Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skinnyman
Durva, ugy tunik fizikailag kisebb lesz a G2-nel egy kicsit (maga a telefon - ez alapjan kicsit az N4-nel is kisebb lenne, kijelzo is csak 4.96" - de felbontas ugyanugy 1080p, aksi is csak 2300 mah). Vas ugyanugy Snapdragon 800.

Kis adalekinfo androidpolice-rol amit egy fejleszto latott analytics-en felbukkanni es beleillik a kepbe:

Android: KeyLimePie API_18
Model: LGE Nexus 4
Build: hammerhead-userdebug KeyLimePie KRS65B 808051 dev-keys
Screen: width=1080, height=1776, dpi=480, density=x3.0, scaledDensity=x3.0, widthPixels=1080, heightPixels=1776, xdpi=442.451, ydpi=443.345, refreshRate=64.0fps

hammerhead, kemeny kis neve van, bele is illik a nexus-ok elnevezesi koncepciojaba 😊

Regards,

LocalPatriot
Penny-be is akciós! Ma veszek egyet😊

Ám a Samsung is odatette magát rendesen. note 3 komoly kis gép lett.
Amit nem értek viszont, hogy a gear, nem kapott teljes támogatottságot. Még s4-el se kompatibilis. Hát szerintem ezt elszúrták.

Az LG-n meg nagon meglepõdtem. Az a G2, meg a hozzá tartozó tablet vmi gyönyörû. Nagyon jó úton haladnak, ki tudja.. lehet nemsokára LG telefonom lesz?😊
LocalPatriot
Én is megtapiztam, kedden. Tényleg gyönyörû, de egyszerûen nem tudom elképzelni, hogy lehet a minennapokon használni, a méret miatt. Zsebbe nem lehet rakni, mert ha bele is fér, nem lehet kényelmesen leülni. Tényleg csak tabletként tudom elképzelni.
Nekem 5 col a határ. A mostani sp 4,6-os, de kezd kicsi lenni. Kéne az a Honami...😄
gazgoblin

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Bucser
Hox-om ma frissult 4.2.2-re. Kifejezetten jot tett neki.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

desigo

fery02
Ti mit gondoltok ezekrõl a telefon kerékpáros tartókról?

Ugye ezekben folyamatos rázkódásnak vannak kitéve út közben a telefonok, amik azért gondolom nem annyira használnak nekik.
Vagy annyira azért lehet nem kell õket félteni? Bírják?

Csak mert esetleg lehet beruháznék egy univerzálisra, mert elõreláthatólag elég sûrûn használnám és így univerzálisba (volna direkt csak a jelenlegi telómhoz is jóval olcsóbban) talán kompatibilis lenne a jövendõbeli telefonjaimhoz is.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Vadnokedli
Gyaníthatóan. <#banplz>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Ennyire gyenge a ragasztása? <#nevetes1>

rage
A Vodás S4 ma frissült, új 4.2.2-es build
Kb 84 mega a frissítés, probléma nincs vele, változást sem nagyon láttam utána, azt írják, a stabilitást javították.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Bucser
Volt tegnap lehetosegem vegigtapogatni a Sony Xperia Z Ultrat... Gyonyoru darab es a kepernyoje is szinte leugrik az uvegrol😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

30%-os Kitkat csoki akció a sparban!!!
:-D

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

skinnyman
Jon uj nexus is par honap mulva, annal sztem az sem lesz nagyon itt sem dragabb...

Regards,

[HUN]FaTaL
Pdastoreban van n4 gyártói garival, de 120-130k. 😞

Igazából nem merném bevállalni. Mondjuk most nem is esedékes a telefonvásárlás.

http://goo.gl/gd6Zi5

skinnyman

Regards,

LocalPatriot
Már nem aktuális, megoldódott.
skinnyman

Regards,

LocalPatriot
Van itt valaki, aki játszik az Asphalt 8-al?
bakkerman
tárgytalan,még egyszer ki-be kapcsoltam,és mûködik...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
A telómon elromlott a felsõ hangerõ gomb,az alsó mûködik,de a felsõ az totál meghalt,többszöri ki-be kapcsolás után se reagál,csak az alsó. Ugye a teló unibody,szóval itthon még meg se tudnám nézni,vigyem el szerintetek szervízbe? Egy hangerõ gomb miatt nem akarom hogy felküldjék 2 hétre pestre...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

skinnyman
Rendes gari alatt ha itthon is ervenyes hivatalos LG-t ertesz, olyanrol nem nagyon tudok, de vannak ilyen gsm boltok amikbol mas forumon sokan vettek ilyet ennyiert es elvileg korrektek szoktak lenni, nem szokott gond lenni.

Regards,

Vadnokedli
60 ért a sima Note megy használtan. spec hasonlításkép

gabi89
Annyiért valami tuti nem oké vele. Garanciát azért jól nézd meg, hogy gyári legyen, mert sufni gsm-es nem ér semmit. One is lehetetlen ennyiért... hardveraprón még használtan is több.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Vadnokedli
Nekem is hozhatna egy ilyen listát. <#banplz>

[HUN]FaTaL
Hol van boltban Nexus 4 80-ért, rendes garival?

matyi0323
Megkerdeztem en is haromszor is, de nem.
Nagyon csodálkozok, kíváncsi vagyok, elvileg holnap meg is mutatja.
Ezek után (az árak után) a HTC One-t nézem, nem nagyon gondolkodnék egy percet se hasonló árat fizetni érte.. ( elvileg az egyik legjobb telefon.., bár nem vagyok otthon annyira a témában, azért is írok 10 percenként😊)
Ja, és független.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

skinnyman
Az mondjuk eleg erdekes, nem maradt le az elejerol egy szamjegy? 😊

Regards,

matyi0323
😊))))))))
Az se tetszik., azt nem tudom miért írtam be ( mutatta a boltos, ez a 4 név ragadt meg igazából 2 perc alatt a felsorolt kb 6-7 telefonból )
Viszont most beszéltem egy ismerõssel, aki majd mond más árlistát, ami nekem jobban tetszik, így szerintem holnap vagy pár nap múlva visszatérek konkrét telefonokkal, hogy melyik is legyen. De köszönöm az eddigi fáradozást 😊
Csak azért is várok, mert már kíváncsivá tett, hogy honnan fenébõl tud S4-et garanciával 55 ezerért, de lehet jobb ha nem tudom honnan származik😊) na de ez nem felvágás akart lenni, scak teljesen más árlistával állt most elõ azokhoz képest, amiket én látok, így megéri várnom szerintem.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

skinnyman
Azt azert valahogy fel nem fogom h erre ravagod h nem tetszik mikozben olyan telefonok meg jatszanak, mint ace 2, de te tudod 😊

Regards,

matyi0323
Megnéztem a Nexust, gyors, szép, "mindent tud", de valahogy nem tetszik, de azért köszi a tippet. ( nem az a plusz 10k, csak nem tetszik, van ilyen) 😊

skinnyman
Akkor radobsz egy 10est es 80-ert meg tudod venni boltban is. A One S amugy mar nem rossy, de a Nexus 4 annal is kb ketszer jobb/erosebb.

Regards,

matyi0323
A felsoroltakat csak a bolti eladó mondta, így beírtam. Most nézegetem mobilarenan a HTC one S-t, picit drágább ugyan, de az is jónak tûnik. ( ettõl a kintrõl behozós dologtól valamiért félek, nem tudom miért.. neten se szoktam rendelni soha semmit, szeretem megfogni és kifizetni a dolgokat, ez persze az én hibám)

skinnyman
Nexus 4, kintrol behozva kb 70k-ert mar hozza lehet jutni, ha boltban venned inkabb, olcsobb helyeken 80k-ert talalni. Magasan ver mindent az arkategoriajaban, mindennel amit felsoroltal legalabb 3szor jobb.

Regards,

matyi0323
Hali. Írtam a másik topikba is, nem tudom melyiket nézik gyakrabban, azért írom ide is, remélem nem nagyon off.. Jelenleg xperia mini pro-m van és most készülök cserére.
Melyiket vegyem a következõk közül és "miért"? Jöhet pozitív és negatív vélemény is. A következõket néztem ki (illetve a boltos ajánlotta).. Most nagyon dicsérik a HTC-ket (pár ismerõsömnek az van), így szóba jöhet abból is valamelyik.
Az xperia P-t nézegettem ma, az nagyon tetszik valamiért, de bármilyen ajánlatot meghallgatok. Olyan 70 ezer forintig gondolkodnék..Köszi

Xperia P
Xperia U
HTC Desire X
Samsung Ace 2

[HUN]FaTaL
Nem a legszebb, de sokkal jobban néz ki, mint a samsung borzalma.

GregSB
Közben[ csendben bejelentették a Qualcomm Toq okosórát is/URL]

Ez is $300, de ez szemben a Geareel minden Androidos telefonnal mûködik, és nem 1 hanem 4-5 napot bír ki egy töltéssel.

Rondának ez is ronda 😄

theone91
Megnyugtatlak, lesz legalább akkora siker mint az S Pebble. 😄

GregSB
Ja hogy $300 a Gear. Ami csak egy Galaxy Noteal vagy S3/S4-el mûködik.

Köszönöm, ez asszem felejtõs 😄

GregSB
Nem néz ki olyan rosszul s Gear egyébként, a kuszivárgott fotók elõnytelenek voltak róla, de így se cserélném le a karomon lévõ citizent rá

[HUN]FaTaL
Nem, ott egy 4" kijelzõ lesz egy Xperia Ray méretû házban, legalábbis a pletykák szerint. Aztán lehet, hogy az egész egy büdös nagy kamu 😄

RelakS
<#boxer>

Facé kell minden fél évben új telefonnal kijönni?

Mondjuk ha nem vettem volna a Z-hez mostanában ezt-azt, akkor lehet, hogy beneveznék egy Z1-re. A Z-ben úgyis kezd tönkremenni a kamera <#duma>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ki evett ma kitkatet? :-)

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Ott majd egy 4.5" kijelzõ lesz ugyanebben a házban? 😄
Szóval ha veszek egy Z1-est, akkor ahhoz jár egy topmodel csaj is? Vagy az nincs benne az alap csomagban? <#idiota>

LocalPatriot
De az a Gear, hogy néz már ki...?
És igazak voltak az eddigi képek. Hát szvsz borzasztó ronda.
[HUN]FaTaL
Elvileg lesz Mini ebbõl a Z1-bõl, legalábbis a pletykák alapján és talán a hardver sem fog sokat változni. Majd kiderül. 😊

#23206: Nem, mert tepsi.