36194
-
#25353 Az így van, csak avval épp gyorsan tönkreteszed a naplózás miatt. Igazából az exFAT lenne jó, de nem tudom az android támogatja-e. -
#25352 Garanciális volt, így visszavittem inkább. -
#25351 Meg olvasom, hogy NTFS fájlrendszerre érdemes átállítani a formázás során, hogy a 4gbyte-nál nagyobb fimeket is "lássa". Ez valóban így van?
Egyébként a sajátgépbe, ha jobb egérrel kattintok a kártyára, nincs olyan h formázás..:( -
#25350 Be dugod a számtógépbe? USB adapterrel vagy kártyaolvasóval. De már le írtam mivel lehet visszahozni a "tönkrement" uSD-ket. -
#25349 Mivel már két Maxell memkarim ment tönkre, ma vettem egy Samsungot, vagyis kipótoltam rá az összeget. Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudnám formázni?
Borg - Hát elég béna szerintem is. Tabletnek mekkora már a kávája...?:D -
Borg #25348 Na már kép is van... elég bénán néz ki.
Árban sem hiszem, hogy különösebben előnyös ez, hogy 10 helyett 7"-ba rakták... -
#25347 Igen, bent marad az Amazon Appstore-ben, a "my apps" részben, bármikor újra feltelepíthető, és frissíteni is onnan lehet. -
#25346 Azt lehet, de az szerintem nagyon prosztó, ha nem adsz lehetőséget a usernek az eltávolítására. Márpedig nem tudsz, mert se fizetős appot nem lehet publikálni, sem az in-app purchase nem működik (nincs merchant account). -
#25345 Meg az összes telefon, amire Omniromot lehet telepíteni. :) És minden alkalmazással működik nem csak azzal, amit a gyártó úgy gondolt. :)
#25341: Persze, hogy leszarják, nyomják az okét, mint a birkák. -
#25344 ezekről "számlát" is kapsz és akármikor letölthető marad az amazon account számára? -
#25343 Mondjuk ha belegondolok hogy hány embert ismerek, aki Windowson is végigpörgeti az install wizardot a Next gomb agyatlan nyomkodásával - közben az meg feltelepít 80 toolbart meg szirszart - akkor nem :D -
#25342 Így van. Komolyan meglepett a dolog? -
#25341 Letöltötte a telefonjára a Brightest Flashlight Free nevű appot? Van egy rossz hírem
Én ezt nem is értem, Androidon amikor alkalmazást telepítesz kapsz egy figyelmeztetést hogy az App mikhez kér jogosultságot, nem? Vagy eztazemberek többsége leszarja és leokézza? -
#25340 Mai napon ingyenes Amazonon a Riptide GP a kettő meg akciós! -
#25339 Viszont lehet appot reklámokkal, nem? -
#25338 Samu csinálta meg először Androidos készüléken, de az ötlet nem az övék. Win8-on ugyanígy tudsz alkalmazásokat szétdobálni a képernyőn. -
#25337 A Samu mindent eloszor csinal meg (hol jo hol szar megoldas lesz belole) es elmondhatja hogy o volt az elso... Ez a Galaxy Round is hamarabb jott ki mint a G Flex, az LG telo megis jobban bejon. -
#25336 ha jól rémlik a Note2 -ben jelent meg először ez a feature aztán szoftverfrissítések után megjelent talán még a Note1 -ben is, az S3 -ban, S4 -ben, és a note széria összes többi tagjában mint note3 vagy táblagépek -
#25335 S3-ban is láttam ilyet havernál. -
#25334 igen, a Note szériában jelent meg először, multi window a neve a touchwiz felületen -
#25333 Oppo N1, Cyanogenmod phone
-
#25332 Nem tudtam.
Ezek szerint Samu ötlet? -
Borg #25331 Azt tudja a Note3 is már... -
#25330 Egyre jobban bejön ez a teló.
Az az osztott képernyős megoldás, mikor két alkalmazás fut egy időben az osztott képernyőn, és azoknak még a méretét is lehet állítani az valami bődület. Persze ehhez kell a vas is. Mérete sem negatívum nekem.
Egy dolog van ami zavar, az pedig az ára...
De tény, hogy az LG nagyon ott van most. -
#25329 Végülis így történt T-nél is.
Mondtam én is őszintén, hogy új teló miatt kell a váltás és ingyen adtak is egy másik Sim-t.
Még ők köszönték meg. :)
Így már nem is gondolkozok Sim kártya vágó beszerzésén (családnak, ismerősöknek).
Jobb az, ha mikor kell, egy teljesen friss kártyára váltson az ember. -
#25328 Magyarországon nehezen fog meggazdagodni belőle bárki is, lévén nem lehet fizetős appot publikálni. -
#25327 Gondolom naponta beírja ide valaki, hogy van egy millió dolláros app ötlete és már lehet, hogy unjátok, de azért én is megkérdezném, hogy valaki nem szeretne itt ingyen appot fejleszteni és osztozni a milliókon?:D A grafikát meg tudom csinálni, csak a programozás nem megy. Szerintem egy viszonylag egyszerű alkalmazásról van szó, igazándiból inkább egy adatbázis, amibe bárki írhat. -
LG G Flex review: a promising phone, but not one you should buy right now
LG G Flex review -
#25325 Ilyet soha senki nem mondott, es meg turelmesen el is magyaraztam hogy hogy van, de nyilvanvaloan a falnak beszeltem. Ha ennyi jott le az egeszbol, a legnagyobb szivesseget akkor tenned az emberisegnek, ha nem nyitnad ki tobbet a szad :)
ignore on. -
Borg #25324 Akkor ezt mostantól tanítjuk, hogy átló a négyzeten az egyenlő a területtel téglalapnál. -
#25323 Ja akkor megvan, szoveget ertelmezni sem tudsz. Az arany amit eloszor irtam, a 5" vs 7" temara vonatkozott. Vilagosan leirtam, hogy 4.3-nal mar majdnem inkabb 3-szoros kulonbsegre jon ki. -
Borg #25322 Hat nem a te hulye kepletedbol :D
Az kerlekszepen egy 4.3-as es egy 7 inches kijelző terulete. Amirol ugye szo volt. -
#25321 Milyen arany nem stimmel es honnan jottek ezek a szamok? -
Borg #25320 Csakhogy az arány sem stimmel, mivel 7.9 vs 20.94 inch2. Az sehogyse 2x akkora, hanem 2.65x. -
#25319 Hm? Mi volt erdekes?
Egyaltalan nem kockat vettem alapul, az egymashoz kepesti arany a lenyeg ami barmilyen keparanynal mukodik amig az ugyanolyan mindket esetben. Elemi matematika. De nem fogok itt oktatast tartani :) -
#25318 Én is bele akartam kötni, mert kocka képernyőket vett alapul, de ezzel számolva (1920x1200, 5 vs 7 inch) isaz jön ki hogy duplázódik a képernyő területe. 72.49cm² vs 142.08cm² -
Borg #25317 Azért ez érdekes matematikai manőver volt :D -
#25316 5^2=25
7^2=49
Ergo dupla akkora terulet. Es ez azonos keparanyt feltelezve, mikozben a tablak altalaban vastagabbak igy nagyobb a teruletuk. 4.3"-ra pedig inkabb a 7"-es harmada jon ki. -
#25315 Xperia mini pro sk17i. Még mindig nem működik ez a funkció, a képernyőt életre kelti szépen, de ennyi. -
Borg #25314 Nexus? Mert haverom ugyanerre panaszkodott 2 napja. Ki kellett vennie az akksit (igen szétszedve), hogy ki tudja kapcsolni valahogy a telefont...