Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skinnyman
Aki ilyet mond, az valszeg 1.5-os android-ot hasznalt utoljara.
Ez kb csak a minimalis lepes amire a 6 eve valtozatlanul kinezo rendszeruknek szuksege volt hogy ne legyen olyan szanalmasan lemaradva az osszes tobbi mai mobil OS mellett. Egysegesen letisztult flat UI android-on 4.0 ota van, ami 2011-ben jelent meg. Azota pedig nagyon szepen kiforrotta magat, es egyre letisztultabb es gyorsabb lett, a jelenlegi 4.3 verzioja a leggyorsabb. Az uj ios sok helyen inkonzisztens, sok helyen bugosnak is mondjak (mikozben ez mar elvileg vegleges verzio), az ikonjai hanyingert keltoek, es mindenhol lassabb, mint az elozo verzio, a tesztek szerint iphone 4-en masfelszer-ketszer lassabban indul rajta minden.
Funkcionalitasban pedig kb semmit nem lepett elore, amin az uj UI nem segit semmit se.

Regards,

Solten
Az SG mobil oldala meg odab.sz.. 😄 Szerkesztes gomb fail.

Saor Alba

bardocz
Normali z, hogy az ejsyaka folyamatosan toltott telefon mostanra 27 szazalekon all? Mobilnet meg wifi megy kozben, es hasznalom is, de igy pl du 4-ig nem birna ki.
Solten
.

Saor Alba

Solten
A 4-esen ugy fut a szoftver mint valami antik belepokategorias Androidon a 2.3. Fail.

Saor Alba

Solten
A 4-esen ugy fut a szoftver mint valami antik belepokategorias Androidon a 2.3.

Saor Alba

Vadnokedli
Motoroloa Atrix?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Dzsini
És milyen válaszra vársz ezzel kapcsolatban egy Androidos topicban? 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[HUN]FaTaL
Szerintem semennyire, biztos az ujjlenyomat olvasót ajnározzák ennyire, mert más nincs benne, ami ne lenne androidos telefonokon ezer éve.

Ráadásul szvsz az egész úgy néz ki, mintha össze-vissza lopkodtak volna mindenhonnan, amibõl lett egy katyvasz. Az ikonok meg olyanok, mintha egy 3 éves gyerek rajzolta volna 3 perc alatt paintben.

http://goo.gl/gd6Zi5

szucsy89
egy-ket kulfoldi cikk szerint az uj iOS7 "oskovulette" degradalta az Android platformot... ezt vajon mire alapozzak, mennyire lett forradalmi?
DarkSector
jah közbe megnézegettem, hihetõnek tûnik, meg láttam hogy sony cég jegyezte be elvileg, vagyis valszeg fog mûködni is, kicsit olyan mint x360-on a smartglass, vagyis amilyennek lennie kellene!
Mert eddig van Smartglass x-re csak irányítani nem tudsz tudtommal játékot vele, erre meg pont elég lesz, és talán jobb is mint egy kontroller.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

skinnyman
Nem hiszem h kamu, androidpolice is lehozta.
Illetve gyakorlatilag csak nethez ker jogosultsagot, szoval kart nem tudna tenni ha akarna se.

Regards,

tobias88
Néhány játék simán irányítható vele. Ha logmein-al a gépet képes vagyok irányítani akkor ez is bõven normálisan megoldható
LocalPatriot
Megjelent az Angry Birds: Star Wars 2: Link
DarkSector
gondolom nem kamu nem? ennyivel a megjelenés elõttt 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

skinnyman
BEYOND Touch: a nemsokara megjeleno ps3 jatekot lehet vele iranyitani majd, erdekes.
Egy probat megerhet, de hirtelen nem gondolom hogy rendes kontroller helyett errol nyomnam...

Regards,

tobias88
pont most váltottam róluk, mert Slim Bean 5ször gyorsabb <#whatever>
skinnyman
CyanogenMod: A New Chapter
A CM tortenete, multja, jovoje, a Cyanogen Inc. megalakulasa

cikk

Regards,

Ja és igen, haverom is arra panaszkodik, hogy az X rendkívül hamar lemerül nála..
Így tényleg az S lesz az😊)
Értem, köszi.
Akkor Desigo leírása alapján marad az S.
Egyébként fogtam/próbáltam mindkettõt, nekem is túl nagy volt már az X.
Hamar merülés meg szinte minden okostelefonnál elõjön, bár én melóban, autóban be tudom dugni, így az nekem kisebb hátrány. Ahol én venném ott plusz 15k az X, ezért kérdeztem, hogy szánjak-e még rá annyit, úgy, hogy az S-bõl az 1.5ghz-es krait néztem, de úgy érzem nem kell, "tökéletes" lesz az S.😊
skinnyman
One X asszem kifejezetten merulos amugy, az a tegra 3 szivja az aksit elegge.

Mas: NVIDIA Tegra Note: the Tegra 4-powered, stylus-endowed tablets arrive next month starting at $199
Az a 720p kijelzo mondjuk gyengus mar kicsit sztem. Onmagaban nincs vele baj de ha lat egy jobbat az ember (uj N7 pl), konnyen hozzaszokik a jobbhoz.

Regards,

desigo
Mindkét telefonnak megvannak az elõnyei/hátrányai.
Kézbe kellene fognod mindkettõt mert a One X jóval nagyobb méretû (nekem az már kényelmetlen volt)
Kijelzõben is (meg még sokmindenben)van eltérés. Az S Amoled az X pedig IPS. Egymás mellé rakva ugyanazzal a képpel máshogy néz ki a kijelzõ.
A One S-t kétféle processzorral is piacra dobták,érdemesebb az erõsebbel szereltet választani. (1.5 GHz Krait)

Mivel több mint másfél éve bemutatott telefonok ezek két dolog határozná meg az én vásárlási kedvemet :
Nagyon jó áron kellene adniuk még sok hónap (min 6) garanciával.

Én 14 hónapja használok egy One S-t.Nagy szükségét nem érzem,hogy cseréljem mert teljesen jól kiszolgál.Több mint 10.000 képet készítettem vele.Napi szinten hibátlanul elnavigál mindenhova.(iGOval külföldön is)
A Sense jól átlátható,szerethetõ.
Ami nekem nagy hátrány az az,hogy az intenzív használattal 10-12 óra alatt nullára merül.(de ez a többi telefonnal is így lenne kivéve ha Razr Maxxot használnék)
LocalPatriot
Azért azt a kijelzõt még szoftveresen javítják. Nyilván nem lesz Z ultra szint, de sokat fog javulni, ahogy a kamera is. Lsd Z.

Ám ez a G2 valami irglmatlanul tetszik, nyilván annyira engem sem hat meg h nem lehet bõvíteni, de azért nem lenne rossz. Mostanába pár filmet azért teszek a telóra, amit néha nézek is. Pl ördög jobb és bal keze 2. A másik, hogy 5,2 incses, mégis fél centivel nagyobb csak az SP-mnél. Kira teló. Ahogy a Nexus 5 is az lesz. Szóval jövõre lehet nekem se Sony-m lesz.
Vadnokedli
Én nem tudom te mit néztél akkor;
Össze hasonlítás(Ugyan csak pár eltérés, de jelentõs)- Specifikációk.

By the way.. Én nem venném meg ezeket a HTC-ket max a One X+ -t. Élettartamban nem valami jók sajna ezért is jött ki aztán a "javított" X+ verzió.

Helo.
Telefonvétel elõtt vagyok, két telót néztem ki: HTC One S és HTC One X.

Az X ugyan drágább kicsit, megéri az a plusz pár ezer? Ahogy néztem túl sok különbség nincs a kettõ között.
szucsy89
szucsy89
Egyre jobban kezdem csípni az LG-t... nagyon szép ez a telefon, de akkor már érdemes októberig várni, mikor is bejelentik a Nexus 5-öt. A Z1 volt eddig a favorit, de a Sony eltolta a kijelzõt, meggondolom köv. telefonnak az LG-t.
gabi89
Az jogos, de a G2 nem Nexus. Mondjuk engem nem zavar én elférek 16-32GB-on bõven.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

szucsy89
egyik Nexus telefonnak sem lehet, ha jól tudom...
LocalPatriot
Nagyon jó cikk (LG G2): Link

Viszont én most tudtam meg, h nem lehet bõvíteni a memóriáját...😞
Firerock
Fú! RÁjöttem! Ez nagyon jó. Köszönöm😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
Hogy mûködik ez a Serviio?😊 Már scenneltem a file-okat. De hogy tudom ezt a TV-re átvinni?

SzirmosSzisza
Telefonon is van valami AllShare cucc amit, ha elindítasz akkor jó lesz. Illetve mintha default videó lejátszónál is lenne ilyen opció, elindítod a videót és kb a jobb felsõ sarokban van valami amire kattinva elindul. De mobilról felejtõs. Fater S4-rõl próbáltuk és az a baj, hogy az fullHD-ban vesz fel és wifin keresztül happy és bodóttá van, ha SD (sima 😄) videó átmegy lag nélkül. Aztán lehet ha router és tv között kábel van, akkor nem annyira para, nem vágom. Itthon már attól is szomorúság volt, hogy csak (!!!!!) 2012-es TV van, emiatt nem lehet telefont 1:1-ben tükrözni TV-re, csak donglevel, ami kb 13k :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Firerock
Köszönöm szépen,remélem be fog vállni😊 Telefonról hogy mûködik ez? Mármint telefon és TV közt

skinnyman
Jo kis cucc lesz. Mar eddig is lehetett sejteni, de ezeken tisztan latszik, hogy a hatlap ugyanolyan anyagu lesz, mint az uj N7-nek, ami eleg jo sztem, kellemes, jo fogasa van.

Regards,

tobias88
Fontos kérdésem lenne. Ki szeretném tenni tv-re a foci streamet sima Galaxy-val, de mikor tv out-nál teljes képernyõre teszem a flasht Dolphinban, a telefon ugye elfordul, de elfordul a tv is. Így a kép ferdén jelenik meg 90 fokkal elfordulva.

Van erre valami megoldás?
(mert se a flasht nem lehet beállítani hogy ne forduljon el, se a telefont)
SzirmosSzisza
Nekem a Samsung vackokkal nem ment, Windows alá Serviio, Linux alá minidlna, nálam ezek váltak be.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Firerock
Sziasztok!
Kis off,de az androidos telefonommal sem mûködik,pedig gyakran használtam.
Vettem egy Samsung LED tv-t.
Legtöbbet az Allsharen keresztüli történõ filmnézésre használom.
Elmentem egy hétre melózni és mire hazaértem nem mûködik a program. Nem mûködik a szerver,próbáljam a tûzfalat ellenõrizni meg hasonló szövegekkel. Kikapcsoltam a Nod32-t és a Windows tûzfalat is. De a probléma így is fennáll. Eddig semmi probléma nem volt vele. Azóta Revo uninstallerrel letöröltem majd újra felraktam ujraindítás után,de semmi változás.
Valaki van valami ötlete?

A drágaság relatív... úgy hogy 10" tablet + telefon kombó, és nem kell 2 elõfizetés se, nem kell szinkronizálgatni se... azt mondom a PF2-m megérte a 800 eurót, ez meg mondjuk 1000-ig is akár.
A gondot inkább abban látom, hogy a pf2-nek is elég sok szériahibája van, gyerekcipõsök még telefon gyártásban, ráadásul szervizháttér is elég gázos magyarországon (cordon). Talán ez az egyetlen ok, amiért nem padfone vonalon lépek tovább én se...
LocalPatriot
Ez a telefon is milyen baromi jól néz ki, csak irtó drága...😞(

New ASUS PadFone Infinity
Vadnokedli
Honnan tudjuk?

Prody
Mi ez a közel 700 megás software update?

Vadnokedli
Ha kiköltözöl amcsiba csak akkor lehet Moto X-ed vagy itthon is lehet, csak SIM nélkül. <#vigyor5>

LocalPatriot
Nekem egyre jobban tetszik.
Kell Neked itt linkelgetni a képeket...😊)
Jövõ tavasszal aktuális lesz a csere, lehet, hogy én a nagy Sony fan, Nexusra ruházok be?😊)
desigo
Nekem kell egy ilyen <#eljen>
(vagy egy Moto X)
szucsy89
Nem birok megbaratkozni azzal a nagy kameraval ott hatul 😞
DarkSector
Köszönöm, megnézem majd.

[HUN]FaTaL
Akkor valszeg ugyanaz, csak CM-ben másképp van lefordítva.

http://goo.gl/gd6Zi5