36194
-
#25273 -
#25272 Mobilarenas teszt? Itt az első hiba.
Javaslom külföldi teszteket olvass inkább.
Egyébként a játékok is szarul futnak rajta. Riptide 2, RR3 pl szaggat rajta nem kicsit, és a textúrákat is későn tölti be. (Antutu eredmény is gyatra...)
Egy kollégám nyáron vett egyet, de nem sokáig használta. Felejtős telefon szerintem. -
#25271 A garancia az nem a gyári garancia -
#25270 Na ez érdekes,hol hallottad? Esetleg már használtad? Én csak a mobilarénás tesztet olvastam róla,ott jók a kritikák -
#25269 Supergsm-nél 90k függetlenül két év garival egyébként -
#25268 Simán van rá esély. ám én nem venném meg a helyedbe, mert a cpu ami benne van, az gyalázatosan szar. Nem venném meg a helyedben. -
#25267 Nagyon megtetszett a Huawei Ascend P6,t-mobilenál webshopba 80 ezer kártyásan,de én telenoros vagyok élő előfizetéssel...Szóval nálam csak függetlenbe jöhet szóba,szerintetek van rá esély,hogy kora tavaszra lemenjen az ára használtan olyan 60 ezerre? -
#25266 Kicsit hasonló: BADLAND -
#25265 Tudtok még olyan stílusú játékot ajánlani mint a LIMBO? Nagyon tetszik, főleg az, hogy először mindig "meg kell halni", és utána kell kiagyalni a továbbjutást, biztos van ennek a stílusnak egy neve. :) -
#25264 Nem hát.
Valamint az LG már korábban bejelentette, hogy készül (be is lett mutatva), csak később jelent meg, mint a Samsung-é. -
#25263 a galaxy roundnak csak a kijelzője hajlított, maga a telefon nem és egyáltalán nem "flexible" mint az LG... szerintem ha arra rátenyerelnél reccsene is egy nagyot :D nyilván :D
szerintem nem nagyon lőttek mellé azzal a kijelentéssel, hogy az első hajlított okostelefon -
#25262 Valaki?? -
#25261 Nekem is van S3 am. És az nem hajlított kijelzős. az S Advance is hajlított akkor? Annak is banán alakja van. De a kijelző(üveg alatt) nem hajlított. -
#25260 Galaxy Nexus is az volt, sot Nexus S is. De ezek mondjuk viszonylag minimalisan voltak csak hajlitottak, maga a kijelzo nem is biztos h az volt. -
#25259 Hát itt van a kezemben, ez kurvára meg van hajlítva :D -
#25258 Az nem az. A Galaxy Round pl. 1 hónappal előtte jött ki. De ez csak szőrszál hasogatás. :D -
#25257 S3 pl az :) -
#25256 Sonynál magát a bootloadert nem tudod cserélni, azt kvázi lehetetlen tönkretenni, az tényleg csak nyitás közben nyikkanhat meg. -
#25255 melyik az első "curved smartphone" ? -
#25254 Parasztvakítás még így, de mikor kivette külön a kijelzőt és úgy hajlongatta miközben ment a videó... na az már valami.
-
#25253 "It's first ever curved smartphone". Nem igaz! -
Bazz beszarok, TV antenna :D :D :D :D -
#25251 Akkor Sony-nál máshogy van. :D
Ott BL-t kinyitod aztán felrakod a kernelt és kész. :D -
#25250 Pláne nem értem hogy jön ide a zárt meg a nyitott bl.
Egyértelműen nyitott blről van szó, ami után a készüléket úgy tudod tönkretenni, ha pl. a nexus 7 bootloader img fájláját flasheled egy nexus 4-re. (Nem, nem a kernelt) -
#25249 Hogy jön ide a kernel? Ha nem az eszközre való kernelt teszel fel semmi nem történik, mivel fastboot attól még lesz. -
#25248 Köszi mindenkinek a válaszokat! :) -
#25247 Kernelnek hívják továbbra is.
Bootloadert nyitni lehet ahhoz, hogy kernelt lehessen felrakni.
Lezárt bootloader-rel csak a gyári kernelt lehet felrakni. -
#25246 igen, de a lezárt bootloader nem enged aláiratlan fájlokat flashelni a telefonra. Na a bootloadert azt flashelni kell, és nincs aláírva a csomag. (legalábbis amikkel eddig találkoztam, telefonok, ott csak nyitás után ment a dolog)
btw jut eszembe, htc-nél unlocknál sem megy tönkre a telefon, ha htcdev.com-ról intézzük a dolgot :) -
#25245 Recovery=CWM. Az csak egy kis program amivel lehet ROM-ot cserélni meg egyéb nyalánkságot csinálni.
Kernel cseréhez tényleg kell bootloader unlock. Csak egyszer kell megcsinálni, utána nyitva marad.
-
#25244 Rossz (másik eszközre való) bootloader flashelésével pl. -
#25243 szerk: A hsz legvégén az nem fw, hanem kernel akar lenni! -
#25242 bootloader nyitás közben mehet tönkre a telefon, ha erre vagy kíváncsi.
Bootloadert viszont nyitni kell ahhoz, hogy recovery-t tudj cserélni. Szerencsére 1-nél többször nincs szükség bootloader nyitására. Ha jóltudom unlock kell, hogy kernelt cserélhess. De ezt amúgyis custom romoknál szokás, oda pedig már eleve kell a recovery. (htc telefonoknál s-off/s-on is befolyásolja a kernel telepítését, miután feltettél egy romot külön fastbootal flashelni kell az fw-t) -
#25241 Köszönöm, ennyi nekem elég! :D -
#25240 Root meg recovery telepítés nem csinál semmi kárt.
ROM flashelés sem tudja elbaszni teljesen. Otthon javítható.
Bootloader nyitás azaz kernelezgetés viszont elcseszheti úgy, hogy szerviz lesz belőle. -
#25239 Srácok!
Mivel lehet elrontani egy Androidos telefon boot fájlját?
root+recovery, vagy flash+firmware+kernelezgetés? -
#25238 Ja, ide előbb jön :D -
#25237 itt a fórumon? -
#25236 De jó itt élni :) -
LG to launch G Flex in Hong Kong, Singapore and Thailand mid-December, coming to Europe early 2014 -
#25234 Nokiával és a Samsunggal a legelégedettebbek az emberek
Valószinüleg az iPhone 900 környékén lehet ezért nincs rajta a táblázaton