Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Videózás tekintetében is kiemelkedõ :
A nagy mobilos kamerateszt 2013 végén
Nivea
Sziasztok!
Van olyan app ami automatikusan felveszi a hivásokat? Majd késöbb eldöntöm, hogy megtartom e vagy sem?
Köszi elõre is!

gazgoblin

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

fery02
Böngészõ témában én jelenleg a gyárira esküszök (igaz, nem is volt kedvem más böngészõk tesztelésére).
Megváltás volt ezen az öregedõ hardveren az egyre fejlõdõ Chrome helyett visszatérni rá.
Leginkább a memória zabálása idegesített már (meg hogy itt sg-n össze-vissza betûméretekkel jelenítette meg a hozzászólásokat).

Majd ha újabb telóm lesz megint visszatérek Chrome-ra. 😊

Más:
Play-en nincs olyan ugye, hogy értesít valahogy, ha egy kívánságlistán lévõ app akcióssá válik valamennyi idõre?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

szucsy89
fennállása óta elõször, veszteséggel zárt a HTC...
szucsy89
én mindig csak azt hallom, hogy andriodra mennyi vírus van a payben, meg instabil, mef hogy az Apple store (ha így hívják) mennyivel kiforrottabb és nincs vírus rajta.

mondjuk én havonta 1x nyitom meg a playt, nem nagyon használom, az az 5-6 app amit felraktam tudom hogy megbízható.
skinnyman
Egyaltalan nem mindenre, lasd: pl regi windows-ok 😊
Tenylegesen athatolhatatlan vedelem pedig nem letezik, akinek annyi esze van, hogy manualisan felinstallal egy malware-t, az meg is erdemli.
A lenyeg h az osszes karogas amivel tele van a media nagyjabol mind teljesen bullshit, teljesen biztonsagos platform, az egyik legbiztonsagosabb.

Regards,

SzirmosSzisza
Mindenre elmondható, hogy almost 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

gazgoblin

[HUN]FaTaL
Néztem már, de nem tördelt csak duplatapira, ha tovább zoomoltam nem csinált semmit. De lehet, hogy keverem valamivel. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

gazgoblin
Az opra se rossz (mellesleg a Boat is szépen újratördel ha bezoomolsz)

Tegyél vele egy próbát majd ha esetleg gond lesz az operaval

[HUN]FaTaL
Még mindig Opera Classicot használok. A többi vagy lassú, vagy pinch-zoom után nem tud újratördelni, vagy egyéb hiányossága van.

gazgoblin
5 percet bírtam az új chrome-ot:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

megint marad a boat browser egyenlõre
fõleg ezért

Vadnokedli
Nem véletlen 100-110. Sajnos szar képeket is készít a kamerája. Viszont A PS4 támogatni fogja az ziher. <#alien>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

szucsy89
Ez gáz, néztem is hogy ennek már 110 körül van az ára, szemben az S4 - One duoval, akik tartják magukat 140-150 körül.
Firerock
Nagyon le vagyok maradva... Kössz srácok 😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

LocalPatriot
4.3 és a 4.3.1 ugyan úgy JB mint a 4.1.2.
Dzsini
4.3 már egy ideje kint van a Nexusokon (is?), nincs benne egetverõen látványos változás.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Firerock
És ennek lesz valami külön neve? Esetleg valami látható különbség?

Narxis
4.4 lesz a Kitkat

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Firerock
A 4.3 már a Kitkat lesz?

gazgoblin
Nem mai a kép...azóta csak boat browser-t használok

SzirmosSzisza
Használj Chromeot 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

gazgoblin
Hát az elsõ galaxy s óta egész szépen fejlõdtek a kékség kitakarításával (gondolom a note3 mégjobb)
Saját kép: s4, xperia s, s1

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

gazgoblin
Hát anyagminõségben/build qualityben jelenleg nincs sok ellenfele a z1nek meg az ultranak, de megértem hogy az n3 jobban tetszik...ha az ultra nem mûködne egy sima pax tollal akkor most nekem is note lenne a kezemben

N3-on semmi baj nem volt tegnap a fehér színnel. Sõt ha dinamikusra raktam, majd kibaszta a szememet is.
Vadnokedli
Nagyon szar a betekintési szög <#szomoru1> Akármilyen képnél- Sajna semmi sem vetekedhet az Samoleddel(a fehér színt kivéve) <#vigyor3>

TV-kben is egy parasztvakítás a triluminos. A képminõség ha 5%-kal jobb, cserébe az ár meg 50%-kal túl van lõve...
Sonyt nem veszek az biztos. Bár csábító a por és cseppállóság - ebbõl is inkább csak az, hogy nem megy kosz a hangszóróba stb, akkor is túl van árazva, és a szervizháttere egy fos MO-n. Ezenkívül most inkább visszatérnék amoled frontra. Az N3 kijelzõje nagyon durván szép... Simán veri a Super IPS+t is ami a Padfone2-mben van, pedig az eddigiekkel nem ez volt a helyzet. Külsõleg is az N3 tetszik jobban.
Szerintem novemberben. Még az elsõ áresést megvárom, mert egyelõre nem sürgõs a vétel. Elvagyok a PF2-vel 😊
szucsy89
Az Ultrában már Triluminos kijelzõ van, azt lehet fém tárgyakkal is használni. A Z-ben meg még TFT.

Nézz már meg nekem valamit légyszíves, ha beraksz egy feketés hátteret, vagy megnyitsz egy ilyesmi képet, a betekintési szög milyen? Mennyire vált át a fekete szürkévé? Csak mert elvileg mióta kijött a telefon, azóta a Sony sokat javított a kijelzõn különbözõ frissítésekkel, bár szoftveresen nem igazán értem, hogy lehet ezt javítani. 😊
LocalPatriot
Elírtam. Nem Úr, hanem Ûr! 😄
Vadnokedli
Nem jó azzal se- <#rinya> Lehet valami szériahibás <#vigyor2><#vigyor5>(gondolom ezért volt tollal reklámozva az Ultra mert csak azt lehet bármivel b_szogatni<#alien>)

- BTW: A kijelzõje nem valami szép az árához képest..
De eléggé smooth rajta minden szóval jó.

LocalPatriot
Jó kis játék.
Viszont az utolsó pályarész, (Úr) valami irgalmatlan nehéz... 3 almát nem tudtam szerezni egyiken se.
Amazon appstore csak ma:
Granny smiths az ingyen game.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

gazgoblin
Megnézem én is, de elég kicsi az esélye annak, hogy dobjam a Boat browsert

LocalPatriot
Frissítettem a Chrome-ot playben, és ez a 3-as verzoó valóban gyorsult, és ami a lényeg, hogy 15 perc netezés után, nem indult újra a gyári launcher, kilépés után. Eddig is jó volt, most még jobb.
gazgoblin
Z Ultra hivatalos Sony tok extra 3000mAh akksival és stylusal

Csak hogy végképp ne férjen el a nadrágzsebedben

gazgoblin
Egy Z ultra-t is tapizz meg mielõtt olyasmit veszel amit nem tudsz bevinni a jacuzziba <#fogmosas>

LocalPatriot
Én is végre megtapiztam. Hát komoly telefon. De nekem ez már tényleg nagy. 5 col a határ részemrõl.
Mikor lesz a vétel?😊
Tegnap megtapiztam, kipróbáltam az allée-ben... sajnos nem tudtak lebeszélni róla, hogy ilyen legyen a következõ telefonom 😄
[HUN]FaTaL
Kapacitív tollal próbálkozol?

ágrágrágrágárgrágágrá
Na majd kitalálok valamit, de biztos nem így péntek este.
Vadnokedli
SD Maid Pro, de ehhez is kell root.<#zavart1>

Vadnokedli
Ez a fostos Xperia Z miért nem érzékel mást(tollat pl) a kezemen kívül? <#rinya>

A büdös picsába bele!