Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Arról nem beszélve, hogy a média egy komoly része ingyenesen reklámozza õket évek óta ezekkel a cikkekkel.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Vaxi
egyébként ebbõl hihetetlen profitot termel magának az apple és a samsung is, hogy kamu perekkel hergelik a rajongókat 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Dzsini
Mindenkinek kell valami hobbi - van akinek az, hogy interneten játssza másokkal a kinek-van-nagyobb-rajongótábora játékot 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Vaxi
én már nagyon unom ezt az iphone android vitát.
sok idióta azon veszekszik, hogy melyik a jobb, amikor a negyedmillás iphone5-öt vagy S4-et semmi másra nem használják, csak Angry Birds-re...

Narxis
A Blackberry csak elterelés.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

redbull0304
Megoldódott csak ki kellett választani, hogy magyar vagy angol legyen a hang! 😊 Köszi!

redbull0304
Nem oldódott meg a probléma még mindig nincs hang, kodec packot is letöltöttem hozzá...
MKV a videó kiterjesztése ha jól emlékszem...

davidka003
MX player-t rakd fel.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

redbull0304

Sziasztok, egy kis segítség kellene!

Van egy Xperia S mobil, HDMI kábelt bedugóm a TV-be, és a telefonon szereplõ 720p filmet szeretném lejátszani. A gyárilag rajta szereplõ HD videókkal nincs probléma lejátsza a képet-hangot is, viszont a letöltött filmeknek nincs hangjuk, se TV-n se telefonon, a kép tökéletes... Át kell konvertálni a letöltött filmeket vagy valami kodek hiányzik a telefonról?
Elõre is köszi! 😊

skinnyman
"Szerencsére nálam teljesen jól mûködik,"
Nem szerencse, nagyjabol mindenkinel teljesen jol mukodik, jobban mint barmelyik elozo. A hwsw-s cikk egy orbitalis baromsag.
CM utan nekem is elegge hianyozik tobb dolog amit felsoroltal, tenyleg trivialis dolgok es semmibol nem allna belerakni gyariba sem. Kicsit idegedito, hogy a gyari ROM is kb perfekt lenne, csak hozzaszokik az ember mas ROM-ok kenyelmi ficsorjeihez, testreszabhatosagahoz, es utana elegge tudnak hianyozni. De szerencsere azt rak fel az ember amit akar, lassan lesznek hivatalos CM10.2 nightly-k is.

Cat: notification-on hosszan nyomas, app info, uninstall.

Regards,

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jim Morrison
Valamivel több mint egy hét 4.3 használat után, ki merem jelenteni, hogy tényleg gyorsabb lett a telefonom. HWSW-n tegnap olvastam, hogy sok gond van vele, gyorsan meríti a telefont meg ilyenek, fõleg a n4-et. Szerencsére nálam teljesen jól mûködik, mivel nyaralás elõtt egy nappal tettem fel esélyem sem lett volna nyaralás közben visszatenni a 4.2.2-t. Két napot még mindig bír, 1-2óra netezéssel fotózással, pár aprósággal és kb1 óra játékkal.
Amit hiányolok az itthon még mindig hiányos google now. Külföldön mikor csatlakoztam wifire, és megnéztem milyen kártyák vannak, volt átváltó, szótár, hány kilómétert tettem meg gyalog. De amit jobban hiányolok az a keresésnél a kártyák (amik itthon nem mûködnek), beállítások kapcsolgatása, elõzõ alkalmazások mindegyike bezárása egy gombbal (mint CM-ben), Quick Settings panel kis testre szabhatósága, és a google wallett használata itthon. Jó lenne ha ezek végre itthon is elérhetõek lennének/belekerülnének a következõ android verzióba.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza
Testvér telefonjára valahogy felkerült valami antivírus és nem nagyon találom, hogy hol lehet törölni, valakinek van valami tippje? Mikor lehúzza a felsõ cuccot, akkor ott kiírja, hogy biztonságos minden, de simán alkalmazások között nincs, illetve Settings / Apps között se látom. (valami piros ikonja volt és talán Gyors-sal kezdõdött a neve 😄)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
Beszéltek a rádióban a NavNGo vezetõségével, õk egyértelmûen azt mondták, hogy az Android nem célplatform számukra (ami elkészült azt se árusítják, és nem fejlesztik már régóta), az elõregyártott, autóba épített rendszerek piacára költöztek át.

SzirmosSzisza
Az nincs hivatalosan, ha jól tudom. (vagy, ha az ami kint van hivatalos akkor én elásnám magam a helyükben)

skinnyman
Amikor pedig Samsung cuccokat tiltottak ki, birsagoltak milliardokra, az miert nem volt pofatlan, azt miert nem vetoztak meg? Raadasul ott nemhogy standard essentialokrol lett volna szo, hanem olyan semmitmondo szabadalmakrol, volt szo, amikbol egyiket sem az Apple talalta ki (csak nekik volt pofajuk levedeni eloszor), mindet alkalmaztak mar masok mas helyen elottuk, es amiket azota a legtobb helyen reg teljesen ervenytelennek is nyilvanitottak? Ilyenekrol volt szo: Slide to unlock, bounceback scroll effekt, lekerekitett teglalap dizajn, multitouch. Nem hogy essential szabadalmak, de gyakorlatilag nem letezo szabadalmak. Abba most nem fogok belemenni, hogy kinek a zsebeben van Obama, de mindenki tudja hogy a penz iranyit mindent, szoval sztem eleg naiv dolog azt gondolni, hogy nem ehhez van koze a dolognak es tenyleg az igazsagerzete miatt vetozott meg egy ITC dontest ('87 ota eloszor) az elnok a "szegeny" milliardjaiban fuldoklo hazai ceg javara.
Es azert komolyra forditva a szot ha van Amerikaban egy ceg aki nem beszelhet a szabadalmi rendszerrel valo visszaelesrol, az pontosan az Apple, ezt szerintem senkinek nem kell magyarazni.

Regards,

Dzsini
Á, az csak kirakat volt, hogy az összeesküvés-hívõket megzavarják 😊 Obama is iPhone6-ot használ, csak titokban, azért van Blackberry logo rajta 😉

GregSB
Én meg azt mondom, hogy a Samsung vett meg egy fejest kilóra az ITC-nél. Az ITC fennállása óta még senkit nem köteleztek tiltásra "standards essential patent" miatt, jó nagy faszság lenne emiatt tiltani. Hozzátartozik higy a tiltáson kívül más nincs az eszköztárukban, pénzbírságoldni nem tudnak, ami egy jó nagy faszság.

Nem történt itt semmi különös, az Apple és Samsung továbbra is az elcsszett amcsi patent rendszer hibáit, kiskapuit kihasználva szopatja egymást, de ez a mostani már annyira pofátlan lett volna ha végbe megy hogy Obama megvétózta.

És nem, nem azért mondom mert epül fan vagyok, ha fordítva történt volna akkor is azt gondolnám hogy standards essential patent miatt ne oegyen szabad elektronikai cuccot betiltani, sehol, semmikor.

GregSB
Ha megvették kilóra, akkor miért volt 2x is amcsi bíróságon az Apple az elmúlt pár hónapban? (1x az adóügyek miatt, 1x meg aznebbok árak fixálása miatt, amiért meg is büntetik õket). Nem kéne faszságokat írni.

Narxis
Az eddig se volt nagy titok, hogy az Apple kilóra megvette Obamát, de most már kibújt a szög a zsákból.

skinnyman
Obama vetoes ITC ban on some AT&T-compatible iPhones and iPads

Azon tul, hogy no comment az egesz dolog, a fo poen ra az Apple kommentarja, a szabadalmi rendszerrel valo visszaelesrol. Ugy tunik humorerzekuk azert van:
"We applaud the Administration for standing up for innovation in this landmark case. Samsung was wrong to abuse the patent system in this way."

Regards,

szucsy89
Értem, akkor nem veszek, mert fél év múlva kb. cserélni szeretném. Vagy az új 7-re, vagy az új Nexus 10-re, így nincs értelme.
Dzsini
Így van, ráadásul a mérete is különbözik (és máshol van rajta a fülhallgató csatalakozója és lett rajta két hangszóró) , ezzel biztosították, hogy egyetlen eddigi hozzávaló se jó hozzá.

ez a hivatalos töltõ a Nexus4-hez (jó a 7-hez is), de bármilyen QI szabványú cucc jó hozzá, lehet kapni sokfélét, dokkal és dokk nélkül is.

skinnyman
Azon nincs pogo pin (ellenben wireless toltes van), szoval gondolom nem.

Regards,

szucsy89
Lehet hülye kérdés, de az új 7-essel is mûködik?
skinnyman
Kicsit kulturaltabban, plane hogy gyakorlatilag biztosra veheto, hogy user errorrol van szo.

Regards,

Dzsini
Otthon ágy mellé órának, vagy asztalra monitor mellé szerintem hasznos (persze mindenki maga tudja, hogy milyen módon használja), és ami talán a legjobb benne, hogy az oldalsó érintkezõkön át tölti az eszközt, nem kell fárasztani a microUSB csatlakozót - azok nem tartanak örökké.

10 colnál van értelme, mert az fogni huzamosabb ideig fárasztó,de 7"-nél inkább kézben a tablet.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Jó neked.
JB?

Nekem LG P880-on nagyon. Most hogy letiltottam a memória is visszafogottam. Míg ment 780mb használat a telefon, most olyan 80-90mb-al kevesebbet.

davidka003
Google térkép nálam piszkosul ette az akssit 2.3.7-nél.

Most új teló és JB és meg se látszik.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Az Osmand, nekem bevált, Köszönöm!
Majd élesben is kipróbálom.

Most hogy leszedtem, és letiltottam órák óta ugyan azon a %-on van a telefon.. Valami azt súgja hogy az a sz*r térkép volt ami 1nap alatt levitte 100-ról szintem 10re az aksimat..
A google térképe, még Pestet sem volt hajlandó megtalálni..

igo-t nem használsz?
Dzsini
... és nem lehet elõre letölteni offline használatra térképet, mint máshol.

Vaxi
tényleg mekkora geci, hogy ingyen navigációt ad 😮
egyébként nem kishazánkra van tervezve a dolog, ahol 1000 forint / Mb a mobilnet. 😊

Dzsini
Nexus 7 dokkoló jóárasítva az ASUS boltban.
(plusz 1990 forint postaköltség)

Narxis
Osmand, van ingyenes és fizetõs is belõle. Csak fizetõsbõl ott a Navigon, TomTom, Sygic. Ebben a sorrendben ajánlom.

Sziasztok!

Kéne egy jól használható navigációs program. A google térképébõl elegem van. 1nap alatt felhasználta a havi internet forgalmamat!!

Egy ingyenes és egy fizetõs navigáció tipp jó lenne!
Ami csak minimális netforgalmat használ.

A google mehet a ********-ba.

Másik.
Amiket kirakok a fõ képernyõkre programok, leginkább azokat a tölti be elõször? (vagyis folyamatosan a háttérbe)

Mighty
Sziasztok!

Ma lehetõvé vált a T-s SGS2-esem frissítése 4.1.2-re. Ezt sikeresen megtettem kiessel, majd rootoltam a Siyah-s2-v6.0b4.tar csomaggal Odin szerint sikeresen. A gondom az, hogy mégsem kapja meg egyik alkalmazás sem a root jogot, ami kérné. Mit lehet tenni?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

skinnyman
4.3-ra sem volt kotelezo frissitened, tudva levo hogy az ilyen frissitesek google appokbol is nagyjabol a legujabb verziot tartalmazzak, igy ha ennyire makacsan ragaszkodsz egy app regi verziojahoz, a te felelosseged utanajarni hogy utana vissza tudod-e rakni a regit - ketlem amugy, hogy megoldhatatlan feladat lenne.
Nem fognak uj appkent kiadni egy olyan programot, amit nyilvanvaloan nem fognak hosszutavon tamogatni, es epp kivonas alatt van.

#22357: az ember hozzaszokott mar, hogy a neten sok barom ir kolosszalis hulyesegeket, de arra nem szamitottam hogy egy ilyen neves oldalon talalkozok ennek a mintapeldajaval. Mostanaban nem latogattam a hwsw-t, de regen sztem nagy neve volt, rossz latni hogy a jelek szerint a beka segge ala sullyedt meg a sajat cikkeik szinvonala is.
Eleg elolvasni a hozzaszolasokat, es kiderul, hogy mennyi igaz belole: kb egy szo sem. Nagyjabol pontosan a szoges ellentete: a 4.3 az egyik legjobb, legkiforrottabb, leggordulekenyebb, legproblemamentesebb verzio amit valaha kiadtak.

Mas:

Regards,

Dzsini
Az is hoz olvasottságot, ha van róla fotó és cikk 😊

Narxis
Jól behúznék neki egyet. 😞

Dzsini
Így kell olvasottságot gyártani egy oldalnak - adjunk egy olyan címet, amire biztosan mindenki kattint, és lehetõleg sok helyre be is linkeli, megkérdezve, hogy mások mit tudnak róla...

üdv a bulvár újságírásban 😊

Narxis
Ja tényleg megnéztem az xda-s linket és 1 emberrõl van szó. 😄 Jó nagy iSheep ez a Dojcsák Dani, nem az elsõ eset, hogy szándékosan túloz ha az Androidról van szó.

Vadnokedli
Eddig is megvolt. <#banplz>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

SzirmosSzisza
Kommentek alapján nem!

theone91
Örülök, hogy rátaláltál a fórum-makrókra.

Vadnokedli
Az egész IGAZ!

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Narxis
Hibás az új Android

Ebbõl mennyi igaz? 😮

szucsy89
Az a baj ezzel az egész csevegõs dologgal, hogy mindenki mást használ. Legalábbis az én ismerõseimnél így van. Kis részük Vibert, egy nagyobb rész Skypeot, pár GTalkot (lehet ebbõl átálltak ugye Hangoutsra), én is ezt támogatnám, de akkor van olyan akinek meg Lumiája van, ott ez alapból kiesett. Szóval nehéz ügy, igazából a facebook chat lenne az, ami mindenkinek van, és amit mindenki kivétel nélkül használ.
Dzsini
Igen, 4.2 alatt szépen visszaállítottam a Talkot, miután se szó se beszéd lefrissítette, viszont 4.3 alatt már nincs erre lehetõség - és már nem lenne igazán egyszerû egy teljes rendszerfrissítést letépni a készülékrõl.

Operáéknál pl. nem tört le a kisujjuk attól, hogy kiadták a felháborodott felhasználóknak az Opera Classicot külön programként, és lehet tovább használniuk azoknak, akiknek az tetszett jobban. Az ilyesmit legacy supportnak hívják, és nem foglal le olyan óriási erõforrásokat - egyszerûen fel kellene dobniuk egy külön ágként a Talkot, és megélnének egymás mellett a Hangoutssal. Most hiába szereztem be a 4.2-bõl a talk.apk-t, nem lehet egymás mellé feltenni, ahhoz pedig, hogy kimûtsem a 4.3-ból a Hangoutsot root meg egy kis varázslás kellene, és utána se mûködik mindenkinek tökéletesen a beerõltetett Talk.
Biztos ez a legegyszerûbb, de nem túl felhasználóbarát ez sem.