36194
-
#35232 Nekem a billentyűzet laggolás miatt kellene. Állítólag az 6.0 hiba... -
#35231 -
#35230 Everything that's been announced at Google I/O 2017 so far (continuously updated) -
Borg #35229 Osztrák függetlenre is csak 3 napja jött ki.
Én felraktam, igazából a szokásos "kozmetikai furcsulásokon" kívül semmi érdemi változás nincs. Továbbra is jól működik minden, ami eddig. Akksi idő se változott, sebesség se. -
#35228 azaz :)
Ez meg nem nez ki occonak:
-
#35227 Nem vagyok már 100%-ig biztos benne, de anno Samsung Galaxy 3 függetlenre sose jött meg az update. -
#35226 Heh, tényleg nincs még függetlenre kint a 7.0- Pannon/T/Vodára viszont igen- légy türelmes. -
#35225 Samsung S6 Edge XEH (Magyar független) 7.0-ról van valami infó? T-mobile-nál és Vodafone-nál is hónapok óta kinn van. Van arra esély hogy nem is fog kijönni függetlenre? -
#35224 Kotlin! -
#35223 Playing 3 classic FPS PC games on your HTC 10 -
#35222 Biztos h igaz, es O-tol lesz, itt az eredeti forras a google dev blogja: Here comes Treble: A modular base for Android
Regota gondoltam ra h kene valami ilyesmi, remelem jol meg tudjak csinalni.
"Better yet: if the silicon manufacturer no longer supports that chipset (a surprisingly common thing in the quickly advancing the mobile world), things will just continue to work."
[Pawcket Dialing] Google Phone 9.0 hides a hilarious Paw Mode easter egg
-
#35221 ugy tunik google lep valamit a gyatra android frissitesekkel szemben
Remeljuk igaz -
#35220 A buyer's guide to microSD cards: classes, speeds, recommendations, and more (Spring 2017) -
#35219 -
Owlchemy Labs, makers of Job Simulator and Rick and Morty: Virtual Rick-ality, joins Google -
#35217 The OnePlus 5 name and summer availability have been confirmed -
#35216 The 5 best things about the Galaxy S8 and Galaxy S8+
Opinion: Even if you can, you probably shouldn't buy a Google Pixel anymore
Animated PNG format: How does it compare to Animated WebP and GIF?
Linux CLI Launcher turns your Android phone's launcher into a Linux terminal because why not -
#35215 Ezek szerint, lehet valami alfa verzio az :D
Pont emiatt en se akartam sose samsungot, de mar 1 eve s6edge tulaj vagyok. Nougat frissites volt most, gyors alkalmazas valtasnal sincs lag (egyebkent imadom ezt a mobilos alttabot vagy mit). Nem igazan talalkozom laggal. -
#35214 Lehet én fogok ki mindig rossz példányt, de ahány Samsung volt eddig a kezemben, az mind laggolt. Amúgy pont a Médiában tapiztam meg a jelenlegi telefonomat is először. Ez pedig wow milyen gyors volt már ott is. -
#35213 En is fuggetlent nyomogattam, az eg vilagon semmi baja nem volt, kamera es masik app valtasa is fluid volt. -
#35212 Média Márktban volt kiállítva, szóval független. Alig futott pár app, 6-7 darab összesen.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2017.04.29. 12:38:07 -
#35211 Független volt vagy szolgáltatós? Hihetetlen hogy a szolgáltatók applikációi és általuk kontributált szoftverei mennyire rosszak néha.. -
#35210 Megtapiztam az S8-at tegnap. Az a durva, hogy a szoftvere még mindig laggol. Elindítottam a kamerát és ilyen tik-tik-tik-tik mikor forgatom. Alap animációk döccennek meg, röhejes. -
#35209 wow -
masoma #35208 vártam már ezt a lebutított messenger verziót, egyedül a hívás funkciót hiányolom belőle... -
#35207 Experimental Nighttime Photography with Nexus and Pixel Brutal
Facebook is making Messenger Lite available in 132 more countries, but not the US -
#35206 1 gugli mernok kicsit javitott az ejszakai mobil fotozason -
#35205 Én sima S8-at nyomkodtam de méretre nagyon fura, főleg S6/S7 után. Aztán biztos hozzá lehet szokni. -
#35204 S8+
Végre megnyomkodtam. Ez a kevés káva és nagy kijelző pont annyira jó mint amilyennek tűnt a képeken. Az ujjlenyomat olvasó tényleg nem a legszerencsésebb helyen van, de a nagy kezemnek/ujjaimnak nem okozott nagy gondot. Kint, kevés fény mellett is szép, világos képet tudtam vele lőni. Touchwiz / Samsung experience vagy mi meg kb ugyanaz mint s6 edgen, így nagy újdonságot nem tartogatott. Bixbyt és bixby visiont sajnos nem tudtam kipróbálni.
Ez a + volt, de nekem szerintem elég lenne a sima is. Ez is kényelmes, nem túl vékony/vastag fogásra (így kamera bump sincs), szépen ledolgozott élek, én kezemben nem csúszott (bár ezt inkább 1 nap használat után merném kijelenteni).
Így első benyomásra nagyon jó kis teló lett -
#35203 telekom-4g-volte-voip-hanghivas-mobilhalozat-mobilnet.html
S7/s7 edge tulajok tudják jelenleg kipróbálni. Ha minden igaz nougattal alapból be van kapcsolva a volte. -
#35202 Fyi:
Spotify appban mar van beepitve lyrics feliratozas. Menuben ki lehet kapcsolni, hogy erdekessegeket irjon a szamrol, de az egyelore nem mukodik... -
#35201 Introducing the next generation of Jump
Google's messaging mess is about money, not making your life easier (opinion)
Should Progressive Web Apps be allowed in the Play Store? -
#35200 -
#35199 Mondjuk Jerry videóban általában a Samsung telók azok amik kiégnek a hő után :) -
#35198 szoktak gyújtóval is tesztelni kijelzőt, a hőtől elsötétedik a kijelző, de ha lehül visszajön a kép -
#35197 The Galaxy S8 will have no external carrier branding, even on Verizon and AT&T -
#35196 Irtam privátot!
Esetleg ha bárki más részletesen le tudja írni a folyamatot akkor megköszönném -
[Deal Alert] 23 temporarily free, 2 cheap, and 5 on-sale apps for your Wednesday -
#35194 'reggelt, olvassa ezt valaki, aki épp most ráérne? Egy tanfolyam végén vagyok, össze kéne dobni egy appot, de nem megy :( Szerintem gyakorlott programozónak 10p. -
#35193 update all volt, de én 1-2 alkalmazást nem engedek frissíteni, így az nem olyan kénylemes (sokszor csak 1-2 appot akarok)-
@LocalP: nem csak lenyíló menüből?