Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nagy mobilos kamerateszt 2013 végén
Van olyan app ami automatikusan felveszi a hivásokat? Majd késöbb eldöntöm, hogy megtartom e vagy sem?
Köszi elõre is!
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Megváltás volt ezen az öregedõ hardveren az egyre fejlõdõ Chrome helyett visszatérni rá.
Leginkább a memória zabálása idegesített már (meg hogy itt sg-n össze-vissza betûméretekkel jelenítette meg a hozzászólásokat).
Majd ha újabb telóm lesz megint visszatérek Chrome-ra. 😊
Más:
Play-en nincs olyan ugye, hogy értesít valahogy, ha egy kívánságlistán lévõ app akcióssá válik valamennyi idõre?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
mondjuk én havonta 1x nyitom meg a playt, nem nagyon használom, az az 5-6 app amit felraktam tudom hogy megbízható.
Tenylegesen athatolhatatlan vedelem pedig nem letezik, akinek annyi esze van, hogy manualisan felinstallal egy malware-t, az meg is erdemli.
A lenyeg h az osszes karogas amivel tele van a media nagyjabol mind teljesen bullshit, teljesen biztonsagos platform, az egyik legbiztonsagosabb.
Regards,
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Google Chrome Beta 31 For Android Brings 'Install To Homescreen' For Web Apps With Support For Full-Screen Mode And Task-Switcher Integration
Regards,
http://goo.gl/gd6Zi5
Tegyél vele egy próbát majd ha esetleg gond lesz az operaval
http://goo.gl/gd6Zi5
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

megint marad a boat browser egyenlõre
fõleg ezért
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Saját kép: s4, xperia s, s1

Nézz már meg nekem valamit légyszíves, ha beraksz egy feketés hátteret, vagy megnyitsz egy ilyesmi képet, a betekintési szög milyen? Mennyire vált át a fekete szürkévé? Csak mert elvileg mióta kijött a telefon, azóta a Sony sokat javított a kijelzõn különbözõ frissítésekkel, bár szoftveresen nem igazán értem, hogy lehet ezt javítani. 😊
- BTW: A kijelzõje nem valami szép az árához képest..
De eléggé smooth rajta minden szóval jó.
Viszont az utolsó pályarész, (Úr) valami irgalmatlan nehéz... 3 almát nem tudtam szerezni egyiken se.
Granny smiths az ingyen game.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Csak hogy végképp ne férjen el a nadrágzsebedben
Mikor lesz a vétel?😊
Na majd kitalálok valamit, de biztos nem így péntek este.