36194
-
#26476 Gyári romom van fenn.Galaxy S4. -
#26475 Oh, ez nem tudtam (bár mindig motoszkált a fejemben). Így van valami valami az utolsó mondatodban. -
#26474 Viszont az alkalmazás letörlése után ugyan úgy a free változatot fogja visszarakni a reklámokkal.
Szóval egy rakat szart nem ér az egész.
Írtam is ezzel kapcsolatban az appoftheday készítőjének. Nincs válasz, leszarja, hülye b*zi.
Filemaster app is megvolt nekem így de letörlés után a reklámos korlátozott változatot rakta vissza. A készítőnek szintén írtam, leírva a problémámat.
Totál nem érdekli őt se. Semmi válasz.
Az a baj, hogy nem kapcsolja az app-ot a google acc-hoz így nem tudja törlés után, hogy neked a teljes változat volt meg.
Úgyhogy szerintem nem is érdemes leszedni ezeket az appokat.
Inkább leszedem torrentről az legalább mindig teljes lesz. -
#26473 Stock AOSP-n is fos. -
#26472 nálam is jó, wifin, mobilneten mindig jelez. Lehet custom rommal van a baj :o -
#26471 Nálam sosem jelez normálisan, ugyanolyan hulladék mint az összes fb termék, beleértve a pc-s fostalicska messengerüket is. -
KaBuTo666 #26470 Nálam mindig jelez. -
#26469 Van rá valami megoldás hogy a facebook messenger ugyanúgy jelezzen mobilnettel is mint wifin? Mert borzasztó hogy semmit nem jelez mobilnettel,csak néha ha olyanja van -
#26468 Jó volt nekem a bronz is:)
Mentségemre szolgáljon, hogy én csak dead trigger 2-zök:D Ahhoz vagyok szokva:) -
Dodo55 #26467 Én is az vagyok, de megvannak a módszereim arra az esetre, ha egyszer utólérne a hírnév... Pl. alapból 2 simkártya, 4 fő email cím, ahol csak lehet nick/becenév használata, meg rettenetesen bunkó is tudok lenni ha más épp nem segít
Pénzszórási kényszerem meg nincs, szóval nem félnék a bekattanástól ha rámszakadna egy kisebb vagyon.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Persze egy pármilliós PC configot, egy N5-öt, meg egy jobbféle autót rögtön vennék :D -
#26466 24 :> és ez már ezüstérem ! :D -
#26465 Szerény, visszahúzódó fejlesztő, nem bírja a hírnevet :( -
#26464 Hát meglepődtem a döntésen:D
Bár én már letöröltem, 14 volt a rekord. -
#26463 Én is kipróbáltam már tegnap ezt az új őrületet, hát mit ne mondjak rá lehet függni... :D
-
#26462 Így lehet benne chestelni!
-
#26461 WTF? -
#26460 Nyilvan tokeletes bongeszobol is. Es nyilvan aki mashogy gondolja, az rosszul fogja a telefonjat. Igazabol meg meg is kene koszonni, hogy kitiltottak az appot, mert igy most mindenkinek jobb lesz. Ismerjuk mar a dumat. -
#26459 Az a kérdés milyen mennyiségről beszélünk. Ha nagyobbrol akkor alapból eszembe se jutna telefonon tarolni / arról intézni. Ha kisebb tranzakciók arra meg tökéletes a blockchain. -
#26458 Letöltöd play-ből az appokat, majd keresel egy ENTER PROMOTION CODE vagy valami ilyesmi menüpontot az alkalmazásban, oda beírod, hogy APPOFTHEDAY és kész. -
#26457 Őőőő, az nem saját gépen van, távol tárolt tárca meg eléggé necces. -
#26456 + bongeszobol biztonságosan működő wallet is (blockchain) -
#26455 Egyebkent ez csak vihar a biliben, meg jó kis figyelemfelkeltés a srácnak. A 2 legnagyobb BTC exchange tökéletesen jol mukodik bongeszobol is, szóval kb pont leszaros hogy van vagy nincs app. -
#26454 Alapbol csak az elso 5ot vallalta a csavo amik mar mind meg is voltak, plusz legalabb 5os szifon kellett hozza aminek a hasznalt ara is jocskan az n5 (uj, fuggetlen, 32 gigas) ara felett van (annak ellenere, hogy az sokkal jobb telefon kvazi mindenben), szoval nem sok uzleti lehetoseg volt a dologban amugy sem, sokkal inkabb egy velemenynyilvanitasnak foghato fel a dolog.
Az szep kis autocorrect :) -
#26453 Új szülőt enni :))))) új szifont vennibol varázsolta ezt az autocorrect. -
#26452 Hmm ez megfontolandó. Úgyis idén akarok új szülőt enni. Összetörik a régit ami ér kb 40-50e Ft-ot, a srác küld nekem Nexus 5-öt amit eladok -> profit! -
Chris Lowe #26451 Ez az app of the day csak akkor ingyenes ha maga az app of the day is telepítve van a készülékre? Mert nekem a galaxy ace-emen spórolni kell és oda nincs feltelepítve. Vagy valami kódot kéne beütni? Mert a play-en ugyanúgy két app van a free ami reklámos és a fizetős. A free-nél írja, hogy ma ez az akció, de az elvileg reklámos. -
#26450 #26427: valami djuice kartyasat nezz (regen voltak eleg jok, mostanra a legtobbet mar nem arusitjak sajnos de valami meg csak van ami elmegy), melle meg 500 forintert 100 mb netet.
#26437: ha nem szoftveres eredetu a dolog (nexus-nal ez foleg valoszinutlen sztem, hacsak nem flash-eltel ra valami bugosabb custom rom-ot), akkor elsosorban a proximity sensorra gyanakodnek, az sotetiti el a kepernyot telefonalaskor ha kozel van a fejedhez.
#26442: szerintem sem jogos, de szerintem ha kicsit is nagyobb erteku a dolog, es nem eu-n belulrol jon, nem erdekli oket, megvamoljak es rateszik a szep kis 27%-os afa-t. Undorito dolog szerintem is.
Multkor ismeros szervizeltetett telefont (mar honapok ota hasznalta), olyan tipus volt amit csak amerikaban tudtak javitani ezert postazta oda, visszapostozaskor termeszetesen elkaptak a vam-on es raraktak mindent. Egyszeruen nevetseges. Ennyi erovel a 10-20 eves kocsikra amik sorban bejonnek a hataron is ratehetnenek 27% afat (meg mindenre ami benne van), ami ott tipikusan minimum millios teteleket jelentene. -
#26449 apple kitiltotta az utolso bitcoin wallet appot is ->
"For every 100 upvotes this post receives, I will gift someone a Nexus 5 for a video of them smashing their iPhone." tema nyilik reddit-en ->
-
Dodo55 #26448 Mondjuk az is lehet közvetlenül a Nagy G. úr fogja feladni a csomagot, róla meg feltételezem alapból észnél van annyira, hogy magyar címre EU-n belülről szállítson (ő is olcsóbban megúszná így) :D
Az a helyzet, hogy egyelőre még nem teljesen biztos a dolog, és amíg pont nem kerül a dolog végére addig semmi konkrét részlet nem áll a rendelkezésemre, fogalmam sincs hogy intézik majd. -
#26447 Levelezni kell velük, a küldőnek kéne levelezni velük hogy mi is stájsz. -
Dodo55 #26446 "De persze lehet attól még rá rakják mert hát NAV."
Igen, ismerem őket, ezért aggódom... Bármit csinálhatsz, ha ő szerintük piros az ég, akkor piros és kész :( -
#26445 50-50 Szerintem, ha tényleg kapnak mellé valamilyen bizonylatot a feladó részéről hogy te valóban nem fizettél semmiért és csak ajándék akkor talán. De persze lehet attól még rá rakják mert hát NAV. -
#26444 viszont futólag rákerestem gugliba, és úgy néz ki, hogy több Nexus 5 tulaj is belefutott ebbe a hibába, pedzegettek valamit, hogy sw frissítés után sz@rt be, de semmi konkrét, felmerült hardveres lehetőség is, hogy esetleg fólia van az érzékelőn, vagy, hogy behalt az érzékelő, de azok is csak tipp jelleggel -
#26443 ötletem nincs, hogy mi okozza, viszont valahol be lehet állítani, hogy a bill zár gombjára megszakítsa a hívást, azzal legalább a hívást ki tudod lőni -
Dodo55 #26442 Kérdés: Van köztetek, aki kapott már küldföldről, EU-n kívülről Androidos eszközt? Kifejezetten olyan esetre gondolok, amikor nem online vásárlásról volt szó, hanem ingyen kapott valaki.
Azért kérdezem, mert fent áll a lehetősége ennek most nálam a közeljövőben, és aggódom a vám, de legfőképp az ÁFA miatt.
Gyanítom vámot kivethetnek ajándékokra is, a neten olvasható tapasztalatok szerint viszont ÁFÁ-t is ki szoktak, ami véleményem szerint ilyen esetben jogtalan, ugyanis az csak kereskedelmi forgalomban résztvevő árukra vethető ki és azokra is csak akkor, ha a kereskedelmi forgalom érinti Magyarországot, én meg ugye már a kereskedelmi forgalom szegszögéből vett külföldi végfelhasználótól kapnám ajándékozás útján (és valóban így is lenne, nem csak papíron, tényleg nem fizetnék érte egy fillért sem, a szállítást is állnák).
A csomag feltüntetett értékével sem lenne érdemes trükközni, mert itt Magyarországon kiskereskedelmi áron majdnem a duplájába kerül a kinti árhoz képest, így ha ők állapítanak meg értéket valótlannak tűnő feltüntetett érték miatt, akkor azzal könnyen sokkal rosszabbul járhatnék.
A kérdés az, hogy ha a feladó mellékel egy ajándékozási nyilatkozatot, akkor a NAV azt hajlandó lesz vajon tudomásul venni, vagy úgy is rám akarja majd verni alaptalanul az ÁFÁ-t? Van bármi tapasztalatotok ezzel kapcsolatban? -
#26441 nekem úgy se mindig sikerül.. elég sokat kell telefonálnom, így zavaró. egyébként másnál nem fordul elő, automatikusan állítja a képernyőfényerőt is ha változik a "környezet", szóval nem tudom mi lehet.. ki/be kapcsoltam, de semmi. -
#26440 nekem motorolán (xt910) is hasonló a dolog, oldalán lévő gombbal tudom feléleszteni :) -
#26439 ja én is azt néztem, tehát akkor mégis csak olyan mint a sajtó fotókon ^^ -
#26438 Ja, nexus 4-ről van szó. -
#26437 Üdv. Mitől lehet az, hogy egy ideje telefonálás után nem villan fel újra a képernyő? Ugye mikor a fülemhez rakom elsötétül és amikor végzek akkor nem villan fel újra. Így a hívást se tudom megszakítani soha, szerencsére a legtöbb partner szakítja..
Múltkor próbáltam, hogy érintgetem a képernyőt, de semmi..egyszer csak már elkezdtem hívni mást, de akkor alig tudtam letenni. Csak úgy tudom megszakítani a hívást (bár amikor sikerül), hogy a billzárt megnyomom kétszer..úgy néha felvillan. Ötlet?