36194
-
#25153 Picit off, ne haragudjatok érte!
T-mobile-nál intéznem kéne nemsokára magamnak egy mini-SIM -> micro-SIM váltást.
Nem náluk vásárolt készülékhez lesz szükséges, szóval nem díjmentes lesz.
Az érdekelne, hogy akinek a közelmúltban szintén volt ilyen ügyintézése, mekkora összegért intézték el a dolgot?
Csak hogy előre tudjam mennyibe fog kerülni és ne ott meglepetésként érjen a dolog.
Lehetséges ilyenkor számhordozás? Mobilinternet állapot megmarad?
Plusz megtarthatom utána a mini-SIM-et, ami ha igen, használható maradna utána, ha esetleg úgy alakul, hogy mini-SIM-es telefont kellene használnom? -
#25152 Android KitKat hiányosságai -
#25151 Akkor tényleg nem sok különbség van, az adót nem számoltam, csak a 6xx Ft maradt meg, az automagic meg 900 valamennyi volt.
De lehet, hogy a Tasker többet tud, annyira nem néztem körül benne. AM megfelelt, megvettem. :) -
#25150 Nem sokkal drágább. Nekem a Tasker pont a héten vont le 822 Ft-ot.
Hiába írjak 6xx Ft-nak, mert rájön még az adó is. (néhány alkalmazásnál az is van) -
#25149 Tasker helyett az automagic szerintem jobb. :) Bár drágább, de sokkal kezelhetőbb. -
#25148 Mx Player videólejátszó
Tasker: autamatizálni lehet vele dolgokat. (pl legyen este 11-től reggel 6-ig néma a teló, a térképet elindítva kapcsolja be a GPS-t, stb..)
Airdroid: fájlküldés wifin keresztül. közvetlen telóról tudsz küldeni gépre és net se kell hozzá.
Dropbox egyértelmű
Shazam/Soundhound - zenefelismerő
tTorrent :D
TubeMate: youtube videók letöltése
Opera Mobile: böngésző wifire
Opera Mini: böngésző 3g-hez.
Any.do: feladatlista, felírhatsz magadnak jegyzeteket és riasztást állíthatsz be hozzájuk.
OfficeSuite: PDF, meg office doksik megnyitása -
Zsoti90 #25147 Hali, jövőhéten megjön a Sony xperia L-em és mivel biztos van egy-két okos ember itt, aki benne van az androidban, leírnátok milyen programokat érdemes felrakni ami jól jöhet, meg hogy melyik a legjobb böngésző ilyenek, előre is köszönöm :) -
#25146 áttettem angolra, és egyből megjelentek a sport kártyák is... Ehhez miért szükséges angol nyelvre áttenni a telefont... :D mondaná azt mind goggles esetében, hogy még nincs kész a magyar fordítás, csak angolul megy és kész. Na mindegy. -
#25145 Én Dropboxot használok erre mióta megvan a teló, azzal nem nagyon van ilyen gond (főleg azért, mert az nem szinkronizál vissza, vagy csak én nem próbáltam :D) -
#25144 Ó basszus, gondoltam rá, de nem vett rá a lélek :( Lehet átrakom akkor pár napra, hogy kipróbáljam. Bár még mindig nem értem miért kell a telót nyelvét is átrakni. Na mindegy, köszi. -
#25143 Angolra kell tenni a telót, nem elég a hangfelismerés meg a diktálás nyelvét (magyaron pl. nem is olvas vissza). -
#25142 Hat ha angolul kerte meg es a "pussy" szot hasznalta, akkor el tudom kepzelni h becsuszhatnak mas dolgok is :)
Jim: talan az is kellhet hozza h a rendszer nyelve is us angol legyen, de ebben nem vagyok biztos. Nalam alapbol mindig azon van. -
#25141 akkor biztos nálam van a gond, mert Angol (US) nyelven, google.com-os keresővel sem működik (előzmények, helyadatok bekapcsolva), még azt is próbáltam, hogy odatartottam a hangszóróhoz a telót és amit a srác mondott a videóban azt felismeri e. Felismerte de mindig ugyanúgy keresést dobott ki, kivéve az Open Facebooknál, meg a Call-nál. Mennyit ér Zuckenberg meg ilyenek sima Google keresést adnak vissza.<div>Ha mondjuk nagy bevásárlóközpontba érek akkor mutatja a search a mozikat, meg kb eddig 5-6 különböző kártyát mutatott, de így keresnem mint a videóban még sosem sikerült.</div> -
#25140 Az ilyen videókat annyira szeretem nézegetni. :) Nagyon okosak már ezek.
Bár néha vicces szituációk adódnak.
Múltkoriban megkérte a telefont az emberke, hogy mutasson képeket a macskájáról. Szépen galérianézetbe behozott egy csomó képet róla, görgetett lefelé és hirtelen ott volt a találatok között valami teljesen más jellegű állat.
Rá is nagyított arra a képre a csávó kuncogva. :) -
#25139 Kicsit szkeptikus vagy ezzel az új google féle Fotók alkalmazással.
Az tök jó dolog, hogy képes Automatikusan feltölteni tárhelyre a fotóinkat, így romolgatáskor kevesebb dolognak a kézi lementésével kell foglalkozni.
Beállítható, hogy csak Wi-Fi + hálózati töltés mellett töltsön fel anyagokat.
Na, nálam ez nem egészen működött. :) Igaz, eddig csak egy alkalommal próbáltam, lehetséges nem minden egyes ilyen alkalommal végzi a feltöltést.
Továbbá az se tiszta, hogy miképpen lehetne szinkronizálni a helyi és a felhős tartalmakat.
Mert úgy vettem észre, hogy ami képet törlünk az egyik helyről, az a másikon még ugyanúgy fent marad és így kétszer szükséges törölni ugyanazt a képet tulajdonképpen.
De amúgy ez a jövő, legalábbis ez van most erőltetve a Google részéről, nincs arról szó, hogy nem szeretem.
Galériát már le is tiltottam.
Másik észrevétel ezzel a letiltogatással kapcsolatban.
Néhány google alkalmazás tiltásnál (pl Play Music, Earth) rákérdez, hogy szeretném-e gyári állapotra visszaállítani az adott alkalmazást és úgy tűnik, hogy úgy tudja csak ténylegesen letiltani, ha engedjük ezt neki.
Így viszont felkínálja hozzájuk az Áruház a frissítési lehetőséget, miközben én szeretem, ha mindenem friss.
Csupán csak letiltani szeretném, amire nincs szükségem, semmi régi verzióra visszaállást. -
#25138 Micsoda? Mukodnek barhol, csak magyar nyelven pl meg nem (pedig szoveget lehet mar diktalni neki es megerti szoval valszeg nem sok kell mar ahhoz se) -
#25137 voice commandsek mind szép és jók de csomó helyen még mindig nem működnek (pl itthon) -
7-8" kijelzőjű tabletek kijelző tesztje:
Amazon Kindle Fire HDX 7 – Apple iPad mini Retina Display – new Google Nexus 7 -
KaBuTo666 #25135 35k-ért vettem még régen a T-Mobile-nál...[dicsekszik]. -
#25134 Galaxy S4 117k a T-Mobile-nál. -
#25133 Ha valakit érdekel, Kii Keyboard Premium 30% OFF. -
#25132 lányom telefonja egy huewei ascend g510-es írja hogy van frissítés,le is tölti majd telepítés közben egyszer csak aborted?ötlet?
ja és hogy lehet belépni a biosába milyen gomb kombinációval? -
#25131 RE-VOLT is akciós, ki ne hagyjátok. -
#25130 Riptide kettőt megvettem. Az első rész nem tetszett, de ez nem rossz. köszi szépen! -
#25129 Van mostanaban par eleg komoly cucc learazva, parat kiemelve:
Riptide GP2
The Bard's Tale
Principia -
#25128 Snapdragon 800 van benne 2.3 on btw. 660euróba kerül majd... -
#25127 Bolondok, de ez az lte advanced odabasz :) -
#25126 Nem gyenge...
Samsung i9506 Galaxy S4 Advance
-
#25125 Ha nincs komolyabb ok egyik meret mellett sem, altalanossagban en is azt mondanam h inkabb az n7 onmagaban amiatt is h a masik mar 1 eves cucc (amugy siman johet belole uj verzio hamarosan, voltak mar allitolagos szivargasok, de tenyleg tul keves konkret dolog ahhoz h kozel lehessen erezni a megjelenest - persze lehet h csak jol titkoltak).
Gari az nagyban a gyartotol fugg, Asus-nal hivatalos helyrol veve EU-n belulrol tuti garis itthon is, hivatalosan Magyarorszagon veve viszont 2 ev garit is kapsz ra (vs 1) ami onmagaban komoly elony (dragabb is persze mint kintrol).
Samsung-nal is sztem garis az EU-n belulrol hivatalosan szerzett cucc, de legbiztosabb ha a konkret eladotol kerdezed meg. -
#25124 Köszi mindenkinek, belül valahol én is a frissebb hús felé hajlottam! :)
Utazgatni is szokott, szóval valószínű elég lesz neki a kisebb is. -
#25123 Idén szerintem már nem, 1 hónap van vissza és még semmi szivárgás, sajtófotó? Már ilyenek rég lettek volna.
Én az N7 2013-at ajánlom. Újabb, jobb, gyorsabb, ha csak nem kikötés neki hogy 10 colos legyen akkor ez a nyerő. -
#25122 Mire kellene neki? Ha nem csak otthon használná (pl. útközben, utazáshoz, ilyesmi) akkor a 10 colos szerintem nagy, kényelmetlen (akár otthon is, ízlés dolga ez is). Plusz ahogy írták, abból várható valamikor frissítés, már elég régi az előző generáció.
-
#25121 Tudtommal az új Nexus 10 még idén megjelenik vagy nem? Sztem érdemes várnod ha 10-es tab kell. -
#25120 Sziasztok!
Szeretném meglepni öcsémet így év vége felé egy tabival. :)
A nexus 10 és a nexus 7 (2nd gen) között vacilálok.
Az előző lenne a legtutibb a nagyobb képernyője miatt, viszont az ugye régebbi kiadás, így hardveresen is vissza maradottabb.
Az árat nem feltétlenül tekintve ti melyiket választanátok?
Legjobban ugye személyes tapasztalatnak örülnék.
Meg hogy ezeket érdemes-e akár külföldről rendelni (ebay)?
Itt ugye először is a garanciára gondolnék, hogy mennyire lenne vajon problémásabb, mint itthonról véve.
Gondolom az eladónak kéne visszaküldeni a világ másik végére.
Más: NFS Most Wanted akciós Play-en! ;) -
#25119 Igen!
De azóta találtam programot rá! Photo Lock és Video Lock. Hibátlan alkalmazások! -
#25118 +1 -
#25117 Ilyen árkategóriában szerintem a Huawei Y300 a legjobb. -
#25116 milyen droidos telót ajánlotok 30-35ig max? amióta vettem a bladem -ezer éve :D- azóta nem követem a piacot nemtom mi a faja o.O -
#25115 25077-es hozzászólásom hasonló témakörű és azóta azt a témát boncolgatjuk. A hozzászólásokban megnevezett forumokon az adott rendszerekhez mindig írnak telepítési útmutatót és elég sok minden be is van linkelve. Ezekből már elég sok mindent megtudsz. Ha marad még kérdésed, akkor biztos segítenek a PRO kategóriás emberek is. Nem csak a noobok mint én :) -
fixi2 #25114 Sziasztok! Meg nagyon kezdo vagyok a mobilok teren ezert kernek segitseget.
Hogyan tudnek androidot frissiteni vagy ujra felrakni ra? A hard reset az mar megy egy huawei y200 van szó meg firmware frissites is jol jonne esetleg egy ujabb android rendszer ra. Nagyon megkoszonnem ha segitenetek!