36194
  • Máté94
    Igazán jó lenne már egy edge-to-edge dizájn, mert még mindig túl sok hely van a kijelző alatt és fölött is, aminek nincs semmi haszna...
  • szucsy89
    Ez a telefon nagyon tetszik, méretben pont megfelelő és hardverben is csúcs. Na most majd kiderül, hogy van-e igény az ilyen modellekre, nagyon kíváncsi vagyok milyen eladásokat fog produkálni.
  • skinnyman
    Gyakorlatilag teljesen ugyanakkora a telefon, mint a 4.7" kijelzoju moto x. Szoval tovabbra se mossuk ossze a telefon vs kijelzo meret kerdeset, iphone is hiaba ugyanakkora szinte meretben ha az ormotlan nagy kerete miatt miniatur a kijelzoje.
  • Robi546
    Hali!

Kérdésem a következő: mennyi árcsökkenés várható Május végére/Júniusra a Sony Z1 telefonra illetve még az LG Nexus 5-re ? Tudom hogy nem lehet ezt így megtudni de általában mennyit szokott csökkenni az ára az LG és a Sony telefonoknak fél év alatt ?
    Illetve még annyi hogy GSM Arena -n néztem az LG Nexus 5 adatait és ott azt írta hogy "About 280 euro" viszont én még egyik szlovák oldalon se láttam 400 eurónál olcsóbbat,esetleg nem lehet valahogy majd külföldről behozatni vagy valami ilyesmi módszer ?
    Előre is köszi a választ.
  • GregSB
    Ebben az az érdekes, hogy az iPhone dizájnját bevallottan nagyban befolyásolta a Sony. :) szóval őket nem lehet hibáztatni hogy ilyen dizájnt hoznak ki.
  • Rage47
    na végre egy normális méretű telefon az iphone-on kívül
  • Borg
    Kicsit olyan möchtegern iphone lett...
  • GregSB
    Verge a Sony Z1 Compactot nevezte ki a CES legjobb telefonjának

Végre elkezdenek mások is csúcstelefnokat kihozni 4" körüli méreten, tetszik!

Sony heeds the call for a small superphone with Xperia Z1 Compact

Mostmár 2 Androidos telefon is van a piacon amire szívesen váltanék (ha platformot akarnék váltani :) Moto G és ez az új COmpact Z1.
  • RYO21
    Puffin browsert használ valaki? Én ma feltettem a gyenge Xperiamra, és valami brutálisan gyors. Pl.: theverge.com-ot 10 másodperc alatt betölti (chrome 20-25). És még flash is van beépítve.
  • Borg
    Az egy egész más kérdés, hogy idleben visszavezi a procit. Én a thermal throttlingról beszéltem.
  • skinnyman
    Vagy ha tulmelegszik (ami hosszabb terhelesnel elofordulhat, nemelyik telo mar eleg kis homersekleteknel is leszabalyoz)
  • skinnyman
    Hat jah, de talan majd abbol is lesz GPE (google play edition) valtozat.
  • [HUN]FaTaL
    Csak akkor veszi vissza, ha nem kap terhelést.
  • Borg
    Miért akadna? N3-on se akad...

Másrészt viszont egy fasság az egész, mert hiába 2.3ghz a csúcs ezen is, azt nem tartja hosszú ideig. Szal nem tudsz erősebb játékkal órákon át ökörködni, mert 1ghzig is visszaveszi a procit. (bár a gyakorlatban ez még sosem jelentett problémát)
  • Pokerface86
    Sziasztok! Egy alkalmazást szeretnék telepíteni a mobilomra, de nem jön össze mert az írja hogy kevés a helyem! Ez igaz mert a belső memórián tényleg csak pár mega va, de van egy üres 8 gigás sd kártya is a telóban! Hogy lehet azt elérni hogy az sd kártyára telepítse az alkalmazás?
  • szucsy89
    *Orosz
  • szucsy89
    "...rosz forrásokból azonban annyi kiderült, hogy a Galaxy S5 lehet az első készülék, mely Snapdragon 805 processzor köré épül, mely a 2,5 GHz-es órajelen futó négy felturbózott magjával elképesztő száguldást ígér."

de fogadjunk ezen is akadni fog a táccsvizz :D
  • zoliii
    Apám nemrég vett egy új Samsung Galaxy S4 Mini telót.
    Cella készenlétben: tegnap 41%-ot mutatott, és gyorsan merült a mobil.

Nekem Samsung Galaxy S2-öm van és ma csak rádiót hallgattam rajta, délelőtt és 58%-ra merült le, mikor egész este töltőn volt, és reggel 100%-on volt az aksija. Apám felhívta ma a Samsung szakszervizt, és mondták, hogy még ilyet nem hallottak! :D Szakemberek XDDD 5let?
    Szar lenne a szoftvere, vagy valami alkalmazás meríti? Pedig még a fényerő is kb. 30%-on van, mind 2 telón.
  • Shiwo
    Odin3-mal, CF-Root-SGS3-v6.4 -t használva..

kérdés az, ha unrootolom, vajon enged-e frissíteni, vagy akkor is azt mondja, hogy módosítva lett...
  • Vadnokedli
    Pénisz gesture kéne.
  • SzirmosSzisza
    Zsírós kézzel hasznos lehet, bár arra már van S4-ben is megoldás :)
  • Vadnokedli
    Ha már az ember a kezében tartja a telefont... ne legyen már ilyen lusta hogy a fejével kelljen lapozni, de persze ha dokkolva van a telefon érthető, de arra meg ott a kéz gesture, de ha nincs szabad kezed mondjuk gépelsz vagy valami, hát dunno.
  • LocalPatriot
    Rendben, köszi szépen Neked is!
  • skinnyman
    Ha bal oldalon van (app csinalja) akkor kell h tartozzon hozza notification, arra hosszu klikk, app info.
  • Pokerface86
    Sziasztok! Egy alkalmazást szeretnék telepíteni a mobilomra, de nem jön össze mert az írja hogy kevés a helyem! Ez igaz mert a belső memórián tényleg csak pár mega va, de van egy üres 8 gigás sd kártya is a telóban! Hogy lehet azt elérni hogy az sd kártyára telepítse az alkalmazás?
  • Shiwo
    pedig csak rootoltam egy leírás alapján (majd otthon megnézem, hogy pontosan hogyan is, cégbe le van tiltva az oldal), mást nem csináltam vele, és azt írja ki, hogy módosított eszköz, szoftverfrissítés nem elérhető

Cat, be van kapcsolva az NFC, annak a jele

• SzirmosSzisza
    Felső menüsorban ilyen N betű bal alsó sarkában kék wifi jel szerűség mit jelent?
  • qetuol
    biztos vagy benne, hogy a rootolás miatt? a root nem bántja az OTA frissítést.
  • [HUN]FaTaL
    A factory reset nem nyúl a system partícióhoz így többnyire megmarad a root, reflash kell.
  • skinnyman
    Siman lehet h egyszeruen lehet unrootolni, de ez konkret telefon/szoftver fuggo, nem mindegy hogy milyen root manager progit hasznaltal, stb.
    Amugy valoszinu gyari visszaallitastol is elveszik a root. Viszont a modositott rendszer cuccok nem allnak vissza, tehat nem lesz "gyari allapot" ha beleturkaltal.

theone: jaja, foleg arra gondoltam en is, uj n7 es n5 soft touch anyaga pl sztem uber jo.
  • LocalPatriot
    Értem, akkor újrafleshelem, mert én azért rootoltam, hogy át tudjam írni a régiójódot. Köszönöm!
  • theone91
    +1

Szerintem az igényes, jól összerakott, minőségi soft-touch műanyag sokkal kellemesebb fogást ad, mint a hideg, steril fém.
  • Shiwo
    nekem csak rootolva volt, nem turkáltam bele.. viszont jó lenne, ha nem kellene újra telepítenem mindent.. nem lehet unrootolni visszaállítás nélkül?
  • skinnyman
    Sima rendszer visszaallitas altalaban a rendszer file-ok kivetelevel tudja visszaallitani a cuccokat, viszont root-olas utan (vagy mar azzal is valamilyen szinten) mar azokba is bele lehet turkalni, szoval a rendszer szintu beavatkozasok visszaallitasahoz ujra kell flash-elni a cuccot, nem eleg a rendszer visszaallitas. Ha csak root-olva volt es egyeb beleturkalas nem volt, akkor meg valoszinu eleg a visszaallitas is.
  • Shiwo
    nem igazán használom ki a rootolás lehetőségeit, viszont nem tudom így lefrissíteni
  • LocalPatriot
    Mivel én sem értek hozzá, de ha csinálok egy teljes rendszervisszaálíltást, akkor ugye unroot-olva lesz a telefon?
  • skinnyman
    Keszulek es szoftver fuggo a dolog, xda-n nezz utana.
    quetol: ahogy tudom samsung szerviz pl pont telibeszarja h a bootloader nyitva van-e, ellenben a root-ra "harapnak". Persze lehet h csak elvileg, hallottam mar olyan esetrol is ahol nyitott bootloader es root is volt es azzal se foglalkoztak.
  • qetuol
    ha azért akarod visszarootolni, mert szervizbe viszed, ne tedd, csak a bootloader legyen zárva.
  • LocalPatriot
  • Shiwo
    természetesem nem lenne rossz, ha nem soft / hardreset megoldás lenne a javaslat, ha van rá más módszer is.. (: