Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
Se a kijelzõ se a kamera nem nyerte el a tetszésüket.
Külseje viszont eléggé bejövõs.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mas:
Samsung's 38 million Galaxy Note sales show that large phones are here to stay
LG G2 review
Regards,
(meg a Siemens M30 a tulipiros képernyõvel...)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Az óra meg elég bazári.
Google+ beállításaiban az Értesítések beállításainál egyik "e-mail"-es rublikában sincsen pipa pedig.
Mit nézek vajon el?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
hol van már ezekhez képest a mi droidunk... 😊 és még van hova fejlõdni szerencsére.
Regards,
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Amúgy pl Google Music tud olyat, hogy elõre buffereli dolgokat és akkor net nélkül is elvan egy darabig.
Plusz ahogy írtad egy sorozatnyi film (5-6 giga legalább), néhány magazin (1-2 giga PDF-bõl simán kijön), és 30 gigát nem olyan nehéz feltölteni.
... mondom ezt úgy, hogy nekem is 8-9 giga szabad hely ül a 16-os N7-en.
8 gb zene... mindet hallgatod egyszerre? én általában 1-2 giga zenét felrakok, ha megunom cserélem õket. játszani nem játszom. filmekkel is ugyanez a helyzet 1-2-t felrakok ha megnéztem letörlöm és rakom a következõt... 4k film... egy ilyen kis kijelzõn mi értelme a 4k-nak?
na mindegy, persze ez csak az én véleményem, én bõven elvagyok a mostani telefonom 2gb-os memóriájával, meg az n7-em 16-osával 😊
Az uj Nexus (ami egyebkent azon alapul majd valszeg) valszeg igy fog kb kinezni:

Regards,
Gondolj másra is, nem csak Te vagy a világon.
Másnak a véleményét tartsd tiszteletben...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Az Acer Liquid S2-vel 1 perc 4K-s videó 800 mega.
Plusz egy offline navi meg pár játék és már kevés is a 16 giga.
Én is vígan elvagyok a 16 GB-os memkártyával.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Egyetértek vele!
" ... a baratnom szeretne egy uj telot ... "
" ... nem tudja mi kene neki es mondta hogy forumon erdeklodjek hogy tapasztalataitok mik a telokkal"
Ha nem tudja mi kéne neki, akkor nincs szüksége új telefonra. Nem muszáj évente telefont cserélni, ha annyira pénzt akar költeni akkor adja a vöröskeresztnek.