36194
-
#35272 link
Ezt hasznaltam, ezt a linket kuldtem el par ismerosomnek, akiknek nem tetszett ez a my dayes feature -
masoma #35271 melyik verziót használod? "my day/ki aktív/lehúzom kamera jön elő" funkciómenteset tudsz ajánlani? -
Borg #35270 Eleve van Lite verzió Messenger meg Facebookból is, ha nem kell a sok sallang. -
#35269 Örülök, hogy magától bekapcsolta... mire megtaláltam a beállításokat... gyorsa ki is kapcsoltam, de majd visszateszem azt a verziót ami még nem volt telehányva. -
#35268 Silence mód frissít a messenger. "Szerencsékre" -
#35267 2 napja jött s6 edgere egy jó 350 megás frissítés.
Alkalmazás telepítésnél csam Telekom appot ítta, mondom jóvan. Nézem, facebook appot is feltelepítette. Ráadásul csak kikapcsolni tudom.
Tegnap egyszer csak jött Messenger értesítés, hogy frissült. 35 hete nem frissítettem google play szerint. Előbb nyitom meg, hát nem az az undorító új felület storykkal meg játékkal? Bekaphatja a a facebook :/ (meg aki belerakta a szoftverfrissítésbe) -
#35266 Vivo, ujjlenyomatolvaso a kepernyo alatt
https://m.weibo.cn/status/F7NhvhwoL?fid=1034%3Ad4b181aefafcc25452371b0fb6fe74ee&jumpfrom=weibocom -
#35265 Modified Pixel Launcher APK enables the Google Now pane and other Pixel-exclusive features to work on any device, no root or mods required
Google hires ex-Apple chipset veteran to help design SoCs for Pixel phones
ouch.. -
#35264 Jah, eleg poen cucc :) Mondjuk ez itt konkretan csak egy video es nehany szoveg, akar lehetne egy weboldal is, csak 1-2 reszlet arulkodik arrol h ez itt nativ app.
Kivancsi vagyok miket fognak kihozni meg belole. -
#35263 Sources: Google's second-gen Pixel XL, muskie, has been cancelled - probably to be replaced by even larger phone
The largest of Google's 2017 devices, codenamed 'Taimen,' may be built by LG -
#35262 Ez az instant apps bejön.
Megnyitottam egy vimeo urlt és megkérdezte hogy instant app vimeo stb stb szeretném e. Rányomtam hogy igen, és olyan gyorsasággal mintha a böngészőben nyitottam volna meg a linket az alkalmazásban találta mag. Remélem egyre több alkalmazás fogja támogatni
Itt a vimeo link tesztnek : https://vimeo.com/214781800
Szerk: ahogy elnézem más ha böngészőből megyek instant appst támogato oldalra, meg más amikor mondjuk reddit alkalmazásból.
Máodik megnyitásra viszont egyből instant app
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.06.13. 09:46:48 -
#35261 The BlackBerry KEYone meets JerryRigEverything—it doesn't go well
Opinion: Software updates shouldn't just be faster, they should be better -
#35260 Ha tenyleg ismerned az AP-t, tudnad, hogy ha ok azt mondjak valamirol, hogy az ugy van, akkor az ugy is van. :)
Azota hivatalosan is megerositettek. -
#35259 Olvasom őket napi szinten.
Tisztában vagyok vele, hogy általában betalálnak, akkor is érdemes pletykaként kezelni. (de írtam is, hogy ettől még lehet igaz...) Egyelőre rengeteg sok a találgatás, köszönhető ez annak is, hogy a Oneplus marketing gépezete is erre a hype keltésre alapszik.
Amúgy lehet a szomorúság is beszél belőlem, mert nem örülnék ha ennyire hajazna az iPhone -ra. Ott az OP1,2 ami egyedi volt, aztán jött a három ami erős HTC beütés lett, most meg almát majmolnak. Pedig mennyivel okosabb lenne kiadni az OP1 kinézetével egy mai hardverrel,duplakamerával kiadott eszközt. -
#35258 Hallottal mar az AP-rol? Nem tegnap indult az oldal, es nem sokszor tevedtek meg. Azt irjak tobb forrasbol is megerositettek, es erosen magabiztosak, hogy ez igy ebben a formaban a vegleges telefon. -
#35257 Nem kicsit Photoshop és abból sem a legügyesebb. Persze ettől még lehet igaz, majd 20-án kiderül. -
#35256 Én úgy olvastam ez még mindig csak spekuláció -
#35255 bezelless display... janem :D -
#35254 Exclusive: This is the OnePlus 5
dat bezel.. -
#35253 Hivatalos biztosan nem lehet, ugyanis a Xiaomi nem árul hivatalosan itthon semmit. A lengyeleknél van egyedül Európában, mondjuk azt nem tudom miért csak ott, de ez most nem is fontos.
-
#35252 Szerintem az nem hivatalos xiaomi webshop. De ha az is lenne, Mi6-ot csak előrendelni lehet...
A 6/64-es:
"Ez a termék jelenleg nincs nálunk raktáron, de több forrásból is beszerezhető. Nincs probléma sem a készletekkel, sem a szoftverezettséggel. Nagyjából 5-14 napos átfutási idővel kalkulálhatsz a rendelés visszaigazolásától számítva." -
#35251 xiaomishop.hu szerintem -
#35250 Melyik is az? xiaomi.hu? Én ott nem látok Mi6-ot -
#35249 hivatalos xiaomi magyar webshopról nem lett volna egyszerűbb?
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2017.05.31. 16:51:12 -
#35248 Megrendeltem és másfél nap alatt meg is érkezett a Mi6 :) -
#35247 Essential Home is Andy Rubin's answer to Google Home and Amazon Echo
Ez az Essential phone eleg erdekesnek tunik, sok dolog eleg jo benne. 2 dolog ami elsore nem tetszik a kamera elhelyezes es nincs jack.
-
#35246 Ez se rossz cucc:
-
Borg #35245 Meh... nemtom. Érdekes, de különösebben nem győz meg.
Se amoled, se vezeték nélküli töltés... senem elegáns... mintha az LG összeállt volna valami kínai dingdong gyártóval néhány elborult ötletért cserébe... -
#35244 essential phone -
#35243 jujj, de kellemetlen... -
#35242 Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a www.honorbuy.com oldallal? Onnan vennék egy telefont. Megbízhatóak? -
#35241 Plusz az ujjlenyomatod / íriszed változtasd meg, ha egyszer véletlenül valahova kikerül... -
#35240 Ujjlenyomat olvasokat is at lehet verni, eleg egy jobb minosegu kep a kezedrol. Es ha valaki egyszer megszerzi ezeket (nem eppen nehez valakinek az ujjlenyomatat megszerezni, mindenhol otthagyja az ember maga korul, vagy szerezni/csinalni egy fotot a fejerol), nem tudsz valtoztatni rajta. Ezekben a formajukban kalap szart ernek ezek a biometrikus vedelmek, addig vedenek csak valamennyire amig a tovaj nem tudja, hogy kihez tartozik a telefo, kb csak a biztonsag latszatat adjak..
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2017.05.24. 11:58:50 -
#35239 -
#35238 biometrie-s8-iris-en#video -
#35237 kösz -
#35236 Smart Reply - Google Blog -
#35235 Hm, miota elemzi minden uzenetemet a gmail quick reply celjabol?
Most gmail appban tunt fel, hogy egy hosszabb szovegre:
Ok, thanks for the update.
Ok, thank you.
Ok, no problem.
Lehetosegeket ajanlja (helyesen). Nem biztos hogy ezt akarom, de akinek fontos a privacy ugyse gmailt hasznal :c -
#35234 Alá írnám, ha használnám. -
#35233 Of course there is already a Change.org petition for Google to bring back the old cat emoji in Android O