Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
★★★★★
Xperia mini prom van és néha-néha eszébe jut, hogy kiírja, hogy a telefon tárhelye megtelik.. igazából sosem értem mitõl, 15 kép van rajta max, meg pár app..
Szóval nincs valami olyan alkalmazás, ami a szemetet letörli? Vagy mivel tudom megoldani, hogy ne írja ezt ki havonta? Amit tudtam már átmásoltam sd-re.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
De most már mind1, leszedtem a zedge app-ot, ott újra letöltöttem, és ott be tudtam állítani ébresztõhangnak.
Meg is nyugodtam... 2 éve minden reggel, 4:18-kor erre kelek 😊)
Ha ide bemásolod elvileg jónak kell lennie (ha nincs ott aztán mégse- restart?)
Nekem P-n sikerült 'anno'- <#nemtudom>#nemtudom>
vgyuri - root-om nincs. :S
De sztem leszedem csak emiatt a zedge app-ot, onnan van a hang, majd ott újra letöltöm, és ott beállítom. Úgy csináltam a múltkor is.
Köszönöm azért Mindenkinek! És használjátok, erre jó ébredni😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Már azóta 3 oldalon is utánanéztem, és továbbra se jelenik meg a listában... agyam eldobom. Pedig másra nem akarok ébredni. 😊
Fölraktam a dropboxomba: link
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ezeket a mappákat kell létrehozni a telefonon:
media/audio/ és ezen belül a következõket:
/alarms/ Ide jöhetnek az ébresztõ hangok
/notifications/ Ide jöhetnek a jelzõ/SMS hangok
/ringtones/ Ide jöhetnek a csengõhangok
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Killer Snake
És aki szeret dominózni: (én eddig nem tudtam, de nagyon rákattantam)
GoDomino
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ám a Sony Xperia Z után, a világ legszebb "telefonja". Csak kicsit nagy😊
"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
Mas: melyik a telefon, melyik a tablet?
Here’s how big the Xperia Z Ultra really is
Regards,
Az Apple mellé se tenném õket, a Samu mellé meg pláne nem.
Regards,
Konklúzió: olyan cégek, akik a saját gazdaságunk részei, fõ építõkövei, azok szabadon szopathatják egymást, gyõzzön a jobbik ügyvéd alapon. Külföldi cég próbálja szopatni gazdaságunk egyik legnagyobb játékosát hazai piacon, úgy hogy jogilag mindent ki tudtak hadználni? Ne olyan gyorsan, ezt inkább megvétózzuk!
Isten hozott a politika világában.
Na vajon miért?
A legutobbi pletykak szerint a (par nap mulva bejelentesre kerulo, de mar kiszivargott) LG G2-n fog alapulni (ahogy az N4 a sima Optimus G-n alapult), ez igy nez ki:
video
Egyebkent valszeg nem Nexus 5 lesz a neve, hanem marad Nexus 4, mert nem sorszamot jelolnek az uj konvencio szerint, hanem kepernyomeretet. Mondjuk az 5"-hoz kozelebb van mint a 4"-hez mar generaciok ota, es az uj jo esellyel meg nagyobb lesz, szoval ilyen alapon akar elkepzelheto hogy tenyleg 5 lesz, de ennek semmi koze nincs elvileg a sorszamhoz mar (megha eppen egybe is esett a multkor, vagy talan most is majd).
Regards,
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Egyebkent azon kivul a top Android telefonok jelenleg: HTC One, Galaxy S4
Nem teljesen top, de legjobb ar/ertek aranyu, siman a legjobb vetel a piacon, es sokak szerint a legfolyekonyabb mukodesu (a top-os teloknal is folyekonyabb): Nexus 4
Vagy ha nem surgos, megvarhatod a kovetkezo Nexus-t is, ami valszeg kb 3 honap mulva jon es jo esellyel nem lesz dragabb jelentosen, mint a mostani.
Regards,
#22415: nem nagyon, újabb telefonokban van ram bõven 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A kijelzõ ugyan "fakó" - bár szerintem ez hülyeség, a Sony mindig is a természetes színeket vallotta és a telefon ezt tökéletesen visszaadja, nem olyan agyon szaturált mint pl SA+..
Másik - ha telepakolom widget-el, akkor sincs lagg? Emlékszem anno a sok widget a home screen-en, ami nem is volt olyan sok, megölte az egész rendszert! 😄
Semmi akadásod nem lesz. Valamint jelenleg a legjobb választás a Z, már egész olcsó, és évekig nem lesz szebb telefon. Jön rá a 4.3 android is!
Jövõhéten készülök telefont venni, pontosabban cserélni. Iphone 4S-rõl akarok váltani valami komolyabb Androidos telefonra, bár nem tudom ez mennyire jó ötlet.
Tehát ennyi pénzért elvárom, hogy a készülék tökéletesen röccenés mentesen mûködjön. A vízállósága szintén nagyon hibátlan dolog, sõt.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ezt vissza is szívom, wifi nem akar bekapcsolni és megint újra kell indítanom a telefonom. Azt hittem csak egyszeri eset.
Hoppá, most nézem, áttettem angolra a google now-t, (gondolom mikor frissítettem 4.3 magyar lett alapból és nem cseréltem) és ha megnyomom a mikrofont akkor feldob kártyákat hogy miket mondhatok neki (legalább 10dolgot), de nem mûködnek (wake me up, meg set alarmra sima keresést csinált). Pedig már azt hittem hogy mûködni fognak ezek a parancsok de nem. Tényleg nem értem miért nem használhatjuk mi is ezeket a parancsokat.
Vodafone Smart Mini készüléken, Chrome indításkor, de többnyire ha külsõ alkalmazásból (pl.:hírek és idõjárás, facebook, stb.) történõ Chrome indításkor a böngészõ random összeomlik és "A chrome futtatásához szükséges kritikus funkció hiányzik: vagy nem fejezte be a Chrome telepítését, vagy a Chrome nem kompatibilis az Android ezen verziójával." üzenetet dob. Ezután a Chrome csak telefon újraindítás után hajlandó elindulni. Különben mindig csak ezt a hibaüzenetet dobja fel akár kényszerített leállítás itán is. Amikor ez nincs akkor hibátlanul mûködik. A telefon érintetlen stock 4.1 gyárilag elõretelepített friss Chrome-al.
Ötlet valaki?
infidel