Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC-n van még aki nézi a benchmark eredményeket a tesztekben?
http://goo.gl/gd6Zi5
És még rá van optimalizálva a rendszer, és nem akad meg sosem. Plusz azt csinálsz vele, amit akarsz és még olcsóbb is, mint a hasonló kategóriájú eszközök. 😊
Ezeknek a teszteknek semmi értelme nincsen, a pontszám pedig semmit nem mond arról, hogy használat közben milyen a rendszer. Pl. az elõzõ telefonomon a pontok nagyjából azonosak voltak minden romon, használat közbeni sebességben pedig nem kevés esetben ég és föld volt a különbség.
http://goo.gl/gd6Zi5
Ezekbõl az esetekbõl meg kiderül, hogy igen is van értelme ezeknek a teszteknek, hisz a gyáróriás, a Samsung manipulálva akar magas pontot elérni.
És szerintem is, igen is baromi sokat elmond a telefon HW-jérõl az Antutu pontszáma. Nem ebbõl kiindulva veszek telefont, de komoly érv szól mellette számomra. És egész jól is mér, mert egy telefonon lefuttatod, majdnem mindig ugyan annyi pontot kapsz... SZVSZ
Maximum egy-két év és ugyanúgy nem lesz hír belõle mobilon sem, mert mindenki ezt csinálja (csak van, ahol feltûnik és van, ahol nem).
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Az a különbség, hogy ez ma már asztali gépeken elfogadottá vált (a nagyobb programokra és benchmarkokra külön-külön optimalizálás ül a driverekben), mobilon meg még hír van belõle.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A G2-t még a turbo nélkül is lenyomta...

És ráadásul, még így se gyõzte le a riválisokat. Ez de szánalmas.
De kiv. vagyok mit nyilatkoznak majd...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Igen mondjuk ehhez nem kell Nobel-díj, hogy ha egy platform a piac 70%-át uralja, egy pedig a 3%-át, akkor nagy valószínûséggel az elõzõbõl több lesz a szervizekben.<#taps>#taps>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Elõször krix-krax jelek jelentek meg aztán teljesen meghalt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ám olyan kérdésem lenne, hogy vettem EDigitalba egy hónapja egy Kingston CM10-es, 8 gigás MicroSD-t, és egyik napról a másikra a telefon nem látja. Ki lett próbálva más telefonba is. Lehet, hogy egyszer csak elromlik? Persze a blokk, doboz már nincs meg... 4k volt, nem egy nagy összeg, de a tartalma hiányzik...:S
Regards,
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Regards,
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Továbbra is a Lítium-ionos eszközök a legfejlettebbek, legstrapabíróbbak, legveszélytelenebbek. És rengeteget fejlõdtek az elmúlt 10-15 évben.
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mert azt olvastam, hogy rosszabb minõségben jön a kép.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Baszki telepítettem ezt a music manager progit, hogy feltöltsek pár dalt. Mp3 fájl, mappát kijelölöm, látja, hogy 6 dal van a mappában(érdekes, mert amikor belépek a mappába egyet sem talál...), rányomok, hogy feltöltés és semmi...6-ból 0-át töltött fel fél óra alatt....mi lehet a problem, egész program egyszerû mint a fapapucs mégse tudom mi a gond....mondjuk hibát sem jelez, max, hogy nem látja az mp3 trackeket
Win7 az oprendszer.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
De egyrészt ott lesz az ára, másrészt sajnos tudjuk, hogy a Sonyk mögött is melyik szerviz áll MO-n...
#23868: ez a kep meg honnan van, forras? 😊
Regards,
Angry Birds Star Wars 2 free
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Ez ami jo, hogy az all access streaming is elerheto nalunk, 1650 forintos havidijjal annyi zenet nyomsz amennyit akarsz, aki sok zenet nyom elgondolkodtato lehet.
Mi hianyzik meg? Filmek/tv, magazinok, nexusok? 😊
Regards,
De olvastam, hogy már több mint 40 milliót eladtak belõle... azért szép szám.
Ám most a Honami minit várom, már vannak fent képek, és specifikációk róla.