36194
-
#35192 Eddig is volt update all, nem? Ettol fuggetlenul tetszik az uj UI. -
#35191 Eddig is lehetett. -
#35190 Végre play store/saját alkalmazásokban 1 gombbal frissíthetők az alkalmazások. -
#35189 VPN-el trükközöl. Opera VPN írd be play store-ba. -
#35188 Sziasztok!
Az hogy lehetséges hogy a komám T-mobilos S6 edge-e hamarabb frissült 7.0-ra mint az én függetlenem?
Van valami mód valami force update-re? Manuális frissítéskereséskor azt írja hogy legújabb a szoftver -
#35187 Samsung Galaxy S8 and S8 Plus review: Redemption is here
S8 review: ahead of the curve
The Xiaomi Mi 6 is official with a 5.15" display, 3350mAh battery, Snapdragon 835, and dual rear cameras -
Galaxy S8 and S8+ review: Another pair of excellent mainstream smartphones from Samsung
Galaxy S8 and S8+ take it all off for our amusement in iFixit's latest teardown -
#35185 És igen!!! Köszönöm! :)
Mellesleg 15 perc volt kikapcsolni ezzel az "irányítási móddal"! :) -
#35184 Bekapcsoltad a kisegítőlehetőségeket(véletlen), Elvileg ha rajzolsz egy nagy L-et a kijelzőre mikor be van kapcsolva előhozza az opciót. Ha nem akkor navigálj el úgy hogy mindenre amit elő akarsz hozni/belépni 2szer kell lassan rá tapicskolnod, 3 újjal kell húznod a notificationrészt meg egyéb dolgokat hogy gördüljön. -
#35183 Nem, az egy "fotó dombokkal", legalábbis egy L-en tudtam csekkolni, ugyanis az SP amióta ilyen állapotban van, nem csinál semmit csak zizeg...
Van esetleg ismerősöd, bárki, aki látott már ilyet?! Az a gázos, hogy hogyan állítom vissza a gyári állapotra, ha a kijelzőről semmit sem fogad el?!? Adatkábelen már lementettem mindent, de nem tudok továbblépni.
Az sem lenne rossz, ha a Play-en le lehetne törölni néhány alkalmazást, nem pedig telefonról kellene ezt csinálni, hátha az is segítene, gyanús, hogy onnan is lehet olyan, ami megakasztja.
Előre is köszönöm, ha kapok további válaszokat!
-
#35182 Nem screenshot? -
#35181 Ez milyen ikon a kijelzőn, tudja valaki?
Mi okozza, hogy az SP csak zizzen egyet minden érintésre és amit megérintek, azt egy zöldes kerettel körbekeretezi, de nem csinál vele semmit?
Van ennek köze ehhez az ikonhoz?
Beállítás probléma?!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Link a képhez: https://drive.google.com/open?id=0B1AqWV7mL061SlJ6RTY3SmJGRFU
-
#35180 Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
Mintha tenyleg a jovobol pottyant volna ide, minden telefon elavultnak tunik mellette. -
#35179 Samsung has Removed the Ability to Remap the Bixby Button on the Galaxy S8/S8+ -
#35178 windowsphone -ra? Nemsokmindent, főleg h még egy "normálisnak" mondható (persze egy ~kula) program is fizetős...
Nincs egy reklámmentes, normálisan lejátszó filmlejátszó program. CCPlayer, de az is reklámos.
Messenger totál elmaradott a droidostól! Ahogy fb is. Ugyanúgy időkép is kb olyan, mint androidon a ~2 évvel ezelőtti.
Játék egy normális sincs, ami nem demo, nem áll le a második pályán, vagy ne villogjon reklám minden kattintás után. Csak ilyen csip-csup játékok. (township, amit tologatok unalmamba, de ez a várj órákat, h történjen valami... ez elég gyér, ahogy pl starwars-ba is). N64 emulátor is pl... A ~10k forintos teszkós tablet is elviszi, hasít rajta a Zelda! Erre még azért is fizetni kell! Otp smart bank is... inkább nem használom, elég gyengus. Még a Raiffeisen -é még ~elmegy. Böngészőnek meg a Maxthon-t preferálom, de wp-re? :/ Sose frissítik.
Szóval ennyi amit hiányolok. Úgyszint pl nem lehet beállítani saját csengőhangot!!!!
(jah de! elárulom hogy: felraksz egy ringtonemaker vagy mi progit (ami persze demo! és csak 3x próbálkozhatsz vele elsőre, onnantól naponta csak 1x!!!!, azzal ~rögzítesz egy mp3-ból x időt, s azt berakja csengőhangnak. onnantól annyi. elsőre elbúrod, még 2x próbálkozhatsz, ha elrontod onnantól naponta 1x. nah azzal raktam be magamnak csengőhangot! DE csak az az egy szól minden hívásra!) PFf.
Ennyit erről! -
#35177 Azért elég durva, hogy ilyennel összetöri a rendszert :D -
#35176 Valszeg elirta a meretet mikor valami programban atmeretezett :D nem csodalom, hogy erre gugli sem gondolt. -
#35175 "Cause is most likely the icon file size, its 3556x3556 and causing a Out of Memory exception error."
Azt hogy sikerult osszehoznia? :D -
#35174 Panaszkodott a fejlesztő, hogy kevés az app bevétele, sikerült úgy összeraknia az appot, hogy csak factory resettel lehet visszahozni :D -
#35173 "ki teszi forrásban lévő vízbe a telefonját?"
Az aki minel tobb megtekintest/feliratkozot szeretne a jutub-csatornajan... -
#35172 "most láttam egy videót" - ez az értelme. Megnézted, pénzt termeltél neki.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.04.14. 08:47:41 -
#35171 egyáltalán mi a f.szom értelme van az ilyen teszteknek?? ki teszi forrásban lévő vízbe a telefonját? most láttam egy videót, ahol szétflexelnek egy s8at... ugyanez a kategória, beteg emberek -
#35170 Szerintem egy vizkarosodott kijelzo nem igy hal meg foltosodva, hanem hirtelen elsotetedik, vagy max elotte vibral. Arrol nem beszelve, hogy onnantol, hogy a vizbe beletette, 10 masodpercen belul elkezdett foltosodni/kiegni a kijelzo, ennel meg a nem vizallo telefonok is tobbet birnak (kozben persze javithatatlan karosodast szenvednek, de egy ideig meg latszolag mukodnek). -
#35169 Szerintem meg igen. Láttam/tapasztaltam pár dolgot; már sajnos 2 éve javarészt csak vízálló telefonokkal/tabletekkel foglalkozok.
De persze simán csak a gagyi display miatt is lehet mert nem bír annyit, bár az iphone kijelzője elvileg képes "regenerálódni" a nagy hőből.. -
#35168 Nem hiszem, hogy a vizhatlansaggal volt itt a problema :)
Google expands WebVR to Google Cardboard, adds 12 new WebVR demos to try out
Google Photos' video stabilization gets demoed, proves impressive
Es kozben itt a nagyobb S8 :D
-
#35167 Egy valamit elfelejtett említeni, hogy az használt iPhone-e vagy új, mert hát már akár 1 hónap masszív használat után is képesek meglazulni ezek a vízhatlan ragacsok.. -
#35166 lol.. amugy latni, hogy az iphone kijelzoje szinte rogton miutan betette (1:04-tol) foltosodik es kieg, gondolom az onnantol az eletben nem kapcsol tobbet be.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2017.04.13. 12:21:18 -
#35165 -
#35164 Csakmeggyütt a nougat. Par perc nyomkodas utan, nekem bejon. Kivancsi vagyok ugyanezt fogom e mondani mondjuk 1 het utan. -
hgabi84 #35163 "Erre semmit se lehet felrakni." -> Mit nem tudsz rá felrakni? -
#35162 MX Player adds back AC-3 codec support after the last Dolby Digital patent expired
Anbox runs Android apps alongside desktop applications on Linux
Xiaomi's latest teaser image hints that the Mi6 will be announced on April 19
Moto C and Moto C Plus leaked, will be Motorola's cheapest Android phones yet
Android O feature spotlight: Apps can no longer draw on top of system UI
AutoDraw
-
#35161 Google Duo audio calling goes live worldwide -
#35160 Én is tiltottam mindent. Első bekapcsoláskor egyből. Névjegyek szinkronizálásától kezdve, az utolsó alkalmazás hozzáférési engedélyéig mindent... Winphone-omon is. Utálom amikor beolvas ~200 nevet, van amit 3x... Holott csak a sim kártyát szeretném látni. Igy kinyomtam anno messengerben is mindent. De erre nem gondoltam, h ezt vissza kell nyomni, azért nem megy. Eddig nem kellett asszonynak. Most használta volna. De nem jöttem rá hirtelen h mi a baj.
Huawei Mate 9 -ről vélemény?
Asszem lecserélem a Lumia640-et. Erre semmit se lehet felrakni. :/ -
#35159 Én nem tudom, én minden ilyet letiltottam a messengernél, hajlamos a háttérben 100% on futtatni a procit- de még ez se segített csak csökkentette az esetek számát. -
#35158 LoL....
Alkalmazások / Messenger / Engedélyek.... ---> Telefon. Ezt kellett bekapcsolni... És megy!
De akkor miért nem kérdez rá? Vagy írna ki vmit....
Köszi. -
#35157 Alkalmazásnak van hozzáférése a mikrofonhoz meg egyéb privát adatokhoz? Messengernek minden személyes dologhoz hozzá kell hogy férjen. -
#35156 Párom telóján (Huawei Nova) miért nem lehet hívni Messenger -ben mást, aki szintén Messenger-es???
Azt vágom, h engem pl (winphone) nem tud és én se. De ha más hívja akár, aki szintén android-os és messengeren keresztül hívnák egymát, a hívás egyből megszakad ha felveszi vmelyik fél. Se Ő, se Őt nem lehet hívni... Mi a probléma?
Totál frissítve minden. -
#35155 Böngészés közben észreveszem, hogy valamit letölt a telefonom Instant Apps néven, mintha play storeból telepítene. Viszont sem a play storeban, sem a beállítások/alkalmazáskezelőben nem találom.
Mégis mi lehetett? Kétlem hogy a guglis instant apps. -
#35154 8 ora vs 9.25 ora? Nem sok ahhoz kepest, hogy 27%-al nagyobb OLED kijelzoje van. -
#35153 legjobb kamera, legjobb kijelző, legjobb desing idén... mindenben tarol, az akksi ideje viszont elvileg elmarad az i7plusétól