36194
  • Shiwo
    tuti láma kérdés, de hogyan tudom vissza-rootolni a telóm (unroot)

gugli kidobott pár találatot, de ahogy elnézem ilyen gugli play-es visszarootoló progik, és nem tudom, hogy melyik megbízható...
  • gabi89
    Ez az LG felület csak szerintem ronda? Az ikonok mögötti fekete keret botrány és a statusbar is zsúfolt. Samsung touchwiz -től mondjuk szebb és hasznosabb dolgokkal pakolták meg.
  • skinnyman
    "ha lehet hinni nekik"
    Ok szerintem soha nem mondtak ilyet, max pletyka szintjen merult fel...
    Amugy en szemely szerint egy telefonnal jobban preferalok egy igenyes muanyag hazat, mint egy fem hazat. Konnyebb, jobb fogas, nem blokkolja a jeleket, sokszor kevesbe is serulekeny, stb.
  • Vadnokedli
    első telefonjuk ami legalább fémházas lesz, ha lehet hinni nekik, amit egy európai cég gyárt nekik.
  • skinnyman
    Samsung Plans Galaxy S5 by April as Eye Scanner Studied
  • desigo
    Nagyon tetszik,simán venném ha nem lenne ilyen nagy batár 6 colos.
  • LocalPatriot
    Tegnapi MA adás: LG G Flex

• Shiwo
    Létezik-e / tudok ajánlani olyan chat progit, amivel skype partnerekkel tudoö csevegni? Mert az androidos skype kritikán aluli.. hogy néha elfelejt frissíteni meg nem mindig jelzi az új üzeneteket, az egy dolog.. dehogy értesítőbe kiirja,hogy új üzenet jött, a skypeban meg már nem látszik, illetve hogy menet közben eltűnik sor az üzenetek közül (gépen látszik tovább, nem ki lett törölve!!), az már lassan elfigadhatatlan méreteket ölt a hivatalos appal..
  • desigo
    Nem mondhatod,hogy nincs meg a szabad választás lehetősége
  • GregSB
    Na ez jól összemósódott

@patlee: Samsung has 28 Android sizes:

1.6
    2.8
    3.14 3.2 3.5 3.6 3.7 3.9
    4 4.2 4.3 4.5 4.65 4.8
    5 5.25 5.3 5.5 5.7 5.8
    6.3
    7 7.7
    8 8.4 8.9
    10.1
    12.2
  • GregSB
    @patlee: Samsung has 28 Android sizes:

1.6
    2.8
    3.143.23.53.63.73.9
    44.24.34.54.654.8
    55.255.35.55.75.8
    6.3
    77.7
    88.48.9
    10.1
    12.2
  • benőmenő
    Inkább a GDR 3-at kalapálnák a régebbi wp8-as lumiákra
  • GregSB
    Nokia’s Android phone UI revealed in leaked photos http://www.theverge.com/2014/1/8/5287924/nokia-android-ui-normandy-leak-rumor
  • LocalPatriot

Type on your Samsung Galaxy Gear smartwatch using a QWERTY keyboard
  • GregSB

Bookmarkold be a kép szorszát :)
  • kifli
    ja és ameddig működött a hd2-m azon xperia launcher volt androidon. Nem használtam sokat, de az is elég jó.
  • szucsy89
    A HTC felület tényleg szép, szebb (nekem) mint az alap droidé.
  • kifli
    van most nálam egy one x 4.2.2-vel sense 5-el, és azt kell mondjam sokkal kellemesebb mint az alap droid kezelőfelület.

Először feldobtam rá egy cm-et, de nemsokkal később ment is fel helyette az android revolution hd sense 5 rom. Gyors szép funkcionális.
  • skinnyman
    Foleg 4.0 ota a legtobb gyarto skinjere kb csak szentsegtoreskent tudok tekinteni, es ebben a samsung mindig is az elen jart a taccsvizzel, most sem csalodtam. Egyszeruen izlestelen, ocsmany a vanilla android-hoz kepest.
  • zoliii
    Ma váltottam LG Optimus L7-ről Samsung Galaxy S2-re :D
    Hiába mind2 teló Dél Koreai, az S2-nek jobb a hangszórója, szebb a kijelzője, ezen már jobban mennek a játékok (gameloft-os), a 2 magos cpu minimum már egy telefonnál. Ég és Föld a 2 teló közti különbség XDD
  • Jim Morrison
    de legalább rájöttek hogy alakítani kell rajta (teljesen más kell), ezt díjazom.
  • [HUN]FaTaL
    Ugyanolyan okádék mint a mostani :D
  • Jim Morrison
    Nekem az főgombok nem tetszenek, amik a képernyőre kerültek... mikor ránézek a 'vacak' jelző jut róla eszembe. Szerintem nem szép, viszont hogy most milyen a kinézete a sonys rendszernek a többi téren nem tudom, régi voltak a kezemben/nem néztem videót.

Viszont a samu új külsőt tesztel (na végre)

link

kicsit ios7 [GregesAranyTrollface.jpg]
  • kifli
    képernyő leginkább akkor törik be, hogyha élével landol a telefon. Ha van káva körülötte akkor az tompítja a becsapódás erejét. Minél vékonyabb ez a keret annál könnyebben törik az üveg...
  • Borg
    Mert a többi mobilt ugyanúgy ledobod, akkor összetörik, a sony meg nem? Ugye nem ezt akarod mondani?
  • kifli
    nemtudom feltűnt-e de sony mostanában a strapabíróságra is odafigyel...
  • Borg
    Ez egy elég gyenge érv volt :D
  • RYO21
    Mindent hallottam már a Sony-król, de hogy pont a szoftverrel legyen a baj még nem. Talán a Sony rendszere hasonlít a legjobban a stock androidra, és nincs is annyira telerakva blotware-el mint pl a Samsungok.

Oké és azt kérdem, hogy mi az ami hiányzik belőle, hogy ne legyen tökéletes? Szerintem tökéletes. Ideális méret csúcs hardverrel vegyítve.

Azt meg egyáltalán nem értem, hogy miért gerjed így mindenki az új verizójú androidokra. Majd egyszer jön az újabb és kész. Nekem például ICS-től újabb nem is lesz a telómra, mégsem nyavajgok.
  • theone91
    Kár, hogy a Sony saját felülete egy hányadék.

Stock Androiddal és alácsapott árcédulával lenne értelme. De mivel 440 font lesz a készülék függetlenül, így a 'tökéletes' egy elég groteszk jelző.

Elhiszem, hogy jelenleg piaci résnek minősül a csúcshardverrel szerelt, kisebb méretű telefon, de amikor száz fontért adja az angolt Tesco a Moto G-t, akkor ez így már röhejes. Kapufa lesz ennyiért.
  • kifli
    más gyártóknál nincs ja, aztán derék magasságból elejted és törik is a kijelző, ha rosszul esik...
  • Borg
    Nem is annyira a 4.3-as kijelző a gáz, hanem a gyászkeret ami körülötte van. Más gyártóknál már fele ekkora sincs, mint a sonykon.
  • GregSB
    OFF

Nem hiszem. Eléggé lusta vagyok, nincs kedvem platformot váltani. Ha maradok iOS-en akkor új készüléken megadom accomat, és backupból mindent beállít úgy az új telefonon, hogy minden olyan lesz rajta mint a régin. A zenelejátszó onnan folytatja ahol abbahagytam, összes játékben elért eredményem megmarad, összes alkalmazásban lévő adatok, mentések, stbstb.

Egész napos szopás lenne átállni más platformra, átmenteni oda azokat az adatokat amiket lehetséges, csomó mindent meg elveszne, játékokat kezdhetnék előről stb.

Egyébként nem hiszem hogy megszűntetik a 4" méretet, lesz csúcskészülékük ilyen méretben is. Ha meg nem akkor veszek egy használt 5 / 5s-t.

ON
  • szucsy89
    Legujabb pletykak szerint i6 4,7 es 5,7es kijelzovel jon, lehet hogy a kov. Telefonod androidos lesz?:)
  • LocalPatriot
    Nem mini a neve, hanem Compact. Ami szerintem nagyon jól eltalált.
    Egyébként ezen már túl lehetne lépni... szvsz
  • Dzsini
    Azért az szörnyű, hogy "mini" méret lett a 4 col feletti képátló...
  • RYO21
    Xperia Z1 Compact

A tökéletes mobiltelefon.
  • GregSB
    Intel confirms Dual OS computers that run both Windows and Android
  • skinnyman
    Nem nagyon ertem a problemat. Joguk van hozza, nyilvan ugy latjak hogy van ra igeny, ha meg nincs max nem jon be. Konnyen megtehetik, es senkinek nem lesz belole semmi kara, es senkinek nem kell kovetnie az osszes meretet vagy felbontast, mert android-on kb barmilyen kijelzo meret/felbontas/ppi kombot hasznalhat az ember, mindegyiken jol fog kinezni az osszes kicsit is igenyesebb app :) Nincsenek begyoposodve 1-1 felbontasra/meretre az os rugalmatlansaga miatt, mint szerencsetlen almas ceg aki volt hogy az elen jart kijelzokben, most pedig regota messze a legaljan vannak nagyjabol mindenben (felbontas, ppi, meret), nem is versenykepesek, meg se probalnak mar reagalni a konkurensekre, mert nem is nagyon tudnak.
  • GregSB
    Samu tovább folytatja a képernyő méret spamelést

Valaki tudja követni hogy hány féle méretet kínálnak, hány féle néven? :D én már elvesztem.
  • BIZ0906
    Fatal és Dzsini thx a válaszokat.