36194
-
#25313 Lehet hogy csak pillanatnyi bug. Én ilyennel még nem találkoztam -
#25312 5-7 col közötti váltáshoz nem lenne elég egy kézi nagyítót mellékelni a telefonhoz? :) -
#25311 Igen igen. De utána ha esetleg kikapcsolnám, átraknám repülő módra, azt már nem csinálja meg, hiába tartom nyomva a gombot. -
#25310 Tavaly meg tavalyelőtt meg másra volt igény, mi? Az emberek igénye nem változik 10 hónaponként :D Szerintem kb vakon lövöldözgetnek aztán majd meglátják hogy mit vesznek vagy mit nem :D -
#25309 Mert - ezek szerint - erre van igény. -
#25308 What? Csak egyszer kell megnyomni a kikapcs gombot röviden a képernyő offolásához. -
#25307 Miért van az, hogy a telefonom bekapcsológombja arra jó, hogy bekapcsolja a képernyőt, de hosszan nyomvatartva nem akarja kikapcsolni. Félek ha lemerül nem fogom tudni visszakapcsolni. -
Borg #25306 Nem értem mi olyan bonyolult ebben felfogni?
Az első padfone 4.3 volt 10-es tablettel. Kis telefon, nagy tablet, tökéletes kombó. A másodiknál meg 4.7-eset raktak a 10"-ba, tehát feleslegesen nagy telefont. Most meg végre 4.3 lesz újra, erre egy szar 7"-ba kell betolni? Minek? -
#25305 Lehet arra gondolt hogy arányaiban nem túl nagy az eltérés a tablet meg a telefon között tehát lehetne 5 ös telefon 10 es tablet. -
#25304 Szerintem elég egyértelmű mi mit írtunk...
Ergó várjuk, Te mire gondoltál. -
Borg #25303 Ti mit szívtatok, van még belőle?
Vagy ti nem értitek én mit írtam, vagy fordítva, de valami nem ok... -
#25302 4.3-as telefon Neked már nagy? Milyen telefont használsz? :) -
#25301 a 4,3 as kicsi. Ha 5,5 ös lenne 7 es tabletbe az lenne a mellé lövés szerintem. -
Borg #25300 Padfone mini launch
4.3-as telefon 7-es tabletbe... ezek már megint mellélőnek... nemtom miért nem bírják az eredeti, bevált receptet folytatni, és kis telefont nagy tabletbe dokkoltatni... -
#25299 Az igen!
Pedig annó elég nagy marketinget fordítottak felé, de szerintem közel sem szerepelt olyan jól... -
#25298 Nekem is tetszett a Huawei P6 aztan felbontottam egy vevonek egyet. Kivettem a simtrayt. Sorjas volt az egesz es nem akart visszamenni. plusz elkezdett oxidalodni.... mintha nem aluminimumbol lett volna hanem vasbol.... Na en ott intettem ament arra a telefonra... -
#25297 wow, végre egy launcher amiben van fantázia -
#25296 Probald ki az ingyeneset es nezd meg: Link
Szerintem amugy ja, pl ez a Shutter funkcio eleg egyedulallonak tunik, nem hiszem h barhol mashol lenne ilyen:
Meg ott van a Cover ami otvozi a mappak es a sima inditoikonok elonyeit, meg az egesz elegge kulonbozik a tobbi launchertol, az app drawer pl total mas megkozelitesu de ugy latom h eleg hatekony es jo cucc, szimpatikus az egesz dolog. -
#25295 Ha ugy is x idore irsz ala huseget es az osszes kulonbseg pl az s4 mini es az s4 ara kozott az a szaros 6 ezer forint, akkor en tuti nem ezen sporolnek. Egyebkent G2/Z1/S4/One a legjobbak ezek kozul vasban, ha pedig a szoftver is szamit akkor a Nexus 4 (de az olcsobb kene h legyen ezeknel joval) -
#25294 Tud valamivel többet mint a Nova Prime / Apex Pro? -
#25293 Egyértelműen a Nexus 4. -
#25292 gsmarena- compare S4 mini + G pro és összehasonlítod. -
#25291 Ezt a kettőt néztem ki én is, elég jónak néz ki így első látásra, de majd bővebben informálódom róla..:) -
#25290 LG Optimus G Pro / Galaxy S4 Mini (minivel már volt dolgom, eléggé jól összerakott kis telefonról beszélhetünk S3[kicsit jobb] szinten van kisebb kijelzővel) -
#25289 http://www.telenor.hu/mobiltelefonok/kereso
Hali! Ezek közül a 0 Forintos készülékek, melyik érné meg a legjobban? -
#25288 Fixing the Nexus 5: with a new version of Android, Google tackles the camera
Android 4.4.1 is coming to help you take better pictures
Google Nexus 5 Review @AnandTech
-
#25287 Én nem tudom te mit nézel de a telefon hajlított; a Galaxy Round. DE amúgy totál leszarom melyik volt az első. Írtam is. :D
Amelyik telefonnak csak a kijelzője hajlított az a 9070 -
#25286 Jo kis launcher, uj verzioval, felaron: Action Launcher Pro
Van ingyenes verzioja is. -
#25285 Xperia SP 60 ezer a T-nél dominoval -
Borg #25284 Passz, 8-10 pályán mentem végig. -
#25283 Meddig jutottál benne? -
Borg #25282 Jó, de baszki ez monoton.... -
Szerintem el lehet vele lenni, én amúgy is imádom az ilyen oldalnézetes menni kell valamivel játékokat. :D -
Borg #25280 Ezt a badlandot 10 pontosra értékelték PH-n, de szerintem k.va unalmas... -
#25279 Nm.
Igazából nekem is baromira tetszik. Főleg a sima hátlap, és hogy vékony. Külsőre egyik legszebb telefon. De HW ügyileg tényleg gyengusz.
Ám nem akartam a mobilarénásokat leszólni, én is szoktam olvasni az ottani teszteket, de telefonvásárlásnál biztosan nem arra alapoznék. A MATV-s adások is... kicsit komolytalan. -
#25278 akkor ez felejtős,amiket leír az nálam már nem megfelelő :/ szép kis telefon,de ha gyenge,akkor nem kell,köszi a linket! :) -
#25277 lol
-
Honda creates smartphone case with air bags -
#25275 Assassin's Creed Pirates -
#25274 Újra: Huawei Ascend P6 review: a beautiful handset, but performance is lacking