36194
-
#25834 Gyerekek, van egy S3-m... Valamelyik nap felfrissítette magát 4.3-ra.
Na, azóta azt csinálja, hogy ha valaki úgy volt benne eddig a telefonomba, hogy 06 20 vagy 06 30 vagy 0670, tehát +36 nélkül írtam be, azóta azoknak az embereknek nem írja ki a nevét, ha hívnak. Van erre valami megoldás??? Mert az tuti, hogy a 300 nevet nem fogom újra írni, pötyögni... -
#25833 Hat igencsak erdekes, nem sok olyan helyzetet tudok elkepzelni ahol hasznalnam meg akkor sem ha tudnek rajta gyorsan gepelni. Valszeg nem egy mainstream cucc lesz :) -
#25832 ja jó, visztont ez... :
szerintem bukta. Nem rossz ötlet nem azt mondom, de nem hiszem hogy be fog futni. -
#25831 -
#25830 Tim Sweeney (Epic Games):
"We can take absolutely anything that runs on PC or high-end consoles and run it on Tegra...I didn't think that we'd be at this level on mobile for another 3 to 4 years"
NVIDIA seriously made a crop circle for marketing its new Tegra K1 chip
Mas: Google launches the Android-based Open Automotive Alliance with Audi, Honda, GM, and more -
#25829 Kevesbe mainstream de ez is durva cucc :)
-
#25828 Elkepeszto.
Press Conference -
#25827 Vajon sikeresebb lesz mint a Tegra4? Szerintem nem. -
-
#25825 Nem, és összevonni-összekapcsolni se lehet fiókokat. -
#25824 Tudtommal nem. -
BIZ0906 #25823 Lehet olyat csinálni, hogy létrehozok egy új google fiókot és a régiből a playen vásárolt termékeket átmentem az új fiókba? -
#25822 Nálam csak néha van, amióta van tabletem azóta kibír 2 napot. -
#25821 nem tudom, én soha nem hagyom rajta éjszakára a telefonomat a töltőn -
#25820 Napi 3-6 óra rádióhallgatással két hét
Éjszakára androidos eszköz úgyis töltőn van, nem? -
#25819 Igen a Sleep As Android tudja ezt az érzékelős dolgot is bár, hogy mennyire pontos az kérdéses meg mivel folyamatosan megy a proximity sensor így meríti az akkut is szerintem. Én a hagyományos telefont a töltési idők miatt irigylem. :) -
#25818 én is felraktam mikor tegnap láttam gugli+ on (igen ott :D) hogy ingyenes lett (mert akkor muszáj :D) és tényleg jó, ami tetszik az az előtte fél órával kis dallamot játszik, felkeltem rá (igaz alig hallottam) az más kérdés, hogy kilencre állítottam be és 10percenként ki kellett nyomnom (mert felkelni már nem akartam, de azt se akartam hogy visszaaludjak és délben keljek :D), a legvégén a matek feladat meg... lehetne nehezebb is egy fokkal, mert ránéz az ember mikor még látni se tud de egyből megvan a válasz :D olyan mintha simán a disable alarmra nyomnék :/ -
#25817 Én el sem tudtam volna korábban képzelni, hogy egy ébresztőóra appot fel fogok rakni, mert hát minek mikor van alap is, de kellemesen csalódtam a Timely-ban.
Ami tetszik benne:
- gyönyörű kinézet, igényesség (illik a stock androidhoz is)
- mint lentebb említve volt, itt is van egy "okos ébresztés" opció, amit persze ki lehet kapcsolni, fél órával az ébresztés előtt egy lágy dallamot kezd, ami annyira elég, hogy félig felébredj, azután már könnyebben ébredsz (nem mindig használom, de elhiszem, hogy valakinek segít)
- be lehet állítani különböző ébresztési profilokat, igaz nem lehet mp3-at beállítani, de az alapok elég változatosak és sok fajta van belőlük
- vannak bizonyos nehezítések: ébresztéskor egy matek feladatot kell megoldani, hogy elhallgasson, vagy mintát kirakni, esetleg rázni a telefont
- szinkronizáció
Nem mondom, egy sima ébresztő app is megteszi, de szerintem tegyél egy próbát, rakd fel a tabletre. Nekem is a Nexuson van fent, a telefont nem használom ébresztésre mióta egyszer kikapcsolt magától este és elaludtam. :D -
#25816 Jó, az is igaz, hogy én mindig könnyen ébredtem (általában az ébresztő előtt), nekem nem kellenek ilyen "oldj meg matekfeladatot és elhallgatok" típusú dolgok, de van ismerős, aki simán végigszundizza a telefonját +1 órán át. :)
Profilozás van a gyáriban is (most megnéztem miket tud), mindegyik beállítható hogy melyik napokon, stb..
Az az álomciklusos ébresztés még tényleg jó ötlet lehet - sok jót olvastam róla, csak ha jól rémlik akkor az ágyon kellene lennie az eszköznek, hogy érzékelje az aktivitásodat. Na most nekem a Nexus dokkolóban, a telefon meg az ágy mellett a polcon van :) -
#25815 Leszedtem én is, de maradok inkább a gyárinál.
Ha jól vettem észre, saját hangot be sem lehet állítani? Szinkronizáció viszont +1. -
#25814 Én A Sleep As Android-ot használom, korábban a Gentle Alarm volt. Ez azt tudja, hogy fél órával ébresztés előtt már ébreszt halkabban és rövid ideig, hogy kizökkenj a mélyalvásból. Mikor először használtam eléggé meglepett, hogy mennyivel kellemesebb így ébredni, meg amit még szeretek, hogy tartalmaz ilyen természethangokat amikre sokkal kellemesebb nekem ébredni mint egy csipogásra. Meg az se rossz, hogy több féle ébresztési profilt tud, pl. hétvégét külön kezelem mert csak néha van szükségem arra, hogy hétvégén ébresszen. Ja meg tök, hogy vannak ilyen feladatok, hogy ne tudd egyszerűen kinyomni az ébresztést. :D
Engem a kinézet nem nagyon érdekel. -
#25813 Valami 700 teljes Forint volt!!
#25812: igazából tényleg nem sok értelme van, főleg mert nem lehet zárképernyőre se rakni, ellenben rohadsz szépen és kezelhetően meg van csinálva. -
#25812 Egészen érdekes, hogy milyen funkciók kinek kellenek, és mi az, ami fontos vagy nem valakinek...
Nekem a (buta)telefonom ébreszt - hétfőtől péntekig reggel 6:00-kor - amikor megszólal leállítom és felkelek. És csak nézek, hogy ezer beállítás meg ilyen-olyan hátterek meg mittudoménmi... nem tud ilyeneket az Android alap ébresztőórája? -
Robi546 #25811 Értem,köszi,körülnézek. :) -
#25810 Énezt az ébresztő órát használom,rengeteg a beállítási lehetőség van benne -
#25809 Nem hiszem, én nem találtam meg... -
#25808 Nahat, tamogatta 1 dollarral az egyik legigenyesebb kinezetu app fejleszteset, ez legyen a legnagyobb baj :)
tototto: bar live wallpaper-t nem latok en se, widget van hozza, lockscreen widget is, daydream is. -
#25807 én is ezen gondolkodtam. Az óra widget az szép,minimalista...:) -
RYO21 #25806 Saját ébresztőhangot belehet valahogy tenni? Mert az app tetszik, de 8 éve ugyanarra a dalra ébredek és már megszoktam :D -
#25805 Nagyon szép, csak nem értem ezt nem lehet háttérnek választani, hogy napközben is ez legyen a hátterem, mert tetszik, de ébredőnek hiába csili vili úgyis azonnal kinyomom, nem látni belőle semmit. Tehát ez se widgetnek se háttérnek nem használható, csak ébresztőnek, mert annak fölöslegesen csicsás? -
KaBuTo666 #25804 én megmondom a haveromnak...kezdem azzal, hogy van egy rossz és egy jó hírem... -
#25803 hehe, fater megvette ezt az appot, inkább nem mondom meg neki, hogy már ingyenes :D -
#25802 Nagyon minőségi, ezt használom már pár hónapja... -
#25801 Google Buys Timely Alarm Clock Developer Bitspin, Premium IAP Content Is Now Free
(gyonyoru alarm clock app)
Robi546: hivatalosan ahogy latom nincs ra, itt nezelodj. -
Robi546 #25800 Értem,köszi a választ. -
#25799 Nem jó hozzá, a plusnak semmi köze nincsen az s-hez, egyetlen közös elemük sincs. -
Robi546 #25798 Galaxy S Plus-ra nem elérhető a CM11 M2 ? Néztem azt amit kiraktál de ott csak sima S1-esre van meg valami S (B) -re,sima Galaxy S -es CM 11 jó lehet az S Plusba is ? Előre is köszi. -
Robi546 #25797 Értem köszi mindenkinek a segítséget,akkor már megnyugodtam mert nem szeretnék megint venni lassú Samsungot csak más márkajellel/névvel,ebből Nexus 4 vagy 5 lesz. :) -
#25796 CyanogenMod 11.0 M2 Release -
KaBuTo666 #25795 12. szó után hagytam a picsába az egésznek az olvasását...