36194
  • skinnyman
    Linus Torvalds Applauds NVIDIA For Posting Early Tegra K1 Open Source Drivers To The Nouveau Project
    Ezuttal a masik ujjat emeli :)
  • skinnyman
    Marmint ez erre vonatkozott: #26349
  • skinnyman
    Jol bele sikerult magyarazni a cikkbe (raadasul mindjart a cimebe) egy olyat, amirol nincs is szo az eredeti jelentesben. Gondolom polgarpukkasztas a lenyeg, az meg mar nem zavartatja oket, ha alaptalan hulyesegeket hordanak ossze.
  • ktomi22
    google now.. elkezdtem hasznalni tok fasza.. ami nagy baj hogy nem lehet hangfelismeresre 2 nyelvet beallitani.. ha kivalasztom a magyart, akkor nem tudok neki diktalni szlovakul / angolul :S .. ha meg pl angolt.. akkor magyarul nem tudok.. sms-t nem fogom a magyarul erto barataimnak bediktalni angolul :S ..
  • Narxis
    Igen, amikor nem jól reagál akkor le kell szedni a fóliát. Defy-re én is mintásat kaptam de erre a ZTE-re nem és teljesen jó az érzékenysége fóliával is.
  • kamionosjoe
    Én úgy tudtam a az érintőképernyős telefonoknál érdemesebb levenni a fóliát, mert úgy jobb lesz a érzékelése.
    Nekem a telefonomra (S3) eleve olyan fóliát raktak ami tele volt nyomtatva mindenfélével és nem is láttam volna tőle a kijelzőt rendesen, ha nem veszem le.
  • Narxis
    Talán fogalmazhattam volna pontosabban de a lényeg az, hogy külsérelmi nyom nincs a telefonon csak a folyadékkristály vagy mi folyt ki egy nagyon picit a plexi alatt vagy mi alatt. Szóval nem kívülről tört be a kijelző hanem belülről. Nem tom jobban megfogalmazni. :D
  • Narxis
    Az iOS még mindig több pénzt hoz

hmm
  • KaBuTo666
    Én már 4 alkalommal leejtettem olyan 1+ méter magasról a mobilomat szilikon tokkal, és a mobilnak kutya baja, a tok viszont jó pár helyen berepedt.
  • Borg
    N3 van, szal G2-t még véletlenül se :)
    (Amúgy egyszer már leeset 1m-ről kb. Bennem persze a szar kihűlt, de csak ledobta a hátlapot magáról. Visszapattintottam, sehol egy karc vagy sérülés rajta.)
  • [HUN]FaTaL
    "úgy néz ki mintha új lenne. Nagy kár, hogy kijelzőt kéne benne cserélni mert megrepedt"

Csak én érzem úgy, hogy itt nem kicsi ellentmondás van? :D
  • fery02
    Nehogy vegyél akkor LG G2-t, ha esetleg véletlenül pont gondolkodnál rajta. :)
    Épp a napokban írt egy srác prohardverre, hogy szilikon tokban leejtette (nem is olyan magasról) és berepedt a kijelző.

A G2 iszonyatosan hímestojás egy cucc, a nagyon vékony kávája miatt is gondolom én.

Más:
    Nem tudjátok hogyan lehet játékot eltávolítani a Play Games-nek annak a részéből, ahol mutatja, hogy egyes játékokban milyen eredményeket értünk el?
    Zavar, hogy csomó játéknál bugos az achievement rendszer és ami achi-k egyébként járnának, nem adja meg a Games.
  • Narxis
    Én is ilyen vagyok. Defy-hez nem is volt semmim és 3 és fél év után is úgy néz ki mintha új lenne. Nagy kár, hogy kijelzőt kéne benne cserélni mert megrepedt és egy kis kék paca lett a közepén, de amúgy működik az érintés meg minden csak zavaró volt.

Most vettem olcsón egy ZTE Blade V-t és ehhez kerestem egy tépőzáras tokot meg rajta hagytam a fóliát, egyszer majd leválik de újat nem veszek. Biztos, hogy nem bírna annyit mint a Defy, első esés után szétesne de minimum megkarcolódna.
  • Narxis
    Nem de nyilván azt olcsóbb cserélni, ott csak azokat az alapszabályokat kell betartani, hogy ne hagyjuk 5% alá menni meg ne rakjuk extrém hideg vagy meleg helyre. Bár az már gondolom a telefonnak is ártana. :D
  • [HUN]FaTaL
    Mindegyikben lehet. 4 csavar :)
  • Borg
    Mond ezt azoknak, akiében még a hátlapot se lehet levenni, nemhogy akksit cserélni :)
  • Borg
    Én ugyan nem... rühellem az összes fóliát, tokot, bumbert, táskát mindent... ha én veszek egy telefont, akkor azt úgy akarom használni ahogy van.
  • [HUN]FaTaL
    2 évet sem bírt a mini promban az aksi, utána már 20% körül kikapcsolt.

Naponta, két naponta töltöttem.

A Nexusnál majd kiderül. :) Nem véletlen vállalnak az aksira csak 1 év garit.

A többi az ok, én is tokban tartom. :) De bármelyik hardverelem meghibásodhat, és az nem függ a toktól.
  • davidka003
    Ha napi egyszer töltöd akkor is bírnia kell 3 évig aztán kezd csak el csökkenni a kapacitása.
    De még mindig olcsóbb venni egy akksit mondjuk 5-10k-ért mint egy telót.
  • [HUN]FaTaL
    És ha tokban tartod, akkor több időt fog bírni az aksi? :D
  • Narxis
    Vigyázni kell a telefonra, pl. tokban tartani.
  • Borg
    Nem a hardver sebessége a kérdés a mai telefonokbban már, hanem hogy minőségileg mennyire lesz kifogásolható az állapota, a hardveres/szoftveres gondok, kopások, akksi idő, egyebek mennyire fognak késztetni rá, hogy lecseréld.
    Márpedig a Sonyk szervizelését is végző cordon pont nem egy jó hírű vállalkozás, hogy megbízhatóság/support terén is elégedett legyél majd egy-két év múlva is.
  • davidka003
    Mi az amire kevés lesz jövő januárban a Z? Játékon kívül persze.
  • LocalPatriot
    Az én véleményem az, hogy ők egész normálisak és korrektek. Sok fórumon írták, hogy szimpatikusak. Igaz, én nem tudom milyen a hozzáállásuk, mert szerencsére nem kellett visszavinnem hozzájuk semmit. De kijelenthetem -minden reklám nélkül - hogy a köv. telefonom (ami csak jövő januárban lesz) ott veszem.
  • gabi89
    Bolti garanciával ami kb. semmit nem ér :(
  • LocalPatriot
    Partnero GSM-nél 137k a Z1 Compact.
  • skinnyman
    Nyilvan, de a felhaszalo szamara hozzaferheto particiokrol beszeltem, szoval ez ebbol a szempontbol teljesen lenyegtelen, annak nem szabadna megtelnie csak ha kifejezetten azzal szorakozol root hozzaferessel.
  • [HUN]FaTaL
    Egy partíció sosincs, a system mindig külön partíció.
  • rage
    Használja valaki a Hangouts-ot?
    Kénytelen vagyok, 4.3 óta nincs google talk.
    Ami nem is lenne nagy baj, de rosszul mutatja ismerőseim státuszát.

Folyamatosan ugyanazt a 3 embert online-nak mutatja, miközben a weben látom, kik azok, kik valójában fent vannak, kik nem, s nagyon nem passzol a kettő...

Találkozott valaki hasonlóval?
  • Jim Morrison
    Részegen sg fórumozol? Wut?
  • skinnyman
    Telefon fuggo, hogy hany particio van, de alapvetoen 2 variacio szokott elofordulni:
    1) kulon egy particio a programoknak, es kulon egy az adatoknak
    2) egy kozos particio mindennek

Az elso variacio a korai android-os telefonokra jellemzo, par eve a legtobb telefon a masodik variaciot hasznalja, aminek pont ez az egyik fo elonye, hogy nincs ilyen hogy betelik az egyik particio mikozben a masik ures, egyben van az egesz. Az elso variacionak az a letjogosultsaga, hogy ez altal valik az adat particio lecsatolhatova, ami lehetove teszi pl az usb mass storage modot is. Azt a particiot ugyanis ertelem szeruen nem lehet menet kozben lecsatolni, amin az alapveto programok vannak, igy ott nem kivitelezheto a mass storage uzemmod, helyette ilyen MTP-t meg hasonlokat lehet hasznalni (amikhez nem kell lecsatolni a cuccot, nem biztositanak blokk szintu hozzaferest sem az adatokhoz, szoval ez ilyen felugyeltebb adatkapcsolat ilyenkor, ami altalaban biztonsagosabb - blokk szinten nem tudjak szetbarmolni az adatokat - de lassabb is).
  • KaBuTo666
    Ilkyen problémaa nálam sai volt, facatory restat segíetaett..
  • RYO21
    Xperia Miro

Egyébként az egyik a Phone memory, az 700mb, az Internal storage pedig 2 giga. Mostmár updatelni sem birok programokat, mert kiírja állandóan, hogy nincs hely.
  • Dobronski
    milyen telefonról van szó?
  • RYO21
    Azt mondjátok meg nekem, hogy hány partíciója van a telefonnak? Mert amin a programok vannak az állítólag televan, viszont van valami internal storage is ami félig üres. Na most akkor miért telepít alapból arra ami csak pár száz megás? És miért nem lehet mindent átrakni internal storagera?
  • davidka003
    Runtastic Pedometer

Ingyenes ma Play-en.
    Settings/Enter promo code és beírjátok nagybetűvel, hogy APPOFTHEDAY

LINK
  • SzirmosSzisza
    06 / +36 miatt nem lehet?
  • zoliii
    Robocop apk
  • Higany
    Üdv Mindenki! Lenne egy kérdésem! Az mitől lehet, hogy ha valaki olyan hív, akinek a száma már el van mentve a névjegyekhez, mégis a bejövő híváskor azt írja ki, hogy mentetlen szám? Köszi!
  • fery02
    Én úgy vagyok, hogy az olyasmik, mint XP- és/vagy pénz duplázás még belefér, ha látok a játékban fantáziát.
    Ugyanezeket vettem csak meg anno Temple Run 2 és Rail Rush esetén is és tök hosszan elvoltam, boldogultam így mindkét játékkal.
    Megérte nekem.

Asphalt 8-ban is csak pénz duplázásra voltam hajlandó fizetni annak idején néhányszor (összesen 2500 Ft-omban van a játék és minden kocsi megvan).
    Kár, hogy a legutóbbi frissítés során kikerült az LG G2 a támogatott eszközök közül és így nem is játszható a játék.
    Ez elég gáz egy dolog.