36194
  • Vadnokedli
    Március végén KitKat S3 . Note 2
  • LocalPatriot
  • skinnyman
    n5 artablazat
    A Play Store-os cim minden orszagban ugyanaz: innen ered el oket, pl a 32 gigas fekete itt van: link
  • Rogerke
    Valaki be tudná linkelni nekem a nexus 5 árösszehasonlítós táblázatot? Vagz egy müködō USA playstore-s link is Jo lenne !

Koszi!
  • tigeroo
    van egy yarvick táblagépem, hogy tudom rajta az android verziót frissíteni? 4.04 van rajta jelenleg, de sehol sem találok valami érdemleges útmutatót

• bardocz
    A telóm sd kártyáját nem formáztam, rákötöm a gépre, hogy lássam mi van rajta de nem ír semmit. ADB programmal formáznám, az meg nem ismeri fel. Mit csináljak vele?
  • SzirmosSzisza
    http://www.zdnet.com/south-korea-rules-pre-installed-phone-bloatware-must-be-deletable-7000025533/ o/
  • davidka003
    Sine Mora a legszarabb port a világon kb.
    Igénytelen fos lett Androidon. Ingyen SE kéne.
  • Shiwo
    Hali,

arról van tapasztalatotok, hogy elszáll az SD kártya, azt írja ki, hogy formázni kellene, van-e lehetőség az adatok visszaszerzésére? gugli javasol pár programot, de esetleg valaki próbálta-e már bármelyiket és járt-e vele sikerrel ?
  • LocalPatriot
    Tedd fel a netre inkább.
    Én 2 nap alatt eladtam a Sony Xpeia U-mat, 23k-ért. Vodás volt, és másfél éves volt:) Boltba meg adtak volna érte 7k-t.
  • k0trapali #26185
    Ha valakit érdekel nekem van egy eladó Samsung Galaxy Core Plus készülékem pár napos, hibátlan állapotban!
  • LocalPatriot
    Bezonx!
    1 napig ingyenes. Sine Mora meg akciós.
  • [HUN]FaTaL
    Carmageddonból rövid időre megint kitették a promo (full, de ingyenes) verziót, töltsétek. :)
  • LocalPatriot
    Két jó játék!

Deus Ex: The Fall

Table Top Racing
  • Szabi #26181
    pár hétig V630iztem én is, aztán rendeltem a Spiromhoz szalagkábelt, kicseréltem és most azzal elvagyok, hihetetlen élmény, hogy egy hetet kibír egy mobil.. viszont az idegesít, hogy az sk17i használhatatlan így, max média távárnyitónak jó :DD

#26169: az LCD folyt meg, az érintős része tökéletesen müködik
  • ktomi22
    épp néztem .. google now ban már van magyar hangfelismeres.. de ahogy irtad, csak gepeleshez :S
  • SzirmosSzisza
    Olyan van amivel gépelni tudsz. Mármint mondod neki a dolgokat és begépeli, ilyen mesterséges intelligencia szerintem még nincs.
  • ktomi22
    magyar hangfelismerot tud-e valaki? letezik-e? tervez-e a jovoben a google .. stb?

ilyesmire gondoltam: Siri
  • kifli
    persze, az elektronika határozza meg a 100%-ot, pont ezért nem tölti 100%-ig így szoftveresen határozod meg, mennyire töltsön fel az akku.
  • Borg
    Ez mind szép meg igaz is lehet, de a akkor is totál felesleges neked SZOFTVERES százalékokat meghatározni, hogy eddig töltöd, és nem tovább... az ugyanis amit a telefon mutat, csak egy kalibrált megközelítő érték, és a háttérben mindig is a fix elektronika fogja meghatározni, hogy a 100% mégis mekkora töltöttséget jelent. Főleg, hogy MINDEN akksi túl van méretezve a névleges kapacitásához képest. Szóval megint csak oda lyukadunk ki, hogy bármilyen szoftverrel baszirgálni nettó baromság.
  • bardocz
    Se v630-i-met használom most, emailt olvasni meg facebookot nézni tudok róla :DD
  • kifli
    a töltöttség szint is számít egy akku élettartamában!
    Ha nagyon kímélni akarod, akkor 40% fölé nem töltöd (tárolni is ezen a töltöttségi szinten szabad), és 5% alá nem meríted. Az előbbi nemigazán tartható, az utóbbit viszont érdemes betartani!

Egyébként van benne ráció, hogy max 97%-al kíméli az akkut. Azt, hogy mikor hány %-on van az akku, illetve meddig engedi a töltést, az elektronika határozza meg, lehet, hogy a gyártó úgy csinálta meg az akkut, hogy minél nagyobb legyen a kapacitás, viszont így már az akku számára nem kedvező a maximális töltöttségi szint. Lehet kicsit túltölt ami már arányaiban nagyobb károsodást okoz.

Utána kell kérdezni a kernel készítőnél, hogy milyen indíttatásból határozta meg ezt a százalékot.
  • Narxis
    Igen én is így tudtam de gondoltam megkérdem. :D
  • Borg
    Baromság. Az akksiknak eleve a töltő áramköre olyan, hogy addig engedi tölteni, illetve kisütni, amíg az nem árt neki.
  • Narxis
    Nexus 7-re felraktam az ElementalX 2.6 kernelt és abban van egy aroma installeres opció akkumulátor kímélésre. Annyit írt, hogy ha ezt alkalmazom akkor csak 94%-ig tölti fel az akkut. Ez tényleg kímélné, növelné az élettartamot?
  • LocalPatriot
    Abban tudnátok segíteni, hogy a Google asszisztens-t hogy tudom letiltani?
    Sok játék közben véletlen a home gombot nyomom hosszan, és mindig elindul. Elég zavaró:(
  • kifli
    ennyiért ez számít nagyon olcsónak. Ha pedig az lcd nem tört be elég digitizert rendelni, ami még olcsóbb....
  • Szabi #26168
    ha véletlenül megérkezik a kijelző ennyiért és még működni is fog miután beszerelted, akkor majd adok egy esélyt az enyémnek is.. én a kijelzőt törtem be, azóta Spiro-zok :DD
  • bardocz
    Köszi. Asszem kipróbálom. Max ha elrontom, megpróbálom a még jó kijelzőt eladni :DD
  • kifli
    kicsit barbár módon csinálja, de kiindulásnak jó :D

• bardocz
    Mennyire bonyolult egy ilyet beszerelni? A mostanim annyira meghalt, hogy ha elkúrom sem bukok, de jó lenne ha működne. Ennyi pénzért meg úgysem kapok másik telót.
  • Falkon
    Sziasztok! 4.1.2-höz valaki eltudja nekem küldeni a gyári internet appot és a gyári letöltéseket?
    Régen a 2.3as galaxy acemhez talàltam.
    Előre is köszi!
  • kamionosjoe
    Óóó... második olvasatra sikerült is értelmeznem amit írtál. Köszi a segítséget! :)

(előző hsz törölhető)
  • kamionosjoe
    Sim kártyán vannak. Akkor úgy nem lehet?
  • Jim Morrison
    milyen orra van :D
  • SzirmosSzisza
    Érdekes (azon a jól szituált fejen kell lenyomva tartani).

Ha telefonon/sim kártyán tárolod akkor nem, ha Google fiókban akkor igen (contacts.google.com itt tudod megnézni)
  • kamionosjoe
    Ezt csak a saját telefonszámomnál engedi, de a többinél nem.

#26157 Felkerülnek a netre a telefonszámok amit beírok a telefonomba?
  • SzirmosSzisza
    Kiválasztod a kontaktok, aztán van ott egy alapértelmezett kép, arra kattints.
  • Dodo55
    A legegyszerűbb szerintem a Google fiókoddal (gépről) belépve a GMail-be a címtárban. Bármilyen Androidos telefonod is legyen, ez a módszer egységesen rendelkezésre áll.
  • kamionosjoe
    S3-ban hogyan tudok a telefonszámokhoz képet beállítani?