22306: Nexus is kapható Telenornál.
"designed & assembled in the usa"
Azt azert el kell ismerni, hogy ilyet sem olvastam egy muszaki eszkozon manapsag... vagy ugy kb soha.
Regards,