36194
-
#25955 Olvasashoz minek net?:D
Amugy FB-nek eleg annyi. -
#25954 Szóltam a kollégámnak, el se akarja hinni.
Le a kalappal a Samsung előtt, ez gyors volt. -
#25953 A GPRS 80 kilobit/s, az EDGE (ha van) 200 körül járhat (elméleti maximuma 384 kbit)
Az UMTS, HSPA, LTE pedig megabitekkel játszik (2-20+)
80 kilobit/s sebesség az a régi betárcsázós-ISDN tempó, 1 megabyte adat olyan 2-3 perc, 3G-n 10 másodperc. -
Borg #25952 mármint 4.4.2 -
Borg #25951 Kijött a 4.2.2 N3-ra
Mi még csak teszt verziót tolhatunk fel odinnal (knox és gari vesztés nélkül), de a lengyeleknél már hivatalosan is megjelent OTA-n. -
Dobronski #25950 Ha vennék telefont, viszont csak 2G-t érhetek el, GPS, facebook, telefonról való tanulásban/olvasásban mennyire venném észre, hogy nem érhető el a 3G, 4G? Amit kinéztem messziről jönne, 3G-t 900hertzen nem támogatja. -
Chris Lowe #25949 Nézheted a barátok épp mivel játszanak, nekik kik a barátai, trófeáidat nézheted, összehasonlíthatod, store is van, meg hírek, újdonságok de ezek csak átdobnak a ps honlapra. Ha van ps4-ed akkor szinkronizálhatod -nekem nincs ezt nem próbáltam- üzeneteid olvashatod stb. Kb ennyi, nem rossz de nélküle is meg lehet lenni. Egyébként bosszantó, hogyha elindítod majd kilépsz akkor is fut a háttérben, ki kell lőni a futó alkalmazásoknál. Nekem nexuson nem probléma de nem szeretem az ilyen minden ok nélkül ragaszkodó alkaslmazásokat. -
#25948 jobbfajta nagyobb telefonokon, ezért is teszik a power gombot középre :) -
#25947 Neked baromság, nekem nem. Hangerő gombokat + power gombot rohadtul nem érném el ezen az én kézméretemmel. -
#25946 Sziasztok! Nem tud valaki valami olyan programot, amivel a Note II-t ugy lehetne hasznalni mintha webkamera lenne? es ami jol mukodik is! -
#25945 nem mondhatni, az volt. Ahogy az S, az S3 és az S4 is a maga évében -
#25944 Az OTG képesség nem teljesen általános. -
#25943 Az érdekes, én S3-at rákötöttem 12 éves XP-re internet nélkül és működött :D -
Probatbicol #25942 Mondjuk az én sima S-emnél már az is extra lenne, ha a nyomorult usb-n keresztül legalább egy pc-hez tudnám kötni, de nem megy. Régen működött egyébként, de már elmúlt. -
Inquisitor #25941 Nem tud valaki olyan fórumot magyart, ahol a Bluestacks Add Player össze s nyűge, nyilai és trükkjei vannak? Annyira nem foglalkoznak sehol vele, mint ha nem is létezne ...
Ha nincs, akkor jó egy korrekt angol nyelvű fórum, FAQ, akármi is ... -
#25940 alsóbb közép kategóriánál igen, de mivel anno az S2 high end volt mondhatni ezért nem. -
Borg #25939 Mert ez valamilyen más mobilnál extrának számít? -
#25938 Tábla gépemhez kaptam egy micro usb, usb rövid kábelt. Megnéztem, hogy belemegy a Samsung Galaxy S2-be. Simán olvassa a teló a külső pendrivomat :D Imádom ezt a mobilt :D Van hozzá LogiLink Tv antennám is :D -
#25937 Gingerbread még mindig 21%?? Nem semmi.
A JB-n nem csodálkozok, hisz minden új telefonon már az van. -
#25936 Jelly Bean claims 59.1 percent of Android device share as KitKat inches forward -
Robi546 #25935 Értem,és nagyjából mire van ? Illetve mik vannak rajta,valami szinkronizáció PSN-el vagy mi ? -
Chris Lowe #25934 Nekem jól megy a ps app nexuson. Bár nagyon ritkán használom... -
#25933 A Z1C esetében én pont az alja miatt "sírok", mert pont annyi hely van a kijelző alatt, amennyi a virtuális billentyűknek kellene, de ehelyett kihasználatlan marad egy csomó hely. -
Norbi779 #25932 Köszönöm a választ -
Robi546 #25931 Értem,köszi a választ. -
RYO21 #25930 Van, de kevésbé hivatalosak, szóval ilyesmit, hogy CM, MIUI, AOKP el lehet felejteni. Igaz azok is vannak, de csak ráerőszakolós verziók. És a gyenge teljesítmény miatt azok se szuperálnak. -
Robi546 #25929 Még én is beleszólnák kicsit,főzött rom (nem hivatalos) sincs rá valami frissebb ? -
RYO21 #25928 Nincs rá újabb, és nem is lesz. Nekem mirom van és ugyanaz a 4.0.4 van rajta. De addig nemzavar, amíg futnak rajta a programok. -
Robi546 #25927 Aha értem,köszi. Valakinek akinek van innen PS3 -ja,az használta androidon a PlayStation App -ot ? Mert én előbb telepítettem,2 percig használtam is majd töröltem, jóformán lassabb mint az explorer. :D Szóval másnál is ilyen lassú ? Ha rákattintok hogy Settings fél perc mire kidobja a menüt. -
#25926 MTK platformos, olcsó chipset. Olcsóbb anyaghasználat, kijelző stb.
Vannak gyártók akik nem prémium kategóriára jellemző haszonkulccsal árulnak készülékeket. Az Alcatel ilyen. -
Robi546 #25925 Hali!
Most még nézegettem és érdekes dolgot találtam,Alcatel One Touch Idol X+,8 magos processzor,PowerVR SGX GPU,13 megapixel,5 col és GSM Arena -n azt írják hogy about 220 eur ami nagyon kevés,8 magos telefonért,vajon miért lehet ilyen olcsó?
LINK -
Robi546 #25924 Értem,köszi a választ,majd nyáron kiderül,mivel akkora tervezem csak a vételt. -
#25923 Ez oke, de egy joideig kozel biztosra veheto, hogy nem lesz egyaltalan arcsokkentes. Amerikabol (foleg a kisebb afa miatt) olcsobban meg lehet uszni (ha a vam-on atjut), de nem erdemes onnan venni mert az a valtozat nem mukodik az europai 4G halozatokkal. Szoval szerintem gyujts meg kicsit. Vagy ha mindenkepp most akarsz mindenkeppen olcson, n4-et ha kifogsz jo aron, az is teljesen jo kis telo. -
Norbi779 #25922 Hali. Azt szeretném kérdezni, hogy Sony Xperia Tipo telefonra melyik a legújabb Android? Mert nekem most 4.0.4 van és szeretném frissíteni. -
Borg #25921 Már megint ez az egykezes baromság... tessék 5.7"-t is lehet egy kézzel:
-
Borg #25920 Gondolkodtál már azon, hogy hogyan fogod meg a telefont, ha a széléig ér a kijelző? Folyton beleérnél valahol...
-
#25919 Én régebben használtam mini2-őn, nekem is bevált. -
Robi546 #25918 Értem köszi a választ,már 40 eurós ár csökkenés is elég lenne nekem mivel 300 euróig akarnák venni a telefont. (+- 10 euró) -
#25917 n5 europai ara brutto 350/400 euro google play-bol, es nem valoszinu h csokken az ara joideig, legfeljebb ha jon az uj modell es ki akarjak szorni a keszletet, de ilyesmi valszeg olyan szemptemberig nem nagyon lesz, es utana se biztos. -
#25916 Van olyan telefon is tucatszám. Ez a méret / kijelző kombó azoknak szól akiknek közepes / kissebb kezük van, és szeretik, fontos nekik hogy 1 kézzel tudják kezelni a telefont. Akinek ez nem fontos az már most is tud válogatni csomó nagyobb telefon közül, edge-to-edge kijelzővel.