36194
  • Firerock
    Van rá mód hogy a telefonomat rákössem egy klasszikus "százlábú" csatlakozós tv-re? (a 3 színes dugós is jó)
  • zoliii
    A töltőt az adapterbe kell dugni. Különben addig a tv-n nem jelenik meg a HDMI bemenet, bemenő jelként.
  • RelakS
    azt nem említed, hogy az MHL adapternek adsz-e tápot.
    De az is lehet, hogy nem jó HDMI-t választasz ki a sok közül.
  • Borg
    Hol a TV? Én egy zsepi méretű monitort látok :D
  • skinnyman
    Hm, ez vajon ugyanaz?
    Unknown Sony phone pops up in photos, suggests new Z1 variant could land at MWC

xda: D6503
  • skinnyman
    Sztem barmi lehet, meg kell probalni mas tv-kel/telefonokkal/mhl adapterekkel. Elso korben en amugy az adapterre gyanakodnek.
  • zoliii
    Vettem ma egy König (MHL) micro USB - HDMI Adaptert.
    Összekötöttem a Samsung Galaxy S2-met, az LG Led Tv-mel. A Tv-men az input gombbal kiválasztottam, hogy HDMI. De nem jeleníti meg a mobilt a Tv-n. Most, akkor a kütyü rossz, vagy a mobilra kell valami alkalmazás, vagy beállítás?
  • skinnyman
    "Click Mute to stop getting notifications from them. You can still see what they post in your stream or on their profile."

Tehat ettol meg ugyanugy latod a stream-ben.
    Azt, hogy mit latsz a stream-ben, circle-nkent tudod szabalyozni (a stream-nel felul kivalasztod a circle-t es ott beallithatod h mennyi dolgot lass abbol a korbol a streamben, teljesen ki is tudod kapcsolni). Szoval csinalhatsz egy "nemitott" circle-t, aminel ezt beallitod, es berakhatod oda.
    Mute All Google+ Posts From a Person or Page
  • Shiwo
    szerintem keress egy olyan appot, amivel webcam-nek használhatod a telódat a PC-n (annó nekem symbianra volt, biztos van androidra is) és simán csak gépről skype-ozz
  • TopGun
    Sziasztok! Tudna valaki segiteni, hogy a telon elinditott skype video kepet, hogy lehet attenni szamitogepre, ugy, hogy a szamitogepen bent vagyok a skype-n es tudjak beszelgetni, mikozben a telorol megy a video es a masik fel latja!?
  • fery02
    Közben kipróbáltam és nem tudom, hogy mit csinál ez a Némítás, de én ugyanúgy látok tőle mindent a Kezdőlapon. :)

Mindegy, muszáj leszek akkor megoldani a dolgot kategorizálással.
  • fery02
    Köszi! Én is ezt néztem igen, de azért nyugodtabb lennék, ha lenne mellé pontos instrukció.
  • Jim Morrison
    szerintem ha rámész a profiljára, majd ott a profilkép alatt rányomsz, hogy "xy némítása" akkor nem fog róla tudomást szerezni, és nem spammeli a falad.
  • Jim Morrison
    komolyan mondtam, nekem tetszik^^
  • SzirmosSzisza
    Úgy néz ki a Sony megpróbálja felvenni a versenyt a Samsung Kiesével :D
  • fery02
    Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy Google+ kezdőlapomon hogyan tudnám valakinek a bejegyzéseit blokkolni anélkül, hogy tudomást szerezzen róla?

Annak idején facebook-on könnyedén meg oldottam (na meg ott szükség is volt rá egyeseknél durván), de itt nem látom ezt a lehetőséget.
  • Dodo55
    A "kb. olyan érzés volt"-on van a hangsúly :)
  • Dodo55
    Nem a telefon, hanem felraktam a Sony programját, mert a root progi valami backup-restore műveletet igényelt, és a telefon nem volt rá hajlandó, állandóan zaklatott, hogy tegyem fel a gépemre a programot.

Persze utána ugyanúgy nem volt hajlandó megcsinálni azt a szükséges lépést, viszont Sony-s driverei lettek az USB hubjaimnak mindenféle kérdés és figyelmeztetés nélkül...
  • SzirmosSzisza
    Várjá, általában nem a telefon telepít drivert, hanem a Windows szed le valamit.

" több órányi szopás után sem sikerült egyetlen 100% biztosnak mondott módszerrel sem"

Inkább itt lett elrontva szerintem valami :D
  • Jim Morrison
    a két történek között remek párhuzamot lehet vonni :D
  • Dodo55
    Igen, kb. olyan érzés volt, mint amikor jó 5-10 éve szüleim fél percig nyitvahagyták a bejárati ajtót (tele voltak szatyrokkal a boltból jövet), és már bent is állt az előszoba közepén egy cigánygyerek, hogy a "szomszédot keresi"...

OFF: Még aznap utána ismét megpróbált bejutni a lépcsőházba, egy itt lakó nyugalmazott fegyőr néni bevágta rá az ajtót, utána felkiabált neki, hogy ezért elvágja a torkát... A néni visszaszólt, hogy ha nem tűnik el azonnal, akkor neki csak egy telefon és fél percen belül itt lesz érte 50 rendőr (200 méter innen a kapitányság, nem blöffölt). Azóta nem láttuk errefelé

Visszatérve milyen dolog már, hogy kérdés nélkül idegen driverek veszik át a hatalmat az USB hubjaim = portjaim felett? Csodálom, hogy ebből eddig még nem volt botrány (mint annak idején az audio cd-ik rootkitjéből)
  • KaBuTo666
    Az kellemetlen lehetett.
  • Narxis
    Hát igen... Vannak érdekes dolgai a Sonynak
  • Dodo55
    Én pont a múlt héten fogadtam meg, hogy Sony cucc többet a közelembe nem jöhet...

Egy ismerősnek kellett volna rootolni egy telót, az egy dolog, hogy több órányi szopás után sem sikerült egyetlen 100% biztosnak mondott módszerrel sem, viszont ráadásként még belemászott úgy 80 (!!!) példány driver a DriverStore-omba.

Pucolom ki őket (van rá egy util), párra írta, hogy használatban vannak... Mondom leszarom, töröld. Na akkor azért egy restart nem árt, erre elszáll minden USB-s eszközöm.

Van itthon szerencsére PS/2 bill, ránéztem az eszközkezelőre, és akkor láttam, hogy az alaplapom USB hubjainak driverei lecserélődtek Sony-s driverekre (amiket ugye a restart előtt kiírtottam, azért haltak be)

Ezzel a cég egy életre leírta nálam magát.
  • KaBuTo666
    Első sony mobil ami rohadtul tetszik!
  • szucsy89
    Még mindig a Z1 Compact ;)
  • Vadnokedli
    tetszik hogy nincs csak kis kávája.
  • LocalPatriot
    OMFG!!4

Sony Canopus: Sony's Next Flagship Device?
  • theone91
    Olcsó árszegmensbe képzeljük el. Az Asha széria szerepét váltaná ki. Tehát ne Lumia minőségét előlegezzük meg még.
  • Dodo55
    Átláthatatlan az egész. Bár azért majd lehet megéri, hogy kapnak a vásárlók egy minőségi Nokia HW-t amire lehet majd telepíteni AOSP-t vagy CM-et, azt akkor használható is lesz.
  • theone91
    Hát ez így nem fog működni, ha igaz a dolog. Az újabb halva született projektért egy kör tapsot azért megérdemelne a Nokia/MS.
  • bardocz
    Igényesebb mint egy samsung kezelői felület. Legalábbis amiket én láttam. Kinézetre meg fekete kerettel teljesen jó letisztult.
  • gabi89
    Elég gányul néz ki :(
    Viszont tudtommal a Nokia és az MS közötti szerződésben az áll, hogy semmilyen telefont nem adhat ki a saját neve alatt 2016 január 1-ig.
  • LocalPatriot
    [URL=http://www.phonearena.com/news/5.5-LG-G3-to-arrive-May-17th-5.9-G-Pro-2-to-start-warming-the-bench-next-month-both-with-QHD-displays_id51518]5.5" LG G3 to arrive May 17th, 5.9" G Pro 2 to start warming the bench next month, both with QHD displays[/URL]
  • LocalPatriot
    Azért annyira nem rossz szerintem.
  • skinnyman
    Jah, amugy a gyari szoftver is eleg vanilla-kozeli es meg gyorsan is frissitik (kb elsonek volt ra kitkat a nem-nexus cuccok kozul), szoval azzal is valszeg teljesen jo.
  • [HUN]FaTaL
    Borzasztóan igénytelenül néz ki az egész.
  • kifli
    elég wp főleg a status bar. Mondjuk a csempék is...
  • Solten
    Nem birtam magammal, vettem kettot. Mult heten jott meg hozza a Kitkat OTA. 99 GBP volt fejenkent a teszkobol meg 2 GBP az unlock code az ebayrol...
    Opcionalisan akkor majd ra lehet hegeszteni a Google edition ROM-jat ha valakinek nem fekszik a Moto-fele.
  • Solten
    Nem birtam magammal, vettem kettot. Mult heten jott meg hozza a Kitkat OTA. £99 volt fejenkent a teszkobol meg £2 az unlock code az ebayrol...
    Opcionalisan akkor majd ra lehet hegeszteni a Google edition ROM-jat ha valakinek nem fekszik a Moto-fele.