36194
-
#25113 Szuper a Bootloader unlock allowed: yes. Legalább ez nincs letiltva :) -
#25112 És tudsz olyan letisztult ICS vagy GB alapú romot, ami elég gyors? Mert nekem a 720p az eredeti GB OS alatt is futott rendesen. Gondolom a 7.2-es cm se tudja a 720p-t mert az is CM -
#25111 Akkor vagy le van tiltva, vagy nem. Sokszor le van, mert függetlenített készülékeket adnak el.
Tárcsázóba *#*#SERVICE#*#* és valahol a menüben ott van (nincs nálam a mini pro nem tudom megnézni). Valamelyik menüpont alatt ott van, ha bootloader unlocked allowed: yes, akkor nyitható, ha no, akkor nem. -
#25110 Pff, ennek a 720p-nek nagyon nem örülök.... Ha a telefont úgy vettem egy netes gsm-boltból függetlenül, hogy még átalakítót is adtak a töltőhöz, mert a gyári amerikai szabványú, akkor ott elvileg nincs letiltva ez a cucc, ugye? Magyarul csak a kernelt kell cserélnem és amúgy a hálózatot meg fogja találni. -
#25109 A 720p semmilyen CM alatt nem megy, csak gyári ICS alapú romokban, mert a sony nem adta ki a camera libeket.
Bootloadert kell nyitni ahhoz, hogy kernelt tudj cserélni. Szolgáltató-függő telefonokban ezt a Sony letiltotta (akkor is, ha kinyittatod hivatalosan). -
#25108 AZ F6 sztem a legjobb ár/érték arányú telefon most.
Utoljára a Hüvely Y300 volt ilyen. Jó vétel! -
#25107 Végül most olvastam a working/not working logot. Sajnos nem megy a 720p-s vidófelvétel, ami elég fontos lenne számomra és a wifi se működik, ami szintén fontos mivel nem használok mobilnetet. Egyébként ezek nem működnek se a cm 10.1-ben se a 10.2-ben. Egyéb javaslat? -
#25106 Valamint akkor már ne cm 10.2-őt rakjam fel? Az is 3.4-es kernellel van mint a 10.1.
Bocs mindenkitől a sok posztért, de 2013 végén még mindig csak pénzért tudom szerkeszteni a HSZ-t.... -
#25105 Az hogy jó-e a neo-hoz, az már most tiszta mert megtaláltam. De a bootloaderek magyarázatát még várom :) -
#25104 És az jó lesz a NEO-hoz? (MT15i) Amúgy mi az a nyitott bootloader vagy egyáltalán a bootloader? És mi az hogy szolgáltatóit nem tud nyitni. Sajnos ezek a szakkifejezések még nem lettek elmagyarázva számomra :) -
#25103 10-es CM 4.1.x. -
#25102 Én a helyedben XDA-ról a LegacyXperia CM10.1-et tenném fel, sokkal gyorsabb, mint bármi más a 3.x-es kernel miatt (Mini Prom volt korábban). Elméltileg mostmár a wifi aksi gond is javítva lett. Szintén nyitott BL kell hozzá. -
#25101 Van rá, de nyitott bootloader kell és szolgáltatóit nem tud nyitni. -
#25100 Okés, köszi. Ez alapján szerintem már hétvégén egy kis utánaolvasás után meg fogom tudni csinálni :) sajnos a cm installer nem támogatja a sony telefonokat, csak samsungból, htc-ből meg goggle-ből párat. Illetve ha jól olvastam valahol, akkor csak jellybeamre lett ez kitalálva. -
#25099 ja és mielőtt bármihez hozzáfogsz keresd meg az xda -n a telefonodat és nézz egy tutorialt a rootoláshoz, bootloader nyitáshoz, custom recovery (cwm) telepítéshez... mert ezek kelleni fognak hogy custom romot flashelj a telefonodra
alternatíva lehet a google playen lévő cyanogenmod installer, elméletileg az magától elintéz mindent és feltelepíti a cm - et a telefonra... csak nem tudom egyrészt hogy a te telefonod támogatott készülék e, illetve hogy ez a cm installer támogatja a CM7 et, vagy csak a CM10 ill. CM11 - et... nézz utána ennek is esetleg -
#25098 a 7es cm 2.x alapú, Gingerbread
a 10 -es pedig 4.2.x alapú azaz Jelly Bean
esetleg youtubeon nézz utána hogy melyik hogy muzsikál ezen a telefonon, mert nem ismerem -
#25097 Skinnyman és Precision köszönöm a válaszokat! A Cyanogenmod oldalán a telóhoz ezt találtam: MT15i hallon
Annyi kérdésem lenne, hogy itt is a 7.2-őt rakjam fel vagy a 10-es legfrissebb verzióját? Csak mert leírást nem találtam hozzájuk, így nem tudom melyik milyen. -
#25096 ja a mentésekhez pedig annyit, hogy root legyen és titanium backup nevű programot használd
de megmondom őszintén, hogy gyári romról vittem már át mentést custom romra és mindig csak lassulás lett a vége... szóval ajánlok egy full wipe -ot és tiszta telepítést -
#25095 cyanogenmod 7
nézz utána hogy van e a telefonodra... ez GB alapú és garantáltan szemétmentes és funkciógazdag -
#25094 Megnézted, kipróbáltad az ajánlott programot? -
#25093 Moto G review: an affordable smartphone, done right -
#25092 Szóval csak 1 képet/mappát nem tudok? -
#25091 Appokat le tudsz a Smart App Protectorral (teljes galéria appot) zárni. Ingyenes, sok funkció, csak ajánlani tudom. -
#25090 A konkret keszulek xda-s foruman neznek korul, egyebkent ha tiszta romra vagysz, szerintem nezz ra a cyanogenmod-ra, az szokott a legtobb masik rom-nak is az alapja lenni, es a legtobb dologban kozel teljesen gyari android, de kibovitve tenylegesen hasznos es jo ficsorokkel amik vanilla android-bol hianyoznak. A legtobb telohoz szokott lenni. -
#25089 Tudtok mondani appot amivel lezárhatok képeket,videókat úgy hogy csak pin-el lehessen feloldani? Android 4.3 Galaxy S4. -
#25088 F6! -
Zsoti90 #25087 igen ezeket már meglestem, csak kíváncsi voltam más véleményére is, lehet bővyíteni szval nem gáz, köszönöm :D -
#25086 LG, jobb a proci, jobb az akksi, jobb a kijelző. Viszont 4GB-vel kevesebb az alap tárhely. azaz 4GB -
Zsoti90 #25085 sony xperia L vagy lg optimus f6? :) -
#25084 azért az SA sokkal szebb (pc-n max grafikán) mint a VC :D -
#25083 Semennyire, már a Vice City sem volt lebutítva szerintem, a SA meg nem sokkal komolyabb grafikailag... -
#25082 kíváncsian várom, hogy mennyire sikerül lebutitani a grafikát :D -
#25081 -
#25080 "Grand Theft Auto San Andreas mobile coming in December" -
#25079 Hát most így nekiestem letiltogatni az alkalmazásokat, de még így is sok nem az SD kártyán van, hanem a ROM-on és így is csak folgalják a helyet. Mondjuk tény hogy sikerült felszabadítani vagy 40mega helyet azzal hogy tiltottam sok vackot, de szerintem lehetne ez még jobb. Szóval a kérdés még mindig fent áll. De köszönöm a tippet. -
#25078 Ha ics van rajta, le kene tudjad tiltani az osszes programot ami nem kell. -
#25077 Sziasztok!
Kicsit tele van a hócipőm a Sony Erricson Neo (MT15i) Android rendszerével. Van egy csomó szemét program amit életemben soha nem indítottam el és nem is fogok, plusz nem bírja szerintem az ICE cream sandwich alapú androidot. Szeretnék valami custom romot felrakni, de olyat, amiben nincsenek benne ugyanúgy a szemetek, mint az eredetiben. Néztem egy csomó rom-ot, de azok is tele voltak olyan funkciókkal amikre nincs szükségem(pld, xLoud). Ki tudna nekem olyan rom-ot ajánlani, ami mondjuk gingerbeard alapú, nincs benne sok szemét és az illető esetleg a telepítésében is tud tanácsot adni. Gondolok arra hogy jelenlegi játékok/programok mentései ne szálljanak el vagy ilyesmi.
A segítséget nagyon szépen köszönöm előre is! -
#25076 Sztem itt arra gondolhatott, hogy a legtobb app elerheto mindket platformra ,igy ott is le lehet szedni, tovabba nagyon sok uj app (es egyre tobb) kepes az adatokat a felhobe szinkronizalni, platformok kozott is (play games is kepes erre, ios-en is tamogatott), igy sokszor tenylegesen megoldhato egy app "atmozgatasa" annak az adataival egyutt.
#25067:
Annyira nem mas stilus sztem :) -
#25075 Mondjuk én telefonra mentek. -
#25074 Köszönöm, este kipróbálom.