36194
-
#26155 Note 3 at. Csak nem fehéret. Windóz fón nekem nem jön be. -
#26154 Üdv emberek!
Nagy dillemmában vagyok ismét, i5-ömért adnának egy fehér Note 3-at, vagy Lumia 1520-at. Ki mit ajánlana és miért? :)
Az számomra sem kérdés, hogy mindkét fent említett telefon porrá alázza a szifont :D -
#26153 Valaki tudna adni linket az amazon appstore-jához? Melóhelyen vagyok és nem akarok keresgélni. Köszönöm előre is! -
#26152 Hah....Közben kicsit megpihent és most jó :))) Soha ne vegyetek gagyi tabletet ! :)))
Nem is értem mi baja volt, a végén már ki-be kapcsoló gonb is eltűnt a wifi-nél :DD -
#26151 Valaki, akinek telepítve van az Asphalt 7, meg tudná nézni az achievement-ek között van-e olyan, amihez szükséges a Facebook?
Legjobban annak örülnék, ha valaki tudna mutatni egy egész achievement listát, mert neten csak konzolos listát találtam, abban viszont szerepelt Facebook-os achi.
Reménykedem, hogy az androidos verzióban hátha nincs. -
#26150 Garancia? Szerviz? Vagy a gagyi tabletnél ezek ismeretlen szavak? :) -
#26149 WiFi megdoglott a tabletedben. Sokat nem tehetsz vele sajnos -
#26148 Hy! Tudtok valami jó Ads Block programot amivel tudom nézni normálisan a streameket? Samsung Galaxy Mini2 a telefon. -
#26147 Hehe...visszaállítás se segít, egyszerűen nem lehet bekapcsolni, se keresni hálózatot ,semmit :( -
#26146 Semmi. Bepörögtem, tolok egy viszaállítást, kapja be .....Valahogy mostanában nincs a toppon az egész google cucc :( -
#26145 Újraindítás se? -
#26144 Közben megoldódott idővel egyszer csak letöltötte...
Viszont most a gagyi tablettel van gondom, nem engedi bekapcsolni a wifi-t...:(
Bekapcsolom kicsit vár, majd visszaugrik a kis csúszka a"kikapcsol" állásba .... Semmi nem segít rajta ... -
Borg #26143 Szerintem összekevered, TV-ken CI slot van, nem PCMCIA... -
#26142 Ahhoz ilyen kell szerintem. -
#26141 A Tv-hez lehet venni PCMCIA kártyát. Ha veszek hozzá wifis kártyát, akkor a mobilom kijelzőjének tartalmát megtudom jeleníteni, a tv-men? -
#26140 nem, a valódi ok a régióban rejtőzik.... ha megnézed vagy 8 app of the day van, kanadának szánt/olasz/német/stb... -
#26139 Haha nálam is ez van :D
Nem szereti a Nexusokat biztos :( -
Dodo55 #26138 A Play Store adatait próbáld meg törölni esetleg. -
#26137 Udv !
Olyankor mi a fene van, mikor meg ezsek egy appot, a tranzakcio sikeres, aban elutalta, de valami hiba miatt nem sikerul telepiteni ? Sajat appok kozott latom, viszont telepites gomb nincs, csak az ar higy vegyem meg ?! Thx ! -
#26136 Van pl dr driving. De elenyésző azok száma akik támogatják. -
#26135 Elvileg már van olyan ami a Googlenél tárolja. -
#26134 Köszi!
Kénytelen leszek megvenni, ha nem akarom szopatni magam a játékok mentéseivel. -
#26133 changelog: appbrain
Nem nagyon volt meg kulonosebben learazva elvileg. -
#26132 Köszi! Igen, én is csináltam neki egy új, külön kört.
Más: Tudja-e valaki, hogy Titanium backup pro kulcs szokott-e lenni akciózva vagy általában mindig 16xx Ft az ára? -
#26131 Köszi amúgy. -
#26130 De nem régió baja van, hanem az hogy "not compatible with your device". -
#26129 ja igen, régió korlátos, ezt elfelejtettem mondani :D dropboxra feltettem: link -
Chris Lowe #26128 Aham én nexus7-en nézem. -
#26127 Galaxy S3-mal se... -
Chris Lowe #26126 Thx. Csak az a szívás, hogy ez az elem az ön országában nem elérhető...mondkuk vicces, mert a napi app meg igen. -
#26125 Nexus 4-gyel nem kompatibilis. lol :D -
#26124 App of the Day -
Chris Lowe #26123 Akkor az amazon appstore mintájára. És hol találom a napi eksönt? -
#26122 ilyen minden nap van. (Minden nap másik app) -
Chris Lowe #26121 Ilyen minden nap van? Vagy csak ez a kalkulátor ma? -
#26120 a Galaxy S elvileg még tudott olyat, hogy analóg tv-hez jó jelet ad ki a fülhallgató kimenetén (igen, ott ment ki a composite elvileg), az S2 ilyet már nem tudott, és nem hiszem, hogy visszatették volna -
#26119 My calc ma ingyenes. settings-enter promo code- "appoftheday" -
#26118 Szerintem nem ugyan az.
Amit linketem azon lent van a led értesítési fény, meg vékonyabb a káva.
Ki tudja, lehet fake mind. De nagyon várom már. -
Borg #26117 Digitális jelet akarsz analóg csatiba vinni... Szal mód van rá, de az nem egy egyszerű kábel lesz. -
#26116 Ez jó lehet?
S4-hez kéne