Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prody
Miért néz ki máshogy a 4.1.2 SGS2-n, mint NOTE8.0-án?

skinnyman
Ami inkabb a vicc, hogy 1 giga ram van abban a telefonban. De legalabb HATVANNEGY BITES, szoval baromi jovobemutato. Amibol profital majd a 2-3-4-5 generacioval az utani valtozata amiben mar lesz is annyi RAM, hogy valami ertelme is legyen az egesznek <#idiota>

Regards,

skinnyman
Specifikaciok alapjan a hasonlo android-os cuccokhoz kepest nyilvan draga, de pl almashoz kepest (amivel inkabb versenyezni akarnak ezzel elvileg) mar kifejezetten olcso 😊
Amugy gondolom fuggetlen es hivatalosan nyithato bootloader a lenyeg.

Regards,

davidka003
Itt azt takarja, hogy maga a Google csinálja személyesen az oprendszert rá és nem a Motorola.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

SzirmosSzisza
Nem tudom itt mit takar a Developer edition, de pl Xbox esetén az jóval drágább / nehezebben hozzáférhetõ.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Vadnokedli
Ez nem drága ennyiért? Nesze neked Amerikai munkaerõ.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Vadnokedli
Queens Of The Stone Age! <#gonosz1> Gugli musikos részné <#awink><#smile>

szucsy89
Vadnokedli
HA nem gyári a Launchered TUTI hogy Ütközik.

skinnyman
A T konkretan az S utodja, szoval nyilvan az a jobb ha ebbol a kettobol kell valasztani.

Regards,

LocalPatriot
Én szerintem a T. Mindkét telefonom volt, de a T jobban bevált. Kevésbé melegszik, és jobb az aksija. Ja, és teljesítményben is erõsebb kicsit a T.
Shiwo
tudtok olyan appot mondani, amivel esetleg egyszerûen, könnyen lehet phpBB fórumokat követni, nézegetni ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Úgy csináltam hogy lehúztam a bart, majd azon belül van egy fogaskerék ikon ami egybõl a beállításokba dob, csak rányomtam a fogaskerék ikonra, bedobott a beállításokba és egybõl elõjött.
Amúgy minden be volt lõve, kilõttem mindent de úgy se jött elõ. Szerintem ez valami bug lehet, úgy vettem észre hogy a golauncherrel ütközik néha és eltûnik.
Köszönöm a válaszokat!
Vadnokedli
Vagy ha 2 ujjal lehúzza a notification bar-t akkor ott van az összes beállítás (azt hiszem)

SzirmosSzisza
Vagy hosszasan a vissza vagy lehúzod a felsõ menüt és ott van ilyen opció, ha nincs akkor a beállításokban be kell pakolni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Vadnokedli
Hosszan nyomd a 'Back' touch panelt- vagy elõtte be kell kapcsolni a multi window-ot Display beállításoknál.

Olyan problémám van, hogy a Samsung Galaxy S4 mobilomon a képen látható bal oldalt lévõ menüsáv eltûnt. Restartoltam, szétnéztem a beállítások között de nem sikerült rájönnöm hogyan varázsoljam elõ. Ha valaki tudja kérem írja le a megoldást! KÉP
Falkon
Sziasztok!

Sony xperia S vagy xperia T a jobb vàlasztàs?

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Dzsini
Az elmúlt éveket tekintve én a "véletlen" és az "android marketinggépezet" fogalmakat nem tudom egy mondatban értelmezni 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

skinnyman
Oktober 7 akar lehetne a bejelentesi datum, de azert veletlen is siman lehetne, nem biztos hogy tudatos szivargas volt ez a kep.
Bar a mostani KitKat videon is mindig ora 07-kor kellett ott ulni. Ez persze siman utalhatott a Nexus 7-re is, de masra is 😊
A 11:44-est csak maga az oldal (androidpolice) rakta oda osszehasonlitasnak, az sztem semmit nem jelent.

Regards,

Dzsini
Máskor a screenshotok árulkodni szoktak ilyemirõl...
a lenti képeken van egy 10:07 és egy 11:44
A 10:07 október 7-nek jó, a 44 a 4.4, már csak a 11-el kell valamit kezdeni 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Vadnokedli
Nálunk marad a szokásos: Küld a FING szót a 1732-re. Meg hasonlók. <#rinya><#rinya>

skinnyman
Have a break, have a Nexus 7.

Regards,

hungary27
Köszönöm
desigo
Moto X
DarkSector
Most próbáltam egyet, már 3 napja meg a telo, igaz wifi off, ugy tûnik sokat jelent hogy meddig megy a kijelzõ. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

skinnyman
skinnyman
Valszeg az elso kiszivargott KitKat screenshot:

Latszik, hogy keszul egy jelentosebb UI frissites. Meg az is latszik h a (nyilvan nem vegleges) debugger ikon meg Key Lime Pie-ra keszult, innen is latszik h milyen kevesen tudtak h KitKat lesz az igazi neve (mikozben mar tavaly eldontottek)
Google Adds Probable Android 4.4 Screenshot To Keyboard Update, Shows New Status Bar With Gray Icons And KLP Debug Icon

Mas:
Jon ez elso CyanogenMod telefon?

It Looks Like Oppo Is Cyanogen's First Hardware Partner - Cyanogen Will Be At The N1 Announcement On September 23rd

Regards,

Értem köszönöm szépen! 😊
Vadnokedli
Nem szabad hagyni hogy fullra lemerüljön mert tartósan károsíthatja az akksit. Legalábbis ilyesmit olvastam.

Gyári alapbeállítások visszaállítására gondolsz? 😄 Megpróbálom köszönöm a tanácsot! Aha párszor már igen.
Vadnokedli
"Factory" reseteld, ha utána is ezt csinálja akkor akksi. Merítetted már le teljesen?

Hát januárban vettem csórikámat. De akkor akksi hiba és nem szoftver?
Vadnokedli
Akksi mennyi idõs? 2-3 évente nem árt cserélni az Akksit. (Persze lehet még korábban kell cserélgetni)

szucsy89
Megfõtt az akksid.
Hahó a ZTE Bladem folyamat újraindítja magát kisebb nagyobb idõközönként. Mitõl lehet ez? Rootoltam a telót de az már egy jó ideje volt, mostanában kezdõdtek a problémák. Például az elõbb elindítottam egy hívást, erre puff újraindult, és utána az aksi szintet tök alacsonynak jelzi. Ha kiveszem az akksit majd újra beteszem,utána a normális szintet mutatja. Ötletek?
szucsy89
<#worship>
desigo
kösz már fel is raktam <#eljen>
LocalPatriot
Thx az infót!!<#worship>
skinnyman
QuickOffice
Immaron a Google gondozasaban, ingyen.
+10 gigat adnak Drive-hoz 2 evre aki szept 26 elott bejelentkezik ezzel ra.

Regards,

fery02
Neked találták ki többek között a Power Bank-okat. 😊

Én kötelezõen hordok egy ilyet munkahelyre, mert utálok kompromisszumokat kötni (fényerõ csökkentés, 2G, stb...) az akksi idõ érdekében.
Következõ telóm kiválasztásánál szigorúan fogom figyelni az akksit is, mert ezzel a mostanival nem vagyok megelégedve (pedig az akksi a teló szerint "rendben van").

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

[HUN]FaTaL
A táblák. Telefonok általában 4-6 óra.

http://goo.gl/gd6Zi5

Dzsini
Amúgy az akkumulátor jelzésre nyomva megmutatja, hogy arányban mi fogyasztott mennyit. Kb. így szokott kinézni arányaiban:

bardocz
Akkor lejjebb húzom majd a fényerõt, nem mintha most maxon lenne. köszi.
Dzsini
Erõforrást a képernyõ zabál, nem a többi. 8, jó esetben 12 óra képernyõidõt bírnak a mai gépek.

bardocz
Nem hogy 4ig, kettõig nem bírta ki, lemerült, és kikapcsolt. Azért ez egy egész éjszakás töltés után eléggé szégyenteljes. Messenger, meg böngészõ ment csak, meg picit játszottam, aknakeresõ, meg szókeresõ, nem egy erõforrászabló cuccok.