Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Dehogynem, csak leszarjuk. 😊

PC-n van még aki nézi a benchmark eredményeket a tesztekben?

http://goo.gl/gd6Zi5

Dehogynem...
[HUN]FaTaL
"Szerintem az a vocc, hogy sokan azért vesznek, vagy ajánlanak a Nexus-t, mert tuti megkapja a legfrissebb Androidot, és persze legelõször..."

És még rá van optimalizálva a rendszer, és nem akad meg sosem. Plusz azt csinálsz vele, amit akarsz és még olcsóbb is, mint a hasonló kategóriájú eszközök. 😊

Ezeknek a teszteknek semmi értelme nincsen, a pontszám pedig semmit nem mond arról, hogy használat közben milyen a rendszer. Pl. az elõzõ telefonomon a pontok nagyjából azonosak voltak minden romon, használat közbeni sebességben pedig nem kevés esetben ég és föld volt a különbség.

LocalPatriot
Szerintem az a vocc, hogy sokan azért vesznek, vagy ajánlanak a Nexus-t, mert tuti megkapja a legfrissebb Androidot, és persze legelõször...

Ezekbõl az esetekbõl meg kiderül, hogy igen is van értelme ezeknek a teszteknek, hisz a gyáróriás, a Samsung manipulálva akar magas pontot elérni.
És szerintem is, igen is baromi sokat elmond a telefon HW-jérõl az Antutu pontszáma. Nem ebbõl kiindulva veszek telefont, de komoly érv szól mellette számomra. És egész jól is mér, mert egy telefonon lefuttatod, majdnem mindig ugyan annyi pontot kapsz... SZVSZ
szucsy89
Amúgy sem értettem sose mi értelme ezeknek, fõleg annak, hogy valaki ilyen tesztek alapján dönti el, milyen telefont vegyen... vicc.
Dzsini
Minden 3DMark eredmény sok éve optimalizált driverekkel fut, mégis összemérik egymáshoz, pedig egyiknek sincs köze ahhoz, hogy mi a "valódi" teljesítménye az eszköznek.

Maximum egy-két év és ugyanúgy nem lesz hír belõle mobilon sem, mert mindenki ezt csinálja (csak van, ahol feltûnik és van, ahol nem).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Narxis
De mobilon nem fogadjuk el és nem nyugszunk bele.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Dzsini
Ez a móka egyidõs a benchmarkokkal, anno a 3dmark programot figyelte az nVidia drivere, késõbb a quake3.exe-t az ATI driver, és külön optimalizálta a dolgokat számára...

Az a különbség, hogy ez ma már asztali gépeken elfogadottá vált (a nagyobb programokra és benchmarkokra külön-külön optimalizálás ül a driverekben), mobilon meg még hír van belõle.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Azért az a "nem gyõzte a riválisokat" nem teljesen igaz.

A G2-t még a turbo nélkül is lenyomta...

LocalPatriot
Na, ez már vicc. És ez már a második eset. Nem lehet ezt is megmagyarázni.
És ráadásul, még így se gyõzte le a riválisokat. Ez de szánalmas.
De kiv. vagyok mit nyilatkoznak majd...
Narxis

davidka003
"Nagyon nemkell utána olvasnom bemegyek a városba és elég benéznem a telefon javitós kollégához hárommillió androidos teló mindenfele szétszedve, annyi van belõle mint a szemét mind döglött...Nokiából vagy apple meg negyed annyi hibás sincs nála."

Igen mondjuk ehhez nem kell Nobel-díj, hogy ha egy platform a piac 70%-át uralja, egy pedig a 3%-át, akkor nagy valószínûséggel az elõzõbõl több lesz a szervizekben.<#taps>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Ez ilyen. Én is jártam már így pendrive-al.
Elõször krix-krax jelek jelentek meg aztán teljesen meghalt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

LocalPatriot
Na, ez remek hír. Én csak Chrome-ot használok telefonon és semmi bajom nincs vele. Ezek az újítások meg várósak!

Ám olyan kérdésem lenne, hogy vettem EDigitalba egy hónapja egy Kingston CM10-es, 8 gigás MicroSD-t, és egyik napról a másikra a telefon nem látja. Ki lett próbálva más telefonba is. Lehet, hogy egyszer csak elromlik? Persze a blokk, doboz már nincs meg... 4k volt, nem egy nagy összeg, de a tartalma hiányzik...:S
theone91
Nexusokon és top-notch vason igen.

skinnyman
Azt csinaljak folyamatosan, a 30as mar eleg sebesnek tunik

Regards,

theone91
Gesture-ök helyett optimalizálják inkább.

skinnyman
Vadnokedli
Samsung fanboy vagy, egyértelmû. Amúgy szerintem is oké az a Gear-

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

desigo
Csak én vagyok itt egyedül akinek bejön ez a Gear ?
Simán el tudom képzelni,hogy használnám.
Solten
WTF 😄DDD

Saor Alba

Vadnokedli
<#szomoru1>ez... olyan. hogy... ilyen... kiráz a hideg- olyan szar.

Narxis
looool

skinnyman

Regards,

szucsy89
Egyébként ez a töltés dolog is csalóka, nekem mondjuk 5%-ról villámgyorsan felmegy 20-25-re, viszont 95-rõl 100-ra alig akar felkúszni.
Clidey
Nálam ugyanúgy jönnek HD-ban a múvik, a minõségük sem romlott. Viszont végre van full screen-ben is navigation bar, tudsz tekergetni, meg satöbbi. Nem értem amúgy, ezek nélkül hogy volt pofájuk kiadni az elõzõ verziót...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Dzsini
Legalább 10 éve minden évben volt legalább egy hír egy revolutionary új csodagyorsan tölthetõ, csodaerõs csodaakkumulátorról, ami nemsokára piacra kerül.

Továbbra is a Lítium-ionos eszközök a legfejlettebbek, legstrapabíróbbak, legveszélytelenebbek. És rengeteget fejlõdtek az elmúlt 10-15 évben.

gazgoblin

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Narxis
Én is.

szucsy89
új telo jon a Fujitsutol... 10 perc toltessel 1 napot is elmegy normál használat mellett, fullra töltve pedig akár 3 napot is... én kételkedem benne.
SzirmosSzisza
Spotify meg Pandora ingyenes, csak kicsit barkácsolni kell, hogy menjenek 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

[HUN]FaTaL
A Deezer.

Új youtube frissítést valaki leszedte már?
Mert azt olvastam, hogy rosszabb minõségben jön a kép.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Play music.
Baszki telepítettem ezt a music manager progit, hogy feltöltsek pár dalt. Mp3 fájl, mappát kijelölöm, látja, hogy 6 dal van a mappában(érdekes, mert amikor belépek a mappába egyet sem talál...), rányomok, hogy feltöltés és semmi...6-ból 0-át töltött fel fél óra alatt....mi lehet a problem, egész program egyszerû mint a fapapucs mégse tudom mi a gond....mondjuk hibát sem jelez, max, hogy nem látja az mp3 trackeket
Win7 az oprendszer.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

GregSB
Deezer már van egy ideje. Én azt használom, az havi 2000 Ft kb.

Ha jól csinál(nák), akkor ebbõl egy új S2 lehetne, sikerét tekintve.
De egyrészt ott lesz az ára, másrészt sajnos tudjuk, hogy a Sonyk mögött is melyik szerviz áll MO-n...
szucsy89
skinnyman
Egyebkent van nalunk egyaltalan mas ilyen korlatlan zenestream szolgaltatas, ilyen nagy konyvtarral ami nincs valami szolgaltatohoz/egyebhez kotve? Mert ez igy most ilyen aron elegge a legjobbnak tunik. A kinti legolcsobbak is 10 dollarrol indulnak, ami vagy masfelszer ennyi.

#23868: ez a kep meg honnan van, forras? 😊

Regards,

davidka003
Dead Trigger
Angry Birds Star Wars 2 free

[HUN]FaTaL
Filmek/TV, magazin, nexus, appok eladása.

matyi0323
Tudtok valami jó, ha lehet ingyenes játékot?

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

szucsy89
Az a 40 millió az egész Note szériára vonatkozik.
szucsy89
Dzsini
Én általában böngészõben.

skinnyman
Komoly, reggel erre keltem h lattam h mar van ilyen is 😊

Ez ami jo, hogy az all access streaming is elerheto nalunk, 1650 forintos havidijjal annyi zenet nyomsz amennyit akarsz, aki sok zenet nyom elgondolkodtato lehet.

Mi hianyzik meg? Filmek/tv, magazinok, nexusok? 😊

Regards,

LocalPatriot
Igaz, még nem tapiztam meg, de eddig nem nyerte el a tetszésemet.
De olvastam, hogy már több mint 40 milliót eladtak belõle... azért szép szám.

Ám most a Honami minit várom, már vannak fent képek, és specifikációk róla.
Vadnokedli
Nem tudom hogy vagytok képesek nézni ezt a mobilarénát.. <#crazya>

[HUN]FaTaL
Nálam már tegnap elérhetõ volt. 😊

Remélem hamarosan eszközök is lesznek. 😊