36194
  • Vadnokedli
    Note 3 at. Csak nem fehéret. Windóz fón nekem nem jön be.
  • Truck Driver001
    Üdv emberek!
    Nagy dillemmában vagyok ismét, i5-ömért adnának egy fehér Note 3-at, vagy Lumia 1520-at. Ki mit ajánlana és miért? :)
    Az számomra sem kérdés, hogy mindkét fent említett telefon porrá alázza a szifont :D
  • LocalPatriot
    Valaki tudna adni linket az amazon appstore-jához? Melóhelyen vagyok és nem akarok keresgélni. Köszönöm előre is!
  • lac coo
    Hah....Közben kicsit megpihent és most jó :))) Soha ne vegyetek gagyi tabletet ! :)))

Nem is értem mi baja volt, a végén már ki-be kapcsoló gonb is eltűnt a wifi-nél :DD
  • fery02
    Valaki, akinek telepítve van az Asphalt 7, meg tudná nézni az achievement-ek között van-e olyan, amihez szükséges a Facebook?
    Legjobban annak örülnék, ha valaki tudna mutatni egy egész achievement listát, mert neten csak konzolos listát találtam, abban viszont szerepelt Facebook-os achi.

Reménykedem, hogy az androidos verzióban hátha nincs.
  • GregSB
    Garancia? Szerviz? Vagy a gagyi tabletnél ezek ismeretlen szavak? :)
  • Bucser
    WiFi megdoglott a tabletedben. Sokat nem tehetsz vele sajnos
  • Ricsi234
    Hy! Tudtok valami jó Ads Block programot amivel tudom nézni normálisan a streameket? Samsung Galaxy Mini2 a telefon.
  • lac coo
    Hehe...visszaállítás se segít, egyszerűen nem lehet bekapcsolni, se keresni hálózatot ,semmit :(
  • lac coo
    Semmi. Bepörögtem, tolok egy viszaállítást, kapja be .....Valahogy mostanában nincs a toppon az egész google cucc :(
  • SzirmosSzisza
    Újraindítás se?
  • lac coo
    Közben megoldódott idővel egyszer csak letöltötte...
    Viszont most a gagyi tablettel van gondom, nem engedi bekapcsolni a wifi-t...:(
    Bekapcsolom kicsit vár, majd visszaugrik a kis csúszka a"kikapcsol" állásba .... Semmi nem segít rajta ...
  • Borg
    Szerintem összekevered, TV-ken CI slot van, nem PCMCIA...
  • SzirmosSzisza
    Ahhoz ilyen kell szerintem.
  • zoliii
    A Tv-hez lehet venni PCMCIA kártyát. Ha veszek hozzá wifis kártyát, akkor a mobilom kijelzőjének tartalmát megtudom jeleníteni, a tv-men?
  • Jim Morrison
    nem, a valódi ok a régióban rejtőzik.... ha megnézed vagy 8 app of the day van, kanadának szánt/olasz/német/stb...
  • gabi89
    Haha nálam is ez van :D
    Nem szereti a Nexusokat biztos :(
  • Dodo55
    A Play Store adatait próbáld meg törölni esetleg.
  • lac coo
    Udv !

Olyankor mi a fene van, mikor meg ezsek egy appot, a tranzakcio sikeres, aban elutalta, de valami hiba miatt nem sikerul telepiteni ? Sajat appok kozott latom, viszont telepites gomb nincs, csak az ar higy vegyem meg ?! Thx !
  • Jim Morrison
    Van pl dr driving. De elenyésző azok száma akik támogatják.
  • SzirmosSzisza
    Elvileg már van olyan ami a Googlenél tárolja.
  • fery02
    Köszi!
    Kénytelen leszek megvenni, ha nem akarom szopatni magam a játékok mentéseivel.
  • skinnyman
    changelog: appbrain
    Nem nagyon volt meg kulonosebben learazva elvileg.
  • fery02
    Köszi! Igen, én is csináltam neki egy új, külön kört.

Más: Tudja-e valaki, hogy Titanium backup pro kulcs szokott-e lenni akciózva vagy általában mindig 16xx Ft az ára?
  • [HUN]FaTaL
    Köszi amúgy.
  • [HUN]FaTaL
    De nem régió baja van, hanem az hogy "not compatible with your device".
  • Jim Morrison
    ja igen, régió korlátos, ezt elfelejtettem mondani :D dropboxra feltettem: link
  • Chris Lowe
    Aham én nexus7-en nézem.
  • Shiwo
    Galaxy S3-mal se...
  • Chris Lowe
    Thx. Csak az a szívás, hogy ez az elem az ön országában nem elérhető...mondkuk vicces, mert a napi app meg igen.
  • [HUN]FaTaL
    Nexus 4-gyel nem kompatibilis. lol :D
  • Jim Morrison
    App of the Day
  • Chris Lowe
    Akkor az amazon appstore mintájára. És hol találom a napi eksönt?
  • Jim Morrison
    ilyen minden nap van. (Minden nap másik app)
  • Chris Lowe
    Ilyen minden nap van? Vagy csak ez a kalkulátor ma?
  • RelakS
    a Galaxy S elvileg még tudott olyat, hogy analóg tv-hez jó jelet ad ki a fülhallgató kimenetén (igen, ott ment ki a composite elvileg), az S2 ilyet már nem tudott, és nem hiszem, hogy visszatették volna
  • Jim Morrison
    My calc ma ingyenes. settings-enter promo code- "appoftheday"
  • LocalPatriot
    Szerintem nem ugyan az.
    Amit linketem azon lent van a led értesítési fény, meg vékonyabb a káva.
    Ki tudja, lehet fake mind. De nagyon várom már.
  • Borg
    Digitális jelet akarsz analóg csatiba vinni... Szal mód van rá, de az nem egy egyszerű kábel lesz.
  • Firerock
    Ez jó lehet?
    S4-hez kéne