36194
  • SzirmosSzisza
    Olvasashoz minek net?:D

Amugy FB-nek eleg annyi.
  • LocalPatriot
    Szóltam a kollégámnak, el se akarja hinni.
    Le a kalappal a Samsung előtt, ez gyors volt.
  • Dzsini
    A GPRS 80 kilobit/s, az EDGE (ha van) 200 körül járhat (elméleti maximuma 384 kbit)
    Az UMTS, HSPA, LTE pedig megabitekkel játszik (2-20+)

80 kilobit/s sebesség az a régi betárcsázós-ISDN tempó, 1 megabyte adat olyan 2-3 perc, 3G-n 10 másodperc.
  • Borg
    mármint 4.4.2
  • Borg
    Kijött a 4.2.2 N3-ra

Mi még csak teszt verziót tolhatunk fel odinnal (knox és gari vesztés nélkül), de a lengyeleknél már hivatalosan is megjelent OTA-n.
  • Dobronski
    Ha vennék telefont, viszont csak 2G-t érhetek el, GPS, facebook, telefonról való tanulásban/olvasásban mennyire venném észre, hogy nem érhető el a 3G, 4G? Amit kinéztem messziről jönne, 3G-t 900hertzen nem támogatja.
  • Chris Lowe
    Nézheted a barátok épp mivel játszanak, nekik kik a barátai, trófeáidat nézheted, összehasonlíthatod, store is van, meg hírek, újdonságok de ezek csak átdobnak a ps honlapra. Ha van ps4-ed akkor szinkronizálhatod -nekem nincs ezt nem próbáltam- üzeneteid olvashatod stb. Kb ennyi, nem rossz de nélküle is meg lehet lenni. Egyébként bosszantó, hogyha elindítod majd kilépsz akkor is fut a háttérben, ki kell lőni a futó alkalmazásoknál. Nekem nexuson nem probléma de nem szeretem az ilyen minden ok nélkül ragaszkodó alkaslmazásokat.
  • Jim Morrison
    jobbfajta nagyobb telefonokon, ezért is teszik a power gombot középre :)
  • GregSB
    Neked baromság, nekem nem. Hangerő gombokat + power gombot rohadtul nem érném el ezen az én kézméretemmel.
  • TopGun
    Sziasztok! Nem tud valaki valami olyan programot, amivel a Note II-t ugy lehetne hasznalni mintha webkamera lenne? es ami jol mukodik is!
  • RelakS
    nem mondhatni, az volt. Ahogy az S, az S3 és az S4 is a maga évében
  • Dzsini
    Az OTG képesség nem teljesen általános.
  • SzirmosSzisza
    Az érdekes, én S3-at rákötöttem 12 éves XP-re internet nélkül és működött :D
  • Probatbicol
    Mondjuk az én sima S-emnél már az is extra lenne, ha a nyomorult usb-n keresztül legalább egy pc-hez tudnám kötni, de nem megy. Régen működött egyébként, de már elmúlt.
  • Inquisitor
    Nem tud valaki olyan fórumot magyart, ahol a Bluestacks Add Player össze s nyűge, nyilai és trükkjei vannak? Annyira nem foglalkoznak sehol vele, mint ha nem is létezne ...
    Ha nincs, akkor jó egy korrekt angol nyelvű fórum, FAQ, akármi is ...
  • Vadnokedli
    alsóbb közép kategóriánál igen, de mivel anno az S2 high end volt mondhatni ezért nem.
  • Borg
    Mert ez valamilyen más mobilnál extrának számít?
  • zoliii
    Tábla gépemhez kaptam egy micro usb, usb rövid kábelt. Megnéztem, hogy belemegy a Samsung Galaxy S2-be. Simán olvassa a teló a külső pendrivomat :D Imádom ezt a mobilt :D Van hozzá LogiLink Tv antennám is :D
  • LocalPatriot
    Gingerbread még mindig 21%?? Nem semmi.
    A JB-n nem csodálkozok, hisz minden új telefonon már az van.
  • skinnyman
    Jelly Bean claims 59.1 percent of Android device share as KitKat inches forward
  • Robi546
    Értem,és nagyjából mire van ? Illetve mik vannak rajta,valami szinkronizáció PSN-el vagy mi ?
  • Chris Lowe
    Nekem jól megy a ps app nexuson. Bár nagyon ritkán használom...
  • Máté94
    A Z1C esetében én pont az alja miatt "sírok", mert pont annyi hely van a kijelző alatt, amennyi a virtuális billentyűknek kellene, de ehelyett kihasználatlan marad egy csomó hely.
  • Norbi779
    Köszönöm a választ
  • Robi546
    Értem,köszi a választ.
  • RYO21
    Van, de kevésbé hivatalosak, szóval ilyesmit, hogy CM, MIUI, AOKP el lehet felejteni. Igaz azok is vannak, de csak ráerőszakolós verziók. És a gyenge teljesítmény miatt azok se szuperálnak.
  • Robi546
    Még én is beleszólnák kicsit,főzött rom (nem hivatalos) sincs rá valami frissebb ?
  • RYO21
    Nincs rá újabb, és nem is lesz. Nekem mirom van és ugyanaz a 4.0.4 van rajta. De addig nemzavar, amíg futnak rajta a programok.
  • Robi546
    Aha értem,köszi. Valakinek akinek van innen PS3 -ja,az használta androidon a PlayStation App -ot ? Mert én előbb telepítettem,2 percig használtam is majd töröltem, jóformán lassabb mint az explorer. :D Szóval másnál is ilyen lassú ? Ha rákattintok hogy Settings fél perc mire kidobja a menüt.
  • theone91
    MTK platformos, olcsó chipset. Olcsóbb anyaghasználat, kijelző stb.

Vannak gyártók akik nem prémium kategóriára jellemző haszonkulccsal árulnak készülékeket. Az Alcatel ilyen.
  • Robi546
    Hali!

Most még nézegettem és érdekes dolgot találtam,Alcatel One Touch Idol X+,8 magos processzor,PowerVR SGX GPU,13 megapixel,5 col és GSM Arena -n azt írják hogy about 220 eur ami nagyon kevés,8 magos telefonért,vajon miért lehet ilyen olcsó?

LINK
  • Robi546
    Értem,köszi a választ,majd nyáron kiderül,mivel akkora tervezem csak a vételt.
  • skinnyman
    Ez oke, de egy joideig kozel biztosra veheto, hogy nem lesz egyaltalan arcsokkentes. Amerikabol (foleg a kisebb afa miatt) olcsobban meg lehet uszni (ha a vam-on atjut), de nem erdemes onnan venni mert az a valtozat nem mukodik az europai 4G halozatokkal. Szoval szerintem gyujts meg kicsit. Vagy ha mindenkepp most akarsz mindenkeppen olcson, n4-et ha kifogsz jo aron, az is teljesen jo kis telo.
  • Norbi779
    Hali. Azt szeretném kérdezni, hogy Sony Xperia Tipo telefonra melyik a legújabb Android? Mert nekem most 4.0.4 van és szeretném frissíteni.
  • Borg
    Már megint ez az egykezes baromság... tessék 5.7"-t is lehet egy kézzel:

• Borg
    Gondolkodtál már azon, hogy hogyan fogod meg a telefont, ha a széléig ér a kijelző? Folyton beleérnél valahol...
  • LocalPatriot
    Én régebben használtam mini2-őn, nekem is bevált.
  • Robi546
    Értem köszi a választ,már 40 eurós ár csökkenés is elég lenne nekem mivel 300 euróig akarnák venni a telefont. (+- 10 euró)
  • skinnyman
    n5 europai ara brutto 350/400 euro google play-bol, es nem valoszinu h csokken az ara joideig, legfeljebb ha jon az uj modell es ki akarjak szorni a keszletet, de ilyesmi valszeg olyan szemptemberig nem nagyon lesz, es utana se biztos.
  • GregSB
    Van olyan telefon is tucatszám. Ez a méret / kijelző kombó azoknak szól akiknek közepes / kissebb kezük van, és szeretik, fontos nekik hogy 1 kézzel tudják kezelni a telefont. Akinek ez nem fontos az már most is tud válogatni csomó nagyobb telefon közül, edge-to-edge kijelzővel.