36194
  • Vadnokedli
    Mini Tool Partition Wizard 7.7 vagy 7.8 at használtam legutoljára. Ezzel még halott HDD-t is visszahoztam, egyébként csak annyi az egész hogy újraformázza.
  • Shiwo
    mi a progi neve ? kipróbálnám pendrive-omon..
  • Vadnokedli
    Adatok elvesznek, a kártya megjavul.
  • LocalPatriot
    De csak az adatokat tudtad visszahozni, vagy meg is javult a kari?
    Szerencsére nekem most nem veszett el semmi, minden megvan a PC-n is meg a Drive-ba is.
  • Vadnokedli
    Nekem van egy programom amivel vissza tudtam hozni ilyen memória kártyát, csak egy USB microSD adapter kell gépre. 32GB-os Sandiskot hoztam vissza vele. :D
  • skinnyman
    Andy uj projektje: robotok

Google Puts Money on Robots, Using the Man Behind Android
  • LocalPatriot
    Samsung Galaxy J - ez vajon jön hozzánk?
  • LocalPatriot
    Az tuti, hogy nem veszek többet Maxell-t. Persze járhatok ugyan így egy Kingston-al is, de ezek után eléggé előítéletes lettem...
    De az is tuti, hogy a jövőben, lementem a mem kártya tartalmát a gépre, mert abszolút nem bízok bennük. Szerencs semmi lényeges nem volt rajta.

Egyébként a Duna Plázába, a Mediába vettem. Szerintetek oda kell visszavinnem, vagy mehetek más Media marktba is?
  • Dzsini
    Ha az alapján nem vásárolnánk egy márkát, hogy valamelyik ismerősnek elszállt már olyan, akkor nem lehetne semmit venni :) (nekem is maxxel pendriveom van, 4 gigás, és vagy 5-6 éve heti szinten írva-olvasva még semmi baja)
    De a túl olcsónak tűnő dolgokat tényleg érdemes kerülni...
  • Shiwo
    valószínűleg a márka...nekem a 16 gigás pendrive-om halt be, szintén maxell..meg a 8 gigás kingmax-om is... azóta csak kingston-t veszek, lehet drágább, de abból még minden működik rendesen

jah, és annó a munkatársam maxell pen-je is behalt, szvsz kerüljétek ezt a gyártót...
  • gazgoblin

• LocalPatriot
    Volt már másnak is olyan gondja, hogy semmi előjel nélkül "meghal" a memóriakártyája?
    Kb. 2 hónapja, amikor még SP-m volt, akkor a kb. 2 hetes microSD elromlott. Egyszerűen nem ismerte fel a telefon. Persze blokkot kidobtam így vehettem újat.
    Két hete így is tettem, vettem egy c10-es, 16 gigás Maxell-t, és tegnap este még minden jó volt, reggel meg kiírta a telefon, hogy mem. kártya eltávolítva, helyezzen be másikat. A hiba ugyan az. Berakom, és nem "látja" a telefon. Mi a fene van ezekkel? Annó volt egy csomó noname karim, sose romlott el. Most meg 2 hónapon belül kettő???

Mind a kettő Maxell volt, lehet ennyire szar ez a márka??
  • [HUN]FaTaL
    Jön a 4.4.1
  • Vadnokedli
    Nem új keletű dolog. Kb egy éve irkálják oda a hülyeségeit az emberek.
  • Firerock
    Tudtok mondani valami jó videó forgató(rotate) programot,nem kell feltétlen androidos,windowsos is jó, Eddig windowsra csak olyat találtam ami a 20megás videót lecsökkentette 3-ra,pedig a veszteség nélküli konvertálásra mentem rá... Az a baj hogy amikor fotóról átváltok videóra,túl hamar kezdek el videózni és nem érzékeli a telefon a fordítás és rossz az orientáció amikor átrakom gépre:/
  • skinnyman
    lol?

link

Cyber Monday Deal: Nexus 7 (2013) in 16GB or 32GB From eBay for $169 or $229 With Free Shipping
  • skinnyman
    CyanogenMod 10.2.0 Release
    KitKat 1.1%, JB 54.5%, GB 24.1%

Motorola Moto G review: how good can a $179 smartphone be?
  • szucsy89
    Én este 8 körülre feltöltöm 100%-ra, lehúzom a töltőről, és reggel 7-kor 99-100%-on van még mindig, szóval nagyon nem normális. :D
  • bardocz
    Akkor jól sejtettem. Asszem nagyon a végét járhatja. 5kor ráraktam töltőre, leszedtem 8 előtt valamivel, és most 19%...
  • LocalPatriot
    Ezek be vannak pipálva. Nem lehet a régió a ludas benne?
  • Vadnokedli
    Nope.
  • SzirmosSzisza
    Teljesen fel van volt töltve éjfélkor és reggelre 30%? Nem igazán. Bár, ha öreg az akksi / valami fut a háttérben akkor elképzelhető.
  • bardocz
    Az normális, hogy estig töltöm a telefont, éjfél körül leveszem, majd reggel 5 környékére 30% körül van az aksi?
  • Bucser
    Be van kapcsolva az App sync a google accounton? Vagy pedig az az opcio hogy csak wifi-n updateeljen vagy csekkoljon application update-et?
  • Bucser
    Es a samuban gyakori az a felfujodo akksi problema es a gyartasminoseg meg mindig problemas naluk az kozep es also kategoriaban.

HTC meg notoriusan elbassza az update-ekkel a telefonok bizonyos funkcioit (volt hogy a HOX-on a kameram homalyos volt a kamera software hulyesege miatt megjavitottak az update-el utana meg a wifi baszodott el rajta a 4.3-as update-el.. nem beszelve arrol, hogy a Sense 5.5 engem pl halalra idegesit es nem tudok visszavaltani a regebbire.)

Szoval felhasznalo prioritas fuggo.
  • ktomi22
    koszi mindenkinek.. majd irom melyiket vettem :D
  • LocalPatriot
    Annak mi lehet az oka, hogy a telefonom sose jelzi, ha van elérhető alkalmazás frissítés. Volt a gyári album ill. a walkman-hez is frissítés, de nekem nem jelzi... azt írja naprakész minden... csináljak egy gyári visszaállítást? Segíthet?
  • szucsy89
    Vedd a HTC-t! Meg fogod bánni ha a Samsungot veszed, legalábbis nekem mindig ez volt. Ha félre van rakva rá a pénz, és anyagilag nem okoz olyan nagy gondot, akkor vedd azt amelyik kinézetre, kezelőfelületre jobban tetszik, mert másban nagy különbség nincs a 2 telefon között. Személyes tapasztalatom csak a 2 "nagytestvérükkel" van, a HTC ONE máig az egyik legsmoothabb telefon, tőle már csak az n4/n5 gördülékenyebb, míg az S4 meg-megakad néha. Valamint a ONE-nál a 2 front hangszóró nálam nagy előny lenne.
  • Vadnokedli
    Miééért ? Q__Q
  • gazgoblin
    Ha tényleg ennyire hasonlít a két telefon, akkor én a praktikusabb jobb akksi és bővíthető tárhely miatt a samsungot választanám
  • precision
    javaslom vedd a HTC -t, úgy is az tetszik neked jobban, a kijelző felbontása is jobb, a kamera is elvileg jobb, az anyaghasználat pedig egyértelműen sokkal jobb mint a Samsung esetében... (szerintem a Sense is jobb mint a Touchwiz)

én értem mit akarsz, de nem nagyon fogsz olyan embert találni aki mind a két telefont használta már... akinek meg csak vagy csak a HTC vagy csak a Samsung van értelemszerűen nem tudja összehasonlítani őket személyes tapasztalat alapján
  • ktomi22
    hozzatennem hogy a toutchwiz okadek a senze mellett szerintem :D.. bár ez nem perdonto.. kesobb custom rom lesz szerintem rajra..
  • ktomi22
    hehh .. oke oke..az van hogy Neked se mennt át amire gondoltam. meg nekem se amire Te.
    tudom, hogy szinte egyforma.. epp ezert is irtam ide hatha valaki tud okossagokat.

pl.: " hat en hasznaltam mind2-t, es hiaba egyforma papiron a 2 keszulek.. megis ezert meg azert ez vagy az ezert meg azert jobban bejott.. stb.. oke hogy a teszt leirja a tapasztalataikat, .. de szemelyes velemnyekre voltam kivancsi. de koszonom, hogy segitettel.
  • precision
    látom nem érted :) olyan minimális különbség van a két telefon között (van amiben a HTC jobb (de csak egy hangyafasznyival) van amiben a Samsung) hogy nem lehet egyértelműen eldönteni, hogy melyik a jobb telefon, pláne úgy hogy nem ismerjük a felhasználási szokásaidat, nem tudjuk milyen funkciók élveznek elsőbbséget egy másiknál az esetedben

szóval még egyszer :D gyakorlatilag ugyanaz a két telefon... ha megveszed az egyiket nem lesz az hogy úristen ez 100x szarabb mint a másik... tehát vedd meg az egyiket :D ennyire egyszerű

de okés, nem írok többet... a te dolgod nyilván
  • ktomi22
    olvass 1-et vissza.. nem erre vagytam, de legalabb probalsz segiteni, ..szoval koszonom..

szal ha nem tudsz valaszolni a kerdesre, akkor nem kell, ..majd valaki mas aki tud valaszol.. de koszonom már magaert az erofeszitesert meg az idoert is amit ram aldoztal ;)
  • precision
    http://www.phonearena.com/phones/compare/HTC-One-mini,Samsung-Galaxy-S4-mini/phones/7702,7788

a HTC -nek jobb a kijelzője (felbontás ügyileg), a Samsungban egy picivel több ram van, a HTC ultrapixel kamerája elvileg jobb képeket készít (rosszabb fényviszonyok között biztosan), a Samsungban 100 mAh -val nagyobb az akksi és cserélhető, a HTC -ben több a belső tárhely a Samsung viszont bővíthető

ne légy ennyire bizonytalan és vedd meg amelyik a pénztárcádnak és az igényeidnek és ízlésednek leginkább megfelel
  • ktomi22
    latom.. kár volt a "rizsa".. enm nem azt akarom hogy utannanezzetek googlen, .. azt megtettem en is, .. eleve nem irtam volna ide ha azt akarnam. .. arra gondoltam hogy esetleg jobban ertetek a dologhoz tolem, vannak esetleg sajat tapasztalataitok a 2 keszulekkel kapcsolatban, vagy a technikai reszeben nagyon otthon vagytok (pl van hogy valamikor 2 gb kevesebb mint masik keszulekben 1gb, mert jobban ki van hasznalva, stb).., de latom tul sok volt az elvarasom itt sg-n.. nem a kerdesre valaszoltok.., mert esetleg arra nem tudtok (csak google alapjan, ahogy en is), akkor inkabb ne valasozljatok, ha a kerdesre nem tudtok.. direkt kiemeltem a kerdesemet a 2. hsz emben .. de mind1..

amugy ne vegyetek magatokra.. ha nem ingetek.. nem ratok mondom..hanem ugy altalanossagban.. ha valamit kerdezek sg-n minenki okoskodik, csak eppen nem a kerdesre valaszol..

amugy havidij mellé 50 euro.. szoval csak 1et vehetek .. nem adhatok el másik 2-t :D
  • precision
    de hát te is írtad hogy szinte ugyanaz a két telefon... mi mi alapján döntsük el, hogy melyik a jobb? benchmarkokat is néztél már... mi miért nézzük meg neked ugyanazt még egszer?

50 eurórét nem kérdés hogy a samsungot venném, még akkor is ha a htc esetleg "_jobb_" ...
    eléggé hihetetlen amúgy ez az 50 eurós ár... én vennék 3at kapásból, kettőt meg eladnék... :D :D
  • ktomi22
    nem .. velemenyt kerek.. en majd eldontom melyiket akarom.. mert lehet htc-t vettem volna meg ha egy arban lett volna, .. sot..biztosan.. de így már annyiar 50-50% hogy az fogja eldonteni hogy melyik "jobb"..nem hogy melyiket akarom.

egy szo mint 100..

szerintetek melyik keszulek, es miert?..
    (gyorsasag, anyaghasznalat stb.. benchmarkok is akar.. lenyeg hogy kerlek ne hasra utesre bokjetek ra valamelyikre)
  • Dzsini
    Külső megerősítést vársz? Kinéztél magadnak egy telefont (állításod szerint rajongója vagy), tudod magadról, hogy azt szeretnéd, akkor miért bizonytalankodsz?

Örömmel használnád a Samsungot is úgy, hogy tudod, hogy a HTC-re vágytál?

És ez teljesen független attól, hogy melyik miben jobb vagy rosszabb.