Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Naja, eléggé negatív kritikákat kap. Talán ez jellemzi a legviccesbben:

"The frequent “First!” cry of the Internet troll declares some strange pride in being the first to comment on an article. The commenter put little to no effort into the post; it added nothing to the conversation, and it was completely devoid of substance. The troll did secure the spot at the top of the thread, though, and every additional commenter will be forced to scroll past the pointless contribution.

The Samsung Galaxy Gear says “First!” in hardware form. Samsung has beaten Google and Apple as the first major manufacturer to market, but much like the Internet commenter, it has sacrificed substance for the sake of timing. The Galaxy Gear is a product (with some impressive internals, no less) that has such limited use and such crippling compatibility requirements that it is currently the equivalent of hardware spam."

skinnyman
Vadnokedli

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Nagyon jó cucc lenne, ha mûködne minden androidos telefonnal, vagy legalább csak a samsungokkal.

MA-n is fent van már a teszt.
Tatyla
Egy éves Sony Xperia U-mat Lumia 620-ra cserélném!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Vadnokedli
Nem is olyan nagy ez a Note 3 (következõ 'teló' szerintem ez lesz) <#finom>

LocalPatriot
Lesz jövõje a hajlékony kijelzõnek.

LocalPatriot
Azért se írtam semmi kommentet, mert a végén még kapok valakitõl, hogy miért ócsárolom. Egyetlen pozitívumot se tudok mondani róla.
skinnyman

Ezek tenyleg jok 😊
Csak magat a cuccot mar kevesbe dicserik a legtobb helyen...

Regards,

LocalPatriot
benőmenő
Most majdnem leírtam mit tudsz te egy kézzel használni 😄
Vadnokedli
Mivel már nincs meg nem tudom demonstrálni de ha szerezel egyet megmutatom. <#wow3>

Neked péklapát kezed van akkor! 😄

★★★★★

Narxis
kamu

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Vadnokedli
én az 5'3 as Note-ot tudtam kezelni egy kézzel na erre varrjá gombot.

Én tudom az S3-at is kezelni egy kézzel, pedig az 4'8-as. Lehet nekem van nagy tenyerem?<#fejvakaras>

★★★★★

Tetsuo
Nem. Már desktop site módban van és normál weboldali képeket tomoríti (ami mobil view-ban meg sem jelenne).
<#nemtudom>

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

skinnyman
Annal is alig lesz valszeg nagyobb ha egyaltalan (hosszban par millimeterrel, de vekonyabb lesz)

Regards,

benőmenő
Az engem nem vigasztal, mert már egy 4,3"-es zte skate is ordas nagy a kezemben. 😊
skinnyman
Jaja, jol fog az jonni, foleg h maga a telo valszeg meg kisebb is lesz mint az elozo 4,7"-essel 😊

Regards,

qetuol
nekem az új nexus 10 a várós, remélem lesz hozzá valami Surface backlites touchcover-szerû billenytyûzet...

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

benőmenő
Ez az 5"-es képernyõ kellett, mint egy falat kenyér 😛
LocalPatriot
Szerintem az aksi sem lesz hátránya.
skinnyman
Nagyjabol igen, kameraban OIS-t nem tudtuk, sot bizonyos forrasok szerint az hianyzott belole.

Regards,

fery02
Köszi! 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

szucsy89
ezeket már mind tudtuk az eddigi szivárgások alapján... aksin kívül fasza minden
skinnyman
Purported Service Manual Gives A Look At The Next Nexus Phone, Reveals 32GB Storage, 8MP OIS Camera, Photos, And More

4.95" 1080p display (IPS TFT for those interested)
32GB internal storage (the document also mentions 16GB eMMC)
2GB RAM
MSM8974 aka Snapdragon 800 at 2.3GHz
8MP OIS rear camera, 1.3MP front camera
2300mAh battery
Sensors: Accelerometer, Gyroscope, Compass, Proximity/Ambient Light, Pressure
Slimport compatibility
Micro SIM slot
Notification light
Wireless charging
NFC
Bluetooth 3.0 (We assume this is an error – Bluetooth 4.0 appears elsewhere in the document, but according to the last page it's still a draft.)
UMTS/GSM/CDMA/LTE compatibility

Regards,

GregSB
NexuSwatch 😄

skinnyman
Nexus 2? 😊

Regards,

GregSB
GregSB
Sztereotípia rulez. Ahogy utánad írták tök egyszerûen szinkronizál Google Contacts-t, gépre se kell kötni.

Versace26
köszönöm srácok!

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

Vadnokedli

skinnyman
Legutobbi verzio amihez kapcsolodik: 2.2.2 - ez majdnem kerek 3 eves. A masik is 2 es fel eves, de annak meg a veszelye is nagyon alacsonynak tunik. A legtobb ilyen egyebkent abszolut nyilvanos (nyilvan, a forraskod is az).

Regards,

Vaxi
egy ilyet találtam, szerintem ez segíthet
https://support.google.com/a/users/answer/138740?hl=hu

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vadnokedli
iPhone-ra szerintem sehogy, csak ha nem bele iktatod valahogy az iTunes visszaállító rendszer "bizbaszába" nem vágom. 95% hogy sehogy mert az iPhone.

Versace26
<#help><#help> Egy olyan problémám lenne,galaxy s4 készülékem van,és cserélem Iphonera,hogy tudom a számaimat lementeni,hogy utánna arra visszatudjam tölteni? Köszönöm elõre is!

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

Mydgard
Csa, az SG forum mobil verziojan egy topiknak miert csak az elso odala jelenik meg? (A tobbi meg nem)

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

SzirmosSzisza
Nem tudom, ez 1 perc gugli volt, biztos volt több kevésbé nyilvános is.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

skinnyman
Mikor sikerult barminek kitornie belole?

Regards,

SzirmosSzisza
Ezt a sandboxot is mindig elmondják, aztán valahogy csak sikerül néha kitörni belõle 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

skinnyman
Ja amugy ez a kep lett volna a lenyeg:

Mas: Use Google Now in any Language
Valaki probalta?

Regards,

SzirmosSzisza
Gondolom van mobilos verziója az oldalnak, Menü gomb / Asztali webhely és akkor a "rendes" oldal fog bejönni.

LocalPatriot
Adatforgalom csökkentése miatt. Ám Chrome-ban, a beállításokban pipáld ki az "Asztali webhely kérése" funkciót.
Tetsuo
Az miert van, hogy Androidos rendszeren a Chrome (es mas mobil) bongeszo gyengebben/tomoritettebben jeleniti meg a weboldal kepeit, mint Windowsos rendszeren? Ill. ezt at lehet allitani valahol?

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

RelakS
gyárin kívül más fólia van-e rajta?

Nekem amúgy van tollam, és köszöni, érzékeli 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

[HUN]FaTaL
Milyen verzióhoz?

Ezt használtam korábban, de állítólag JB-n már nem megy.

http://goo.gl/gd6Zi5

gazgoblin
Egyenlõre csak firefoxal

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Firerock
ez szinkronizál a PC-s Chrome-al?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"