36194
-
#25995 nemhiszem, hogy ez volt a kérdés lényege, hogy van-e engedély vagy nincs. Sokkal inkább az, hogy meg lehet-e mondani, hogy hova írjon 1-1 app, mint pc-n mikor megmondod neki hová települjön például. -
#25994 Alapbol minden program csak a sajat teruleten garazdalkodhat (amik egyseges, kozponti helyen vannak tarolva) csak akkor szemetelhet barhova a filerendszerbe ha arra van permission-je. pc-n is sok program szemetel ossze-vissza, csak ott meg engedely se kell hozza... -
#25993 Sajnos nincs, össze-vissza írkálnak a programok. -
#25992 Nincs valami mód az sd kártya tartalmának rendezésére? Úgy mint pc-n pl a program files mappa,amibe lehetne a sok rendszer,és programok által csinált mappa. Zavar ez a rendezetlenség rajta -
#25991 Jelenleg az egyik legjobb telefon. Betekintési szögben veri az i5öt is, pedig eddig a Sony nagyon gyatra kijelzoket csinalt. Kompakt (most egy iphone volt mellette, annál csak picit szélesebb de a kijelzo sokkal nagyobb), vízálló, kinézetre pedig gyönyörű.
Bravó Sony. -
#25990 Moto G Google Play edition now available for $180 -
#25989 februar vegeig ingyenes: Telenor MyTV
Olyasmi, mint a mindigtv app. -
RYO21 #25988 Új Xperia telefonok
Xperia E1
Xperia T2 Ultra
Xperia G flex -
#25987 Való igaz, hogy N5-ön a hátlapi felirat baromi jól néz ki. (Ugye annak hála lett leleplezve idő előtt)
Egyébként sok fórumon írták, hogy szeretik ezt a megoldást, de én annyira nem. Mondjuk sose legyen nagyobb bajom:) -
#25986 Fura megoldas, de nem feltetlen rossz. Ezert (is) szeretem a nexus telok dizajnjat, ahol alapbol nincs elol semmilyen gyarto logo. -
#25985 Én is a diszkét dolgokat szeretem, de egy egyszerű, gyártónév nekem beleférne. Komolyabb hatást keltene, ha pl. enyhén dombornyomott lenne. Legalábbis nekem. -
#25984 Mindent így kéne gyártani, én spec. a diszkrétséget szeretem, nem szeretem ha egy fekete tárgyon fehér/szürkén világít a márka. -
#25983 Miért így gyártják? Olyan gagyi hatást kelt. Olyan mintha egy Mercedesen is csak fólián lenne az embléma...
Sony logo can be removed from the Xperia Z1 Compact
-
#25982 fényerősségnél nincs automata. nice. bár ha belehet állítani noti bar-ra akkor nem lehet gond. -
#25981 -
#25980 Uupsz ezt benéztem:) -
#25979 Az egy eleg friss laptop gpu, aminel a mai laptopok eleg nagy reszeben konkretan rosszabb van. Szoval ha valosak az adatok, az igencsak impressziv lenne :) -
Dobronski #25978 Azért HD4400... -
#25977 Eszerint meg lenyomja a 3-szor annyit fogyaszto desktop Haswell grafikai teljesitmenyet is:
-
#25976 azért írtam.. valamit a cikkíró benézett, az 50 dolcsis készülék az valami új cuccuk lesz, valószínűleg messze gyengébb vassal -
Dobronski #25975 csak utána olvastam 340usd-t írtak rá, de inkább 450 körül mozog... -
#25974 ne örülj előre, olvasd el a kommenteket is.. -
Dobronski #25973 ilyet honnan lehet venni? -
#25972 Xiaomi -
#25971 Nem fog, még csak most jöttek ki a legutolsó 4.3 updatek. Fél év alsó hangon szerintem még. Amúgy a 4.2.2 vel kicsit elkéstek volna, de mivel 4.4.2 így más a dolog. -
#25970 Azt nem engedélyeztem sajna.
#25967 köszönöm, azt kipróbálom. -
#25969 akkor lassan jöhetne S4-re is... -
#25968 Early benchmarks suggest NVIDIA's new Tegra chip outperforms Apple and Qualcomm
-
#25967 gugliban rákeresve van egy android fejlesztői toolkit, az ADB, amivel USB kábelen keresztül megoldható a dolog
ADB használata
minimális telepítés verzióval a factory reset elvileg :
adb shell
recovery --wipe_data -
#25966 Ha engedélyezted az Android Device Manager-ben, és valamilyen módon internet kapcsolatban van az eszköz, akkor pár gombnyomás. -
#25965 Végleg beszart a telefonom kijelzője. hogyan tudnék úgy factory resetet csinálni rajta anélkül, hogy a menüben lépkednék? Lévén azt nem lehet vele. -
#25964 sikerült -
#25963 Hali.
N4-en hogy tudok csengőhangot beállítani? A gyáriak oké, amiket én raktam a telora számok, azok közül hogy lehet? Nem tudtam eddig sehogy. A csengőhang beállításnál csak a gyáriakat hozza fel, a zenénél meg nem találtam olyan funkciót. -
#25962 Nemrég volt valamilyen GPS-es zombikeresős játékról itt szó.. melyik volt az? -
#25961 Sziasztok!
Keresek olyan Asphalt 8 játékost, akivel felvehetnénk egymást barátnak, ugyanis célkitűzésem, hogy minden elérhető teljesítményt feloldok a játékban. Ezekből 4 db teljesítmény viszont barátot kíván.
Követelmény lenne, hogy először G+-on vesszük fel egymást ismerősnek (nekem nem gond), ugyanis másképp nem lehetséges sajnos.
Köszönöm! :) -
Dobronski #25960 Köszönöm! És hangminőségben érezni fogom a 2G-t? Most jut eszembe, suliban wifi jelszót kilestük. -
#25959 Chrome is tud mar ilyet, azt irja 15%-os tomorites korul. -
#25958 Opera mini + adattömörítés (erre találták ki), képek lekapcsolva, és akkor elég jól el lehet működni úgy is. -
Dobronski #25957 Fú hát akkor nagy a különbség. Bár gondolom nem fogok beleszakadni ha kicsit többet kell várnom mire betölti a wall of text-et. -
Dobronski #25956 Neten való olvasáshoz gondoltam. Érted. Suliban szeretek értelmes dolgokról is tanulni. :D