36194
  • kifli
    hmm mondjuk ha megnézem a csatorna bannerét, amihez hasonlítja az piros. Mivel vette ezt fel, hogy ilyen kitűnő a színhelyesség? :D
  • kifli
    inkább naracsos kicsit
  • Vadnokedli
    Nekem már az elejétől fogva kellet!
  • szucsy89
    Nexus 5C...
  • Firerock
    Nekem ez konkrétan narancssárga :D
  • precision
    nem is néz ki annyira rosszul mint a túlszaturált sajtó fotókon :) inkább olyan narancsos beütése van

• precision
    thx!
  • Dzsini
    egy próbát megérhet ennek a végigpötyögése, elvileg naprakész az ajánlatokkal
  • precision
    arcpálma! elszartam a spoiler makrót :D sry :)
  • precision
    előre is elnézést a kicsit offért, de tanácsra lenne szükségem :)
    [spoiiler]jó pár éve apám üzleti flottájában voltam a vodafone -nál, de most az meg fog szűnni.. vennék egy feltöltőkártyás simet (független a telefon), és kíváncsi vagyok melyiket ajánljátok

nagyon keveset beszélek, még kevesebb sms, nagyon ritkán mobilnet, szerintem 100 mega bőven sok nekem... melyik szolgáltató melyik feltöltőkártyás tarifája lenne a legjobb? :)

illetve ha nagyon kedvező számlás csomagot tudtok mondani akkor lehet, hogy affelé is hajlok :) nem akarok sokat költeni rá havonta, olyan 3ezret kb.

thx előre is![/spoiler]
  • DarkSector
    yes!
  • davidka003
    Jópár Gameloft játék le lett árazva a play-en 1 USD-re:

Modern Combat 4
    The Dark Knight Rises
    Gangstar Vegas
    Order & Chaos Online
    The Amazing Spiderman

Lehet, hogy van még más is.
  • skinnyman
    Allitolagos M8 (kovetkezo HTC flagship) screenshot:

• Solten
    Megkapta engedélyét a Nokia androidos telefonja

1-2 eve nem azert ajnaroztak a Nokiat az IT oldalak "szakertoi" hogy mennyire okosak, deqrvajo strategiat valasztott hogy nem dob piacra androidos telot amugy is csak racseszne vele? :D
  • Dzsini
    A benchmarkos "kiszivárogtatás" már jó ideje működik, és amióta 3dmark létezik, azóta megvan az a közönség, aki a pontokra izgul :)
  • Vadnokedli
    Nem tudom mi a jó a benchmarkra való f_sz verés, de gondlom a HW rész irányadó lehet a kövi S-re
  • Solten
    Ezt a szegeny Wozt az Alma-szektasok valami kereszten fogjak elegetni.
  • LocalPatriot
    Napi 11 milliót hoz a fejlesztőjének a játék, aki 3 nap alatt csinálta meg... Rekordom: 11:D Link
  • skinnyman
    Steve Wozniak: Apple Should Make an Android Phone
  • hungary27
    Köszi!
  • kamionosjoe
    Én 58-ig, tegnap raktam fel.
  • skinnyman
    En sem hiszem, nem veletlenul mondtam hogy szkeptikus vagyok...
    Mas: Preview of Firefox Launcher for Android
  • [HUN]FaTaL
    A magyar piacnál sokkal nagyobb vásárlóerővel rendelkező országokban sincsenek eszközök a play storeon, nem hiszem, hogy 1 hónapon belül lesz nálunk.
  • skinnyman
    31 a rekordom, amugy nem ertem a jatek nepszeruseget, mocskos nagy szar :)
    Meg a grafikajat is a super mariobol loptak, nem ertem az egeszet.

Lehet egyszeru/nehez jatekot is jora megcsinalni, lasd: super hexagon
  • skinnyman
    Ezt talaltam, nem occo:

Telenor arulja azota, lehet h azzal jobban jarsz:

Egy masik forumon amugy olvastam valakitol egy "bennfentes" infot miszerint kb 1 honap mulva lehetne venni keszulekeket itt a magyar play store-on, de en azert elegge szkeptikus vagyok, hiszem ha latom :)
  • GregSB
    Van az EA-tól hányinerkeltőbb cég? Najo, talán a Lodsys.
  • Jim Morrison
    láttam már korábban is, de a cikk hozta meg a kedvem hozzá :) 3perc alatt 7-ig jutottam, de szerencsére nem akartam földhöz vágni a telóm, majd még folytatom. Cél a 23 :D
  • geo91
    kipróbáltátok már? :D
  • Jim Morrison
    honlapjukon rákerestem, de nincs találat.
  • hungary27
    Valaki megtudja mondani mennyibe kerül a nexus5 a MediaMarkt-ban?
  • SzirmosSzisza
    http://www.gamasutra.com/view/news/210168/EA_downplays_Dungeon_Keeper_freetoplay_criticisms.php

"[Update: As confirmed by Gamasutra, EA has employed a rather sneaky system for rating the game. As spotted by Mike Robinson on Twitter, when Dungeon Keeper asks you to rate the game on Android and you choose to give it less than 5 stars, the game doesn't allow you to do so, and instead asks you to message the company with your feedback."

kurvajó :D
  • Dzsini
    Lehet, a Tegra3 elég forrófejű tud lenni.
  • kifli
    mind csinál ilyet, ez ilyen biztonsági fícsör. Nem mag a a tekló, hanem csak az akku melegedése okozza a gondot, mert azthiszi, hogy túltölt.
  • skinnyman
    Nekem nem remlik nagyon ilyen, de amugy ami ilyen esetrol hallottam, ott sokkal inkabb az volt a "baj", hogy felmelegedett a telo es leszabalyozta (kb leallitotta) a toltest, valamelyik telo csinal ilyet.
  • Dzsini
    Ó, nekem elég volt egy látványosabb játék hozzá, és már szép folyamatosan merült még a Nexus gyári töltőjéről, gyári kábellel is (ami nem 0,5 Amperes). :)

Persze jóval lassabban, mintha lehúztam volna róla, de azért meglepődtem, mikor bejelzett játék közben, hogy ő most éppen 15% alá került... én meg néztem, hogy elfelejtettem bekapcsolni az elosztót, amiben a töltő van?
  • skinnyman
    Az is fura lenne azert, nem nagyon lattam meg telot ahol a flash-eles 5 percnel tovabb tartott. Egy nexus-nal tipikusan 2 perc az egesz, es az alatt a teljes rom-ot ujraflash-eli. Max letoltessel egyutt tart tovabb, vagy ha ide-oda backup-ol kozben, stb. Amugy sztem meg ilyen kozben sem illene merulnie a cuccnak ha rendes toltovel hasznalod.
    Inkabb merulne mondjuk ha full fenyeron hasznalod, full leterhelo jatekot nyomsz rajta es kozben mondjuk megy egy torrent kliens amivel durvabban toltesz 3,5/4g-n de kozben hotspot-kent is ki is lovod a netet (wifi-n), meg megy a gps is folyamatosan a hatterben egy navival. Az ugy mar szep kis kombo. :)
  • Dzsini
    Ja jó, én úgy értettem, hogy a frissítés folyamán merült ("mikor frissítette"), és azon azért annyira nem csodálkoztam...
  • SzirmosSzisza
    Naja, de Ő nem csinált semmi rajta, csak böngészett, a töltő meg ugyanaz volt, mint 1 nappal ezelőtt az update előtt :)
  • Dzsini
    Az töltőtől is függhet, én is le tudom meríteni a Nexus7-et, hiába van töltőn - csak kell egy játék, ami teljesen leterheli :)
  • SzirmosSzisza
    Oupsz, jogos. Mondjuk mikor fater frissítette S3-at 4.0-ról, akkor konkrétan töltőn volt a telefon és merült, szóval én már semmiben sem hiszek :D